Μετάβαση σε περιεχόμενο

τσίμπημα κουνουπιών!τί κάνουμε?

Recommended Posts

Μανούλες,ετοιμάζομαστε για διάκοπες με την 1μιση μηνών μπουμπού μας στο εξοχικό μας!Το θέμα είναι πως επειδή είναι παραθαλασσιό το απογευματάκι έχει πολλά κουνούπια!Αν τσιμπήσουν το μωρό τι μπορώ να βάλω για να ανακουφίσω τον κνησμό? :dry:

Και κάτι άλλο,βρε κορίτσια έχω σκάσει,προσπαθώ να προσθέσω ticker σαν forum signature κ δεν μπορώ,μ΄αρέσουν πολύ αυτά που βλέπω αλλά κάτι κάνω λάθος κ ενώ ολοκληρώνω το ticker δεν ξέρω τι κάνω για να το βαλω στο φόρουμ!please help!!!!!!!!! :side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συνήθως δεν κάνουμε τίποτα παρά μόνο αν δούμε πως αρχίζει να μολύνεται οπότε μιλάς με το γιατρό σου που μάλλον θα σου δώσει κρεμούλα τύπου fenistil που είναι για τους ερεθισμούς απο τα τσιμπήματα.

Πάντως εγώ απο πέρυσι της έβαζα με το σταγονόμετρο λίγο γαλάκτωμα της frezyderm απο το φαρμακείο, που είναι για τα κουνούπια και βρήκα τη χαρά μου.

Να ξέρεις οτι τα βρέφη δεν έχουν το αντανακλαστικό της φαγούρας.Το βράδυ βέβαια να έχεις οπωσδήποτε κουνουπιέρα στο κρεβατάκι του.Εμένα τον γιο μου τον έχουν τσιμπήσει κουνούπια αλλά δεν είδα να τον ενοχλούν αφού δεν ξύπνησε να διαμαρτυρηθεί(είναι 4μιση μηνών).Το μόνο άσχημα είναι οτι επειδή έχουν ευαίσθητο δερματάκι τους αφήνει σημάδια το τσίμπημα που φεύγει σε κανα 2μέρες.Αλειφές και τέτοια ποτέ δεν του έβαλα γιατί ακόμα είναι πολύ μικρός!

ΤΖΟΟΥΛΙΕΤ ΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.... ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ...ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ.....ΦΟΡΟΥΜ... Κ ΚΑΝΤΟ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ!

γεια σας και απο μενα

και σε μας ο γιατρος συνεστησε fenistil, οπως επισης χρησημοποιουμε αυτα τα αυτοκολλητακια σιτρονελας στην κουνια και οπουδηποτε αλλου.Μπορει τα μπεμπακια να μην μπορουν να τα ξυσουν σιγουρα ομως τα ενοχλουν... :unsure:

juliet μου,απο φαρμακείο cer;8 παιδικό!!Aπλά θεικα!!!Είναι αυτοκολλητάκια με αμπουλίτσα,σπας τις φουσκαλίτσες κ μπορείς να το βάλεις είτε πανω στο ρουχαλάκι του αλλά κ στο επιπλάκι,ακτίνα ενα μέτρο,για 6-8 ώρες,εχει μέσα ελαιο,είναι φυτικό κ κάνει για τα παιδάκια.Εμείς έχουμε βρει την υγειά μας με αυτα!!Καλές διακοπούλες!!φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...