Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

θέλω αν ρωτησω αν το ΤΕΣΤ ΠΑΠ, καλύπτει τα παραπάνω. το κολπικο και τραχηλικο επιχρισμα που παιρνει ο γιατρός για εξεταση, τα βρίσκει ή θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένη εξέταση??

είναι μια απαραιτητη διαδικασια για όλες τις υποψηφιες μαμάδες- καθως μια μολυνση απο τα παραπάνω μπορεί να οδηγησει σε αποβολή.

για πειτε ρε κοριτσια!

Δημοσίευση

Κουκιδακι

χλαμυδια,ουρεοπλασμα και μυκοπλασμα νομιζω ειναι ασχετα με το τεστ ΠΑΠ :unsure:,γιατι και τωρα στην εγκυμοσυνη που τα εκανα και πριν αρκετο καιρο, κανενα απο τα 2 παραπεμπτικα δεν ανεφερε για τεστ ΠΑΠ...

Εγραφαν αναλυτικα ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα κτλ.

Δημοσίευση

αν δεν κανω λαθος κοριτσια,το νοεμβρη που ειχα κανει το τελευταιο τεστ παπ,μου ειχε βρει νομιζω ουρεοπλασμα και μου ειχε δωσει αντιβιωση γιατι αν εμενα εγκυος θα το εχανα.τελικα εφυγε με την αντιβιωση.αλλα αν θυμαμαι καλα απο το τεστ παπ το βρηκαμε

Δημοσίευση

Ρανια και γω αυτη την εντυπωση έχω- γιατι το τεστ ΠΑΠ περνει επιχρισμα απο κολπο και τραχηλο και μετα αναφερονται τα ευρηματα. απλα επειδη εχω 2 απο διαφορετικα εργαστηρια, παρατηρησα οτι η λιστα με τις παθησεις ειναι διαφορετικη, και διπλα γραφει αρνητικο -θετικο. ισως ο γιατρος λεει ακριβως τι θελει να δει.

Δημοσίευση

Κουκιδα

ψαξτο λιγο γιατι ειχα πει στον γιατρο μου οτι τις συγκεκτιμενες εξετασεις τις ειχα κανει παλιοτερα και μου ειχε απαντησει οτι τα αποτελεσματα αυτα ισχυουν για ενα 6μηνο.

Αν εχουν περασει 6 μηνες απο τη μερα που τις εκανες θα πρεπει μαλλον να τις ξανακανεις!

Οσο για τον αν συμπεριλαμβανονται στο τεστ ΠΑΠ δεν ειμαι σιγουρη....το μονο σιγουρο ειναι οτι η ληψη γινεται με τον ιδιο τροπο.

Δημοσίευση

kaλημερια κοριτσια επειδη το εκανα ειναι αλλο το τεστ παπ κ αλλην εξεταση αυτη που λετε.εγω εκανα κ βγηκε θετικο το οθρεοπλασμα πηρα χαπακια κ γω κ ο ανδρας μου κ εκανα ξανα μετα απο 2 μηνες κ ειχε γυγει το μικροβιο.δεν φαινεται με το τεστ παπ.σε παιρνει 3 φορες με μπατονετα.πηρα τον γιατρο κ θα παω σημερα τελικα ηταν να παω δευτερα μπορει να με πει οτι πηγα νωρις αλλα δεν κρατιεμαι

Δημοσίευση

το τεστ παπ εκτός από τον έλεγχος για τυχόν κακοήθια συνήθως σου δίνει ενδείξεις για κάποια μόλυνση. Σε περίπτωση που διαφανεί κάποιο πρόβλημα τότε πρέπει να κάνεις καλιέργεια κολπικού υγρού για να δοθεί αναλυτικά το πρόβλημα που υπάρχει. Συνήθως οι γυναικολόγοι παίρνουν επίχρησμα και κάνουν συχρόνως εξέταση κολπικού υγρού με το τεστ ΠΑΠ και είμαστε καλυμμένες. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές κοπέλες που ενώ βγήκαν αρνητικές για μυκόπλασμα-ουρεόπλασμα-χλαμύδια από την κλασική εξέταση όταν εξετάστικαν μοριακά (με τη μέθοδο του ιστού περιόδου) βρέθηκαν θετικές. Εγώ την εξέταση αυτή την έκανα πριν μια βδομάδα στο LOCUS MEDICUS και κόστισε 190 ευρώ. Δυστυχώς επειδή είναι μοριακή εξέταση δεν επιστρέφονται χρήματα από τα ταμεία

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...