Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010- Νο 18!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου ..Σημερα ειστε πιο υποτονικα απο χθες :P

διαβαζω για σιδερο Σταυρουλα μου ....:S

καλο κουραγιο !!!!!κι εγω εχω ασιδερωτα αλλα ευτυχως ειναι λιγα!!!

Βασουλα περαστικα στον αντρουλη σου ..τι περασες βρε κοπελα μου πρωινιατικα ,μεγαλη λαχταρα!

Αναστασια μου η φωτογραφια με τα καραμελοπατουσακια ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ελπιδα μου περαστικα στο κοριτσακι σου ..αν και δεν ειναι τιποτα ;)

Μαρακι περαστικα στην Ελλη ..ακομα περιμενουμε φωτο απο την μπεμπουλα σου ..ποτε θα βαλεις ??? αντεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατι γραφατε και για τις φιλες σας ....

εγω με τις περισσοτερες εχω κοψει απο τοτε ακομα που εχασα το πρωτο μου παιδι ..δεν ηταν διπλα μου ..τωρα εχω λιγες και καλες αυτες που μου συμπαρασταθηκαν πραγματικα οταν δεν ημουν καλα ....

και κατι τελευταιο για το Ντορακι μας που ειπε οτι θα φαω ξυλο..

χθες μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσες φωτο με γλυκα τσακισα μια σοκολατινα με παρφε σοκαλατα ..ηταν θεικο!!!!!!!!! κριμα που δεν εχω φωτο :P:P:P:P ( δεν πτοουμαι καθολου οπως βλεπεις απο το ξυλο που θα φαω !! :laugh: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς είστε; Έχουμε κανένα συνταρακτικό νέο; Το τελευταίο που πρόλαβα να διαβάσω, επειδή όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει την μπάλα, είναι ότι γέννησε η Αγγελικούλα μας. Να σου ζήσει κοριτσάρα μου. Ελπίζω να ήταν όσο πιο ανώδυνο γίνεται για εσένα και να μην φοβήθηκες καθόλου. Καλή λοχεία να έχεις :kiss::kiss::kiss::kiss:

Τα νέα τα δικά μας είναι ότι έχουμε βγει από την κλινική από την Τρίτη το βράδυ αλλά πηγαινοερχόμαστε για επανέλεγχους σχεδόν καθημερινά. Η καταστασή της κρίνεται σταθερή αλλά υπό παρακολούθηση. Η τελευταία μέτρηση χθες το βράδυ ήταν 13,5 το οποίο είναι σχετικά καλό για τα δεδομένα μας. Σήμερα περιμένουμε και παιδίατρο στο σπίτι. Άντε να δούμε τι θα μας πει. Γενικά πάντως μας είπανε ότι επειδή τρώει μητρικό γάλα θα αργήσει να συνέλθει. Κατά τα άλλα, εγώ πονάω ακόμα από κάτω και σε φάσεις δεν μπορώ να κάτσω :( Το θεωρείτε λογικό μετά από 10 μέρες;

Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω σχεδόν τίποτα από το Νο 18. Εύχομαι πάντως πριν το τέλος του να σκάσει μύτη κανένα μπεμπάκι ακόμα :):)

Από τα τελευταία που είδα ότι συζητάτε είναι το θέμα του κορσέ. Εμένα ο γιατρός μου, μου το συνέστησε, και πιστεύω ότι κάνει ήδη διαφορά.

Καλημέρα Κατερινάκι. Επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω, τι έγινε με το μωράκι της Ελπίδας; Αχ, περαστικά να είναι. Και για την Ελλίτσα και για τον άντρα της Βασούλας. Όλα περαστικά και γρήγορα.

