Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πολύ καλά σπα Pebi μου που δυστυχώς δεν έχω επισκεφτεί έχουν το Hilton και η Μεγάλη Βρετάνια...Όμως φαντάζομαι ότι θα είναι πανάκριβα...Πάρε ρώτα αν θες...Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.... :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Εσύ θα πας κοριτσάρα;;;;;;

Θέλω κι εγώ.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Αλλά πλέον λόγω εκυμοσύνης δεν κάνει..... :(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Αργυρούλα είναι επκίνδυνος ο συνδυασμός Αθηνά - Φρανίτα και Δανάη - Σεμπάστιαν σε γερμανικό έδαφος!

τρέμετε Γερμανοί οι Ελληνοδανοί έρχονται!!! :woohoo: :woohoo:

καλά να περάσετε.... :kiss::)

Δημοσίευση

Βικυ τα σπα που ειναι μεσα σε ξενοδοχεια αλλα και μεσα στις πολεις ειναι κυριως μεγαλα σαλονια ομορφιας...αντε να εχουν και καμια σαουνα μεσα.

Αμα θες πραγματικα τα οφελη ενος σπα να πας καπου που εχει Ιαματικο νερο..Prαγμτικα νιωθεις αλλος ανθρωποσ

Δημοσίευση

Κοριτσάκια το απόγευμα συναντηθήκαμε με τη Λένα και τους άντρες της..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Περασαν μια βόλτα από Αθήνα και πήγαμε για καφεδάκι............. :woohoo: :woohoo:

Τελικά κάτι ήξερα που έδωσα το κορίτσι μου στον Αναστάση...Αφενός είναι κούκλος και αφετέρου η Λένα είναι η καλύτερη συμπεθέρα........Είναι απίστευτη.....Η Ιωάννα έτρωγε για να καθίσει ήσυχα, ο Αναστάσης έτρεχε και τον κηνυγούσε ο Τόλης.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κάνανε και αγκαλίτσες αλλά δεν αποθανατίσαμε τη στιγμή.... :P:P:P:P

Συμπεθερούλα μου είσαι σούπερ...Κρίμα που δεν είμαστε κοντά.... :(:(:(:(:(:(

Ραντεβού σε λιγότερο από 20 μέρες στη Χαλκιδική....

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φρανίτα μου γιατί καλέ κοιμάστε στο πάτωμα;;; :blink::blink::blink:

Δεν έχουν κρεβάτια τα πεθερικά σου;;;;;Η μήπως φοβούνται μην τους τα λερώσετε που τα έχουν τόόόόόσο καθαρά;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Σε ζηλέυω...όλο ταξιδάκια μου είσαι κυρία μου.... :P:P:P

Καλά κάνεις....Να ξερες πόσο σε θαυμάζω.... :woohoo: :woohoo:

Άντε να περάσετε τέλεια και να προσέχεις τα μπαγκάζια σου...Και να χαθεί καμια βαλίτσα δεν τρέχει τίποτα...Τον Σεμπ μη χάσεις σε κανα αεροδρόμιο... :silly: :silly: :silly: :silly:

Πλάκα κάνω!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!Καλά να περάσετε!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Τι λες τώρα ρε;;;;Κλειδωμένα δωμάτια και συρτάρια;;;; :S:S:S Ούτε σεντόνια....Αγάπη μου εγώ θα τα είχα μαζέψει και θα είχα φύγει.... :angry::angry::angry: Θα πήγαινα σε ξενοδοχείο...Και καλά εσύ....Το μωρό μέσα στη σκόνη;;;;;; :blink::blink::blink::blink: ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ... :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Κι εγώ δεν τους πολυπάω τους Γερμανούς...Αν και δεν έχω πάει ποτέ Γερμανία...Σαν χώρα όμως και οργάνωση ξέρω ότ δεν παίζεται....

