Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΝΑ.. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ Τ ΕΛΕΝΑ Ή ΕΙΧΑΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα Renaki εύχομαι η εξωσωματική που θα κάνεις όπου και να την κάνεις να πετύχει με την πρώτη. Για το Έλενα δεν ξέρω κάτι. Σε ποιο γιατρό σε στέλνει; Ποια είναι η περίπτωσή σου (ηλικία δική σου και του συζύγου, διαπιστωθέν πρόβλημα υπογονιμότητας κλπ);

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ esys

Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 36 ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ 44. ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΚΥΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑ ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΩΕΙΔΗ ΜΟΥ (ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΙΩΔΙΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ΛΥΣΗ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ....

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Renaki έχεις περάσει αρκετά και εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν από δω και στο εξής.

Ο Μαστρομηνάς είναι από τους εξωσωματικούς που σκέφτομαι κι εγώ να δω από Σεπτέμβριο. Στα φόρουμ διαβάζεις κυρίως θετικά σχόλια για αυτόν. Εγώ επιθυμώ να πάω σε αυτόν γιατί ακολουθεί μια μέθοδο πριν τη μικρογονιμοποίηση που μπορεί να διακρίνει το dna του σπερματοζωαρίου ώστε να γονιμοποιηθούν ωάρια με μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης και φυσικά που θα καταλήξουν σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Πάντως θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο κέντρο με καλούς εμβρυολόγους και γενετιστές για διαφορετικούς λογους από τους δικούς μου. Τόσο στο mammyland όσο και στο parents θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες στα θέματα αυτά αλλά όπως ανέφερα και σε κάποιο άλλο τόπικ του φόρουμ, καλό είναι να καταλήξεις στο γιατρό που θα σου κάνει το "κλικ", που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουρια και ασφάλεια. Όμως αυτό εκτός από τις πρώτες γνώμες που θα σου δωθούν εδώ μέσα θα πρέπει να έχεις και την προσωπική σου γνώμη που μόνο από την tete a tete επαφή θα μπορέσεις να τη διαμορφώσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...