Μετάβαση σε περιεχόμενο

πεστε μου εγω ειμαι παραξενη ?!


Recommended Posts

Αχ αυτές οι πεθερές...Κατα αρχήν να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου. Πες της πως αν θέλει το όνομα της μάνας της ότι θα βγάλεις το άλλο το όνομα της δικής σου μαμάς και ότι αν το θέλει τόσο πολύ να απαρνηθεί να βγάλουν το δικό της όνομα. Και οτι δεν μπορεί να τα έχει όλα.. Και στην τελική εσύ θα είσαι που θα φωνάζεις το παιδί στην υπόλοιπη ζωή σου αν δεν σ'αρέσει και το όνομα βράστα..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

A πολυ με φούντωσες μεσημεριάτικα ...

Πιο πολυ απο ολους εσύ κουράστικες για να γίνεις μάνα κ εσύ 8α αποφασίσεις!

Στο κάτω κάτω πε8ερα έβγαλές ονομα! Ξεκα8άρισε και με τον άντρα σου κ πές του στην τέλικη ότι κ η δική σου προγιαγιά καλή ήταν άλλα δεν 8α την ονόματισετε κιολας!!! Αντε γιατι τα ''πήρα'' τωρα...

καλά ξεμπερδέματα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama eva έγραψε:

Μετα απο αρκετες προστριβες οποτε η οικογενεια του αντρα μου βλεπει το παιδι δεν το αποκαλει με το ονομα του αλλα με αυτο που .. επελεξαν οι ιδιοι.Το εχω τονισει αρκετα εντονα αλλα φαινεται απλα να το αγνοουν .

Τι σταση να κρατησω πια ?! :dry:

Εφόσον εσένα σε αγνοούν γνώμη μου είναι οτι θα πρέπει να επέμβει ο άντρας σου και να τους βάλει στην θέση τους. Δεν μπορούν να προκαλούν σύγχυση στην μικρή σου την οποία οι μεν αποκαλούν με το κανονικό της και οι αλλοι με διαφορετικό. Πρέπει να σεβαστούν την αποφασή σας και να μην δημιουργούν προβλήματα.

Να χαίρεστε τα νινάκια σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

den mporo exo frikari den eprepe na se diavaso kati tetia akoyo k ta perna piano fotia amesos :angry:

prota prota den eprepe kan na to sizitas me aytoys an to anaferoyn aytes esi tha kovis pera k tha les'tha doyme' den xriazete oyte na tsakonese oyte tipota oti apofasisis me ton antra soy k telos den xriazete na anaferthi tipota mexri ti vaftisi

ego mono ton proto moy evgala ton pethero an k den moy to zitise alla ta alla oti thelame xoris polla polla ;)

tora an exi oreo onoma i progiagia ti na soy po :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αμάν πια μ' αυτά τα ονόματα! Τι πόλεμοι έχουν γίνει για τα ονόματα δε λέγεται!

Μου θύμισες μια φίλη φίλης που βάφτισε την κόρη της σχετικά μεγάλη και τη φώναζε μέχρι τότε μπέμπα, επειδή είχαν συμφωνήσει να βγάλουν το όνομα της πεθεράς της κι αυτή κατά βάθος δεν ήθελε. Όταν βαφτίστηκε το παιδί, το είπαν ας πούμε, Μαρία, όλοι το φωνάζουν Μαρία, κι αυτή το φωνάζει, ας πούμε Δήμητρα, που είναι το όνομα της μάνας της!!!!!!!!

Όχι, δεν είσαι παράξενη, και δεν είσαι υποχρεωμένη να βγάζεις τα ονόματα που επιλέγει η πεθερά σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mαμα ευα!!!Μεγάλο πονεμένο θέμα!!!Το εχουμε κ εμείς δεν με απάσχολεί απλώς με στεναχωρεί που μπαίνω κ γω σε προστριβές για το ονομα!!Αν είναι δυνατόν!Καταρχήν,ηδη με "ευχαρίστηση" έβγαλες τις δίδυμες με τα ονόματα των γιαγιάδων οπότε τα έλυσες, θεωριτικά,τα προβλήματα!Τι κόλλημα υπάρχει?