άντε υπομονή και σε λίγους μήνες θα μένετε μόνιμα Δανία... ;););) Αλήθεια στην Κοπεγχάγη θα μείνετε;;;;Φιλάκια!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια

τι κανετε??

πρωινη παλι εγω μαγειρευω το φαγητο του σπυρου γιατι μολις σηκωθει θα παμε για μπανιο

καλε τι ειδα?? γωγω εισαι εγκυουλα??? μπραβο κοριτσι μου με το καλο!!!

Δημοσίευση

αργυρουλα δεν σε προλαβα χιχιχι

φτιαχνω μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε

και χαιρομαι που πλεον μαγειρευω ενα φαγητο για ολους μας και οχι ξεχωριστο για τον σπυρο,αφου πλεον τρωει τα φαγητα μας οχι ολα αλλα τα περισσοτερα

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες!

τι κανετε?

Αναστασια ειδες ο Σπυρακος μας?

μεγαλωσε!

εγω θελω να βγω να παω χασια για κρεας και σκεφτομαι την ζεστη!

βασικα σκεφτομαι πως θα βγαλω την μικρη εξω!

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα! Και η Ξανθη λιωνει απο τη ζεστη... Χαθηκα ε; Μας χαλασε το λαπτοπ, ειναι καλοκαιρι και συνεχεια γυρναμε, πού χρονος για ιντερνετ! Αλλα οφειλω να ομολογησω οτι μου λειψατε!

Ο Δημητρης εχει υπηρεσια σημερα και ειμαι μονη με το μικρο. Οι γονεις μου λειπουν και μπορει να παω να μεινω στα πεθερικα μου, αν και το σκεφτομαι να βγω εξω με τετοια ζεστη...

Δημοσίευση

Φρανιτα, ταξιδακι; τελεια! τι καλα να φευγαμε κι εμεις, αλλα θα μας τα φαει η βαφτιση την αλλη Κυριακη...χαχα!

Αναστασια, ολα καλα διαβαζω ε; Ωραια!

Αργη,για που ετοιμαζεστε; μπανακι;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια....Τι κάνετε;;;;

Εγώ είχα βγει έξω με τη μικρή....Χωρίς καρότσι.... :S:S:S:S Δεινοπάθησα.... :S:S:S

Όσο ήμασταν σούπερ μάρκετ που καθόταν στο καρότσι ήταν καλά...Μετά.... :blink::blink: Την έπιανα από το χεράκι κι αυτή σερνόταν...Δεν ήθελε να περπατάει με χέρια... :angry::angry: Την άφηνα, έτρεχε και την κυνηγούσα... :angry::angry: Την έπεαιρνα αγκαλιά, μου έπεφτε η μέση... :dry::dry::dry: Και η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν κιόλας για το σποράκι... :unsure::unsure::unsure:

Γυρίσαμε σπίτι πήγα να της ψήσω σολωμό, με έπρηξε...Πήγαινε και άνοιγε το πλυντήριο πιάτων, έβγαζε κάτι λεκάνες και μαχαιροπίρουνα που είχα μέσα για πλύσιμο, τα πέταγε κάτω και έβαζε τα δικά της μικρά, ψεύτικα κουζινικά.... :laugh: :laugh: :laugh: 5-6 φορές έγινε αυτή η δουλειά.... :blink::blink::blink: Την τάισα και τώρα κάνει νάνι...

Κορίτσια δεν ξέρω τι να μαγειρέψω σήμερα για μενα και το Γιώργο.... :dry::dry: Μου είπε η μάνα μου ότι σήμερα δεν τρώνε, νηστεύουν δηλαδή, επειδή αύριο είναι της Παναγιάς.... :dry::dry::dry:

Για πείτε καμια ιδέα εκτός από ψάρι, λαδερό και όσπριο... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εγω εκανα μακαρονια με σαλτσα για μενα και μοσχαρακι με πουρε για τον μικρο και για τον αντρα μου.