Anna μου θυμισες απιστευτα την περιπτωση της κολλητης μου (στο δευτερο

παιδακι της που ανεβασε ικτερο ...το μωρακι εμεινε μια βδομαδα στο νοσοκομειο η φιλη μου πηγαινοερχοταν να το θηλασει..μεγαλη ταλαιπωρια και αγχος ..μου ελεγε οτι πονουσε παρα πολυ και οτι δεν αισθανοταν καλα τα ραμματα ,πταν το ανεφερε στον γιατρο της της ειπε οτι ολο αυτο συμβαινει επειδη κανονικα θα επρεπε να καθεται στο σπιτι,να ξεκουραζεται να ειναι ηρεμη ..η κατασταση αυτη ειχε αγχος κουραση με αποτελεσμα να ποναει και να αργησει να αναρρωση κι αυτη μετα την γεννα ..

περαστικα σας ευχομαι ....

αννουλα με το καλο να συνελθει τελειως το κουκλακι σου!!!

σιγουρα φταιει η κουραση που πονας, αλλα θα χαλαρωσεις κι εσυ λιγο τωρα που γυρισατε σπιτι!!!!!

εμενα τελικα με πηρε ο υπνος στον καναπε πριν...

με ξυπνησε ομως η αχδελφη μου που ηρθε και μετα με ξυπνησε μια φιλη που περασε να με δει :P

οποτε μετα το φαγητο θα πρεπει να ριξω αλλο εναν υπνακο :P:P:P

κι εγω εχω σιδερωμα κοριτσια και το σκεφτομαι με τη ζεστη.. αλλα αυριο θα τα κανω γιατι αμα τη δευτερα με κρατησει... ποτε θα ξανασιδερωσω?? :P

απο φαγητα στην καταψυξη δεν εχω βαλει ποτε, τιποτα :blush:

τωρα με την εγκυμοσυνη που δεν μπορω, μαγειρευει παντα η μαμα μου :blush:

Καλησπέρα από εμάς!

Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά κοριτσάρες! Τελικά τζάμπα η φασαρία και η αναστάτωση που δημιούργησα χθές.Τη νύχτα που πήγαμε να αλλάξουμε πάνα βρήκα τον ομφαλό πεσμένο!! :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: Μια χαρά φαίνεται!Αλήθεια, τώρα που έπεσε συνεχίζουμε το οινόπνευμα ή οτιδήποτε άλλο? Μπανάκι μπορεί να κάνει στην μπανιερούλα της?

Αννάκι μου,όλα καλά με το μωράκι μου ευτυχώς! Είχα φοβηθεί χθές για ομφαλίτιδα.Εσένα η μικρή σου ανέβασε ικτεράκι?Δεν έχω διαβάσει τι έγινε?Γτ νοσηλεύτηκε?Περαστικά να είναι αγάπες μου!

:kiss::kiss::kiss: ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Κορίτσια βοήθεια θα χρειαστείτε οπωσδήποτε μετά τη γέννα.Εγώ έφερα τη μαμά μου σπίτι κ τα κάνει όλα αυτή,μαγειρεύει,πλένει,καθαρίζει.Χθες έφυγε για 1 μέρα να πάει να καθαρίσει και το δικό της σπίτι,να ξεβρωμίσει μπαμπάς και γιός και κόντεψα να τρελαθώ όλη μέρα εδώ μέσα μόνη μου...Ο άντρας μου γυρίζει 3-4 το πρωί απ΄το μαγαζί λόγω ημερών!

Εχω κι εγώ πολλά πονάκια από εχθές,δεν μπορώ να κάτσω καλά καλά...Τώρα εμφανίστηκε κι αυτό? Μια χαρά ήμουν!

Θα τσιμπίσω κι εγώ μια κρεμούλα για τις ραγάδες και την τομή και θα σας πώ αποτελέσματα.Για κορσέ δεν έχω ρωτήσει ακόμα τον γιατρό μου,η μάνα μου έχει λυσσάξει να πάρω.

Καλημέρα!

Επιτέλους μπορώ να σας γράψω :unsure: Καλά όλες;

Ελπιδάκι, καλύτερα σήμερα η μικρή σου; Για τα γαλακτοκομικά δεν ξέρω... αλλά για τον ομφαλό, από τη στιγμή που υποχώρησε η κοκκινίλα είστε εντάξει λογικά. Μας είχε πει η παιδίατρος ότι έπαιζε να κοκκινίσει/ερεθιστεί και πως πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα τότε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Κι εμάς πάντως οινόπνευμα μας είχε πει, όχι μπεταντίν. Και όταν πέσει, σκέτη γαζούλα για να απορροφά τυχόν υγρά. Τώρα πλέον είναι ΟΚ.

