Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.......


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΧΩ Π.Η.Τ. 17/1/2011 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΦΥΓΩ 31/12 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ-ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ - ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ) .ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ! ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ΗΔΗ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΥΦΑΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΘΟΛΟΥ! SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, πως σου είπε να αποχωριστείς τόσο μικρό μωρό; Αυτά δεν γίνονται, είτε θηλάσεις είτε όχι. Το μωρό θέλει τη μαμά του!

Δεν μπορείς να βρεις βοήθεια από αλλού; Μόνο οι γιαγιάδες υπάρχουν; Καμιά κοπέλα; Όλο και κάποια λύση θα βρεθεί, μην σε πιάνει πανικός. Έχεις καιρό ακομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαταρχήν... να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο!

Δε μπορείς να πάρεις περισσότερη άδεια από τη δουλειά;;

Δεν είσαι με ικα; Είσαι σε δική σου δουλειά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάτσε βρε κούκλα μου, τι πάει να πει δε σου δίνουν;;

Βάσει νόμου, δικαιούσαι 2 μήνες πριν τον τοκετό και 2 μήνες μετά.

Καλά, δεν πάω και στο 6μηνο από τον ΟΑΕΔ (σε πληρώνει ο ΟΑΕΔ, όχι ο εργοδότης) γιατί εκεί πρέπει να'χεις την βεβαίωση του εργοδότη ότι συμφωνεί.

Αλλά το 4μηνο είναι υποχρεωτικό, δεν είναι κάτι που αν θέλει στο δίνει.

Και επίσης, δε μπορεί να σε διώξει για κάποιο διάστημα μετά τον τοκετό - δεν ξέρω πόσο ακριβώς, αλλά αν ρωτήσεις σε ικα ή επιθεώρηση εργασίας θα σου πουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, λεχώνα 20 ημερών και θα γυρίσεις στη δουλειά; Συμφωνώ με τα κορίτσια, Ρώτα σε ΙΚΑ και επιθεώρηση εργασίας.

Όσο για τη μαμά σου, λίγο παράλογη μου φαίνεται. Φυσικά δε μου φαίνεται παράλογο το ότι δε θέλει να έρθει, γιατί αν πρέπει να φροντίζει τον πατέρα σου είναι άλλο θέμα, αλλά να περιμένει να αποχωριστείς νεογέννητο; Καλά, η πεθερά ένα-ένα μπορεί να τα προσέχει τα παιδιά; Δηλαδή αυτή τα παιδιά της πώς τα μεγάλωσε;

Αν πάρεις κοπέλα ή το πηγαίνεις σε βρεφονηπιακό σταθμό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΔΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΨΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλάχιστον το 4μηνο ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να το πάρεις.

Δηλαδή τι σου λέει ο εργοδότης σου;; Δεν σου δίνω;;

Καταρχήν, αν δεν πάρεις το 4μηνο, δε θα μπορείς να πάρεις τα επιδόματα που δίνει το ΙΚΑ και αν δεν κάνω λάθος (νομίζω κάπου το διάβασα σ'αυτά τα links πιο πάνω) υποχρεούται αυτός να στα δώσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΨΩ ΕΙΝΑΙ 1-1,5 ΜΗΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου, αυτό είναι παράνομο! Μπορείς να τους καταγγείλεις στην επιθεώρηση εργασίας. Τι δουλειά κάνεις, αν θέλεις να μας πεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω γίνει έξαλλη!! :angry:

Αυτό είναι εκβιασμός!!

Δηλαδή, αν ου μη γένοιτο, έπρεπε να μείνεις ξάπλα για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου, τι θα κάνανε; Θα σε απολύανε;; ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Kι αν υποθέσουμε ότι γυρνάς για δουλειά έτσι όπως λες.. Αν μπει το ΙΚΑ κάποια στιγμή για έλεγχο θα φάει τρελό πρόστιμο!! Περιττό να πω ότι του χρειάζεται!!

Α ρε γαμώτο, εκμεταλλεύονται τη γενικότερη κατάσταση και πατάνε στην ανάγκη των ανθρώπων οι αχρείοι... :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι έχω θυμώσει και με τη μάνα σου!!!

Ενώ τα ξέρει όλα αυτά, σ'αφήνει στην τύχη σου;;!!

Και που ακούστηκε, να αποχωριστείς το παιδί πριν καλά καλά σαραντίσει;; Έλεος δηλαδή!!!

Και τι θα πάθει ο μπαμπάς σου αν μείνει λίγο καιρό μόνος του;;

Καλά κι η πεθερά, λες και δε μεγάλωσε παιδιά εκείνη!!!

Κορίτσι μου, έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα, βάλε φωνές!

Να βρεθεί τρόπος να σε βοηθήσουν!!

Φούντωσα!!! Οι ορμόνες μου χτύπησαν κόκκινο!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνώμη κι όλας ...είχα ακούσει ότι στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει κανενας σεβασμος στα δικαιώματα του εργαζομενου..αλλά και τωρα δλδ η μαμά σου δεν ερχεται γιατι δεν της αρεσει το 'περιβάλλον'...???????

