Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010- Νο 18!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσακια μου, σας διαβαζω...διαβαζω και τελειωμο δεν εχετε!!!Εκεί που θελω να πω για τον κακο πεθερο που ειπε σε μια εγκυουλα μας οτι ειναι χοντρη (εμενα μου ειχε πει μια απλωσες!!!), μετα να σχολιασω τα σιτεμενα και τα πιπινια αγορια που βαζετε, μετα για τάν γλυκά...δεν σας προλαβαινω!!!Να ευχηθω καλυτερα σε οσες μανουλες δεν εχω ευχηθει να τους ζησουν τα παιδακια τους και με το καλό και συντομα και στις υπολοιπες γιατι κι εγω αν και θελω 2 μηνες ακομα, εχω αρχισει να κουραζομαι!!!Φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου stacey!!thanks για τις ευχουλες σου!!εισαι στις μανουλες οκτωβρη-Δεκεμβρη??να σαι καλα και εσυ και με το καλοτο μωρακι σου!εμεις εδω ειμαστε μια τρελοπαρεα..αστα..!ευπροσδεκτη ..να τα λεμε..οποτε θες.. ;);););););)

Αααααμααααν βρε κοριτσια! Τι εχετε παθει σημερα? Ολα τα απαγορευμενα??? Γλυκα και γκομενους?

Κουακι, ευτυχως δεν θα τυχει να τσακωθουμε για τον ιδιο αντρα, δεν μου αρεσουν οι μακρυμαλληδες! :P Στους χαριζω!

Μπελλα εσυ οσο πας και πλησιαζεις ε? :)

Κατρινακι μας ξεσηκωσες με τα τραγουδια σου (και οχι μονο! ;) )

Stacey με το καλο και το δικο σου νινι! Υπομονη! Να μπαινεις πιο συχνα στην παρεα μας για να διασκεδαζεις, ειμαστε τρελες εμεις! :woohoo:

Kαλά ε, έχετε αποτρελαθεί!!!!Και τεκνά και γλυκά!!Διπλό εγκεφαλικό!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καιεμένα μου αρέσουν οι μακρυμάλληδες :blush: Αν και τον άντρα μου τον ήξερα χρονια πριν που έπαιζε σε συγκρότημα και είχε μαλλιά μεχρι την μέση,δε μου είχε περάσει κατι πονηρό στο μυαλό.Ο ντουβρουτζάς ήρθε μόλις τον είδα κουρεμένο για να πάει φαντάρος.. :silly: :silly: :silly:

Σημερα αν δε βαρεθώ θα κάνω λουκουμάδες με μερέντα.Αν βαρεθώ θα φάω όλη τη μερέντα με το κουταλάκι!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ηρθα κι εγω..παλι..

κοριτσια μου αλλη αισθηση να κανεις μπανακι στη βεραντα!αληθεια..εχουν αρχισει και μου μπαινουν ιδεες..να νοικιασω το σπιτι μου και να παω αλλου να μεινω!! :S:S:S:S:S:S

εσεις τι κανατε?φαγατε?φαγατε??δε πιστευω ..ο ψαρας να σας εκοψε την ορεξη?? :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Κατρινα έγραψε:

ηρθα κι εγω..παλι..

κοριτσια μου αλλη αισθηση να κανεις μπανακι στη βεραντα!αληθεια..εχουν αρχισει και μου μπαινουν ιδεες..να νοικιασω το σπιτι μου και να παω αλλου να μεινω!! :S:S:S:S:S:S

εσεις τι κανατε?φαγατε?φαγατε??δε πιστευω ..ο ψαρας να σας εκοψε την ορεξη?? :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

γιατι καλε να το νοικιασεις και να πας αλλου???

κοριτσακια μου τι κανετε????

εγω μια χαρα μολις εφαγα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο κ ενα παγοτινι... :blush::blush::blush::blush:

ωραιες οι φωτο με τα πιπινακια οχι τον ψαρα αλλα ουτε κ τοσο τους ροκαδες συγνωμη αλλα δεν ειναι του γουστου μου....

οσο για τα γλυκα επητηδες το κανετε οσο τα βλεπω τρωω μετα ξερω ομως ποιος θα φαει το ξυλο....Wendyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy πες αλευρι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μια ωρα παλευα να σας διαβασω μπλα μπλα μπλα.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

παω να ξαπλωσω λιγακι κ θα τα πουμε το απογευμα....