Μπέλλα μου, μέχρι να πέσει (κατά τη γιατρό μας πάντα) το πλένεις τοπικά το μωρό κάτω από τη βρύση προσέχοντας να μη βραχεί το σημείο εκείνο (αν πέσει μια σταγόνα δεν έγινε και τίποτα) και μια εβδομάδα αφότου πέσει αρχίζουν τα κανονικά μπανάκια- αν κι εμείς την κάναμε στις 4 μέρες :blush: Στη Χρύσα (madre) είχε πει και νωρίτερα, οπότε παίζει από γιατρό σε γιατρό.

Μαράκι, σιδερένια η μικρή σου :kiss: Μεγάλη τύχη που η συμβίωσή τους πάει τόσο καλά!

Αναστασία, έλιωσα με καραμελίτσα που ενοχλείται από το φως! Λογικά είστε καλύτερα, έτσι;

Κατερινάκι, εσένα παίζει να σε κρατήσουν τη Δευτέρα ή μόνο να κανονίσετε; Κι επίσης γιατί να βάλεις κρέμα στην τομή; Εδώ μια χαρά πάει... Έπρεπε να βάλω κάποια κρέμα; :dry:

Βασιλική μου, τι ήταν αυτό που σας έτυχε... Είναι καλύτερα τώρα; Γιατί συνέβη αυτό; :ohmy:

Έλενα, για συσπάσεις ακούγονται! Αλλά τώρα πια... επιθυμητές είναι :):)

Σταυρούλα, πονεμένη ιστορία... Πάντως κι εδώ το ίδιο συμβαίνει, εκτός από την κολλητή κολλητή που με έχει εντυπωσιάσει μπορώ να πω. Προσπάθησε να μην πτοείσαι. Όσοι είναι πραγματικοί φίλοι σίγουρα θα φανούν όσο θα περνά ο καιρός! Το πιστεύω πάντως ότι σε αυτές τις ηλικίες παίζουν και ψιλοζηλίτσες όπως είπε και η Γιούλη...

Χρύσα, σχετικά με αυτό που λες με τη βοήθεια, αν δεν είναι ο άντρας σου εκεί κοντά θα χρειαστείς κάποιον, κυρίως για τις εξωτερικές δουλειές και για κανένα φαγάκι. Δεν μπορεί κάποιος να φέρνει ε; Κι εμένα η μαμά μου είχε πάρει άδεια για να βοηθήσει, αλλά επειδή είχα τον άντρα μου, δε χρειάστηκε να κάνει τίποτε εκείνη. Του άντρα σου μπορεί να του βγει να σε βοηθάει, δεν ξέρεις. Κι εδώ γενικά δεν είναι πολύ της βοήθειας, αλλά τώρα έχει πάθει μετάλλαξη.

Γιούλη, για τον κορσέ ρώτα το γιατρό σου γιατί απ' ό,τι κατάλαβα από εδώ μέσα είναι από τα θέματα που ο καθένας λέει το δικό του. Κι ο δικός μου κατά ήταν πάντως (σε καισαρική).

Φωτεινή, κι εσύ τα ίδια με πεθερά ε; :( Δεν είναι κακιά, αλλά θέλω να τη φάω ώρες ώρες :evil: Εσένα η στερεοτυπική κακιά πεθερά ε; Για το άλλο που ρωτάς, τα μπιφτεκάκια αποδείχθηκαν πολύ καλή ιδέα. Επίσης πάρε κανένα μπριζολίδι. Τα πετάς στο φούρνο μετά και καθάρισες ;)

Άννα μας :) :) Πολύ χάρηκα που επιστρέψατε σπιτάκι σας! Σιδερένια η μικρούλα σου. Να είναι η τελευταία λαχτάρα αυτή. Εσύ πώς είσαι πέρα από τα πονάκια; Φυσιολογικό ακούγεται να πονάς ρε συ. 10 μέρες δεν είναι τίποτα...

