Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΟΣ!!!!!ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ??

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ και μωρακια γεια σας...χτες τρεχαμε αρων αρων στο γιατρο κυριακατικο διοτι μικρος μου επαθε μολοσματικο σταφυλοκοκο απο μολυμενο κουνουπι και αρχισε να εξαπλωνετε παραπολυ γρηγορα πηραμε αντιβιωση αλοιφες κτλ και θελει πολυ πρσοχη τωρα..το επαθε απο κουνουπι...

εν τωμεταξυ με αυτα που ακουγονται και στην τηλεοραση για τα μολυσμενα κουνουπια; και τα κρουσματα εγκεφαλιτιδας μυνυγγιτιδας τα κανα επανω μου

ταμπλετες λενε δε κανει να βαζουμε σπιτι εντομοαπωθητικα οχι το κολπο με το βασιλικο δε πιανει εγω πηρα κατι αυτοκολλητα απο το φαρμακειο αλλα ολο το σπιτι εχει κουνουπια παντου..εσεις τι βαζετε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις εχπυμε σητες...μονημα κατεβασμενες..επισης οταν βγαινουμε εξω τον πασαλειβω με MBYTE μια φυτικη αλοιφη..κανει δουλεια αλλα θελει συχνες επαλειψεις..και φυσικα με το που δλεπεις τσιμπιμα βαζω φενιστιλ

Αντρούλα μου περαστικά στο μικρούλη σου....

Λοιπόν εγώ έχω στην κόρη μου "αντι-κουνουπικό" σε μια πρίζα έξω από το δωμάτιό της...Της βάζω στην κούνια κρέμα Crilen της Frezyderm και ένα Cer-8 κολλάω στην πλατούλα της....Δεν την πλησιάζει τίποτα....

Όταν είμαστε έξω και έχει κουνούπια της βάζω την ίδια αλοιφούλα σε ποδαράκια και χεράκια...

Εγω εχω κορη εντομοαπωθιτικο!!!!!!!

Αλλα κι εγω μια απ τα ιδια!

Δε μας τσιμπαν τα κουνουπια! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Λοιπον... ριξε γαριφαλο καρφακια εξω απ τα παραθυρα του σπιτιου σου,

φυτεψε βασιλικους, και απομακρυνε οτιδηποτε μπορει να συγκρατησει νερο.

(πιατακια απο γλαστρες, λαστιχα νερου κτλ).

Βγαλε και τα κρεμμυδια σου στο μπαλκονι!!! Θα παρουν δρομο τα κουνουπια

Και το ξιδι βοηθαει αλλα δεν ξερω κατα ποσο αντεχεις την μυρωδια.. :S

Τωρα οτι σου ειπαν τα κοριτσια για τις κρεμουλες.

Δεν ξερω να σε βοηθησω καπως αλλιως.

Ααα!! Και περαστικα σας.. Να προσεχεις πολυ.

Φιλια

Αntroula,καλησπέρα!κ εμείς εδω έχουμε πάρα πολλά κουνούπια κ διαρκώς.Εχω αντικουνουπικά υγρό σε σαλόνι κ κρεββατοκάμαρα δικιά μας,κ καλά άοσμο.Στον μικρό,στην κούνια έχω κουνουπιέρα αλλά αυτό που με έχει σώσει είναι το CER-8 που είπε η κοπέλα πιο πάνω,απο το φαρμακείο,το βάζω στο μπουτάκι κ έχω κ την CRILIEN FREZZYDERM κ εγω,αλλά επειδή είναι μικρούλης δεν του τη βάζω την έχω για την μανούλα,κ αυτή στο φαρμακείο θα την βρεις!

Εχει στα φαρμακεια...ειναι πρασινι κυκλοφορει σε σπρει και σε ρολον..εγω εχω το δευτερο.

Ειναι μειγμα αιθεριων ελαιων..μυριζει πολυ ωραια..

Γωγω την κριλεν ειχα παρει και εγω ..πολυ καλη

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΛΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ CER8!!! ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑΛΕΙΒΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΛΕΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΤΕΦΙΡΑΞ ΑΟΣΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΦΕΝΙΣΤΙΛ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ !!!

• 1 month later...

Αχ τι πρόβλημα κι αυτό, εμείς έχουμε βάλει κουνουπιέρα στο κρεβατάκι της,όπως επίσης και γύρω,γύρω από τα κάγκελα!!! ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μας έχει τσιμπήσει αλλά μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτώ την παιδιάτρο σε περίπτωση που μας κάνουν τσίμ! :D

αμμωνία γνωρίζεται αν κάνει να βάζουμε στα μωράκια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...