Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010- Νο 18!!!!

Recommended Posts

Κατρινάκι μου τέλεια η κοιλίτσα!!!φτου φτου!!!

Αννούλα μου τυχερή θα δείς τον μικρό σου σήμερα!!!τα καλύτερα σου εύχομαι και μακάρι να σου πει οτι γεννάς!!!

εγώ ανυπομονώ για την Τρίτη που έχω ραντεβού με τη γιατρό μου!!!

Ντοράκι μου μην στεναχωριέσαι βρε!!!ούτε για τις φίλες ούτε για τη πεθερά..άλλωστε με τη συμπεριφορά τους δείχνουν οτι δεν αξίζουν..να σκέφτεσαι το μωράκι σου και οι άνθρωποι που αξίζουν πραγματικά θα είναι δίπλα σου!!!

Βασιλική τη Δευτέρα είναι τελικά η μεγάλη ημέρα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννούλα μου συμπεθερούλα :kiss::kiss::kiss:

τι κάνετε μαμά και κόρη;;;

τι έπαθες βρε;;δεν έχω προλάβει καόμα να διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες..

η μικρή νυφούλα μου είναι καλά;;

Συμπεθερούλα μου :kiss::kiss: Καλά είμαστε τώρα. Είχαμε ανεβάσει λίγο παραπάνω ίκτερο και νοσηλευτήκαμε για 1-2 μερούλες για φωτοθεραπεία. Η νυφούλα σου είναι μια χαρά, και αναπτύσσεται ραγδαία. Πες στον γαμπρό μου να βιαστεί γιατί θα πέσει πολύ παντόφλα :woohoo: :woohoo: Εσείς τι κάνετε; Τέρμα η Χαλκιδική για φέτος;

Βασιλικη δηλαδη εσυ οπως και να εχει τη Δευτερα θα κρατας τα διδυμομωρουλια σου? :woohoo: :woohoo: :woohoo: Αααααχ, τυχερουλα, μπραβο! :P

Κατρινακι κοιλιτσα σουπερ ουαου! :woohoo: Και με το μαγιο δειχνει ακομα πιο τελεια! ;)

Αννουλα χαιρομαι που πηγατε σπιτακι σας και ειστε καλυτερα μαμα+κορη! :P:P Πανε τα δυσκολα, περασαν, τωρα μονο χαρες και ευχαριστα ξενυχτια! Να μου φιλησεις τη μπουμπουκα σου! :kiss::kiss::kiss:

Θεη με το καλο να δεις και εσυ το αγορακι σου την Τριτη! :) Αντε μωρε, πλησιαζει ο καιρος για ολες μας επιτελους! :silly:

Ντορα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, μην στενοχωριεσαι για κανεναν, εσυ να εισαι καλα και η οικογενεια σου. Εξαλλου και εμεις ολες εδω φιλες δεν ειμαστε??? :P

Κορίτσια μου,να' μαι!Πόσο μου έχετε λείψει.Είναι ακόμα εδώ ο άντρας μου και δε με αφήνει λεπτό.Συνέχεια πρέπει να ασχολούμαι μαζί του.Έχει γίνει χειρότερος από την κορούλα μου :P:P:P:P:P:P:P:P Δεν έχω διαβάσει τίποτα από το 17 και από το 18.Να ζήσουν τα καινούργια μωράκια που σίγουρα έχουν έρθει.Θα ενημέρωθω και θα ευχηθώ σε καθεμία ξεχωριστα.Μπορεί κάποια να μου πει τα σημαντικότερα νεάκια;;;;;;;; :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Pleaaaaaase!

Αννούλα μου τέρμα η Χαλκιδική..μπήκα και στο μήνα μου σήμερα και είπαμε να είμαστε εδώ για παν ενδεχόμενο...

μακάρι να βιαστεί λιγάκι ο μικρός γιατί έχω βαρύνει πολύ και δεν την παλεύω με τη ζέστη..αν και τον βλέπω να βγαίνει νωρίς γιατί έχει κατέβει πολύ χαμηλά...(έτσι λέω εγώ αυτός μπορεί να αποφασίσει αλλιώς :laugh: :laugh: )θα δείξει..

