Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου ευα μου..

εμενα δυστυχως με το νερο δεν κοιμοτανε,ηθελε οπωσδηποτε να φαει κ εγω της εδινα οποτε καλομαθε..αλλα δεν γινεται αλλο..θα ξενυχτησουμε μερικα βραδια ακομα-ευχομαι-αλλα θα το παμε λιγο πιο ανθρωπινα...5.30 με 6 ειναι καλα για μωρακι....

απο οτι διαβασα ακομα καταρρεεις,εεεεε??????? 8-}

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τωρα ψιλοξεμπερδεψα

γενικα το κανει συνεχεια

θελει την προσοχη μας

και στον αντρα μου το κανει

σημερα ευτυχως δε λες ξυπνησε 15 λεπτα νωριτερα το μεσημερι απο τον μικρο και ειχαμε χρονο μαζι να χουζουρεψει - ειναι πολυ μαμακιας μαλλον γιατι για πονακια -τι στο καλο συνεχεια ποναει :lol:

σημερα ευτυχως καλυτερα

συνεχιζεται η αφαγια αλλα τουλαχιστον δεν ουρλιαζουν ;)

απο ξενυχτια κι εμεις δεν παμε καλυτερα

αλλα εκει εχει αναλαβει ο αντρας μου οποτε δεν παραπονιεμαι γι αυτο :)

Δημοσίευση

ετσι ειναι marker, συνηθως το ενα απο τα διδυμακια βγαινει πιο φωνακλαδικο , μαμαδακι , γκρινιαρικο κτλ.ειναι θεμα χαρακτηρα τελικα τι να πω ..Φαντασου οτι παρα το γεγονος οτι οι δικες μου ειναι μεγαλυτερες την μαμαδιαση δεν την ξεπερναμε , οχι οτι δεν κολλανε στον Νικο , με το παραπανω δεν λεω αλλα τελικα μανα ειναι μονο μια ..Εμας θελουν για ανακουφιση , για αγκαλιτσες για οτιδηποτε τα ενοχλει κτλ.. Η αφαγια που λες μπορει να σημαινει καποιο δοντακι που θα κανει την εμφανιση του και μεις ετσι το καναμε αφαγια η μικροτερη απο τις δυο οταν εβγαζε δοντια και ευτυχως τα εβγαζε ευκολα ..Εγω αυτο που λες το ειχα οταν η μεγαλη μου εβγαζε δοντια και τα εβγαζε με κοπους κ βασανα ..Τοτε ηταν οντως κολλημενη πανω μου καμια φορα φωναζε στην αδερφη της αλλα μεχρι εκει .. Τα νυχτερινα σας πως ειναι ?

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου. Σημερα το απογευμα ειχαμε μια γκρινια απιστευτη τι να πω παναγιτσα μου με αλαλιασαν κ επαθα παρακρουση. Κ μεχρι να κοιμηθουν το κατι αλλο. Ενώ εφαγαν τοσες φορες κ τους πηρα κ αγκαλιτσα κ τους ηρεμησα η γκρινια γκρινια. Τώρα κοιμουνται αλλα τι να το κάνω που με πεθαναν. Κ το θεμα ειναι το τι βράδυ θα κανουμε. Απο την μια ελεγα να παω κ εγω τωρα νωρις να κοιμηθώ κ οσο προλαβω κ απο την αλλη λεω να τους κρατησω το προγραμμα τους κ να περιμενω μεχρι 12 κ να τους ταισω για να πανε μεχρι το πρωι αν δεν εχουν κ την νυχτα γκρινια

Δημοσίευση

καλημερα μανουλες

σας εχασα λιγακι γιατι ετσι οπως ηταν το μαμυ τον τελευταιο καιρο δεν μπορουσα να βρω το θεματακι μας :roll::roll:

εγω απο ηρεμη μαμα που κοιμαται οοοολη νυχτα εχω γινει ξανα ξενυχτης :(:(

ο μικρος μου περναει μια φαση που ξυπναει την νυχτα,φωναζει και κλαιει

αυτο γινεται εδω και μια εβδομαδα με ξυπνηματα απο 3 φορες εως συνεχεια(ανα μια ωρα)

η διαδικασια??? απλη αλλα εξουθενωτικη

ξυπναει-σηκωνομαι-ξαναξαπλωνει στο κρεβατι του-κοιμαται :roll::roll::roll:

δεν ζηταει νερο η οτιδιποτε αλλο παρα μονο να παω να του πω 'νανι' και να ξανακοιμηθει!!!!!!!

