Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Christi.D. @Katiana1987 ωπ!! Δεν πρόλαβα να δω για την πραλίνα! Φτου θα τον στείλω αύριο πάλι χαχαχ @Barbiee τυχερή που δε σου άρεσαν τα γαλακτοκομικά! Μμμ  χαμομήλι με κουλουράκια Ε; καλή ιδέα! Μου πήρε 2 πακέτα νηστίσιμα κουλούρια ο άντρας μου οπότε ίσως φάω αύριο αυτό το πρωινό.. χαμομήλι με μέλι.. πάντως το μέλι με το κιλό το καταναλώνω😅 
    • Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ❤️ ❤️ ανταποδίδω τις καλύτερες ευχές!!!😍 Ναι το κουτσουνι μου γίνεται 1😍😍 σαν χθές μου φαίνεται που πήγα στην κλινική να γεννήσω...  Είπαμε μήπως πάμε καμία εκδρομή (αν κ μάλλον θα βρέχει) γιατί μένουμε σε μικρό σπίτι, το καινούργιο δεν είναι έτοιμο και αυτή τη στιγμή ζοριζομαστε λίγο με τα έξοδα για να το κάνουμε σε κάποιο παιδότοπο (γιατί θα πρέπει να πούμε σε αρκετούς)!  Αν πάλι βρέχει, θα δούμε τι θα κάνουμε!!
    • Έγραψα και το στο άλλο το ποστ αλλά θα γράψω και σε αυτό😊 Και εγω είχα θέμα με την προλακτινη πήρα χάπι και έμεινα έγκυος   η προλακτινη εμποδίζει την ωορρηξια και δυσκολεύει στην σύλληψη μπορείς να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο για τα άλλα που έγραψες δεν γνωρίζω 
    • Να ζήσετε κοπέλα μου να γερασετε μαζί και να καμαρώνετε τις κορούλες σας!!Κάθε ευτυχία και να σας ζήσει και η μικρή με το όνομα!!Αχ πολύ όμορφη ιδέα για μονοήμερη!! Το πρώτο μωράκι Δεκεμβρίου 23 που γίνεται ένα!!Τι όμορφο χρόνο περάσαμε..
    • Ε αν ξυπνήσεις τρείς φορές άντε μετά να έχεις κουράγιο να πας στο κρεβάτι σου χαχα εγώ τον θηλάζω ακόμα και δεν μπορώ ούτε καν να σκεφτώ να αλλάζω και δωμάτιο..😛οταν η μεγάλη μου κοιμάται στο δικό της μου φαίνεται το κρεβατι μας τεράστιο και άδειο!χαχαχα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...