φιλακια πολλα.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Κατερινοσουπιτσα μου ευχαριστω πολυ!!!!!!και το Γιωργος μου αρεσει πολυ!!!!

Αννουλα μου εισαι τυχερουλα που δεν ενιωσες τπτ απο κατω!ευχομαι και στη γεννα το ιδιο να συμβει!!!

Γιουλι μου σ'ευχαριστω κοπελα μου!!!

Χρυσα με το καλοοοο!!!με κανεναν πονο ευχομαι!!!εφτασε ο καιρος και για σενα!!τελεια!!

Βασουλα μου περασες πολλα κοπελα μου ε???λυπαμαι!!ευχομαι η τριτη να ειναι και η τυχερη σου οπως και αποδεικνυεται αυτο μεχρι στιγμης!!ολα να σου πανε τελεια ευχομαι!!πολυ γελασα εμ το ονειρο!!

Σταυρουλα μου ευχαριστω πολυ!!!ειμαστε γενικα της παραδοσης.το κανονικο ονομα ειναι το Αριστεα οπου λενε την πεθερα μου(το οποιο ομως δεν μας αρεσει και ετσι το καναμε Αρια).

Κατερινοκουακο μου ευχαριστω πολυ!!!!!!τις φιλαω συνεχεια(τις πατουσιτσες εννοω)!ειδικα οταν τρωει(με το μπιμπερο) κανει με τα χερακια της μπουνιτσες και τα ποδαρακια της τα τεντωνει και κοκκαλωνουν πανω στο στηθος μου!χιχιχιχι!!!πρεπει να τη φωτογραφισω!!χαχαχα!!αχ μωρε το Αλκμηνακι..η αληθεια ειναι πως η σκεψη οτι σου γραπωσε τα μαλλια απο τη μια μου φανηκε αστειο αλλα απο την αλλη οταν σκεφτηκα το μικρακι σου ποσο φοβισμενο πρεπει να ηταν για να το εκανε αυτο κατι με'επιασε μεσα μου.. :(:( περασε ομως!

εμεις κοριτσια παλι ειχαμε κολικους εχθες για κανα τεταρτο :(:( οποτε φταιει το αγελαδινο γαλα.ειχε και δυσκοιλιοτητα το καμαρι μου απο το ξενο και μου ειπε ο αντρας μου αφου εχει κολικους δωσε το δικο σου.τουλαχιστον να μην ποναει η κοιλιτσα απο τα κακακια.της εδωσα το δικο μου κ δεν ξαναεκανε.εκλαιγα κ γω μαζι της.ποσο πολυ πρεπει να πονανε τα καημενουλια μας???το Αλκμηνακι εχει κολικους Κατερινα μου???

καλε τι ξελιγωμα ειναι αυτο πρωινιατικα?????(ξυπναμε αργα :blush: ) απο τα γλυκα στα μανουλια...απαπα!!!με τρελανατε!!!ποια ειναι η υπευθυνη???ποια το ξεκινησε να τη κανω ντα??

καλως τα τα κοριτσια!Ντορα ..καλο νανι..

Αναστασια..μου τι τραβας κοπελα μου..κι εσυ και το μωρακι..μαυριζει η ψυχη μου οταν τα διαβαζω..θυμαμαι τα δικα μας..!αλλα θα περασει ..που θα παει..

καλα..οσο για τη φωτο...(με τα πατουσια..)απο χτες εχω ξετρελαθει λεεε!!τι πατουσακια για δαγκωμαα...

Αναστασια μου, τι γλυκοπατουσακια ειναι αυτα??? :P Καλα εκανες και αλλαξες τη φωτο στο προφιλ σου, συγκρινονται τωρα τα πατουσακια αυτα με τη Μινι? :blink: Πως τα πατε σημερα με το θηλασμο? Κριμα που ποναει ετσι η μπουμπουκα σου, το ξερω και τα εχω περασει και εγω (και θα τα ξαναπερασω λιαν συντομως...)

