Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010- Νο 18!!!!

Recommended Posts

Καλημερα!Βασιλικουλα τι επαθε ο αντρας σου;;προχθες της Κατερινας τωρα ο δικος σου...περαστικα.σημερα σαν να δροσισε λιγακι,μακαρι μπας και κοιμηθουμε κανενα βραδυ επιτελους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αυτες οι κρεμες πολυ ακριβες ρε γαμωτο...αλλαντοινη εχουν μεσα πολλες απο αυτες,ειναι το συστατικο που περιεχεται και στο σαλιο του σαλιγκαριου.παντως κανουν δουλεια.και συνηθως χρησιμοποιουνται απο τις πρωτες μερες του χειρουργειου

τι να κανω,εχθες ηρθε η κουμπαρα μου ειχε 2 εβδομαδες να με δει και επαθε πλακα!εχω πρηστει απιστευτα!και η κοιλια μου εγινε τεραστια και ειναι και ψηλα ψηλα ,σαν μια τεραστια μπαλα!

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα...Πως ειμαστε σημερα??? Εγω επιτελους μετα απο πολλα βραδυα χθες κοιμηθηκα καλα. Νιωθω αρκετα ξεκουραστη σημερα.Χθες κατα τη διαρκεια της ημερας η κοιλια μου πετρωσε πολλες φορες. Συσπασεις σημαινει αυτο???

Βασιλικη μου περαστικα στον αντρουλη σου. Τον καταλαβαινω απολυτα γιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Ειναι απαισια αισθηση και υποφερεις πολυ.

tweety_ έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια.

Αμαν βρε Βασιλική τι πάθατε?Περαστικά του.Ειναι καλύτερα τωρα?Θα πάει στον γιατρό?

Καλημερουδια!! :kiss:

Καλημέρα Ελενα μου.Χαίρομαι που είσαι καλύτερα.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?Με τις φίλες σας έχετε την ίδια σχέση που είχατε πριν μείνετε εγκυος?Γιατί εγώ μέχρι τώρα δικαιολογούσα και δε με πολυπείραζαν πολλά πράγματα.Τον τελευταίο καιρό τα παίρνω άσχημα και δε ξέρω αν έχω δίκιο ή είμαι υπερβολική λόγω εγκυμοσύνης.

kalhmera koritsia ti kanete?

vasiliki mou perastika ston antra soy, proxthes me enhmerwse h adelfi mou pou einai voshleytria se nosokomeio oti kuklofori iwsh 24wrh me syptwmata pyreto h emeto....prosexete koritsia...!!!!!

ax.... koritsia plhsiazei o kairos mou kai anhpomono den mporw na ekfrasw ta synesthimata mou fovo, agwnia,xara.... :unsure:

tweety_ έγραψε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?Με τις φίλες σας έχετε την ίδια σχέση που είχατε πριν μείνετε εγκυος?Γιατί εγώ μέχρι τώρα δικαιολογούσα και δε με πολυπείραζαν πολλά πράγματα.Τον τελευταίο καιρό τα παίρνω άσχημα και δε ξέρω αν έχω δίκιο ή είμαι υπερβολική λόγω εγκυμοσύνης.

προσωπικα εχουν απομακρυνθει!!!και οχι μονο φιλες,αλλα και καποιοι του κυκλου μας...δεν νομιζω πως ειναι ιδεα μου..

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες εγκυούλες. :kiss:

Βασιλική μου βλέπω τα βάσανα σου δεν τελειώνουν ποτέ. Πως το έπαθε πάλι αυτό ο άντρας σου;Περαστικά του εύχομαι.

Έλενα μια που είσαι ξεκούραστη να σου στείλω για σιδέρωμα κάτι ρουχαλάκια να τα κάνεις γιατί εγώ σέρνομαι πάλι :P:P:P:P

Μπέλλα χτες καθόμουν μόνη μου στον καναπέ και μονολογούσα : Πόσο ακόμα μπορεί να μεγαλώσει αυτή η κοιλιά?? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: ?Τελικά πόσο τεράστιες μπορούν γίνουν???

Σταυρούλα καλημερα :kiss::kiss::kiss:

Φωτεινη ,η πλακα ειναι πως εγω δεν εχω καταλαβει ποοοοσο εχει μεγαλωσει!!!αλλα οταν παω να περασω απο καποιο στενο χωρο εκει ειναι που αναρωτιεμαι!!

tweety_ έγραψε:

Εγώ ήδη από το γάμο και μετά είχα δει διαφορά ιδιαίτερα με μια κολλητή μου. Τώρα με την εγκυμοσύνη εξαφανίστηκε εντελώς :angry::angry::angry: Εσένα τι σε απασχολεί κυρίως??

