Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΒΑΣΜΑ ,ΒΙΒΛΙΑ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Recommended Posts

μετα απο πάρα πολυ καιρο κατάφερα να διαβασω ενα βιβλίο ,ενιωσα αλλος ανθρωπος!Μου ειχε λειψει τοσο πολύ!!!! και ας μην ηταν κατι το ιδιαιτερο,μα ηταν το ειδος που μου αρεσει..νεανική λογοτεχνία ,μια τριλογια οικολογικης φύσης,μια περιπέτεια φαντασίας...θυμήθηκα οτι η ζωη μου δεν πρεπει να αφορα μονο την κορη μου μα πρέπει να την ζω και για μένα...

σκεφτηκα λοιπον να επαναφερω καποια θεματα για βιβλία που συζητηθηκαν στο παρελθον κ τα παραθετω

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 3&id=63135

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 3&id=39029

να μου επιτρεψει η Βανια να βαλω το παρακατω λινκ γτ ειναι ενα κουκλι ο γιοκας της και χαιρομαι που απο μικρος διαβαζει κ μαθαινει να αγαπαει τα βιβλία:

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 3&id=39029

θα βρω και τα υπολοιπα ,θελει λιγη ωρα ωστόσο..

επίσης θα ηθελα να προτεινω στις εγγυουλες ενα βιβλίο που σε καθοδηγει σε ολη την εγγυμοσυνη κ σου λύνει όλες τις απορίες

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ απο τις εκδόσεις Ψυχογιός

προσωπικα με βοηθησε πολύ

θα επιστρεψω λιαν συντόμως...

λοιπον βρηκα και τις εξης συζητησεις

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 3&id=80243

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 3&id=79412

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και βεβαια να το κανεις θα ηθελα να σας αναφερω οποια δεν εχει διαβασει το ΝΗΣΙ να το κανει και συντομα μαλιστα διαβασα τελευταια το :πισω απο τα καγκελα γεννηθηκα σε χαρεμι της ghoga regina egbeme ειναι αληθινη ιστορια τωρα τελειωνω το Σταυροδρομι των ψυχων της χρυσηιδας δημουλιδου και συντομα θα διαβασω και το 10 χρονν διαζευγμενη.

προτιμαω τα βιβλια επιστημονικης φαντασιας

DRAGONLANCE

eragon

χαρυ ποτερ

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

παλια διαβαζα και βιβλια τυπου wilbur smith οι γιοι του Νείλου»

Καλημέρα σας!!

Πολύ ωραίο θεματάκι!

Μου αρέσει το διάβασμα αλλά τώρα με το μικρούλι μου δεν καταφέρνω να διαβάσω. Να φανταστείτε μόνο 2 βιβλία διάβασα σε 6 μήνες! Στην εγκυμοσύνη μου λοιπόν είχα φάει με το κουτάλι πααααρα πολλά βιβλία. Μου αρέσουν τα μυθιστορήματα και οπως σας λέει η Βάνια "Το Νησί" είναι εξαιρετικό και θα γίνει και σειρά στην τηλεόραση τον Οκτώβριο!

"Το φιλί του δράκου", "Τα δάκρυα του Θεού", "Ο γιος της βροχής", "Το σταυροδρόμι των ψυχών", είναι από τα αγαπημένα μου της Δημουλίδου! Εχω διαβάσει σχεδόν όλα τα έργα της! Επίσης κάποια άλλα όπως: "Ο κήπος με τις μουριές", "το σκουλαρίκι της τύχης", "Χορεύοντας στη σιωπή" (του Γ. Πολυράκη, απλά τέλειο!!! ) , "Δράκος στο χιόνι".

Επίσης όλα της Μαντά είναι εκπληκτικά! : "Ερωτας σαν βροχή", "Θεανώ η λυκαινα της Πόλης", "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι", "Η άλλη πλευρά του νομίσματος και το καλύτερο της κατά την γνώμη μου είναι το "Βαλς με δώδεκα Θεούς".

Θέλω πολύ να διαβάσω το "10 ετών διαζευγμένη" και το "Μαύρο ρόδο". Η Μαντά θα έβγαζε άλλο ένα το οποίο δεν έχω καν κοιτάξει στα βιβλιοπωλεία αν κυκλοφόρησε.

καλημέρα!!!!

Ελένη Χ και εγω τετοια διαβάζω ,νομιζω οτι στην καρδιά μου παντα θα παραμείνω ενα μικρο παιδί που φανταζεται οτι υπάρχει μαγία!!!

πιστεύω θα σου αρεσει η τριλογια του κοσμου του Φιλιπ Πουλμαν και οι Φρουροι του Κοσμου του Ντειβιντ Κλας!!!

