Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η καταλληλότερη πάνα

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια,

με λένε Σοφία και είμαι καινούργια στο φορουμ. Σε 2 μήνες γεννάω και θα ήθελα τη γνώμη σας, ως έμπειρες μανούλες πλέον, για το ποιά είναι η καταλληλότερη πάνα. Τα φώτα σας παρακαλώ!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο Σοφάκι μου το νινι σου !

Απο ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει καταλληλότερη , είναι ότι βολευτείς εσύ κ το νίνι. Εγω π.χ ξεκινησα με την pampers ultra dry ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ , αυτη μου συστησε η γιατρος κ μετα τις δοκιμασα όλες απο την εταιρεία αυτη κ παιρνω παλι pampers TO πρασινο τωρα πια...

αν δοκιμασεις κάποια κ δείς εξαν8ηματα στον πωπω του μωρου η βρέχεται ή διαλύεται το βαμβάκι εσωτερικά την άλλαζείς κ δοκιμάζεις κάποια άλλη.

Κάλη Επιτυχία !

Με το καλό Σοφία!!

Κι εγω χρησιμοποιώ pampers new baby,τα οποια εχω βολευτεί πολύ.Μπορεις να δοκιμασεις όπως σου είπε και η juliax .

Το μόνο που θα ελεγα θα ηταν να μην πειραματιστείς με πάνες από πιο άγνωστες εταιρειες ή πάνες πχ Lidl ακόμα γιατι τα βρεφακια εχουν πολύ ευαισθητο δερματάκι.Θα μ΄πώ και εγω σε τετοιο πειρασμό (λόγω της χαμηλότερης τιμής)αλλά πολύ αργότερα.

Εγώ πάντως προτίμησα τις οικολογικές υφασμάτινες πάνες. Έχουν εξελιχθεί πολύ, κάνουν καλό στο περιβάλλον και στην τσέπη μου :)

Δίνεις στην αρχή κάποια χρήματα μαζεμένα αλλά τελικά σου βγαίνουν οικονομικότατες.

Για καλού και για καλού πάντως πήρα και ένα κουτί pampers new baby,για ώρα ανάγκης :)

Να σου προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου τις υφασμάτινες..:) λιγο να ψάξεις στο ίντερνετ θα γνωρίσεις τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας πάνας απο κάθε άποψη σε σύγκριση με τις συμβατικές..για μένα τα πάμπερς είναι πλέον ξεπερασμένα..(για μένα πάντα)

Πάνες μιας χρησης ή υφασματινες εχουν και οι δυο τα πλεονεκτήματα και τα μειωνεκτήματα τους.Περισσότερο εξαρταται από τις ανάγκες καθε μαμας.

Κανε μια δοκιμή να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα! :)

εγω παλι στην αρχη δοκιμασα τα παμπερς για τα νεογεννητα, τα μπεϊμπιλινο που μου ειχαν στειλει ολοκληρο πακετο δωρο για να δοκιμασω, και τα λιμπερο.

τα μπεϊμπιλινο ήταν λιγο σκληρα.

τα παμπερς με εσπαγαν τα νευρα, γιατι, οταν εκαναν αρκετα κακακια, που ειναι και υδαρα στην αρχη, παντα ειχα διαρροες και επλενα... επλενα..

ασε που που τη σπασανε που για να σε στειλουν καθε μηνα κουπονια εκπτωσησ, επρεπε να τηλεφωνω πρωι πρωι καθε πρωτη εργασημη μερα του μηνα. αλλη δουλεια δεν ειχα με τα διδυμα....

κατεληξα στα λιμπερο, που ποτε σχεδον δεν ειχαν διορροες, ειναι πιο φθηνα απο τα παμπερς, καθε μηνα μου στελνουν απο μονοι τους κουπονια εκπτωσης και στελνωντας τους τα μπαρ κόουντ των συσκευασιων, μου στελνουν και δωρακια! το μονο αρνητικο... τωρα που δεν βαζουν κωλο κατω, και η μικρη μου ριχνει πολυ κατουριμα, μερικες φορες διαλυεται λιγο το βαμβακι, χωρις ομως να βρεχονται τα ρουχα της ή να βγαζει σπυρακια. αργοτερα θα δοκιμασω και λιντλ.

με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΙΜΠΕΡΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Mε το καλό να έρθει το μωράκι σου!!Κ εμείς στην αρχλη είχαμε τα pampers new baby,πάρα πολύ ευχαριστημένη μαλάκα,ελαστικά,χωρις διαρροες ή εξανθήματα.Οταν ηταν ετσι μικρούλης δοκίμασα τα nanny;s, που συγκριτικά με τα pampers, είναι πιο ογκώδη οχι τόσο ελαστικά αλλά ενα πακέτο που φόρεσε ποτέ δεν έκανε διαρροές ή εξανθήματα.Μετά οταν ηταν να αλλάξουμε νούμερο κ η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη (μεταξύ του new baby κ του αμέσως επόμενου) πήραμε libero k babylino.Με τα δε πρώτα το πακέτο είναι αχρησιμοποιητο ακόμη γιατί είχε διαρροές ψηλά στηνη κοιλιά κ τα σταμάτησα κ τα δεύτερα δεν τα έβαλε πολύ γιατί αυξήθηκαν τα κιλά μας. Aπο ο,τι κατάλαβα μονο τα pampers είναι λεπτά κ τόσο ελαστικά τα υπόλοιπα πανω κάτω μοιάζουν με μικρέα διαφορές. Εδώ ηδη κ κανα 3 βδομάδες βάζουμε του lidl που είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη,δεν είναι τόσο σκληρά κ ογκώδη εχουν ελαστικότητα κ ποτέ ο μικρός δεν βράχηκε κ ειδικά τώρα που έχει αρχίσει τα βράδυα να κοιμάται σερί ως το πρωί!!!

