Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Αυτα που κοροιδευω τωρα αναρωτιεμαι.... Ρε κοριτσια ολα στραβα!!!!!

Ο μικρος εφαγε τσιγαρο. την επομενη εφαγε τουμπα και τουμπανιασαν τα χειλακια του. Ξυπνησα ξημερωματα με φριχτους πονους στα νεφρα-κοιλια-στομαχι σε βαθμο να παρω την μανα μου για να με παει σε νοσοκομειο. 3 μερες οικογενειακος διαροια και ταση για εμετο. Ο μικρος γκρινια αφορητη. Και το αποκορυφωμα? Σημερα μου κλεψαν το πορτοφολι. Με λεφτα, ταυτοτητες,καρτες κτλ!! :( Δεν αντεχω αλλο!!! Φοβαμαι την επομενη μερα!! Τι σκατα? Ελεγα και ξαναλεγα ποσο ευτυχισμενη ειμαι με το μωρο μου και με γκαντεμιασαν???? :angry: Μιλαμε για απολυτη γκαντεμια. Να παω να πιασω ενα ποτηρι και να μου πεφτει, να παω να κοψω τον φελο απο το οινοπνευμα και να σπαει το ψαλιδι... Κι αλλα που αμα σας τα πω θα με πιασει το ξημερωμα!!!Δεν τα πιστευω αυτα αλλα μηπως να ζητησω απο εναν παπα να μας διαβασει καμια ευχουλα?? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το κακό μάτι και την γρουσουζιά τα πιστεύω πάρα πολύ γιατι εχω και παραδείγματα.Εγω ματιάζομαι εύκολα και με ξεματιάζει η μαμά μου, η πεθερά μου και αμέσως όλα περνάνε.Εχω ξεματιάσει τα παιδια μου και τα ανήψια μου και ένιωθα μετά άρρωστη.Μπορείς να πεις σε ένα παπά να έρθει για ευχέλαιο και να ανάψεις και ένα καντηλάκι για να διώξεις το κακό μάτι.Κάθε βράδυ σταυρώνω τα παιδάκια μου και τα ανηψάκια μου και παρακαλάω να είναι καλά.

Μωρε κι εγω πιστευω στο ματι αλλα τοσο πολυ? Για ονομα του θεου ποιος μας γλωσσοτρωει ετσι? Δεν εχουμε πειραξει κανεναν!! :huh: νομιζω!! Τι να πω? Αυριο θα παω στην εκκλησια να ερθει ενας παπας. Τουλαχιστον να μου φυγει η ιδεα!

Σίγουρα μόνο καλό θα κάνει στο σπίτι σου ένα ευχέλαιο.Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις πειράξει κάποιον, μπορεί απλά κάποιος να ζηλεύει και να δημιουργεί όλο αυτο τον αρνητισμό. Θα σου πω ένα μικρό παράδειγμα που έχω ζήσει.Μια κυριακή ο φύλακας απο την δουλειά μου μας είχε καλέσει όλους στο σπίτι του για τη γιορτή του.Όμως εγώ δεν μπορούσα να παω γιατι εκείνη τη μέρα θα πηγαιναμε εκτός Αθηνών σε μια βάφτιση μιας ξαδέρφης του άνδρα μου και θα γυρίζαμε την άλλη μέρα. Και να φανταστείς ότι είχαμε να πάμε ταξίδι από πέρσι το καλοκαίρι.Και μου έλεγαν στη δουλεια:δε θα περασεις καλά, ο καιρός θα είναι χάλια και για αυτό να μην πάτε και να έρθετε εκει...Τα νεύρα μου :angry::angry: Τεσπα παμε,η μερα της βάφτισης μια χαρά, την επόμενη ξύπνησα στο hotel με εμετους,τρομερο πονοκέφαλο δεν μπορούσα να σηκωθώ και είχαμε το ταξίδι του γυρισμού.Ευτυχώς ο άνδρας μου ανέλαβε τα παιδιά γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.Τυχαίο;οχι γρουσουζιά.

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Αυτα που κοροιδευω τωρα αναρωτιεμαι.... Ρε κοριτσια ολα στραβα!!!!!

Ο μικρος εφαγε τσιγαρο. την επομενη εφαγε τουμπα και τουμπανιασαν τα χειλακια του. Ξυπνησα ξημερωματα με φριχτους πονους στα νεφρα-κοιλια-στομαχι σε βαθμο να παρω την μανα μου για να με παει σε νοσοκομειο. 3 μερες οικογενειακος διαροια και ταση για εμετο. Ο μικρος γκρινια αφορητη. Και το αποκορυφωμα? Σημερα μου κλεψαν το πορτοφολι. Με λεφτα, ταυτοτητες,καρτες κτλ!! :( Δεν αντεχω αλλο!!! Φοβαμαι την επομενη μερα!! Τι σκατα? Ελεγα και ξαναλεγα ποσο ευτυχισμενη ειμαι με το μωρο μου και με γκαντεμιασαν???? :angry: Μιλαμε για απολυτη γκαντεμια. Να παω να πιασω ενα ποτηρι και να μου πεφτει, να παω να κοψω τον φελο απο το οινοπνευμα και να σπαει το ψαλιδι... Κι αλλα που αμα σας τα πω θα με πιασει το ξημερωμα!!!Δεν τα πιστευω αυτα αλλα μηπως να ζητησω απο εναν παπα να μας διαβασει καμια ευχουλα?? :dry:

Τρισευτυχισμένη- ξέρεις ποσο ευκολο ειναι για μερικους 'καλοθελητες' να μην χαρουν κοριτσι μου με την χαρά σου????? αστα....