υποψιαζομαστε εφιαλτες+δοντια(βγαζει τους τελευταιους 4 τραπεζιτες :? )

γιατι στον υπνο του ειναι πολυ ανυσηχος

του αλλαξαμε κρεβατι(βγαλαμε την κουνια και κοιμαται σε μεγαλο)μηπως δεν βολευοταν πλεον στην κουνια......τα ιδια

του λεω παραμυθακια πριν κοιμηθει....τα ιδια

μενω κοντα του μεχρι να αποκοιμηθει για να μην φοβαται.....τα ιδια

και το πρωι που θα σηκωθει επειδη δεν εχει κοιμηθει καλα την νυχτα ειναι ολο γκρινια και μουρμουρα :evil::evil:

συν οτι εχει αρχισει και δεν μου τρωει καλα...

ποσες αλλαγες θα κανει ακομη???

οσο για την μαμακιαση...καλα κρατει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εγω ακομη δεν μπορω να παω τουαλετα η οπουδιποτε αλλου χωρις να κλαιει με λυγμους!!!

και ειναι και 26 μηνων!!!!

φιλακια κουκλες

Δημοσίευση

γεια σας !

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ , καιρο ειχαμε να σε ακουσουμε , βλεπω και σεις εχετε ..βραδυνα παρτακια με τον μικρο ε?Ο φοβος του αποχωρισμου μπορει να συμβαλλει , τα δοντακια , η ..μαμακιαση κτλ. Κουραγιο καλη μου αυτο λεω και γω στον εαυτο μου για να παιρνω κουραγιο ..

φαινεται οτι η γκρινια αυτον τον καιρο ειναι κατι σαν καιρικο φαινομενο .. οπου παω ακουω για μωρακια που περνανε φαση γκρινιας ..Τωρα ακουω και σας και την Ζετουλα που μας εγραψε εδω παρακατω ..Τι να πω βρε κοριτσια , αντιλαμβανονται τις αλλαγες του καιρου , την δικη μας κουραση , μεγαλωνουν αλλαζουν ..Χμ η Αριαδνη δεν εχει αλλαξει καθολου στον υπνο της μα καθολου ομως ..Ανησυχη ηταν εκ γεννετης και ιδιαιτερα μετα την φαση που εμαθε την πιπιλα εκει στους 5 μηνες περιπου η κατασταση αντι να καλυτερευσει εχει γινει πολυ χειροτερη..

Δημοσίευση

καλημερα μανουλιτσες!!!!

εγω χθες κοιμηθηκααααααααα

ο μικρος εμεινε στην μαμα μου το βραδυ γιατι εχω να κανω κατι δουλειες στην αθηνα σημερα

και εγω το εκμεταλευτικα και....επεσα ξερη για υπνο :lol::lol::lol::lol::lol: το απογευμα θα τον παρω και ειμαι περιεργη να μαθβ αν στην γιαγια του κοιμηθηκε ολη νυχτα η οχι :roll:

Δημοσίευση

καλημερουδια

μπεμπουλης χαιρομαι που τουλαχιστον εσυ κοιμηθηκες γιατι εμεις .. ρεσιταλ ερμηνειας ειχαμε παλι ..

Εν μερει το εχω αποδεχτει οτι το μπουλουκακι ειναι ανησυχο πνευμα αλλα αμαν βρε παιδι μου πια !