Μπέλλα προχτές έκανα μια μελανιά στην μέση μου άστα να πάνε, γιατί περνώντας από ένα στενό σημείο διαπίστωσα τελευταία στιγμή ότι δεν χωράω και για να προστατεύσω την κοιλιά χτύπησα από πίσω :huh::huh::huh::huh:

Χρύσα ελάχιστες μέρες έμειναν πια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: . Από Δευτέρα θα έχουμε πολλές αφίξεις: η Βασιλική με τα διδυμάκια της και η Χρύσα. ΤΕΛΕΙΑΑΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλημερα και στις υπολοιπες :kiss:

βλεπω μαζευτηκατε!!!!

ευχαριστω για τις ευχες σας....

χρυσα το εχω ακουσει για την ιωση και περασε απο το μυαλο μου αλλα ηταν τετοια η τρομαρα που πηρα που αυτο ηταν τελευταιο...

ειανι η 5η-6η φορα που το παθαινει αυτο οσα χρονια ειμαστε μαζι :(

μιλαμε μελανιαζει και δεν μπορει να παρει ανασα! παντα ξυπναω απο τον ηχο που κανει και τον βρισκω μελανο :(

ελενα μου κι εσυ το παθαινεις αυτο?????? :(

μιας και δεν ειχαμε συμμετοχη πριν μπηκα σε ενα σαιτ και διαβαζα για θηλασμο, διδυμα κα...

Μπέλλα γιατί να το κάνουν όμως αυτό?Χθές σκεφτόμουν όμως οτι είμαι τυχερή που έχω έναν άντρα που είναι πάνω από όλα ο κολλητός μου και περνάμε απίστευτα καλά οι 2 μας και δε μου λείπουν ιδιαίτερα οι καφέδες με τις "φίλες".Μακάρι ειλικρινά όταν θα είναι στην θέση μου να έχουν μέσα στο σπίτι τους τόσο καλή παρέα.

Φωτεινή στεναχωριέμαι γιατί όλο κανονίζουν και δεν είμαι ποτέ στα σχέδια τους.Και δε λέω τίποτα τρελά πράματα,για κανένα καφέ ή καμια ταβέρνα που μπορώ να πάω. Έρχονται που και που στο σπίτι σαν υποχρεωση και φεύγουν.

Αντιθέτως εγώ ότι και να κανονίσω θα τις πάρω τηλέφωνο γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι μόνες και να βαριούνται.Χτες είχα πάει βολτίτσα με τον άντρα μου και τους είδα πάλι για καφεδάκι.Ε μου κακοφάνηκε πως να το πω...Τόσο καιρό ειδικά σε γιορτές και αργίες έκανα τραπεζια και μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι τώρα απλά δεν είμαι και τόσο λειτουργική. :(:(

Κατι για σίδερο πήρε το αυτί μου...Εχω 2 πλυντήρια να σιδερώσω.Καθε μέρα χαιρετιόμαστε αλλά δε λέω να κάνω την πρώτη κινηση. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φωτεινη τι ρωτας ;) αφου σου εχω δειξει ποσο μπορει να μεγαλωσει μια κοιλια :P:P:P:P

σταυρουλα μπορει οι φιλες σου εαν δεν ειναι στην ιδια φαση να μην μπορουν να ακολουθησουν το δικο σου προγραμμα και τα ενδιαφεροντα σου ;)

βεβαια πιστευω πως επειδη καθομαστε αυτο τον καιρο και εχουμε απεριοριστο ελευθερο χρονο σκεφτομαστε διαφορα χαζα και μεγαλοποιουμε τα πραγματα!

τις προαλες σκεφτομουν κι εγω οτι οι φιλες μου δεν ερχονται οσο συχνα θα ηθελα αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν εχει αλλαξει η συχνοτητα που ερχοντουσαν απλα εγω πλεον θελω πιο συχνα παρεα γιατι δεν παω πουθενα ;)

koritsia na rwthsw kati meta pou tha gennhsete tis 40 meres pou tha einai ligo dyskoles sthn arxh tha exete kapoion dipla sas gia douleies kai tetoia?eimai se megalo dilhma epeidei emena h mama mou menei sxetika makria apo to spiti mou elega na phgena sto spiti mou na sapanthsw eseis an epitrepete ti tha kanete?elpizw na mhn ginomai adiakrith... :)to spiti mou ennow to patriko mou...

Καλημέρα κοιλίτσες και μη!!!

Βλέπω καλά και επεισοδιακά βράδια!! Εγώ κοιμήθηκα έστι και έτσι!!

Ελπιδάκι ελπίζω να είναι όλα καλά και να μην έπαθε κάποια μόλυνση ο οφαλός της μικρούλας σου!!!