ουτε εγω πιστευα ποτε σαυτά αλλά επειδη κ εχω δει όλα- και πανε 2 χρονια...εχω αρχισει και φυλάγομαι απο κόσμο που το παιζει καλός και απο πισω κοβω και το χερι μου οτι στραβωνει ματι....

μακρυάαααα!!..

Μα υπαρχει και γκρινια και φαγωμαρα μεταξυ μας!!! Συνεχεια τρωγομαστε εκτος τον διαφορων περιστατικων. Πω πω πω πω!!!! Θα φυλαγομαι!!! :blink:

χαχαχα...κ εγω δεν πιστευα τιποτε απο ολα αυτα...

αλλα μαλλον κ εγω για ευχελαιο ειμαι...κ αγιασμο κ γενικα καθε Κυριακη στην εκκλησία...

παιδιά ούτε εγώ πιστευα! Αλλα απο την ημερα που τσακωθηκα με εναν συγγενη (ο οποιος εχει μανια να καταριεται...), όλα στραβα!!! Και απο τοτε που η γλυκεια μου πεθερα ειπε την ιστορικη φραση ''μια χαρα περνατε εσεις, τί προβλήματα εχετε; Ενω εγω..'' , παιδια απο τοτε το ενα στραβο μετα το αλλο!!! Μια εβδομαδα μετα απεβαλα και απο τοτε χανω το ενα παιδι μετα το αλλο!!! Χωρις κανενα ιατρικο προβλημα!!! Ο γιατρος τα εχει παιξει!!! :blink:

Εγω τα κορόιδευα αυτα τα περι γρουσουζιας και πλεον εχω αρχισει κ τα πιστευω. Αφου μου εχει κολλησει στο μυαλο οτι αν δεν αλλαξω σπιτι, να μη με βλεπει η πεθερα, δε θα κανω ποτε παιδι!!! Ο αντρας μου βεβαια μου φωναζει, αλλα βρε παιδια δε γινεται να ειναι ολα τυχαια.... :S

δυστυχως ο κοσμος ειναι κακος και αντι να χαιροντε με τη χαρα του αλλου τον ζηλευουν.και εμεις τα ιδια παθαινουμε,ειναι ειδικα μια θεια του αντρα μου που μολις μας δει παει κατι θα γινει και πεφτουμε κατω και απο το ματι.αμα εχουμε χαρα και το πουμε παει μετα ολα στραβα μας πανε γιαυτο αλλαξαμε τακτικη και οσο μπορουμε δε λεμε τιποτα πουθενα.μας ρωτανε πως πατε;δοξα το θεο καλα και τιποτα αλλο,μονο με τους κουμπαρους μας μοιραζομαστε πραγματα.

φωναξε τον παπα για ευχουλα και να παρεις και λιβανακι να λιβανιζεις το σπιτι σου και να μη λες σε κανενα τις χαρες σου. :kiss::kiss:

katsaridoula έγραψε:

δυστυχως ο κοσμος ειναι κακος και αντι να χαιροντε με τη χαρα του αλλου τον ζηλευουν.και εμεις τα ιδια παθαινουμε,ειναι ειδικα μια θεια του αντρα μου που μολις μας δει παει κατι θα γινει και πεφτουμε κατω και απο το ματι.αμα εχουμε χαρα και το πουμε παει μετα ολα στραβα μας πανε γιαυτο αλλαξαμε τακτικη και οσο μπορουμε δε λεμε τιποτα πουθενα.μας ρωτανε πως πατε;δοξα το θεο καλα και τιποτα αλλο,μονο με τους κουμπαρους μας μοιραζομαστε πραγματα.

φωναξε τον παπα για ευχουλα και να παρεις και λιβανακι να λιβανιζεις το σπιτι σου και να μη λες σε κανενα τις χαρες σου. :kiss::kiss:

Αυτο το εχουμε κ εμεις με μια θεια!!!! Οποτε θα παρει τηλεφωνο, καποια ζημια θα γινει!!! Μας ειχε παρει και μια φορα πριν μπουμε σε αεροπλανο, εκει φρικαρα, αλλα τελικα ειχαμε μονο μιση ωρα καθυστερηση!!! Δεν επεσε, παλι καλα!!!! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...