Απο τις 2100 που την εβαλα για υπνο μεχρι τα μεσανυχτα ξυπνησε 3 φορες μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 0320 μετα ξαναξυπνησε στις 0545 οποτε κ την ταισα .Ξανακοιμηθηκε ευτυχως μεχρι τις 0830, κατι ειναι και αυτο.. Δεν ξερω εγω τουλαχιστον ποτε θα ξανακοιμηθω , νομιζω ομως οτι δεν θα ειναι συντομα ..

Δημοσίευση

καλημερα

καλα το βραδυ ειχε πολυ πλακα εχθες

ηταν ολη μερα ξύπνια τα καμάρια μου

οποτε κατα τις 8 αρχισαν οι νυστες

ο αντρας μου ερχεται 9:15 στο σπιτι

οποτε 8:30 τα κάνω μπάνιο

και 9 φτιαχνω το γαλα και τα βάζω κα τα δυο στον καναπε και τα ταιζω ταυτόχρονα

περιττο να σας πω ηπιαν το μισο γαλα και ξεραθηκαν και τα 2 πανω μου

οπου περιμενα μετα τον αντρα μου για να ταισουμε και το υπολοιπο γαλα

εγω ξεραθηκα 10:30 (ουτε γκρεις δεν εχω υπομονη να δω)

Δημοσίευση

ελα ρε συ μαρκερ!!!

και εμενα που απο τις 20:30 κοιμουνται καθε μερα, το τελος της Γκρεις σχεδον ποτε δεν το βλεπω...

ο αντρας μου κοιμαται πριν καν αρχισει και εμενα με παιρνει ο υνος συνηθως στις τελευταιες διαφημησεις και ξυπναω μετα πο καμια ωρα και κλεινω την τβ! σαν τις κοτες κοιμομαστε! βγαζουμε τα σπασμενα των προηγουμενων μηνων!!!

Δημοσίευση

vagman, αχ και γω θα θελα να κοιμηθωωωωωωωω...

Τωρα το μεσημερι η Σοφια και η Νικη δεν ειχαν ορεξη για υπνο , κανονικα βεβαια στο δωματιο τους οπως παντα μιλουσαν μεταξυ τους καποια στιγμη ξεπερασαν το μιλητο και αρχισαν και τις φωνες , τα τραγουδια στριγγλιζαν η μια στην αλλη και βεβαια ξυπνησαν την Αριαδνη η οποια απ'την υπερενταση δεν μπορει να κλεισει ματι ..Την εχω εδω διπλα μου στο παρκο και βγαζει τα νευρα της σε κατι κυβους τους χτυπαει και τους φωναζει ντα ντα ντα ..Η πλακα στην ολη υποθεση ειναι οτι αφου τις μαλωσα που ξυπνησαν την μπουλουκα , κοιμηθηκαν αυτες ..Τι να πω ..Το θεμα ομως ειναι οτι μεχρι το βραδυ που θα πανε για υπνο η μικρη θα μας βγαλει την πιστη παλι ...

Δημοσίευση

καλως την new_mammy , ελα να δεις της αυπνιας το αναγνωσμα ..Θεουλη μου τι λεω η αυπνη μανα ..Τι να κανω ομως που ο καφες εχει γινει αναποσπαστο κομματι του εαυτου μου , πως αλλιως να την βγαλω καθαρη ?

Η Αριαδνη κοιμηθηκε απο ελαχιστο εως σχεδον καθολου το μεσημερι αφου δεν την αφησαν οι γαιδουριτσες Σοφια κ Νικη , οποτε λογικα θα επεφτε ξερη τωρα το βραδυ ..Λογικα παντα , γιατι η Αριαδνη μεχρι τωρα που μιλαμε με εχει σηκωσει τρεις φορες για να τις βαλω την @@@@πιπιλα ..Αλλα το κοιταζω το μπουλουκακι και θελω να το φαω να το γαργαλησω να το ζουζουνιασω το τρελοκαμπερακι μου ..Ειναι καλο μωρακι δεν λεω αλλα μ'εχει βρικολακιασει .. :shock:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μουυυυυυυυυυ. Τι μου κάνετε? εμεις ειμαστε καλά ευτυχως προς το παρόν αν εξαιρεσουμε την κόρη μου που ειναι δυο κ φοβαται τους κεραυνους κ μιας κ εχουμε μπορες δεν κλεινει ματι καθε λιγο πεταγεται πανω κ φωναζει κ αντι να ξενυχταω με τα διδυμα ξενυχταω μ αυτην κλαψψψψψψ