Βασιλική μου αφού έχεις μπει στο μήνα σου και τη Δευτέρα μια χαρά είναι να γεννήσεις...άντε να αυξάνονται τα μωράκια μας!!! ;);)

Κατερινάκι καιρό έχω να σε πετύχω... :kiss::kiss:

κοριτσάκια σας αφήνω προς το παρόν..πάω να φάω...θα μπω αργότερα αν την παλέψω γιατί στο δωμάτιο του υπολογιστή δεν πιάνει καλά το a/c.

φιλάκια πολλά!!!συνπεθερούλα ειδικά στην μικρή μου νύφη να είναι ρουφηχτά τα φιλάκια!!!!

κατερινα δεν ξερω και που μας αφησες...

παντως γεννησα τελευταιες η ελπιδα , η αγγελικη και η αννα...

δεν ξερω αν εχεις ακομη περισσοτερο καιρο να μπεις

μολις εφαγα...

εφτιαξα κατι ελαφρυ σημερα βραστες πατατουλες κ κολοκυθακια με σαλατα ντοματα αγγουρακι φεεεεεεετττττταααααααα τελειο ηταν...

οσο για φιλες κ πεθερα περα βρεχει πλεον δεν ασχολουμαι εχω παθει ανοσια εχω τον αντουλι μου θα εχω κ το νινακι μου κ δεν με νοιαζει τιποτα....το γελιο θα ειναι οταν με το καλο ερθει το νινι που θα πεσουν ολοι με τα μουτρα τοτε θα με θυμηθουν γιατι στην ουσια για τον μπεμπη θα τρεχουν οχι για εμενα εκει να δεις τι ακυρα θα πεσουν... ;););););););) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βασιλικη μου καρκινακι ειμαι δεν γινετε να μην κανω παραπονα... :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

αντε κ εγω απο βδομαδα θα παω στο ελενα αμα σε κρατησει θα ερθω να σε δω... :):):):):):):)

Αχ,να ζήσουν τα μωράκια μας!Έχω να μπω καμια δεκαριά μέρες και κάτι.Τίποτα άλλο συνταρακτικό δε συνέβη ε;

Ντοράκι,αυτό ξαναπέστο.Άκυρα θα πέσουν έτσι κι αλλιώς.Τελικά οι φίλοι φαίνονται όχι μόνο στα δύσκολα αλλά και στις χαρές.Καλά κάνεις και δε σε νοιάζει.Έχεις μεγαλύτερες χαρές τώρα. :)

Κορίτσια μου τι κάνετε??? εύχομαι να είστε όλες καλά.

σήμερα μας ήρθε ο ασκός από το Παπανικολαού, τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε δωρεά σε δημόσια τράπεζα!

αχ κορίτσια σκέφτομαι κι εγώ να βάψω την ρίζα μου διότι έχει μεγαλώσει αρκετά,αλλά από την μία λέω ότι από βδομάδα μπορεί να γεννήσω,από την άλλη όμως σκέφτομαι πως και όταν θηλάζεις πάλι δεν είναι ότι καλύτερο οι βαφές. αν και χρησιμοποιώ χωρίς αμμωνία!

Ντοράκι μου αυπνίες είχες??? προφανώς είδες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κατρίνα,ειδικά εκείνη με το....ΨΑΡΙ και δεν σ ΄επιανε ο ύπνος :lol::lol::lol::lol::lol:

Ελπιδάκι μου έπεσε κιόλας???? είδες? τελικά ετοιμαζόταν για την μεγάλη πτώση :P:P τέλος καλό,όλα καλά!!! ;)

Giouli30 έγραψε:

Κορίτσια μία ερώτηση! Πήρατε Κορσέ????? Εγώ λέω να αγοράσω έναν για μετά την γέννα?? Στο Prenatal έχει. Βοηθάει λέτε??

εμένα μου αγόρασε η κουμπάρα μου μία ζώνη με χρατς , έχω ακούσει ότι επιβάλλεται τις πρώτες 40 μέρες για να κάνει δουλειά,μετά είναι αργά!!! ο καθένας βέβαια λέει τα δικά του!! :dry:

xrisanthemo έγραψε:

koritsia na rwthsw kati meta pou tha gennhsete tis 40 meres pou tha einai ligo dyskoles sthn arxh tha exete kapoion dipla sas gia douleies kai tetoia?

