Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ααα σχεδόν μαζί είμαστε....κοίτα να σου πω έχω κάποια θετικά σημάδια...ας πούμε Δευτέρα και Τρίτη είχα έντονα τσιμπήματα στη μήτρα και αυτό το είχα σαν πόνο εμφύτευσης στην τελευταία μου κύηση!!!εύχομαι να είναι σημάδι όντως 🙏🙏🙏 εσύ;;;;;
    • Στο είπα εγώ συνονόματη;;;; Στο είπα;;;;ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις;και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις;;;; Θυμάσαι αυτό το όμορφο τραγούδι του Τερζή??🩷🩷🩷 Στο αφιερώνω!!!βάλτο να το ακούσεις τέρμα και σε λίγο καιρό έρχεται το δικό σου θαύμα 🥰🥰🥰🥰 με το καλοοοο
    • Κορίτσια μου πως είστε;!! Τα νέα σας;!!! Τα μπεμπακια σας;!! Πως περνάνε οι μέρες; Εμείς πολύ ξενύχτι... Κόψαμε το θηλασμό από το Σάββατο μέχρι τη Τρίτη καθώς μου έκοψε κομμάτι από τη ρογα.. έκανα αντλήσεις και της έδινα μητρικό με ποτηράκι.. ωωωρε γκρίνια και αέρια όσο την είχαμε με ποτηράκι...!! Εντωμεταξυ από τη πολύ παραγωγή είχα αναπτύξει και μύκητες που δεν είχα πάρει χαμπάρι καθώς ήταν μόνιμα στο στήθος οπότε μόλις σταματήσαμε φάνηκαν.. υποχώρησαν με κρέμα κατάλληλη και για θηλασμό και βάλαμε ψευδοθηλες μέχρι να βρούμε λύση για τα δαγκώματα της.. πήγαμε χθες κάναμε κρανιοιερη θεραπεία (έτσι λεγόταν η θεραπεία που μας είχαν προτείνει.) για να "λυθεί" η κάτω γνάθος της μήπως βελτιωθεί ο θηλασμός.. αν δεν δούμε βελτίωση σε λίγες μέρες, έχω μιλήσει με παιδοχειρουργο να έρθει σπίτι για να της αφαιρέσουμε το χαλινο με λέιζερ..  Ερώτηση.. πότε προλαβαίνετε να φάτε;;; 🤣🤣 Εντωμεταξυ τι δίψα είναι αυτή ρε κορίτσια;; Και τι πείνα;!!! Και πείνα για junk & γλυκό έτσι;!! Βασικά έτοιμο να είναι και ας είναι ότι θέλει!! 😅
    • Καλησπέρα κορίτσια μου, πως τα πατε;  Θα ήθελα να ρωτήσω όσες έχετε μωράκι γύρω στο μήνα και μετα που έχουν αρχίσει να ξυπνάνε λίγο, πως τα απασχολείτε μέσα στη μερα;  Παίζετε καθόλου; κι αν ναι πόση ωρα;  Εμείς έχουμε αυτή τη στοιχειώδη ρουτίνα (ανάθεμα κι αν τηρείται ποτέ βέβαια): Ξυπνάει, της κάνω ποδαράκια για τα αερια, αλλάζουμε πανα, τρώει, ρευεται, μετά λίγο παιχνίδι και μετά προσπαθώ να την κοιμισω. Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ανάλογα τα κέφια της μικρής. Επίσης έχω τα εξής θεματα: 1. Λόγω παλινδρομησης μετα το φαγητό δεν κάνει να είναι ξάπλα οπότε πρέπει να βρω τρόπο να την απασχολήσω όρθια. 2. Είχα συνηθίσει να την κοιμιζω πάνω στο στήθος και τώρα είναι πιο δύσκολο με τραγουδάκια, βόλτες κτλ  Οποία γνώμη, συμβουλή, εμπειρία κτλ δεκτή 🙂🙂
    • Ναι πριν ένα μήνα έκανα όλες τις αιματολογικές κ μου τις έγραψε η γυναικολόγος που θα κάνουμε την εξωσωματική. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει κ κάποιοι γράφουν κάποιοι όχι 😵 Άσε έχει πόσα πράγματα να σκεφτείς κ σου φεύγουν χρήματα από εδώ κ από εκεί. Τι να πω τουλάχιστον είναι για καλ΄ό σκοπό, χαλάλι 😊 Ναι έχω βρει τα πάντα τώρα περιμένουμε να περάσουμε επιτροπή. Λογικά τον Μ΄άρτιο γιατί δεν νομίζω να προλάβω την περίοδο του Φεβρουαρίου. Θα δούμε Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...