Δεν εχει ομως για νογέννητα,ξεκινάει απο 4-9 κιλά.Επίσης ποτέ κ σε καμία δεν εμφάνισε ερεθισμούς ή κοκκινίλες.Με το καλό να έρθει το μικρό σου κ μαζί θα την βρείτε την άκρη,είναι κ πιο θα βολευτεί το παιδί!!

thimidia ,πολύ ενδιαφερον που εισαι ευχαριστιμένη από τις lidl .Δεν θα τολμούσα να δοκιμάσω μιας και είναι μικρο το μωρακι,αλλά η διαφορα στην τιμή είναι όντως σημαντική!

Μαdrid ημουν επιφυλακτική στην αρχή,αλλα΄αφού είχα δοκιμάσει κ τις υπόλοιπες δεν είχα να χάσω τίποτα γιατί μονόδρομος θα συνέχιζα τα παμπερς,κ είναι αρκετή η διαφορά!Οπως ηδη ανέφερα ο μικρός με καμιά δεν παρουσίασε δερματικό πρόβλημα.Τα θέματά μας ηταν με τις διαρροές κ τα πρακτικά(Ελαστική μεσούλα,σκληρά κτλ)Αλλωστε κ τα παμπερς εχουν λοτιον,οπότε αν ηταν να κάνει κοκκινίλες θα είχε ηδη παρουσιάσει πιστεύω!

Με το καλό.

Σχετικό είναι για την καθεμία απ'ότι είδες.

Εγώ εξαρχής πήρα τα pampers & πριν λίγο καιρό άρχισα τα πειράματα για οικονομία μιας & η μικρή μου γίνεται 2 σε λίγες μέρες.

Η αλήθεια είναι πως libero & babylino δε με ενθουσίασαν,διότι με λίγα τσίσα μύριζαν & φούσκωναν σα σφουγγάρι.Απο lidl δεν έχω πάρει ακόμη & πλέον χρησιμοποιώ 3είδη pampers.Τα φτηνά-πορτοκαλί- για μέσα στο σπίτι,για βόλτα τα activfit & τα night για το βράδυ ή ταξίδι.

Οπότε δες τι σε βολεύει εσένα ,το μωρό κυρίως να μην έχει ερεθισμούς & τα οικονομικά σας.

Σε κούρασα ε;;

Γειά σας με λένε Μαρίνα, γέννησα κι εγώ πρίν 2 μήνες στο μαιευτήριο Γαία. Στο νοσοκομείο μου πρότειναν τα pampers αλλά διαπίσωσα ότι έβγαζαν μια άσχημη μυρωδιά και είχε και διαρροές. Μια φίλη μου η οποία γέννησε κι εκείνη πρόσφατα αλλά στο Ιασώ μου είπε να δοκιμάσω τα libero και όντως τα δοκίμασα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Επίσης γράφτηκα και στο Libero Club και μου στέλνουν και κουπόνια και μου έρχεται πολύ πιο οικονομικά. Θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε και για τα Lidl που ειναι για μεγαλύτερα μωρά αν είναι τόσο καλά όσο τα libero, κι αν είναι πολύ πιο φθηνά για να τα έχω υπόψην μου για αργότερα.

κι εγώ τα ίδια με τα παμπερς.....και έχουμε καταλήξει στα λιμπερο και για την ποιότητα και για την τιμή που είναι πιό συμφέρουσα ούτως ή άλλως. και με τα κουπόνια ακόμη περισσότερο.

για την τιμη οπως εχω πει και αλλου βγαινουν σχεδον τα ιδια με τα λιντλ εκτος τα παμπερς εγω παιρνω κουπονια λιμπερο και μπαιμπιλινο και ψαχνω προσφορες που βγαζουν συνεχεια τα σουπερ εχω αγορασει λιμπερο μεγαλη συσκευασια με 6 ευρω και μπαιμπελινο με 8 η 9 αναλογα και εχουν πιο πολλα κομμαται οποτε μου βγαινουν τα ιδια με τα λιντλ

α οπότε δεν έχεις πρόβλημα, παίρνεις και λίμπερο και λιντλ και babylino αναλόγως τις προσφορές. καλά κάνεις εφόσον δεν έχει πρόβλημα το μωράκι σου, μια χαρά. γιατί και η τσέπη πονάει τελευταία και πρέπει να κοιτάμε και αυτό.απλά εμένα είναι πολύ μωρό ακόμα για να πειραματιστώ οπότε και καταλήξαμε προς το παρόν στα λίμπερο

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ (ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ;) ΖΗΤΑΕΙ ΤΣΙΣΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ)ΕΙΝΑΙ 25 ΜΗΝΩΝ.... :kiss:

ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΝΕΣ!!! ΑΠΟ ΗΜΕΡΩΝ ΧΡΗΣΙΜ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ Κ ΤΗΣ LIDL ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο ΠΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΜΙΖΕ ΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΠΕΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΒΡΩ...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΥΜΠΙΛΙΝΟ ΚΑΜΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑ ΛΙΝΤΛ ΔΕΝ ΤΑ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΒΑΓΙΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΑΩ ΕΚΕΙΝΑ.ΑΠΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΜΩΒ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΠΑΙΜΠΙΛΙΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΜΩΒ ΑΠΟ Τ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...