Δημοσίευση

την καημενη την μπουμπου σου ! Ναι βρε ειναι αυτη η ηλικια που εχουν φοβιες κτλ . Εμενα καποια στιγμη η Σοφια φοβοταν το σφιριγμα του αερα , ξερεις οταν ειναι σχεδον κλειστη η πορτα αλλα υπαρχει μια χαραμαδιτσα και μπαινει ο αερας μ'αυτον τον θορυβο ουου ου .Ε , η Σοφια που δεν κωλωνει μπροστα σε τιποτα ακομα και τωρα στραβοκοιταει οταν τ΄ακουσει ..Εγω της ελεγα βρε Σοφουλι ο αερας σου τραγουδαει και η βροχη χορευει στην ταρατσα τουπ τουπ τουπ , σιγα σιγα το ξεπερασε .. Θελει μωρε και αυτη προσοχη , ζηταει και αυτη λιγο παραπανω μαμα σου λεει μονο τα μπουμπουλακια και γω εδω ειμαι ..Υπομονη Ζετουλα μου

Δημοσίευση

ναι οσο γι αυτο εχεις δικιο. Την καλοπιασε λιγο ο μπαμπας της κ ελπιζω οτι θα ηρεμισει τωρα γιατι δεν θα το αντεξω. Ενω οπως λες κ εσυ κατα τ αλλα δεν φοβαται, φοβαται τους θορυβους οπως πχ κ τα μπαλονια που σκανε. Τι να πει κανεις. Παντως κοιταω κ ξανακοιταω τις φωτος κ ειναι κουκλια κ τα 3 κοριτσακια σου

Δημοσίευση

να μαι κι εγω η αυπνη μεγαλο μανουλα :roll::roll: οοοολη νυχτα δεν εχουμε κλεισει ματι

σε λιγο σκευτομαι πως θα πρεπει να μου δωσουν μπονους οι εταιριες με τους καφεδες :lol::lol::lol::lol:

ο μικρος μου συνεχεια ξυπναγε και εκλαιγε μεχρι που καποια στιγμη παει να τον κοιμησει ο αντρας μου....χαχα..τον αγνοησε τελειως!!!

εφυγε τρεχοντας απο το δωματιο ηρθε στο δικο μας φωναζοντας μαμαααααααα,με πηρε αγκαλια και ηθελε να κοιμηθει μαζι μου :shock::shock: τον παιρνω που λετε να τον παω στο κρεβατι του...οχι!!!

βρε καλε μου,βρε χρυσε μου τιποτα αυτος :evil::evil:

τελικα μετα απο πολυυυυυυυυυυυ ωρα τον καταφερα

φυσικα ουτε και στην μαμα μου κοιμηθηκε το βραδυ γιατι της ειπα να μην κοιμηθει μαζι του...μηπως εχει συνηθησει που κοιμοταν καποιος μαζι του τωρα το καλοκαιρι που τον ειχε και τωρα τα κανει αυτα???

Δημοσίευση

kαλημερα και απο εμενα

πρωινη πρωινη ειμαι σημερα αλλα το μπουλουκακι του μπαξε απο τις 0700 ειναι ελατηριο ...

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ καλημερα και σε σενα , προς το παρον ειμαι στον πρωτο καφε οχι σε φλιτζανα αλλα σε κουβα , χιχι..