εμένα αν και οι γονείς μου μένουνε εξωτερικό,θα είναι εδώ τον πρώτο μήνα, οπότε τουλάχιστον στην αρχή θα έχω μέρα νύχτα την μητέρα μου.

αργότερα θα έχω βοήθεια από την πεθερά μου,έστω τα απογεύματα που δεν θα δουλεύει. ε κάπως θα τα βολέψω!!!

Γεια!!!!

Ελπιδάκι και Αννα χαίρομαι που τα μπεμπάκια σας είναι καλύτερα.

Κατρίνα η κοιλιά σου είναι θεική.

Αννα με το καλό να δεις τον γιο σου και ελπίζω να σου πει οτι γεννάς σύντομα, να μην έχεις τα καλά της συμπεθερούλας σου.

Απο Δευτέρα θα έχουμε και άλλα γεννητούρια.Τι καλά!!!Λίγες θα μείνουμε να περιμένουμε.

Θέκλα καλά μου το θύμησες για τον ασκό..Εχει έρθει εδώ και καιρό και πρέπει να συμπληρώσω τα χαρτιά να τα έχω έτοιμα.

tweety_ έγραψε:

Θέκλα καλά μου το θύμησες για τον ασκό..Εχει έρθει εδώ και καιρό και πρέπει να συμπληρώσω τα χαρτιά να τα έχω έτοιμα.

Για το Παπανικολάου κι εσύ???

εγώ τα συμπλήρωσα κιόλας,τα υπόλοιπα τα συμπληρώνει ο μαιευτήρας!

Ναι στο Παπανικολάου.Κατι τέτοια μικροπράγματα μου έχουν μείνει που όλο τα ξεχνάω.Χθες όμως ο αντρούλης μου τελειωσε με τα χαρτιά που χρειάζονται για μετά τη γέννα για να τα έχουμε έτοιμα να πάμε να δηλώσουμε τη μικρή μας. ;)

tweety_ έγραψε:

Ναι στο Παπανικολάου.Κατι τέτοια μικροπράγματα μου έχουν μείνει που όλο τα ξεχνάω.Χθες όμως ο αντρούλης μου τελειωσε με τα χαρτιά που χρειάζονται για μετά τη γέννα για να τα έχουμε έτοιμα να πάμε να δηλώσουμε τη μικρή μας. ;)

όπως ποια? ληξιαρχική πράξη γάμου φαντάζομαι???

Πήρε βεβαίωση από τη Μητρόπολη οτι μετά τον γάμο δεν προσδιορίσαμε ποιο θα είναι το επίθετο του παιδιού άρα αυτομάτως θα είναι του πατέρα.(ισότητα :angry::angry: )

Ενα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Και ληξιαρχική πράξη γάμου.

tweety_ έγραψε:

Πήρε βεβαίωση από τη Μητρόπολη οτι μετά τον γάμο δεν προσδιορίσαμε ποιο θα είναι το επίθετο του παιδιού άρα αυτομάτως θα είναι του πατέρα.(ισότητα :angry::angry: )

α εμείς το προσδιορίσαμε θα πάρει του πατέρα, το είχαμε συμπληρώσει τότε,μετά την στέψη, έπεσαν οι υπογραφές!

Κοριτσάρες, εμάς πάντως μας ζήτησαν μόνο ταυτότητες και ληξιαρχική πράξη γάμου. Δεν μπορείτε να ρωτήσετε, μην τρέχετε χωρίς λόγο;

Κατερινάκι, σούπερ κοιλιά! :kiss::kiss:

Ουουουουυ τι καντε?προσπαθησα να κοιμηθω για μεσημερι αλλα ..δεεν...

Ο Ηλιας ροχαλιζε..η κοιλια μου πετρωνει..,ζεσταθηκα ..παρολο το αιρκοντισιον..γυρισα να κοιμηθω απο την αναποδη....δηλ.κεφαλι εκει που βαζουμε τα ποδια...εφαγα και μια κλωτσια στο κεφαλι απο τον Ηλια ..μες στον Υπνο του..και ετσι εδεσε..Σηκωθηκα..και ηρθα!!εβλεπα Μπειγουοτς!!