Πώς θα γίνει δηλαδή το τρίτο σου παιδί θα έχεις το όνομα της μιας προγιαγιάς κ αν π.χ(που στο εύχομαι ολόψυχα)κάνεις κ τέταρτη κόρη θα δώσεις το όνομα της δικής σου προγιαγιάς κ αν κάνεις κ πέμπτη??!Μετά τι?θα σε βάλουν να δώσεις τα ονόματα της μαμάς της προγιαγιάς??! Μη χ...

Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα,κ σου το λεω με ολη μου την συμπόνια γιατί τρβάμε τα ίδια!Εφόσον εσυ κ ο άντρας σου είστε σύμφωνει μη σε νοιάζει τίποτα ας την φωνάζουν μπέμπα μέχρι τα 35 της!!Βέβαια, εχεις το μεγάλο πρόβλημα να την φωνάζουν με το όνομα που γουστάρουν εκείνοι....παρόλο που ήσουν ξεκάθαρη απο την αρχή,δεν έταξες εσυ τίποτα σε κανένα στο κάτω κάτω.Ας τα βγάλει μόνη της τα κάρβουνα απο τη φωτιά,που η ίδια άναψε.Για δοκίμασε,εφόσον σε γράφουνε κανονικά κ φωνάζουν το παιδί με το όνομα που γουστάρουν,να τους το στερήσεις! Εφόσον εκείνοι δεν καταλαβαίνουν κ κάνουν σα μικρά παιδια αρμόζουν κ συμπεριφοράς μικρού παιδιού.Μπορεί να φαίνομαι ακραία αλλά το ιδιο ακραιες είναι κ αυτές οι συμπεριφορές.Καθόμαστε κ χαλάμε τις καρδιές μας για το όνομα,αυτό γουστάρετε κ σε όποιον αρέσει.Μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου,δικής σας είναι η οικογένεια εσείς κ μόνον εσείς παίρνετε αποφάσεις για αυτήν.Το να μπέις στο τριπάκι να τους ευχαριστήσεις όλους σου λεω πως είναι απλά ακατόρθωτο!!ΠΆΝΤΑ θα υπάρχει καποιος που δεν θα είναι ευχαριστημένος κ θα εχει κατι να πει.

Εμένα το παιδί η πεθερά μου μπέμπη το φωνάζει κ οκ είναι αβαφτιστο ακόμη,σκεφτήκαμε να δίναμε του πεθερού μου(με τον οπόιο εχουμε το ίδιο ονομα!!!)ως δεύτερο για να σταματήσει η μουρμούρα κ τα σχολιακια (του τύπου το παιδί εχει παππού,δεν αγαπάς τον πατέρα σου,πως δείχνεις το σεβασμό στους γονείς σου κτλ....)αλλά κατευθείαν το απορρίψαμε γιατί είμαι σίγουρη πως εμείς θα φωνάζαμε Αγγελο το παιδί κ εκείνη με το όνομα που θέλει....!!!Οχι!!Κάποια ορια κ όποιος θέλει καταλαβαίνει,μην στεναχωριέσαι!Στηυν τελική το "καθήκον" σου το έκανες!!

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ,αλλά κ γω καμμένη!Καλό κουράγιο κ "μπαινάκης-βγαινάκης"!!!σε φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη μου thimidia καλημερα B)

Τσουρουφλισμα η υποθεση καλη μου .. Οπως το λες και συ , το "καθηκον"μου το εκανα αλλα αυτα για καποιον που εχει την λογικη να το σκεφτει ..Στην περιπτωση τη δικη της οχι ..

ευχαριστω για τα καλα σου λογια , να χαιρεσαι το μπεμπουλακι σου ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην ακούς κανέναν!Αφού είστε ενα με τον άντρα σου σε αυτό,κάντε αυτό που θέλετε!!να χαίρεσαι κ εσυ τις ζουζούνες σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti mou thimizeis twra akoma den exw gennisei kai i pethera mou klaiei kai wdirete na akoustei to onoma ths arkei na sou pw oti mou anevase thn piesi kai tha gennhsw vwritera metaa apo ayto pou epatha den sikwnw kouventa i mpempoula mas tha vaftistei me to onoma tou mpampa mou (kwnstantina)pou den zei poia... :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα φυσικα και εισαι παραξενη..ακου εκει..σαν δε ντρεπεσε λιγο....να μη θες να δοσεις το ονομα της

Λυκογιαγιας...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...φτου σου!!!!!!

Φυσικα και κανω πλακα...

Απαραδεκτη...