Μαρία μου καλά έχω μείνει πίσω απίστευτα!!! Να σου ζήσει ο μπουμπούκος σου!!! Έλειπα 2 εβδομάδες και είχαμε τόσα νέα. Σιγά σιγά τα μαθαίνω!! Αχ και η καημένη η Έλλη σου! Ελπίζω να τις πέρασε τελείος ο πυρετός. Αλλά για να πλησιάζει και να φιλάει το μωράκι μου φαίνεται ότι είναι περδίκι.....

Αναστασία μου όντως φαίνονται τα σημάδια κακοποίησης της καραμελίτσας... :P:P:P:P ! Αχ οι φώτο είναι υπέροχες! Ειδικά εκεί που κρύβεται. Κουράγιο με τα πονάκια... Πάντως δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο....

Βασιλική καημένη τι έπαθες βραδιάτικα!! Ελπίζω ο άντρας σου να είναι καλύτερα! Ξεκουράσου σήμερα όσο μπορείς και καλού κακού μην τον πλησιάζεις και τόσο (σε περίπτωση ίωσης.....)

Tweety αστα να πάνε!! Δυστυχώς αντιμετώπισα πολύ κακία στην εγκυμοσύνη. "Φίλες" που μόλις έμαθαν ότι είμαι έγκυος εξαφανίστηκαν. "Φίλοι ζευγάρια" άτεκνοι σταμάτησαν να τηλεφωνούν... Πάντως στεναχωρέθηκα πολύ. Από κάποιους το περίμενα αλλά θεωρώ μεγάλη γαιδουριά να μην πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο να ρωτήσουν έστω τι κάνω, αν πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη. Πάντως κατάλαβα ότι οι "άτεκνες που θέλουν να κάνουν παιδιά" δείξανε την περισσότερη κακία!

Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Η κολλητή μου, κάποιοι συνάδελφοι και οι κουμπάροι μου είναι δίπλα μου 100%!!!

Κορίτσια μία ερώτηση! Πήρατε Κορσέ????? Εγώ λέω να αγοράσω έναν για μετά την γέννα?? Στο Prenatal έχει. Βοηθάει λέτε??

Φιλάκια πολλά σε όλες και συγνώμη αν ξέχασα κάποια! Είμαστε και πολλές :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

xrisanthemo έγραψε:

koritsia na rwthsw kati meta pou tha gennhsete tis 40 meres pou tha einai ligo dyskoles sthn arxh tha exete kapoion dipla sas gia douleies kai tetoia?eimai se megalo dilhma epeidei emena h mama mou menei sxetika makria apo to spiti mou elega na phgena sto spiti mou na sapanthsw eseis an epitrepete ti tha kanete?elpizw na mhn ginomai adiakrith... :)to spiti mou ennow to patriko mou...

χρυσα εγω μενω μαζι με τη μαμα μου ;)

και βεβαια θα ερχεται και η πεθερα μου υποθετω καθημερινα μιας και ειναι και τα πρωτα της εγγονια ;)

Χρύσα εγω θα ειμαι σπίτι μου αφού και μαμα και πεθερά μένουν σε αποσταση 5 λεπτών με τα πόδια.

Εχω ακούσει πολλές κοπέλες που πηγαίνουν στο πατρικό τους για λίγο.Ο αντρας σου τι λέει για αυτό?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
    • Μπράβο ρε κορίτσια τα μωράκια μας !!!!! Μεγαλώνουν και πάνε όλα κατευχην !!!  Έχετε δίκιο κορίτσια,  δεν το διευκρίνισα. Θα έχω τη μαία στο σπίτι από την αρχή που θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις. Οπότε εκείνη θα μου πει κ πότε θα πάμε νοσοκομείο.  Θα σας στείλω κ εγώ αύριο το πλάνο τοκετού μου.  @Θέτις Κ.να ξέρεις τον λάτρεψα το γιατρό σου!  @Kiddoμου ... όπως σας έχω πει , έχω καεί κ εγώ από τέτοιους γιατρούς κ δυστυχώς δεν ήμουν το ίδιο δυνατή όπως εσύ! Λες ακριβώς όλα αυτά που σκέφτομαι κ εγώ 
    • Σόκ!! Μπράβο στη κοπέλα για τη ψυχραιμία της..! Μην ανησυχείς.. ούτε εγώ έχω φτιάξει βαλίτσα.. και δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου 🙈 πρέπει όμως σιγά σιγά.. έχεις δίκιο.. και τα πραγματακια του μωρού να μπουν πλυντήριο σιγά σιγά... Πότε έφτασε ο καιρός ειλικρινά..;! Νοιωθω ότι έχουμε ακόμα χρόνο..😳🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...