εμενα παλι ο δικος εχει εξελιχθει σε πολυυυυυυυυ μεγαλο ανταρτη

δεν τολμας να του πεις οχι η μη ουρλιαζει με μια τσιριδα απαπαπαπα

ερχεται στα αυτια σου και αρχιζει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τοσο πολυ που μπορει και να το κανει και οοοοολη την ημερα

δεν το αντεχω αλλο αντε να μιλησει να ηρεμισουμε

Δημοσίευση

Αχ Αναστασία μου και η δικιά μου έτσι ουρλιάζει αμα την πιάσουν τα νεύρα της.... :angry::angry::angry: Εγώ της φωνάζω αλλά δε με ακούει...Ο πατέρας της τη μαλώνει και ενώ σταματάει, μετά το ξανακάνει....Και άμα της ξαναφωνάξει, πάει και τον φιλάει για να τον καλοπιάσει.... :laugh: :laugh: :laugh:

Ρε γαμώτο καλά θα ήταν τα μακαρόνια, αλλά χθες έφτιαξα τορτελίνια για τον άντρα μου..Πάλι μακαρόνια σήμερα;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Καλά μπορεί και να φγτιάξω...

Για μπανάκι πήγατε;;;;

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

...Πήγαινε και άνοιγε το πλυντήριο πιάτων, έβγαζε κάτι λεκάνες και μαχαιροπίρουνα που είχα μέσα για πλύσιμο, τα πέταγε κάτω και έβαζε τα δικά της μικρά, ψεύτικα κουζινικά.... :laugh: :laugh: :laugh: 5-6 φορές έγινε αυτή η δουλειά.... :blink::blink::blink: Την τάισα και τώρα κάνει νάνι...

γιατί δεν κλείνεις την πόρτα του πλυντηρίου πιάτων? :ohmy:

εγώ την κλείνω όταν την βλέπω και πλησιάζει στην κουζίνα!!!!

τα μακαρόνια με σάλτσα είναι ωραία.....άλλο τα τορτελίνια!!!!

εγώ ήμουν στην κουζίνα, την ακούω και έρχεται, οπότε κλείνω την πόρτα και κρύβομαι πίσω της, ανοίγει την πόρτα λίγο, δεν με βλέπει και φεύγει απογοητευμένη!!!! το πουλάκι μου!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια επιστρέψαμε!!

Χτες το απόγευμα. Περάσαμε πολύ όμορφα κλασικά στη Σκιάθο πάντα περνάμε όμορφα :laugh:

Τα κοριτσάκια μου χορτάσανε μπανάκια, ήλιο, βουτιές και βόλτες στο νησί.

Κατάφερα κα βγήκα κι ένα βράδυ μόνη με την αδερφή μου και την ξαδέρφη μου (τα κορίτσια είχαν κοιμηθεί από νωρίς) και τώρα πάλι πίσω και τη Τρίτη δουλειά :S

Γωγώ συγχαρητήρια!!! Να έχεις μια υπέρχη εγκυμοσύνη.

Θα σας βάλω και φώτο από τις διακοπές.

Δεν τα έχω διαβάσει όλα.

Σας φιλώ!!!

Δημοσίευση

Argi μου έβαζα πιάτα μέσα στο πλυντήριο......Όταν είδα και αποείδα, το έκλεισα με τα μισά πιάτα μέσα και η κυρία πάτησε τα κουμπιά και το έθεσε σε λειτουργία.... :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: Έχει μάθει και ανάβει και το πλυντήριο ρούχων και των πιάτων... :unsure::unsure::unsure: Είναι νοικοκυρά η κόρη μου...όχι σαν εμένα..... :P:P:P:P:P