και το ειπε και στην γρια γυναικα...για να σας πιεσει ψυχολογικα...

Ειναι μια απο τις Θανασιμες!!!!!

Λοιπον θα δοσεις στο παιδι σου το ονομα που θες..να παει να πνυγει...και αμα δεν θελει ας μη παραστει στη Βαφτηση..σκασιλα σου μεγαλη!!!!

Και να μαθεις στο παιδι σου να απανταει ΜΟΝΟ στο ονομα της

Με συγχησες τωρα!!!

Αν ειναι δυνατων....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama eva δεν εισαι παραξενη.& βεβαια δεν εισαι υποχρεωμενη να δωσεις στην μικρη το ονομα της προγιαγιας.Να σου ζησει κιολας η μικρη.Ετσι εγινε & στην πρωτη μου ξαδερφη ο θειος μου εδωσε το ονομα της γιαγια του δηλαδη της προγιαγιας της ξαδερφης μου & να φανταστεις ηταν το πρωτο κοριτσι στην οικογενεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh:

Μακάρι όλοι να διέθεταν τέτοιου είδους παραξενιά...

Όλες οι απαντήσεις εξίσου κατατοπιστικές!

Απλά θα προσθέσω: ''όποιος έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι''!!!

Αυτές οι παρεμβάσεις στο ζευγάρι, ανυπόφορες πια!!!

Εσύ λύσε επί τάπητος και άμεσα το θέμα με το σύζυγό σου και όλοι οι υπόλοιποι ας τραγουδάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι είναι ευα μου,στην αρχή λέμε αστο αυτό,αστο εκείνο κ μετά ανθρωποι είμαστε κ εχουμε κ ορια στην βλακεία!Μετά βέβαια τους κακοφαίνεται αλλά με τα παιδιά μας,συγγνώμη κιόλας,αλλά καλώς κάνουμε κ δεν σηκώνουμε πολλά πολλά.Από την αλλη κ εκείνες λένε πράγματα,οχι πιστεύω για να μας πικάρουν αλλά πάνω στον αυθορμητισμό τους κ δεν τα πολύσκέφτονται ε,εκεί αναγκαστικά ερχονται τα ορια...Υπομονή κ μακρυα κ αγαπημένοι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τη θα εκανα ; οταν θα πηγαια στα πεθερικα μου με το που θα ακουα να αποκαλουν το μωρο με αλλο οομα απο αυτο που εγω με τον αντρα μου εχουμε επιλεξει θα τους ελεγα ορθα κοφτα :το ονομα της ειναι ετσι εμεις ειμαστε οι γονεις της εμεις επιλεγουμε ολα οσα εχον σχεση με τα παιδια μας εσεις δνε εχεε κανενα λογο να επεμβενετε ι επειδη σας ανεχτηκαμε πολυ καιρο το αστειο να τελειωσει αν θελετε να ξαναδειτε τα εγγονια σας.Σκληρο ; καθολου απο την στιγμη που εκεινη πρωτοι γιονταικακοηθεις χωρς να σκεφτονται τη προβληματα θα δημιουργησουν πανω απο ολα στο παιδι , καινα δνε ακουγομουν την επομεην με το που θα ξαναλεγανε το παιδι αλλιως η αν το ειχα βαφτισεινα συνεχιζουν να το αποκαλουν μπεμπα ειλικρινα αυτο το σιχαινομαι φτανυν 15-20 ετων και συνεχιζουν να αποκλαουνται μπεμπα θα εφευγα και αν ηθελε ο αντρας μου ας μην με ακολουθουσε ...καιρος ο καθενα να αναλμβανει τις ευθυνες του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.Κοπέλα μου δεν είσαι υποχρεωμένη να βγάλεις το όνομα καμίας προγιαγιάς.θείας ,ξαδέρφης,κλπ.Την υποχρέωση(αν μπορώ να το πω έτσι) την έβγαλες με τα δίδυμα.

Η γνώμη μου είναι να βάλεις τον άντρα σου να κάνει μια ξεκάθαρη κουβέντα με τη μαμά του χωρίς να είσαι εσύ μπροστά,σαν μάνα με γιο.Αν δε μπορέσει να συνεννοηθεί ούτε με τον γιο της,προφασίσου δικαιολογίες και μην της πας τα παιδιά (ακούγεται σκληρό)μέχρι να το πιάσει το μήνυμα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...