Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια.τι κανετε?εγω δεν ειμαι καλα..εχει εναν μηνα που ποναει η κοιλια μου πολυ..στην αρχη νομιζα οτι ειναι σκωληκοειδιτιδα.αφου πηγα στο νοσοκομειο,μου κανανε εξεταση αιματος και ψιλαφηση μονο...ειπαν οτι ειναι μαλλον το εντερο και να χαλαρωσω και θα περασει..αλλα δεν περασε..ισα ισα που ο πονος αυξηθηκε.πηγα στο ικα και μου γραψε εξετασεις για υπεηχο ανω και κατω κοιλιας..την προγραμματισα για την παρασκευη αλλα τεικα μετα απο την νυχτα που περασα με πολυ πονο και ξαγρυπνη ,σηκωθηκα και εκλεισα ραντεβου για σημερα...και τωρα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα γι αυτο σας γραφω.ειμαι παρα μα παρα πολυ αγχωμενη για το τι θα βγει..ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙ..αυτα.ευχηθειτε μου να μην ειναι κατι σοβαρο.φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι χαλαρωσε και δεν ειναι τιποτα

Πριν αρκετο καιρο ειχα και εγω πονο στην κοιλια και νομιζα και τι εχω

Νομιζα οτι ηταν η ωοθηκη μου και θα σπασει...

τελικα ηταν απο λαθος διατροφη και υπεφερα απο κολικους εντερου.

Η εξεταση δεν εδειξε τιποτα. Μιλησα με τον γιατρο σχετικα με την διατροφη και ετρωγα ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που επρεπε

με αποτελεσμα να εχω ερεθισει το εντερο.

Μολις αλλαξα διατροφη σε δυο μερες ειχαν περασει ολα.

Καλα αποτελεσματα να εχεις και ολα θα ειναι καλα θα το δεις :)

Πριν καιρό είχα τρομερό πόνο στην κοιλιά μου που δεν πέρναγε με τίποτα.Το αντίθετο γινόταν ολοένα και πιο έντονος. Τελικά έκανα μια συγκεκριμένη εξέταση με βάριο,δηλ. έπρεπε να είμαι νηστική μια μέρα και όταν πήγα για την εξεταση μου έκαναν ένα κλύσμα και στην συνέχεια μου έβαλαν το βάριο,που είναι ενα υγρό νομίζω πράσινο χρώμα μεσα από κει που γίνεται το κλύσμα :blush: για να φανεί στην ακτινογραφία όλο το έντερο.Sorry για την περιγραφή.Να φανταστείς αυτός που το έκανε μου έλεγε ανέκδοτα για να χαλαρώσω αλλά εγω....στον πόνο μου. Η διάγνωση σπαστική κολίτιδα,έκανα την θεραπεία μου με χάπια και διατροφή και πέρασε. Μην ανησυχείς,πιστεύω ότι δεν θα ειναι τίποτα σοβαρό . Μπορεί να είναι και άγχος που να σε χτυπάει εκεί. :)

γεια σας κοριτσια μου..ευχαριστω ολες σας για τις ευχες...πηγα εκανα υπερηχο και δεν εδειξε τιποτα.τα οργανα μου καθαρα..αλλα το κακο ειναι οτι ο υπερηχος δεν δειχνει ουτε εντερο ουτε στομαχι με συνεπεια να κανω σε λιγο καιρο κολονοσκοπηση....γρρρρρρρρρρρρρρ....ελπιζω να μην ποναει...γιατι να μην μου κανουν κ εμενα αυτο με το βαριο???

Αυτό με το βάριο είναι πολύ άβολο. Το έκανα και εγώ στα 16 μου! Και κατά τη διάρκεια της εξέτασης είχα ήδη κρίση κολίτιδας. Καλύτερα να μην το θυμάμαι... Την κολονοσκόπηση μάλλον θα σου την κάνουν με ελαφρά μέθη, οπότε μη φοβάσαι, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Μάλλον το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχεις, γι'αυτό προσπάθησε να αποφεύγεις οτιδήποτε έχει ίνες: δηλ. χορταρικά, μαύρο ψωμί κτλ. και ό,τι φέρνει φούσκωμα στην κοιλιά. Τρώγε ελαφρά και μην φοβάσαι τίποτα.

Όλα θα πάνε καλά :)

καλησπερα εχω τραβηξει κ τραβαω μαυτα τα εντερα οχι μονο πονους κ γω δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω.εκανα πιο παλια κωλονοσκοπηση δεν ειναι τιποτα ενα λαστιχο στον πωπο.γεματο αερα ουτε ναρκωσεις τιποτα.ειχα ραγαδες κ σχισιματα πηγαιναν ουσιες ενζυματα πανω κ ετσουζαν.τωρα με την εγκυμοσυνη ακομα χειροτερα υποφερω πανε να το δεις ειναι προβλημα οταν ποναει

NAI ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...ΘΑ ΠΑΩ.ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ....ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΗ Η ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ//??/?

Ναι πραγματικά είναι πολύ άβολο.Και εγώ όταν το έκανα δεν ήξερα τι με περίμενε και δε θα ήθελα να το ξανακάνω.Όμως ο υπέρηχος δεν δείχνει την κατάσταση του εντέρου και το βάριο είναι μια ουσία που στην ακτινογραφία "φωτίζει" το έντερο.Κολονοσκόπηση μου είχε γράψει κάποια στιγμή ο γαστρεντερολόγος αλλά δεν πήγα να την κάνω γιατί φοβόμουν :blush: Η αδερφή μου εχει κάνει,εντάξει δεν είναι κατι τρομερό αλλα πάλι δεν το αποφασίζω.Τώρα όσο για τη μέθη και αν επηρεάζει τον θηλασμό καλύτερα να ρωτήσεις τον παιδίατρο.Και πάλι μην ανησυχείς,συνήθως αυτοί οι πόνοι του εντέρου είναι από αγχος,διατροφή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...