Αυτό το post άρχισα να το γράφω... στις 11 :unsure::unsure::unsure: Πάει η kuo, έχασε τη φόρμα της!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ 50 ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ ΑΑΑΧ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΥΔΙΑ ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΥΣΑΝ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΠΕΘΕΡΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙ 2 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ 1 ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.

κορίτσια πήρα το γιατρό τηλέφωνο κ μου είπε να πάω σήμερα το απόγευμα να με δει γιατί από Κυριακή έως Πέμπτη θα λείπει (όχι εκτός Αθηνών)...

Οπότε θα χω την ευκαιρία να δω κ την Αγγελικούλα μας (αν ειναι ακόμα στο νοσοκομείο) κ μια φίλη ακόμα που γέννησε χθες το αγοράκι της.

Μόλις βγήκα από το μπάνιο... έκανα ένα γενικό "καθαρισμό" ;) ;)

δροσίστηκα ας πούμε... αλλά τώρα πάω να δροσιστώ περισσότερο κάτω από το aircool μέχρι της 17:00 που θα ξεκινήσω για το νοσοκομείο...

Άρα νεότερα αργά το απόγευμα μόλις γυρίσω... φιλάκια σε όλες !!!

γεια σας κι απο μεναα!!!

προσπαθω εδω και καμμια ωρα μετα βασανων και αντηλιας να διαβασω απο το λαπτοπακι τα νεα σας!!!πηγα κομμωτηριο..εφτιαξα τις ανταυγειες μου..εγιναν σουπερ και αναπτερωθηκα λιγο!Ενα μανικιουρ -πεντικ..μου λειπει τωρα!!

απο αυτα που διαβασα..χαιρομαι που ολες ειστε καλα και τα μωρακια μας επισης!!(ΑΝΝΑ και Ελπιδακι)φιλακια και στα υπολοιπα νινακια!!

Τη Δευτερα που εχω ραντεβου..μετο γιατρουλι..δεν νομζω να με κρατησει!δεν ειμαι ετοιμη τελικα ψυχολογικα τουλαχιστο..και εχω εκκρεμοτητες αφησει!τη Κυριακη 22 εχει η Ελενα μου γεννεθλιακαι λειπουν ολοι..τι να του κανω του παιιδιου να χαρει?? :dry::dry:

οσο για τη βοηθεια?τωρα ερχεται μαζι με τη μικρη η μανα μου..Απο αρχες Σεπτεμβρη θα εχω παλι την Αιμιλια..πιο τακτικα..τωρα ομως που τη χρειαζομια λειπει Βουλγαρια! :(:(

Πεθερα ..δεν εχω οπως καποιες γνωριζετε..υπαρχει μονο η μητρια..που ..δεν...nooo cooommmeeentsss!!!

Vasilikouli..αυτο που εχει ο αντρας σου ειναικατι που εχει καιρο?το εχετε κοιταξει?εμενα ο Ηλιας ειχε γαστρεντεριτιδα μαλλον αλλα περασε την ιδια μερα!παλλινδρομησεις εχει ο αρραβωνιαστικος της αδελφης μου εδω και μερες!!Περαστικα παντως..

σορρυ που δε γραφω πιο αναλυτικα βρε αγαπες αλλα με αρκετη δυσκολια βλεπεω να γραψω! :blink::blink::blink::blink::blink:

(εε ναι ειμαι εξω στη πισινουλα και το φαλενακι δροσιζεται γιατ ελοιωσε στο κομμωτηριο) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

LabriniB έγραψε:

κορίτσια πήρα το γιατρό τηλέφωνο κ μου είπε να πάω σήμερα το απόγευμα να με δει γιατί από Κυριακή έως Πέμπτη θα λείπει (όχι εκτός Αθηνών)...