αυτο το διαζευγμενη 10 ετών πολυ το διαφημιζουν!!! οποια το διαβάσει ας μας πει εντυπώσεις!!

Μαρυλου "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ" λες?της ΜΑντα..

επίσης θελω πολυ να διαβασω το ημερολογιο ενος σπασικλα ,τα 39 στοιχεια κ το μικρο Νικολα ...ναι ναι ξερω ειναι παιδικα αλλα μου αρέσουν !!!! αχ τρελλαινομαι γ βιβλία!!!!!!!!!!!

εχω κανει τοσα ταξιδια μεσα απο αυτά!!!!

ΔΕΚΑ ΕΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΓΙΝΙΣΕΙ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΝΩ Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ(ΜΑΝΤΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ(ΚΟΚΑΛΗ)ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.

Εμενα τωρα τελευταια με τραβάνε πολυ τα αστυνομικού περιεχομένου , στυλ θριλερ βιβλια. Ειμαι και φαν της Αγκαθα Κριστυ.

Μου ειναι δυσκολο να βρω κατι που να μην ειναι μουφα. Τελευταια διαβασα το "Σκεψου εναν αριθμό" και ομολογω πως ειναι καταπληκτικό. Αξιο του ειδους του.

Λοιπόοοοον.....

Εμένα μου αρέσουν από Έλληνες η Σώτη Τριανταφύλλου, παρ' όλο που η αυτοβιογραφία της ("Ο χρόνος πάλι") ήταν μια σκέτη απογοήτευση, ο Αντώνης Σουρούνης και ο Μένης Κουμανταρέας. Φυσικά έχω διαβάσει παλιότερα σχεδόν όλα του Βασιλικού, Σαμαράκη κλασικά, Άλκη Ζέη, Τατσόπουλο, Τάσο Αθανασιάδη, Βιζυηνό που η συλλογή διηγημάτων του "Το αμάρτημα της μητρός μου" είναι εκπληκτική, Λιλή Ζωγράφου, Καζαντζάκη, Παύλο Μάτεσι, Δημήτρη Χατζή και πιο κλασικούς όπως Ξενόπουλο, Παπαδιαμάντη και Χατζόπουλο. Δε γράφω, βέβαια, όλα τα βιβλία που έχω διαβάσει, αλλά τους συγγραφείς που συμπαθώ περισσότερο.

Από ξένους Έκο, Χάινριχ Μπελ, Τόμας Μαν, Κάφκα που τον έκοψα γιατί με γέμιζε εφιάλτες, Κούντερα, Μάρκες, Άμος Οζ, Ορχάν Παμούκ, Προυστ, Τζέιμς Τζόις παρ' όλο που ο "Οδυσσέας" είναι α-πε-λπι-στι-κός, Χαρούκι Μουρακάμι, Χέμινγουέι, Σαλμάν Ρούσντι, Ντοστογιέφσκι.

Δεν αντέχω τον Κοέλιο, που τον βρίσκω αμπελοφιλόσοφο της πεντάρας. Ξεκίνησε καλά, αλλά όταν είδε ότι το στιλ που υιοθέτησε πιάστηκε, το τυποποίησε και συνέχισε να γράφει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σε σημείο που τα βιβλία του μοιάζουν όλα ίδια. Επαναλαμβάνει διαρκώς τις ίδιες ξεφτισμένες ιδέες και τα πάντα στα βιβλία του φαίνονται μηχανικά.

Επίσης δεν αντέχω βιβλία του στιλ "Παντρεύτηκα έναν μουσουλμάνο που έμοιαζε ο τέλειος άντρας και τελικά με έκλεισε σε ένα σπίτι και με έδερνε". Έλεος πια, γράφτηκε ένα, γράφτηκαν δύο, πλημμυρίσαμε πια. Το χειρότερο από αυτά είναι το "Φετβά" ή κάπως έτσι, όπου μια εντελώς χαζή αγγλίδα περιγράφει το γάμο της με έναν αιγύπτιο, αποδεικνύοντας απλά τη βλακεία της.

Επίσης, δεν αντέχω βιβλία όπως αυτά της Μαντά, τα οποία αρχικά διάβαζα με ευχαρίστηση, αλλά τελικά άρχισαν να με κουράζουν με τις τραβηγμένες από τα μαλλιά ιστορίες τους. Πρόκειται για καθαρά εμπορική λογοτεχνία. Άλλωστε, η Μαντά βγάζει ένα βιβλίο κάθε Ιούνιο (τόσος συγχρονισμός στην έμπνευση πια), επειδή τα βιβλία της είναι ξεκάθαρα βιβλία παραλίας.