Μηπως ο μικρουλης σου εχει συνηθισει να κοιμαται καποιος διπλα του ? Μια φορα ειναι αρκετη και μετα κολλανε ..Εμεις οποτε εχουμε κρυωματακι κοιμαμαι στο δωματιο τους για να τις προσεχω και οταν μετα αναρρωνουμε στραβομουτσουνιαζουν και γκρινιαζουν οτι ακομα αρρωστες ειναι και θελουν να κοιμηθω μαζι τους ..Τι να πεις δεν τελειωνουν αυτα ..Απλα νομιζω οτι πρεπει ισως να του κοψεις αυτη την συνηθεια ..Επειδη ειναι αρκετα μεγαλος μπορεις να του εξηγησεις τα πως και τι , οτι ο καθενας εχει το κρεβατακι του και εκει κοιμαται κτλ. Τι να σου πω κουραγιο κ σε σενα που θα παει θα μεγαλωσουν ...

νυσταζωωω

Δημοσίευση

καλημερα κ απο μας!!!!!!!

αχ ρε κοριτσια καποια στιγμη θα κοιμηθειτε!!!!!

εμεις εχουμε ενα βραδινο ξυπνημα πλεον αλλα εμεις ξεκινησαμε αλλο μανικι...

δεν θελει να κοιμηθει...αφου πιει το βραδινο γαλα την βαζω στην κουνια αλλα απλα δεν κοιμαται!!!!!!

αρχιζει το μουρμουρητο για καμια ωρα..αλλες φορες θα την παρει ο υπνος..αλλες αρχιζει το κλαμα!!!παω,την παιρνω αγκαλιτσα,της δινω νερακι,την νανουριζω,την ξαναβαζω κατω..παλι μουρμουραει...

εχει αρχισει να με κουραζει λιγακι αυτο γτ δεν προλαβαινω να ξεκουραστω ουτε λιγακι..προχτες κοιμηθηκε στις 12!!!!αφου την ξαναταισαμε...

ειπαμε μηπως πειναει λοιπον κ χτες ετοιμασαμε 2ο μπουκαλι γαλα...ηπιε το ενα κ το αλλο ουτε να το δει!!!!!

την εβαλα στην κουνια,εκλαιγε,πηγα,ξαναπηγα...τελικα κοιμηθηκε μια ωρα μετα.

μαλλον δοντακια πρεπει να ειναι..η μαμακιαση οπως λεει η ευα..

Δημοσίευση

kalypso , η μαμακιαση ειναι μεγα προβλημα τελικα .. Εγω το βλεπω με την Αριαδνη αυτο , οκ και οι αλλες ειναι ομως σαν πιο μεγαλες το εκδηλωνουν με διαφορετικο τροπο ..Η Αριαδνη δεν θελει κανεναν αλλο να την βαλει για υπνο εκτος απο εμενα , δεν τρωει απο κανεναν αλλο αν δοκιμασει να την ταισει και αυτο ειναι προβλημα ..Η Σοφια κ η Νικη δεν ηταν ετσι ρε γμτ , δεν ξερω τι φταιει , ο Νικος λεει κ ξαναλεει οτι την παραχαιδεψαμε την μικρη αλλα εγω δεν βλεπω να εχω κανει τιποτα το διαφορετικο απ'οτι στα μεγαλυτερα μου κοριτσακια ...

Βλεπω ομως οτι και η δικη σου μπουμπου τι μαμα ζηταει στα ..δυσκολα , ετσι ειναι τελικα ακομα και αν οι μπαμπαδες εχουν ολη την καλη διαθεση μανα ειναι μονο μια βρε παιδια ...Επρεπε να γινω μανα για να το καταλαβω και γω ...

Δημοσίευση

κοριτσια γερα!!!

μη σας κανουν οτι θελουν!!!

ειναι πιο πονηρα και πιο εξυπνα απο οτι νομιζουμε!!!

ξερουν οτι με το κλαμα τους θα μας εχουν εκει σουζα κοντα τους!