Οπότε θα χω την ευκαιρία να δω κ την Αγγελικούλα μας (αν ειναι ακόμα στο νοσοκομείο) κ μια φίλη ακόμα που γέννησε χθες το αγοράκι της.

Μόλις βγήκα από το μπάνιο... έκανα ένα γενικό "καθαρισμό" ;) ;)

δροσίστηκα ας πούμε... αλλά τώρα πάω να δροσιστώ περισσότερο κάτω από το aircool μέχρι της 17:00 που θα ξεκινήσω για το νοσοκομείο...

Άρα νεότερα αργά το απόγευμα μόλις γυρίσω... φιλάκια σε όλες !!!

λαμπρινουλα ..αν δεις την Αγγελικουλα δωσε τις τα φιλια μας!!

Μαγδουλι τι κνεις εσυ??μια χαρα σας ντυσανε..αλλα το σιδερο..μην το κανεις μαζεμενο..εξαλλου μεχρι τοτε..μπορει να τα φρεσκαρεις παλι!

φουσκοκοιλίτσες και φρεσκομανούλες γειά σας!!!! :):)

τι μου κάνετε κοριτσάκια μου;;

καλά μιάμιση μέρα δεν μπήκα και γεμίσατε 40 δελίδες!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

δεν σας προλαβαίνω...ακόμα δεν έχω προλάβει να διαβάσω τπτ..σιγά σιγά... :blush::blush:

εγώ λιώνω από τη ζέστη..σήμερα έκανα και γενική και έσταζε ο ιδρώτας από παντού.... :angry::angry:

άντε να τελειώνουν οι ζέστες...

ελπιδα μου τι καλα που δεν ηταν τιποτα τελικα!!! φιλια στη μπουμπου σου!!

κατερινες μου αυτο το εχει παθει ο αντρας μου 5-6 φορες οσα χρονια ειμαστε μαζι και συνηθως στον υπνο :(

παθαινει ισοφαγικη παλινδρομηση και αναροφηση... οποτε πνιγεται!!!

αλλα μου τη δινει που δεν βαζει μυαλο!!!! γιατι οσες φορες το εχει παθει εχει σαβουριασει κατι πολυ αργα η εχει σηκωθει στον υπνο του και τρωει γλυκο :angry:

ωρες ωρες νομιζω οτι εχω να κανω με κανενα μωρο!!!

ειναι πολυ επικινδυνο και μυαλο δεν βαζει... τι να πω!

kuo μου η μικρη σου ειναι ανησυχη??? πως ηταν χθες στην βολτουλα????

κατερινα τη δευτερα τι ωρα θα πας ελενα???

εγω ελπιζω να με κρατησει....

λαμπρινη ελπιζουμε να μας εχεις νεα απο την αγγελικη το βραδυ

και δικα σου καλα νεα!!!

vasiliki76 έγραψε:

κατερινα τη δευτερα τι ωρα θα πας ελενα???

εγω ελπιζω να με κρατησει....

εγω εχω 0900 ραντεβου για καρδιογραφημα στο ιατρικο Δαφνης!θα παρω τη γνωματευση και θα ερθω εκει να δω το γιατρο μου και.... εσενα να σε χαιρετησω!!το πολυ πολυ να ειμαι με τη κυρια Μαρια απεξω απο την αιθουσα τοκετων μεχρι ..να γεννησεις..χαχαχαχα! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λαμπρινη ελπιζουμε να μας εχεις νεα απο την αγγελικη το βραδυ

και δικα σου καλα νεα!!!

Μπραβο βρε Ελπιδακι που δεν ηταν τελικα τιποτα!Ειδες? Τσαμπα η ανησυχια, αντε, τωρα μονο χαρες και χαμογελα.

Κατρινακι με γεια τις ανταυγειες! Αντε να σε δει κουκλα ο γιος μολις βγει! Ωραιο και το βιντεακι που εβαλες με τις ασκησεις στην πισινα! Αν ειχαμε και την αναλογη πισινα,ακομα καλυτερα! Εσυ προς το παρον βολευεσαι με τη δικη σου ε?