ε...παράλογο???ή μου φαίνεται???

κοιτα να βρεις μια κοπέλα να σε βοηθήσει κορίτσι μου, δεν μπορω να σκεφτώ κατι άλλο. να πείσεις την μαμά σου υπάρχει πιθανότητα? ουφ..δεν θελω να μιλησω.. :pinch:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσάκι μου με το καλό το μικρό σου!!Μην σε πιάνει πανικός!Καταρχήν,ο εργοδότης σου υποχρεούται να σε αφήσει να πάρεις τις 56 ημέρες πριν κ τις 63 μετα.Κ λέω "σε αφήσει να πάρεις" γιατί δεν σου τις δίνει αυτός αλλά τι ικα.Δεύτερον υποχρεούται επίσης να σε αφήσει να πάρεις το 6μηνο,βασει νόμου.Δεν έχει δικαίωμα να σου το αρνηθεί.Την βεβαίωση σου την δίνει για να ξέρει ο οαεδ οτι ο εργοδότης είναι ενήμερος πως θα κάνεις άσκηση αυτού σου του δικαιώματος(6μήνου).Τρίτον,οατν θα καταθέσεις τα χαρτιά σου υπάρχει κ η ενυπόγραφη δήλωση(κ των 2 πλευρών) πως αυτό το διάστημα(ειτε τις 56 πριν,είτε τις 63 μετά είτε το 6μηνο)οτι ΔΕΝ θα εργάζεσαι κ οποιαδήποτε μεταβολή αυτού πρέπει να ενημερώσεις τον οαεδ οτι γύρισες στην δουλειά.Ετσι κ μπεί το ικα κ σε πιάσει να δουλεύεις παρανόμως εσυ θα πρέπει να επιστρέψεις όλα τα χρήματα που σου έχουν καταβληθεί(επιδόματα κτλ)-κι πίστεψ ε με είναι αρκετά τα χρήματα όπως κ ο εργοδότης σου θα πληρώσει πρόστιμο. Τέλος,δεν έχει το δικαίωμα ή καλύτερα υποχρεούται να μην σε απολύσει ακο΄μη κ ενα χρόνο μετά την γέννα!Μην φοβάσαι κ όλα καλά θα πάνε.Να μην αισθάνεσαι άσχημα,ασκηση των δικαιωμάτων σου θα κάνεις άσχημα να νιώσεις αν υπογράψεις κάτι που θα είναι παράνομο!!!Εδώ είμαστε,σε φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!ΤΙ ΕΙΝΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ Α ΓΕΝΝΗΣΕΙς.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙς ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΟΠΩς ΛΕΕΙ Κ Ο ΝΟΜΟς.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΟΜΟ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ!ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην πανικοβάλεσαι,

πάρε όλες σου τις άδειες σε χρόνο:

δηλαδη,

μπορείς να κάθεσαι ωσότου να γίνει το μωρό 14 μηνών.

δε μπορεί να σε πειράξει κανείς.

όόόόόόόόόλοι οι εργοδότες φοβούνται τόσο πολύ να απολύσουν φρεσκομαμα.

μπορούν να το κάνουν- πάρχει παραθυράκι.

ΟΜΩΣ

αν τυχόν τον παρουν χαμπάρι είναι τόσο μεγάλο το πρόστιμο που κανείς δεν το κανει τελικά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ. ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 3-4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις κάθε δίκιο να είσαι στεναχωρημένη, απογοητευμένη και πικραμένη... ακριβώς αυτό που λες "ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!"...

Μίλησέ της, εξήγησέ της την κατάσταση, πες της ότι ούτε τη δουλειά σου μπορείς να αφήσεις παραπάνω, αλλά ούτε να αποχωριστείς το παιδί σου από τόσο νωρίς (άσχετα με το θηλασμό). Και τι πάει να πει "δεν της αρέσει καθόλου το μέρος εκεί";;; Δεν θα'ρθει για τουρισμό, την κόρη της θα'ρθει να βοηθήσει... :huh::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

g

καλησπερα . τι διαβαζουν τα ματακια μου με τετοια ζεστη θεε μου ΒΟΗΘΕΙΑ

1)συγνωμη που θα στο πω αλλα η μαμα σου ειναι απαραδεκτη . και ο μπαμπας σου δεν ειναι κανενα μωρο εκτος και εαν ο ανθρωπος ειναι αρρωστος και υπαρχει σοβαρος λογος αλλα οχι το περιβαλλον δεν μ αρεσει .

2)για να μην τα ριχνουμε ολα στην πεθερα κοριτσια μπραβω της η γυναικα οσο μπορει βοηθαει και οσο μπορει θα βοηθησει οταν ερθει η ωρα που ειναι μια ξενη ουσιαστικα . αλλα η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΝΑ ... να σου λεει δεν μπορω μα ειναι δυνατον . καποια στιγμη αυτο θα γινει θεμα και θα εχει δικιο η πεθερα σου .