γεια σας κοριτσακια και απο εμας!βλεπω πολυ κινητικοτητα υπαρχει!!!

ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογακια!!!!!

Κατερινακι(κυο)σημερα τη βγαλαμε καλα απο κολικους αλλα απο ξενυχτι και γκρινια αλλο πραγμα.ειχε κοιμηθει ολη την ημερα και το βραδυ στις 2 την επιασε μια αναποδια,αλλο πραμα!τρελαθηκαμε!

εγω εν τω μεταξυ ειχα βγει με το μωρο εξω(αναγκαστικα) και σηκωσα το θεορατο καροτσι μας απο τον 2ο οροφο που μενουμε μεχρι την εισοδο(δεν εχει ανσασερ η πολυκατοικια,ειναι πολυ μικρα τα σκαλακια και δεν σε κουραζουν) και μ'επιασε απο χθες ενας πονος κατω στο πιπι :blush: και δεν μπορουσα την καημενη μου να την κανω βολτιτσες μεσα στο σπιτι και ετσι η γκρινια το κλαμμα +το παραπονο πρωταγωνιστησαν!απο τις 4+ τα χαραματα οπου και την πηρε ο υπνος κοιμηθηκε σερι ως τις 10:30(εγω την ξυπνησα).πρωτη φορα μας το εκανε αυτο.δεν ξυπνησε η πειναλιτσα μου για μαμ.εχασε ενα γευμα αλλα οκ!μας αφησε να κανουμε νανι.το Αλκμηνακι τι κανει?ειναι ακομα ανησυχη?

Βασιλικη μου τι παθατε μωρε κοπελιτσα μου?τρομαξα και μονο που το ακουσα.ελπιζω να ηταν και η τελευταια φορα που το επαθε αυτο.

Αννουλα μου περιμενω αποτελεσματα απο την επισκεψη σας!

Κατρινακι ολα μαζι επεσαν ε?

κατι διαβασα για πεθερες..εγω εχω την καλυτερη πεθερα του κοσμου!ειναι αψογη!μ'αγαπαει σαν παιδι της.στις 23/8 εχουμε επετειο γαμου και μας εστειλε καρτα απο τωρα και μεσα ειχε και αλλη μια καρτουλα για την μπεμπουλα μας.θα ερθει και στη σουηδια να μας βοηθησει.βεβαια εγω δεν θα την αφησω να κανει τπτ γιατι θελω να ευχαριστηθει την μπεμπουλα.οσο για βοηθεια Χρυσα μου..εμεις ειαμστε εντελως μονοι μας εδω.ο αντρουλης μου,η καραμελιτσα μου κ γω.βοηθεια εδω που ειμαστε δεν εχουμε απο κανεναν.δεν με πειραζει ομως!δοξα τω Θεω τα καταφερνουμε!

οσο για τις φιλες....ειχα μια πολυ πολυ πολυ πολυ καλη φιλη η οποια αποδειχθηκε φιδι κολοβο..ειχαμε παρεξηγηθει για ενα θεμα και ενω ημουν εγκυος ουρλιαζε+με ειρωνευοταν και μου προκαλουσε συγχιση.αν ηταν σε αλλη χρονικη περιοδο δεν θα μ'ενοιαζε.τεσπα..βλεπω οτι ολες εχουμε και απο ενα μικρο παραπονακι..

σημερα πηγαμε στη μαια!!!!!μας ζυγισε και ειμαστε 3730 γρ και 54,5εκατοτα.ειμαστε μολις 16 ημερων και βαλαμε 150 γρ σε μια εβδομαδα και ψηλωσαμε κατα 1,5 εκ.να και μια φωτο σημερινη της καραμελιτσας μου.μωλε μου!θησαυρε μου!παλι νανι κανει..

κοριτσια σημερα ρωτησα κοπελες στο κομμωτηριο και ειπε μια που εχει μωρο ..1 ετους οτι της εδινε ενα σιροπι για κολικους..και της ειχε πει οκ ο παιδιατρος!!!ισχυει κατι τετοιο?ξερετε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...