Από αστυνομικά που λέει το Γιουλάκι, μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ η Άγκαθα και από Έλληνες ο Γιάννης Μαρής! Τα αστυνομικά είναι για μένα τα καλύτερα καλοκαιρινά βιβλία!

Για μανούλες και μέλλουσες μανούλες, αλλά και για όλες τις άλλες, προτείνω το εξαιρετικό "Ένα θαύμα σε ισορροπία" της Lucia Etxebarria, όπου η συγγραφέας εντάσσει σε ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα την εμπειρία της εγκυμοσύνης και της μητρότητας.

savropinguinos δεν τα εχω διαβασει ακομα αλλα υπαρχουν πολλα βιβλια που εχω σταμπαρει για οταν θα μπορεσω να ξαναδιαβασω χωρις να με κυνηγαει η μικρη να τα σκισει!!!!!!

το εραγκον μπορεις να το βρεις απο to e-shop στην κατηγορια εφηβικη λογοτεχνια

επισης παλια προ μπεμπας διαβαζα Στίβεν Κινγκ kai lovecraft αλλα τους σταματησα γιατι πλεον με αγριεουν!!!!

Εγω ομολογω την βιβλιοφαγιας μου

Δεν εχω συγκεκριμενα αγαπημενους..γιατι αλλαζουν αναλογα με την περιοδο της ζωης μου.

Μου αρεσε πολυ η Ροζαμουντ Πιλτσερ..αλλα μετα το "Ψαχνοντας για κοχυλια" και ο "Γυρισμος" ολατ τα υπολοιπα μου φανικαν τοσο...μα τοσο ιδια.

Μετα μου αρεσε ο Dan Braun αλλα και ευτος εκτος απο 2 βιβλια τα υπολοιπα ειναι μαπα

Αλκη Ζεη...Πηνελοπη δελτα..σταθερη αξια

Χρύσα, ακριβώς αυτό για την Πίλτσερ! Εγώ δε θυμάμαι καν τίτλους. Γράφει ωραία, αλλά όλα της τα βιβλία είναι στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, με ίδιους χαρακτήρες, ίδιο περιβάλλον (Λονδίνο-Κορνουάλλη).

Νταν Μπράουν διάβασα μόνο τον Κώδικα, αλλά αυτό δεν είναι λογοτεχνία. Είναι μάλλον επιστημονικές μελέτες, με μπόλικη δόση Χόλιγουντ (αν προσέξεις όλο το βιβλίο είναι γραμμένο κατευθείαν για να γυριστεί ταινία: δεν υπάρχει καθόλου εσωτερικός μονόλογος, οι σκέψεις γίνονται όλες φωναχτά, περιγράφεται έντονη δράση, οι αναμνήσεις γίνονται με μορφή flash back). Και το χειρότερο είναι ότι το βιβλίο αυτό, το οποίο δεν έχει καμία λογοτεχνική αξία, αποθεώθηκε, και ξεπήδησαν σα μανιτάρια πολλά του ίδιου είδους, προχειρογραμμένα και με γελοιωδέστατη πλοκή και κατάληξη, όπως, π.χ. "Η κόρη του Θεού", "Η μάσκα του Ατρέα", "Ο χαμένος Βαν Γκογκ", και διάφορα άλλα.

χαιρομαι που εχει απηχηση το θεματακι ,γτ αποδυκνειεται οτι ναι ο κοσμος διαβαζει βιβλία!!!!!!!!!!!!!! προσωπικα αν κ θα διαβαζα χωρις δευτερη σκεψη οτι και εαν επεφτε στα χερια μου ,ναι ειμαι σαβουρομελετητης δεν κανω διακρίσεις! χαχα ,προτιμωπλεον την νεανικη λογοτεχνια κ την φανταστικη γτ δεν αντεχω αλλη σοβαροτητα στη ζωη μου ,θελω να ονειρευτώ κοσμους ανυπαρκτους κ μαγικους!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακριβως!!!