Τελικά δε θα μαγειρέψω τίποτα...Θα παραγγείλουμε απ'έξω.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜαρίαΙωάννα μου καλωσορίσατε.....Χαίρομαι που περάσατε καλά....Τώρα που γύρισες εσύ, φεύγω εγώ....1ος προορισμός:Βόνιτσα.... :S:S :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Θα μπαίνω να ρίχνω μια ματιά όμως στα νέα σας....Είτε από το λάπτοπ του Γιώργου είτε από το pc του σπιτιού....Εμ, τι μας περάσατε;;;Δε θα είχαμε ίντερνετ στη Βόνιτσα;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θουλάρα πέρασαν κιόλας οι μέρες;;;;; :(:(:(:(:( Καλή επιστροφή...Μη μου πεις ότι από Δευτέρα γυρίζεις κανονικά στη δουλειά.... :S:S

Αχ η έρημη μάνα τι τραβάω....Ούτε στο mammy δεν μπορώ να μπω...Έχει έρθει η κόρη μου και μου φωνάζει μπεμπέ...μπεμπέ...Να της βάλω δηλαδή στο pc τη μπεμπέ Λιλίη.... :laugh: :laugh: :blink::blink:

Δημοσίευση

ti κανετε?

τελικα δεν ψωνισα κρεας...βγηκα αλλα δεν μπορεσα να παω χασια...ειναι παραμοινη της Παναγιας και γινεται χαμος.... εχουν εκδηλωσεις...

δειτε προγραμμα ....ο δημος αυτες της μερες εχει....κοτσιρα, μαχαιριτσα ,πλιατσικα, μυρων στατη, πεγκυ ζηνα

και οι τεβερνες εχουν....βαλερη, θωδη, κατι ηπειρωτικα και γενικα κλαρινο

τι συνδιασμος ειναι αυτος δεν ξερω!

τελικα σημερα πηγα για μπανιο... η θαλασσα ηταν λες και εκανες μπανιο με τον ηλιακο τοσο ζεστη......για να καταλαβεις δροσια επρεπε να πας πολυ μεσα...ευτυχως ειχα παρει μαζι και το πεθερα και προσεξε λιγο την μικρη και πηγα......!

Αρτζι για ποσο θα μεινετε?

που?

Γωγω ειδες νοικοκυρα?

εμεις εχουμε ολα τα σκευη......το πλυντηριο ρουχων ειναι ολοιδιο με το μεγαλο απλα σε μινι....το εδινε δωρο η miele οταν πηραμε το δικο μας!

εχω ενα σπιτι μπαχαλο....αλλα βαριεμαι να κανω δουλειες

θα κανω τα πολυ βασικα

ευτυχως λειπουν ολοι και δεν θα εχουμε κοσμο για την γιορτη της μικρης αυριο!

Δημοσίευση

ειμαστε λιγο χαλια κοριτσια...η μικρη χτες το βραδυ σηκωσε 39 πυρετο και εχει λιγες μυξες...μαλλον ιωσουλα ειναι....ειμαι αυπνη....αντε να περασει...σας φιλω ολες.

Δημοσίευση

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Παναγιώτα, Γιώτα, Μαρία (παπάκι70), ΜαρίαΙωάννα(από Λάρισα), Μαρία της Βίκυς και όποια άλλη γιορτάζει (και ξεχνώ αυτή την στιγμή!! :blush: ) ή έχει κάποιον που γιορτάζει!!!! :kiss:

Καλή Κυριακή.......

σήμερα είναι μέρα φτιαξίματος βαλιτσών γιατί αύριο το μεσιμεράκι πετάμε και θα έχει και καταιγίδα :S ...ελπίζω την ώρα που πετάμε να είναι εντάξει, για τα παιδιά περισσότερο!!

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Παναγιώτα, Γιώτα, Μαρία (παπάκι70), ΜαρίαΙωάννα(από Λάρισα), Μαρία της Βίκυς και όποια άλλη γιορτάζει (και ξεχνώ αυτή την στιγμή!! :blush: ) ή έχει κάποιον που γιορτάζει!!!! :kiss:

Χρονια πολλα κοριτσια .....ειπα να το κανω παραθεση αφου σας θυμηθηκε ολες η Αργυρο :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...