Ντορα τα ιδια γουστα εχουμε, ουτε εμενα μου αρεσουν οι μακρυμαλληδες ροκαδες, (κουο μειωνεται αρκετα ο ανταγωνισμος). Για τον ψαρα θα συμφωνησω μαζι σας εννοειται. Αρνουμαι να σχολιασω το θεαμα... :S:x

Αναστασια και κουο για βαλτε καμια φωτο απο τις κουκλες σας, κοντευουμε να παθουμε στερηση.Πως μας αφηνετε ετσι??? :blush::dry:

Κατρινα και Βασιλικη :kiss::kiss::kiss:

Καλησπέρα. Βρε παλαβιάρες! Ποιος να σας διάβαζε και να πίστευε ότι είστε γυναίκες έτοιμες για γέννα!! :laugh: :laugh:

Ξετρελλάθηκα με τον ψαρά, καλέ τί άντρας! Και τί ψάρι! Πάλι καλά που έφαγα τσιπούρα το μεσημέρι και δεν το λιγουρεύτηκα.

Κατερίνα Kuo δεν τα γλιτώνω τα πονηρά όνειρα, θα θυμηθώ όλους τους εφηβικούς μου έρωτες με τις φωτογραφίες που βάζεις!

Το καλό είναι ότι είστε όλες ευδιάθετες. Πολύ χαίρομαι

.

Εγώ σήμερα πήγα στη πόλη (Άρτα) να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου. Ήπια κι ένα καφεδάκι με μια φίλη, ή μάλλον μία σοκολατίτσα με μπόλικη σαντιγύ για να είμαι πιο ακριβής, και μετά πήγα για ψώνια. Απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι, γιατί ότι και να έβαζα πάλι έγκυος φαινόμουν αν και η κοιλιά μου έχει πέσει αρκετά. Σκέφτομαι να καταφύγω σε κορσέ μπας και σουλουπωθω λιγάκι. Τελικά πήρα ένα ωραίο πράσινο φορεματάκι, ήταν και σε μισή τιμή, είπα να μην χάσω την ευκαιρία.

Το υπνοσάκουλο τα ίδια. Επιμένει να κοιμάται όλη μέρα και από το απόγευμα και μετά να ξαγρυπνάει. Έχω δει όλα τα επεισόδια του κόκκινου κύκλου και όλα τα ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ.

Βασιλική, τα δίδυμα αν τα θηλάσεις μπορείς να το κάνεις ταυτόχρονα ;)

Α βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Μπορεί να είναι και βλακεία. Μου το είπε μία κοπέλα και ισχυρίζεται ότι είναι γεγονός. Μου είπε πως αν και πήρα τα χάπια για να κόψω το γάλα, μπορώ να ξαναβάλω τη μικρή στο στήθος και το γάλα θα ξανάρθει. Λέτε να γίνεται? Ίσως τώρα που είναι πιο ζωηρή τα κατάφερνε.

Καλησπέρα τρελοεγκυούλες και τρελομανούλες :P Καλά, καλά, παραδέχομαι ότι ευθύνομαι σε μεγάλο βαθμό για την κατρακύλα μας :blush:

Ρε Κατρίνα τι είναι αυτός;; Είναι ό,τι πιο κοντά στην παρομοίωση "μικρό σαν τυρογαριδάκι" :blush::blush::blush:

Ιχ, ήθελα να σας γράψω αλλά με κράζει ο άντρας μου να φύγουμε. Πάμε βόλτα Μαραθώνα! Θα τα πούμε το βράδυ :kiss::kiss:

Χρυσα να ρωτησω κατι? Γιατι δεν ηθελες να θηλασεις? Γιατι πηρες χαπια για να κοψεις τον θηλασμο? Καλα εκανες και βγηκες βολτιτσα με τη φιλη σου, νομιζω σου εκανε καλο. Μεγεια και το φουστανακι.

Κουο μου καλα να περασετε και εσεις στη βολτα σας.

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Χρυσα να ρωτησω κατι? Γιατι δεν ηθελες να θηλασεις? Γιατι πηρες χαπια για να κοψεις τον θηλασμο? Καλα εκανες και βγηκες βολτιτσα με τη φιλη σου, νομιζω σου εκανε καλο. Μεγεια και το φουστανακι.

Κουο μου καλα να περασετε και εσεις στη βολτα σας.