3)οσο για το ικα μην πεφτεις στις παγηδες τους . δικαιουσε αδεια την περνεις δεν μπορει ν σε απολυσει με καμια παναγια εισαι εγκυος και μια εγκυο δεν μπορει μ καμια παναγια ν την απολυση . ΙΚΑ σημαινει ΦΟΒΙΑ γιαυτους τρεχουν και δεν φτανουν . το ιδιο και για μετα . ακου εκει θα δουλευεις και στους τελευταιους μηνες και μετα την γεννα πως την βρηκα δηλαδη ε μ λες?

ααααααααα συγχηστηκα

password recovery tool downloadeia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου,μην απελπίζεσαι...Δες κ πράξε ο,τι είναι καλύτερο. Καταλαβαίνω αυτό που λες για την επαρχία κ την επιθεώρηση,έχεις δίκιο ετσι είναι,γιαυτό δεν συστήνω την επιθεώρηση εργασίας...

Οσο για την μαμά σου,δεν είμαι σε θέση να κρίνω.Κ εμείς μακρυά απο τους δικούς μας μένουμε(σε άλλη πόλη) οπότε δεν περίμενα ποτέ βοήθεια ή χέρια κ για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα κιόλας....Ο κάθε άνθρωπος έχει τη ζωή του κ είναι σεβαστό αυτό.Για οποιο λόγο η μαμα σου κρίνει οτι δεν μπορεί να κατέβει....Αλλωστε κ να κατέβει κοριτσάκι μου,μετά πάλι μόνοι σας δεν θα είστε?!Αυτή η λύση είναι προσωρινή,πόσο θα μπορεί να κάτσει?Ενα μήνα ,δυο?Πίστέυω πως ισως να κοιτούσες για καμια κοπέλα κ σε συνδιασμό με τον άντρα σου μέχρι να ξεπεταχτεί,8-9 μηνών κ να την βάλεις στο σταθμο.Εφόσον με την δουλειά σου δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Ετσι,ούτε φαγωμάρες θα έχεις,ούτε θα υποχρώσεις κανένα,ούτε τις καρδίες σας θα χαλάτε.Εδω είμαστε,όλα καλά θα πάνε.Σε φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βέβαια, άμα είναι όσα βγάζει απ' τη δουλειά να τα δίνει στην κοπέλα, καλύτερα να σταματήσει απ' τη δουλειά απ' την αρχή, να μην ταλαιπωρείται κιόλας.

Αλλά αυτό με τους εργοδότες, πολύ χάλια, θα πρέπει όλοι οι υπάλληλοι να ξεσηκωθούν, αλλά φαντάζομαι έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν παίρνει κανέναν να παίζει τον κοινωνικό επαναστάτη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις δίκιο,αλλά στην προκειμένη δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ούτε ο σταθμος.Αλλό να πήγαινε στην δουλειά κανονικά οταν το μωρο θα ηταν 8μηνών κ αλλο 40 ημερών.Με τον αντρα σου βρε παιδί μου,μηπως κάνατα αντίθετες βάρδιες,είναι εφικτό αυτό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε παιδια, δε καταλαβαινετε οτι ναι μεν το δικαιουται, αλλα αμα τους πιεσει πολυ, ναι θα της δωσουν την αδεια και οταν πλεον θα μπορουν να την διωξουν χωρις να εχουν προβλημα με το νομο, θα την απολυσουν. Στην Ελλαδα ζουμε!!! Δεν εχετε καταλαβει τι γινεται;;; Ειδικα στην επαρχια!!!

Οσο για σενα βρε κουκλα μου, θα σε στεναχωρησω με αυτο που θα πω, αλλα και η μαμα σου δεν ειναι υποχρεωμενη να αλλαξει ολη της τη ζωη για να ερθει να σε βοηθησει. Συγγνωμη κιολας, αλλα βλεπω οτι εμεις τα παιδια ολο εχουμε απαιτησεις και καποιες φορες ξεφευγουμε. Ναι, οι γονεις μας μεγαλωσαν, εκαναν το καθηκον τους και πρεπει πια να ξεκουραστουν.Δε γινεται να τους γεμιζουμε με τις δικες μας ευθυνες. Ουτε να θυμωνουμε αμα δε μπορουν να μας βοηθησουν. Κατι που βλεπω παρα πολυ συχνα γυρω μου. Και ειμαι σιγουρη οτι η μαμα σου θελει, αλλα δε μπορει. Ειδικα αμα εχει τον μπαμπα σου. Παρε μια κοπελα να το εχει ή παρακαλα την πεθερα σου μηπως και την πεισεις!!! Αμα την καλοπιασεις παρα πολυ, σιγουρα θα βοηθησει!!! :)

Στη χειροτερη θα πας στη μαμα σου το παιδι και θα το βλεπεις το Σαββ/κο. Δε βλεπω αλλη λυση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ. ΠΡΩΤΟΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΩ ΣΤΟ 20ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: "ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?" ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...