το καταλαβα τωρα που εκπαιδευτηκαν με τη μεθοδο.

εγω δεν αλλαζω με τιποτα το χρονο που εχουμε ΜΟΝΟΙ μας πια με τον αντρα μου απο τις 20:30 που τα βαζουμε για υπνο, μεχρι να κοιμηθουμε και εμεις... ξαναηρθαμε πολυ κοντα σαν ζευγαρι... οπως παλια...

Δημοσίευση

vag , οτι πρεπει ηταν η μεθοδος ετσι οπως τα λες ..Ισως πρεπει να το κανω και γω τι να πω.. Ειχαμε δωσει χρονο στην Αριαδνη υποτιθεται μεχρι τα Χριστουγεννα αλλα βρε παιδια ουτε μια βολτα δεν μπορουμε να παμε με τον Νικο σαν ζευγαρι που λεει ο λογος , οχι για τις μεγαλες αυτες οκ στα κρεβατια στις 9 αντε 930 και αυτο ηταν ..Η μπουλουκα ομως ...εκει τον χαβα της ..Δεν ξερω πως εισασταν εσεις προ μεθοδου εννοω αν ειχατε χρονο για εσας σαν ζευγαρι :ymblushing::ymblushing: η και ο καθενας τον χρονο που θελει για να δει εναν φιλο να πιει εναν καφε ομως εμεις τα ξεχασαμε ολα αυτα .Οπου παμε πλεον μαζι τους ..

Δημοσίευση

βαγκ σε ρωταω κ στις μανουλες περισσοτερα για τη μεθοδο αυτη..

ευα δε σε εχω ρωτησει...βοηθεια απο καμια γιαγια εχεις?εννοω υπαρχει περιπτωση ενα βραδυ να κρατησει καποιος τα παιδια (αφου κοιμηθουν εννοειται....)κ να πατε εστω για 2 ωριτσες καπου με τον αντρα σου??

σε ρωταω γτ εγω οποτε δουλευω ερχεται η πεθερα κ την κραταει,ειδα μεγαλη διαφορα πρεπει να σου πω απο τοτε που επιασα δουλεια,ξεκολλησε απο πανω μου,ενω πριν πραγματικα τα εκανα ολα εγω οπως λες κ εσυ..

δηλ εγω την ταιζα,την κοιμιζα,την επαιζα..ο μπαμπας της μονο μπανιο την εκανε..

κ δεν πηγαινε αγκαλια σε κανεναν,εβλεπε τις γιαγιαδες κ ουρλιαζε,τις αδερφες μου το ιδιο..\πηγαιναμε στο σουπερ κ μολις την πλησιαζε καμια κυρια εκλαιγε..

απο τοτε που ερχομαι δουλεια ειναι πολυ κοινωνικη!!!

αλλο ηθελα να σου πω..2 φορες που ειχαμε παει παλιοτερα για ποτο με τον γιωργο αφου κοιμηθηκε κ την κρατησε η μαμα μου,γυρισαμε πισωαρον αρον..ξυπνησε κ ουρλιαζε μεχρι να γυρισω ...

προχτες που το δοκιμασαμε παλι ξυπνησε 2 φορες κ εκλαψε λιγο αλλα τελικα ξανακοιμηθηκε.βεβαια με το που γυρισαμε ξυπνησε ξανα,με μυριστηκε μαλλον..πηγα διπλα της..με αγκαλιαζε,με χαιδευε,δε με αφηνε..

θελω να σου πω οτι συνηθιζουν με τον καιρο κ αυτα....μαθαινουν...

για αυτο ρωταω,εχετε καμια βοηθεια????

μην ξεχναμε ολες οτι ειμαστε μαμαδες αλλα πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι κ δεν πρεπει να χασουμε τον εαυτο μας κ την επαφη με τον συντροφο μας...τα παιδια καποια στιγμη θα την κανουν απο το σπιτι,εμεις θα μεινουμε τελικα οι 2 μας σε ολη μας τη ζωη..