Επισης να πω οτο μερικα απο τα αγαπημεν αμου, τα οποια δεν χωρταινω να διαβαζω ξανα και ξανα ειναι

Για μια Συντροφια Αναμεσα μας- Νικος θεμελης

Ο Αλχιμιστης,

Οι μαγισες της Σπυρνης- μονο αμα το δεις σαν λογοτεχνια καθαρα

Ο Μικρος Νικολας( εχω ολα τα βιβλια που κυκλοφωρησαν)

Το Τριτο στεφανη

Βαμμενα κοκκινα μαλλια

η προβα του νυφικου

η Αγαπη αργησε μια μερα ( τα 4 τελευταια αυτα τα διαβασα πριν βγουν σε σειρες..μαλιστα εσπαγα να νευρα των φιλων μου γιατι τους ελεγα πως αυτο δεν ειναι ετσι στο βιβλιο..θα γινει αυτο και αυτος ειναι που εκανε αυτο κλπ κλπ)

Η Μεγαλη χημαιρα

Ο Μικρος πριγκιπας

Το Ονοαμ του Ροδου

Μπαουντολινο

Μη πας ποτε μονος στο Ταχυδρομειο

Το σπιτι των πνευματων- Ζορρο- της Ιζαμπελ Αλιεντε

Ολα τα βιβλια του Χαρι Ποττερ( ναι ναι και εκει εκανα το σπασικλακι)

Αστεριξ

Αναμνησεις μιας γκεισασ

Ερως- θερος- πολεμος

Εγω κολλησα με τον Νταν Μπραουν , καθαρα καλοκαιρινα βιβλία.

Δεν μπορω να διαβαζω για ατελεις ερωτες και εσωτερικες αναζητησεις αλλο ελεος. Εχω ηδη τα δικα μου προβληματα. Καλως ή κακώς με επιρρεαζουν παρα πολυ τα βιβλία οπως και οι ταινιες. Οποτε το καλοκαιρι προετιμω να ψαχνω το δολοφονο και να διαβαζω χολιγουντιανα παρα να γινομαι ερμαιο καθε συγγραφεα που θελει να μου περασει τις ιδεες του.

Και φυσικα συμφωνω για το Κοελιο, φτανει , ειπε μια μπαρουφα για το συμπαν και τον εχουν κανει θεο.

Εγω διαβασει τοση πολυ ψυχολογια και δασκαλους στο πανεπιστημιο που δεν θα το αντεχα αλλο.

χαζευοντας μου κολλησε αυτο,σκεφτομαι να το παρω...

http://www.public.gr/prod/books/greek-b ... d510099pp/

αλήθεια δανείζεστε ή αγοραζετε?

ο αντρας μου λεει οτι ειμαι ασυμφορη ...πέρσι εκανα δώρο στην βιβλιοθηκη ενος δημοτικου που ηξερα μια δασκαλα πανω απο 40 βιβλία...μια ολοκληρη σειρα τη ς Ενιντ Μπλαιτον ...θυμασται τους Μυστικούς 7? τους 5 φίλους?

επίσης εχει διαβάσει καμμια το Χρυσο Σφυράκι ?το Γερο του Μωριά?αυτα ειναι βιβλία με λιγο πιο Χριστιανικα διδαγματα...αλλα πολυ ευχαριστα.

Εγω αγωραζα μανιοδως..

τουλαχιστον 2 βιβλια το μηνα..φυσικα οταν εκανα παιδι ...πανε και τα βιβλια.

Παλια δανειομουν απο βιβλιοθηκες..αλλα και φιλους..τωαρ δεν εχω χρονο.

Ελπιζω να γινει πιο ανεξαρτητο το ζουζουνι μου για να με αφισιε να κανω κατι!!!!

εμενα το Μπαουντολινο γτ με κουρασε τοοοοσσοοο πολυ?γενικα ο Ουμπερτο Εκο ειναι λιγο καπως...αχ πωςς το λεγαν το....της πριγκιπισσας Λοαννα κατι τετοιο ,το διαβαζα κ τα τελευταια κεφαλαια αρχισα να τα πηδαω χαχααχαχααχα

θα σου ελεγα αν με δωσεις να διαβασω το μικρο Νικολα ,αλλα επειδη αγαπαω πολυ τα βιβλια κ θελω να ειναι σε αριστη κατασταση (μου εχει μεινει απο τοτε που ειχα δανεισει στο γυμνασιο ενα ολοκαινουργιο βιβλιο σε μια συμμαθητρια κ μου το επεστρεψε με μαυρες σελιδες απο τη βρωμα) δεν δανειζω κ δεν δανειζομαι γτ δεν μπορω να εγγυηθω την κατασταση που θα το επιστρεψω μετα την γεννηση του Ταρζαν μου!!!!

εχω το Ο μικρος πριγκιπας επιστρεφει! ακομη ουτε το ανοιξα!

Cesilia έγραψε:

Ακριβως!!!

Επισης να πω οτο μερικα απο τα αγαπημεν αμου, τα οποια δεν χωρταινω να διαβαζω ξανα και ξανα ειναι

Για μια Συντροφια Αναμεσα μας- Νικος θεμελης

Όντως πολύ ωραίο και ενδιαφέρον βιβλίο

Ο Αλχιμιστης,

Από τα ελάχιστα του Κοέλιο που μου άρεσε, έτσι ξεκίνησε και γι' αυτό είναι φρέσκο και αυθεντικό. Τα επόμενα απλά αντιγράφουν...