Βασιλικη περαστικα στον καλο σου. Τι παθατε και εσεις μωρε...

Πολλες δουλειες και φασινες βλεπω. Κοριτσια χαλαρωστε λιγοοοοο!Εγω ειμαι μαλλον απο τις τυχερες, αφου η μαμα μου μενει ακριβως απο κατω, και βοηθαει οσο μπορει η καυμενη, βεβαια εχει να κραταει και το παιδι της αδελφης μου, εχει και το δικο της σπιτι...Οσον αφορα την πεθερα μου, εκεινη κραταει κανενα απογευμα τον Γιωργο, κοντα μενει και αυτη ευτυχως! Ελπιζω τωρα που θα γεννησω, τουλαχιστον να μας κανει κανενα φαγητο!Αν και στην 1η μου γεννα, για καιρο δεν ειχα μαγειρεψει, το ειχε αναλαβει εκεινη.

Εκανα ενα μπανακι και εγω και ηρθα. Καπως καλυτερα ειμαι τωρα, αφου το πρωι ημουν μεσα στα νευρα και την κουραση. Ποναει πολυ η μεση μου ρε γμτ, και οι γοφοι μου και αυτο μου προκαλει απιστευτα νευρα και ξεσπασματα, και το χειροτερο ειναι οτι την πληρωνουν αυτοι που δεν φταινε. Ας δειξουν και εκεινοι ομως λιγη κατανοηση, λιγος καιρος εμεινε (ελπιζω δηλαδη...)

Σε 4 ωρες θα παω να δω τον μπεμπακο μου επιτελους. Εχω 10 μερες να τον δω και μου εχει λειψει απιστευτα!!!Να δω τι θα μου πει και ο γιατρος σχετικα με το ποτε γενναω και αν ειχαμε καμια προοδο, γιατι πλεον εχω κουραστε πολυ!

Φιλακια σε ολες σας! :kiss::kiss::kiss:

καλημερα κοριτσακια μου...

ουτε εγω εχω κοιμηθει καλα ξαπλωσα κατα τις 1 γιατι νυσταζα κοιμηθηκα μιση ωρα κ μετα ξυπνησα κοιμηθηκα παλι γυρω στις 6 γυρναγα σβουρες...

Βασιλικουλα μου περαστικα στον αντρουλι σου....

Σταυρουλα μου πονεμενη ιστορια οι φιλες οταν εμεινα εγκυος πεσανε ολες επανω μου λες κ ημουν καμια διασημη ολες θελανε να ερχονται να με βλεπουν μετα ομως τους περασε εδω ερχονται για να ψυσουμε κ δεν κουνιουνται να βοηθησουνε κ οταν λενε να μαζευτουμε να ψυσουμε λεει ο αντρας μου επιτηδες οχι γιατι η ντορα δεν μπορει να μαζευει κ πεταγονται εμεις θα τα κανουμε κ ποτε δεν κανουν τιποτα... :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

δεν με νοιαζει τα μαζευουμε με τον αντρουλι μου αλλα μου την δινει η αναισθησια τους...κ γενικα δεν ερχονται σου λενε εγκυος ειναι θα πρεπει να την βοηθησουμε κ αυτες δεν εχουν καμια ορεξη γιατι στο σπιτακι τους η μαμα τους τους τα εχει ολα στο χερι....δεν εχουν μαθει να κανουνε δουλειες...ενω εμενα η μανουλα μου με ειχε εκπαιδευσει απο μικρη....εδω στο νοσοκομειο μπηκα κ δεν ηρθε καμια ουτε οταν βγηκα κ ημουνα ποσες μερες ξαπλα κ μονη μου...οποτε εχω ηδη κανει delete....

τωρα οσο για το θεμα πεθερες

κ εμενα η δικια μου τοσα χρονια πισω απο την πλατη μου με εθαβε κ τα μαθαινα ολα κ δεν μιλαγα κ τωρα το παιζει ευτυχησμενη γιαγια κ νευριαζω που μεχρι κ ενα μηνα πριν μεινω εγκυος δεν ηθελε ουτε να το ακουει.....σε ολη την εγκυμοσυνη μια φορα εχει ερθει να μου κανει παρεα...ααααα ναι κ μια να σιδερωσει κ αυτο γιατι της το ειπε ο αντρας μου... :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

αννουλα με το καλο να δεις το γιοκα σου!!!