ειναι κριμα να βαζουμε περα τον αντρα μας..

Δημοσίευση

γεια σας κ απο εμας ..

kalypso , δεν θελω να επιβαρυνω κανεναν στο να μου κραταει τα παιδια ..Οι γονεις μου ειναι μεγαλοι ανθρωποι , παρολα αυτα η μαμα μου μας κανει το σιδερωμα και αυτο ειναι υπερπολυτιμη βοηθεια για μενα ..Με τα πεθερικα δεν θελω πολλα πολλα για διαφορους λογους οποτε μηδεν στο πηλικο..Οχι οτι οι γονεις μου αν τους ελεγα να καθησουν με τα παιδια για να παμε μια βολτα δεν θα το εκαναν , με χαρα μαλιστα .Ξερω ομως οτι αν κατι παει στραβα πχ με την Αριαδνη θα στεναχωρηθουν πολυ και θα το θεωρησουν λαθος δικο τους και δεν θελω με τιποτα να συμβει αυτο..Μας εχουν στηριξει πολυ και ηδη κανουν αρκετα δεν θελω να τους επιβαρυνω .

Το θεμα της δουλειας , πονεμενη ιστορια ..Δουλευα απο τα 18 μου και για πρωτη φορα σταματησα να δουλευω οταν ημουν εγκυος στις διδυμες , επεστρεψα τον επομενο χρονο και δουλεψα σαν το σκυλι με αποτελεσμα να μην τις βλεπω καθολου , να τις εχει η μαμα μου να της βγαζουν το λαδι γιατι τοτε ηταν κ μωρα ...Δυστηχως εξαιτιας καποιων καταστασεων αλλαξα δουλεια κ στην νεα μου με απελυσαν ενω ημουν εγκυος ...Οποτε τωρα το μονο που κανω ειναι να ευχομαι να βρω μια καινουργια δουλεια για να παρουν τα πραγματα μια πιο νορμαλ τροπη .Η Αριαδνη ειναι κοινωνικο παιδι δεν λεω ομως εχει ορισμενα κολληματα αν βαλεις κ την νυχτερινη της κατασταση ειναι ενα προβλημα ..Εχεις απολυτο δικιο εκτος απο μαναδες ειμαστε κ συντροφοι , συζηγοι κτλ δεν πρεπει να το ξεχναμε ..

Δημοσίευση

σαε ρε Ευα... πιο μπροστα ηταν χσαλια τα πραγματα... και πηγαιναν απο το κακο στο χειροτερο. καθε βρεδυ, με το που αρχιζε να σκωτινιαζει με επιανε αγχος για το πως θα το περασουμε παλι... τα καναμε μπανιο κατα 9-9:30 και επαιρνα εγω τη μικρη και ο αντρας μου το Σπυρο σε διαφορετικα δωματια, τα ταϊζαμε και αρχιζαμε το κουνημα στα ριλαξ... οποτε κατα τις 10:30-11 που τα ειχε παρει καλα ο υπνος, τα βαζαμε στα κρεβατια τους. και εγω επρεπε να πλυνω μπουκαλια κλπ, να φαμε κατι και εμεις, να κανουμε κανενα ντουζακι, στο μεταξυ μπορει ο Σπυρος με το που καταλαβαινε οτι ηταν στο κρεβατι να ξαναξυπνησει... και φτου κι απ'την αρχη... και ποσο πιο δυσκολο και αγχωτικο ηταν οταν επρεπε να παει ο αντρας μου νυχτα στην υπηρεσια...

οσο για σεξ... αν καποιο βραδυ πηγαιναν καλα τα πραγματα... οκ. ετυχε να το κανουτμε 4:30 τη νυχτα! αφου λεμε ειμαστε που ειμαστε ξυπνιοι... δεν περναμε και καλα;;; ;)

γι'αυτο επρεπε ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ να κανουμε κατι. και να'ναι καλα η Αγγελικη που μας ανοιξε τα ματια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...