Οι μαγισες της Σπυρνης- μονο αμα το δεις σαν λογοτεχνια καθαρα

Βγάζω φλύκταινες. Κατ' αρχήν ανατρέπει κάθε ιστορική λογική. Έπειτα, η ιστορία που αφηγείται, που αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πραγματική, στέλνει εντελώς λάθος μηνύματα. Επειδή διάβαζα και τα εξωφρενικά που έγραφε η κυρία Μεϊμαρίδη σε στήλη σε ένα περιοδκό (της έστελναν γράμματα διάφοροι πονεμένοι και σε όλους, μα όλους, παντρεμένους, ανύπαντρους, δεσμευμένους, αδέσμευτους, πρότεινε ως λύση την γκόμενα/γκόμενο) δεν την έχω καθόλου σε υπόληψη. Δυστυχώς δεν μπορώ να το απομονώσω και να το δω αποκλειστικά ως βιβλίο.

Ο Μικρος Νικολας( εχω ολα τα βιβλια που κυκλοφωρησαν)

Αμάν με το Μικρό Νικόλα, νομίζω θα πάω ν' αγοράσω κανένα να δω το σόι πράμα είναι

Το Τριτο στεφανη

Κλαψ, δεν το έχω διαβάσει...

Βαμμενα κοκκινα μαλλια

Όντως πολύ τέλειο!

η προβα του νυφικου

Τώρα αυτό το διάβασα; Είναι αυτό που έχει και ένα κοριτσάκι, Εβραία νομίζω, λίγο αλλού; Που διαδραματίζεται την περίοδο της κατοχής;

η Αγαπη αργησε μια μερα ( τα 4 τελευταια αυτα τα διαβασα πριν βγουν σε σειρες..μαλιστα εσπαγα να νευρα των φιλων μου γιατι τους ελεγα πως αυτο δεν ειναι ετσι στο βιβλιο..θα γινει αυτο και αυτος ειναι που εκανε αυτο κλπ κλπ)

Πραγματικά, στη σειρά άλλαξαν πάρα πολλά, κι εγώ είχα διαβάσει το βιβλίο νωρίτερα, αλλά και αυτό έχει ανακρίβειες, κυρίως με τις χρονολογίες. Αν καθίσεις να τα υπολογίσεις, απορείς πώς δεν πήρε ένα κομπιουτεράκι η Ζωγράφου να κάνει τον υπολογισμό να μη γράφει ό,τι να 'ναι. Κατά τα άλλα, τέλειο βιβλίο!

Η Μεγαλη χημαιρα

Αυτό ποιο είναι;

Ο Μικρος πριγκιπας

Κλασικό!

Το Ονοαμ του Ροδου

Εξαιρετικό. Έχω δει και την ταινία που το φτωχαίνει αφάνταστα...

Μπαουντολινο

Επίσης εξαιρετικό. Γενικά ο Έκο είναι εκπληκτικός! Διάβασα και το "Εκκρεμές του Φουκώ" που είναι λίγο σκιαχτικό, το "Νησί της επόμενης ημέρας" και δε θυμάμαι ποιο άλλο.

Μη πας ποτε μονος στο Ταχυδρομειο

Αυτό το έχω βάλει στο μάτι, αλλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα...

Το σπιτι των πνευματων- Ζορρο- της Ιζαμπελ Αλιεντε

Επίσης εξαιρετικό!!!

Ολα τα βιβλια του Χαρι Ποττερ( ναι ναι και εκει εκανα το σπασικλακι)

Αυτά δεν τα μπορώ καθόλου...

Αστεριξ

Έχω τα άπαντα!!!!!!!!!!!!

Αναμνησεις μιας γκεισασ

Κι αυτό αρκετά καλό!

Ερως- θερος- πολεμος

Αυτό ποιο είναι; Μη μου πεις Πολυράκης. Βγάζω σπυριά!!!

Α, καλά, σχολιάζω αυτά που έγραψε η Χρύσα, αλλά βγήκε λες και απλά αντιγράφω το ποστ της!!!!

Εμένα, όσο μέναμε Θεσσαλονίκη, μου έφερνε ο άντρας μου βιβλία από το βιβλιοπωλείο που δούλευε, εν γνώση του αφεντικού του, τα διάβαζα και τα πηγαίναμε πίσω! Έτσι διάβασα πολλά καλά και κακά βιβλία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...