αντε ευχομαι να ετοιμαζεται πια! ωρα ειναι :P

αχ κατρινα μου μακαρι να με κρατησει τη δευτερα!!!

αλλα και να μου κανει εισαγωγη δεν το βλεπω για πριν το μεσημερι να μπαινω χειρουργιο ;)

λες να γινουν ολα γρηγορα και να προλαβεις να δεις και τη νυφη??? :woohoo:

Γεια σας και πάλι. Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου για το καλωσόρισμα :kiss::kiss::kiss: Βασούλα μου, έτσι και η κολλητή σου ε; Να παρηγοριέμαι δηλαδή. Ο γιατρός μου φοβήθηκε μήπως έφυγε κανένα ράμμα και μου είπε καλού κακού να πάω να με δει.

Ελπιδάκι μου, χαιρομαι πολύ που δεν ήταν τπτ τελικά. Κι εμάς η γιατρός μας είπε να συνεχίσουμε να βάζουμε οινόπνευμα αφού πέσει για λίγο καιρό ακόμα. Εμάς έπεσε στη φωτοθεραπεία. Μάτωσε και λίγο, αλλά με τον πανικό του ίκτερου τότε δεν το έδωσα και τόση σημασία. Τώρα βρίσκω ακόμα ξεραμένο αιματάκι αλλά μου φαίνεται μια χαρά.

Βασιλική μου, τι φοβερό είναι αυτό που περάσατε. Κι εγώ υπέφερα παλιότερα από παλινδρόμιση αλλά όχι σε τέτοια βαθμό :huh: Αν τον καταφέρεις και πάει για εξετάσεις, πες του να τον ψάξουν για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Είναι πολύ απλή εξέταση με το σάλιο.

Από την Αγγελικούλα δεν έχουμε ακόμα νέα ε;

Αννούλα μου, με το καλό να δεις τον πασάκα σου.

Αποστέλλω επίσης, τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου σε όλες τις μαμάδες της παρέας μας. :lol::lol::lol: Και η δική μου άποψη είναι οτί χωρίς βοήθεια... δεν παίζει με τπτ. Ακόμα και ο γιατρός μου, πριν βγω από την κλινική μου το τόνισε "εσύ θα ασχολείσαι μόνο με το μωρό, αλλιώς δε σε βλεπω καλά..."

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
    • Μπράβο ρε κορίτσια τα μωράκια μας !!!!! Μεγαλώνουν και πάνε όλα κατευχην !!!  Έχετε δίκιο κορίτσια,  δεν το διευκρίνισα. Θα έχω τη μαία στο σπίτι από την αρχή που θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις. Οπότε εκείνη θα μου πει κ πότε θα πάμε νοσοκομείο.  Θα σας στείλω κ εγώ αύριο το πλάνο τοκετού μου.  @Θέτις Κ.να ξέρεις τον λάτρεψα το γιατρό σου!  @Kiddoμου ... όπως σας έχω πει , έχω καεί κ εγώ από τέτοιους γιατρούς κ δυστυχώς δεν ήμουν το ίδιο δυνατή όπως εσύ! Λες ακριβώς όλα αυτά που σκέφτομαι κ εγώ 
    • Σόκ!! Μπράβο στη κοπέλα για τη ψυχραιμία της..! Μην ανησυχείς.. ούτε εγώ έχω φτιάξει βαλίτσα.. και δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου 🙈 πρέπει όμως σιγά σιγά.. έχεις δίκιο.. και τα πραγματακια του μωρού να μπουν πλυντήριο σιγά σιγά... Πότε έφτασε ο καιρός ειλικρινά..;! Νοιωθω ότι έχουμε ακόμα χρόνο..😳🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...