Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ 17/8 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΣΩ ΝΩΡΙΣ?Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΜΕΤΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΖΑΛΑΔΑ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΑ Κ ΕΦΑΓΑ ΘΑΛΑΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΝΕ Κ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ?

Δημοσίευση

Κοριτ΄σακι μου είναι λίγο νωρίς αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!Από την αλλη μπορεί να σε πείραξαν αυτά που έφαγες κ να ησουν λίγο πιο ευαισθητη γιαυτό εσένα κ οχι τους υπόλοιπους.Κάνε υπομονή λίγο ακόμη κ βλέπεις μετά με καμιά χοριακή!!Με το καλό πάντως!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ΕΧΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΝΑ ΦΑΩ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΙΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΕΜΕΤΟ.ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΣΘΗΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.

Δημοσίευση

Εύχομαι ολόψυχα τα συμπτώματα να είναι εγκυμοσύνης. Σε πολλές γυναίκες ξεκινούν πάρα πολύ νωρίς. Υπάρχουν στα φαρμακεία καποια τέστ που δείχνουν από την 5η μέρα σύλληψης. Στείλε τον άντρα σου να πάρει ένα να το κάνεις.

Όταν παθαίνεις δηλητηρίαση από θαλασσινά δε μπορείς να σταθείς πουθενά. Μια φορά που έπαθα εγώ, σερνόμουν στο πάτωμα για να πάω από εδώ εκεί. Νόμιζα ότι σβήνω. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάσταση από αυτήν.

Περιμένουμε νέα σου

Δημοσίευση

esys ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΑ.ΠΟΙΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΧΑΛΙΑ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΤΟ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ.Κ ΕΧΕΙ 4ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Δημοσίευση

Την μια φορά δεν κρατιόμουνα και το έκανα νωρίτερα. Μου έδειξε αρνητικό και δεν ήμουν. Την άλλη φορά, είχα συμπτώματα (πονούσε πολυ το στήθος μου, δεν κοιμόμουν καλά τη νύχτα, είχα συχνοουρία, κτλ.) και μου έδειξε ότι ήμουν. Βιάστηκα όμως να χαρώ, γιατί μια εβδομάδα αργότερα έδειξε αρνητικό. Το επανέλαβα γιατί πονούσε η κοιλιά μου σαν περίοδο. Όταν πήγα στο γιατρό και μου πήραν αίμα, έδειξε ότι ήμουν έγκυος, αλλά εν τω μεταξύ το είχα έχασα.

Πάντως το clearblue ένα χρόνο τώρα, δεν μου έδειξε ποτέ λάθος. Αφού περιμένεις αύριο, δεν είναι νωρίς να κάνεις τεστ. Απλά, εάν αντέχεις να περιμένεις λίγο, θα γλυτώσεις τα λεφτά, εάν δεν είσαι έγκυος.

Δημοσίευση

ξέρεις και η θερμοκρασία ειναι σχετική. Αν το σύνηθες για σένα είναι 36 και ίσως λίγο παρακάτω τότε το 36,6 και το 36,7 είναι ένδειξη. Αν όμως είσαι όπως η πλειονότητα των ανθρώπων στο 36,6 τότε η σημερινή σου θερμοκρασία δεν δείχνει εγκυμοσύνη. Αυτό όμως θα το ξέρεις αν μετριέσαι συχνά και ξέρεις τη θερμοκρασία του σώματός σου.

Δημοσίευση

Να είσαι καλά, συνονόματη :)

Εύχομαι σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα :silly: :silly: :silly:

Ξέχασα να σου πω ότι, εάν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις το clearblue, βεβαιώσου ότι είναι αυτό που δείχνει μέχρι 4-5 μέρες νωρίτερα (γιατί υπάρχουν διάφοροι τύποι).

Δημοσίευση

Επομένως η θερμοκρασία σου είναι ένδειξη στην προκειμένη περίπτωση.

Αν πας στο νοσοκομείο θα σου κάνουν και χοριακή. Έτσι θα σιγουρευτείς. Περιμένουμε νέα σου. Ελπίζω να μας ανακοινώσεις ευχάριστα

Δημοσίευση

η χοριακή αρχίζει να ανεβαίνει από τη μέρα της εμφύτευσης. Η εμφύτευση γίνεται περίπου 5 μέρες μετά τη σύλληψη. Επομένως αν είσαι έγκυος μπορεί να έχεις χοριακή από 35 και πάνω σήμερα.

Δημοσίευση

Εάν συνεχίζεις του εμετούς, πήγαινε οποσδήποτε στο νοσοκομείο. Δεν θέλουμε να πάθεις αφυδάτωση εάν είσαι έγκυος... :)

Περιμένουμε νέα σου :)

Χρόνια πολλά και σε σένα, συνονόματη :laugh: Η Παναγιά μαζί μας :)

Δημοσίευση

ΑΧ!!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΕΣ ΣΥΧΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΚΑΚΙ27 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΙΝΩ ΝΕΡΑ ΜΙΝ ΠΑΘΩ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!

Δημοσίευση

muriam έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΝΤΥΘΩ ΤΩΡΑ Κ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!

Περιμενουμε τα ευχαριστα νεα φιλεναδιτσα!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...