Ηθελα να θηλάσω, αλλά ήταν πολυ το γάλα και πέτρωσε αμέσως. Δεν επιανε η μικρή.

Καλησπέρα από μια κουρασμένη μανούλα...

Η μπέμπα μου είναι ανήσυχη από τη νύχτα,κάνει όλο γκρίνια κ θέλει αγκαλιά.Πριν καμιά ώρα κατάφερα να την κοιμήσω μετά από πολύ φαί και ένα μπανάκι.Νομίζω ότι την πονάει η κοιλίτσα της.Τι ισχύει για τα γαλακτοκομικά ρε κορίτσια? Παίζει να την έχει πειράξει που πίνω αρκετό γάλα?Η' τα γιαούρτια?

Επίσης είμαι πολύ προβλιματισμένη για άλλο λόγο.

Χθες ήρθε η παιδίατρος ,μια χαρούλα την βρήκε, το μόνο κακό ότι ο ομφαλός της δεν φαίνεται να πηγαίνει τόσο καλά...είναι κόκκινος.Ανησυχώ γτ μου είπε ότι αν δω κάτι σαν πύον δεν είναι καλό και είδα λίγο σήμερα.Της βάζω μπόλικο οινόπνευμα και μπεταντίν όπως είπε και αύριο θα την πάρω τηλ να δούμε...

Συγγνώμη αν σας κούρασα με τα δικά μας,όποια γνωρίζει κατι πάνω στα θέματα ας απαντήσει.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να πλησιάζετε στην μεγάλη ώρα σιγά-σιγά.

:kiss::kiss::kiss:

madre έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Ηθελα να θηλάσω, αλλά ήταν πολυ το γάλα και πέτρωσε αμέσως. Δεν επιανε η μικρή.[/quote:2b9w8ewy]

Αν το εβγαζες με ενα θηλαστρο για να σε βοηθησει? Γιατι και εγω ετσι εκανα στο γιο μου, γιατι ουτε εκεινος μπορουσε να πιασει.

Αχ, Ελπιδακι μου, προβληματα εχει η φραουλιτσα σου? Πονακια απο τωρα? Μαλλον αεριακια πρεπει να ειναι αυτα, η παιδιατρος τι σου ειπε σχετικα? Θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα για κολικους, αλλα ποτε δεν ξερεις, καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο. Οσο για τον αφαλο της, κανεις ακριβως το σωστο, και εγω στον Γιωργο εβαζα μονο οινοπνευμα μετα απο καθε πλυσιματακι με μια γαζουλα, οχι ομως μπεταντιν, αυτο ισως στο ειπε για καποια τυχον μολυνση που μπορει να εχει(γι αυτο να ειναι και κοκκινος). Περαστικα σας ευχομαι και αυριο να ειστε καλυτερα. Περιμενουμε τα νεα σας.

Καλησπέρα! Καλέ στο τέλος του 17 σας άφησα στην μέση του 18 σας βρίσκω :woohoo: :woohoo: πωπωωωωω έχω πολύ ύλη για διάβασμα!!!!

Να σας πω τα νέα μας και επανέρχομαι....

Η Έλλη μου την Τρίτη το πρωί έκλεισε 27ωρο απύρετη και το μεσημέρι επιστρέψανε επιτέλους στο σπιτάκι μας. Είναι ξετρελαμένη με το νινίιιιιι, το τι φιλιά του δίνει δεν λεγεται (ξέρω ότι δεν πρέπει να τα πολυφιλάμε τα μπεμπάκια αλλά δεν κρατιέται!!!! και εγώ δεν θέλω να την κακοκαρδίσω :blush: ) και όλο αγκαλιά θέλει να το έχει! Κάναμε και νέα μέτρηση ικτέρου προχθές και έπεσε αρκετά και εγώ την βλέπω καλύτερα οπότε δεν το ξαναμετράμε.

Την άλλη Τρίτη θα κάνουμε και την πρώτη μας επίσκεψη στην παιδίατρο μας.

Σήμερα έστειλα και τον άντρα μου στο ΚΕΠ να βγάλει ΑΜΚΑ στην μπουμπού, όσες γεννήσατε μην το αμελήσετε, ακόμα και για μια συνταγή από φαρμακείο (ξου ξου μακρια μας...)σου το ζητάνε! :blink:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...