Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

Είμαι νέος μέλος κι εγώ στην παρέα σας...Είμαι παντρεμένη 2,5 μήνες και δυστυχώς έχω και στο ενεργητικό μου μια παλίνδρομη κύηση...:( Μετά το΄γάμο έμεινα αμέσως έγκυος και ήμουν τρισευτυχισμένη... γιατί το ήθελα παρα παρα πολύ... όμως σχεδόν από την αρχή είχα λίγο αίμα (καφέ βέβαια) αλλα σχεδόν μόνιμα....η ουσία είναι ότι στον πρώτο υπέρηχο ο γιατρός υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα μετά τρεις μέρες να έχω αρκετό αίμα και τελικά να μου πει ότι ήταν παλίνδρομη κύηση και να κάνω καθαρισμό στο μαιευτήριο...Ομολογώ πως δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη για αυτό...συζητώντας το βέβαια νιώθω καλύτερα και θέλω να ξαναπροσπαθήσουμε ήδη έχουμε μπει στη διαδικασία τουλάχιστον να νιώσουμε κοντα πάλι ο ένας στον άλλο;) Η απώλεια είναι τεράστια και η κάθεμιά μας την βιώνει και την ξεπερνα με τον τρόπο της... εγώ το μόνο που έχω να πωέίναι ότι ειναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις ανθρώπους γύρω σου να σε αγαπούν και να σε σ τηρίζουν... όπως έχω εγώ τον άντρα μου και τους γονείς μου... γιαυτό κορίτσια τους άντρες σασ και τα μάτια σας...!! :blush:

σας φιλώ

Δημοσίευση

Μανίνα μου καλώς ήρθες!!!

Σου εύχομαι το γρηγορότερο δυνατόν να ξαναμείνεις έγκυος και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, που σίγουρα αυτή την φορά θα είναι τέλεια!!!

Εγώ προσπαθώ να μείνω έγκυος 11 μήνες τώρα, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα...

Έχω ήδη ξεκινήσει εξετάσεις και βλέπουμε...

Δημοσίευση

Σου εύχομαι το γρηγορότερο δυνατόν να ξαναμείνεις έγκυος και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, που σίγουρα αυτή την φορά θα είναι τέλεια!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ευχαριστώ από βάθη καρδιάς κορίτσια.... εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και με μια υγιή εγκυμοσύνη καθώς και κουράγιο σε όσες προσπαθούν... αν δεν το νιώσεις και δεν το βιώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις την ανάγκη και τα συναισθήματα...:)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ από βάθη καρδιάς κορίτσια.... εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και με μια υγιή εγκυμοσύνη καθώς και κουράγιο σε όσες προσπαθούν... αν δεν το νιώσεις και δεν το βιώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις την ανάγκη και τα συναισθήματα...:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλημέρα manina,

σου εύχομαι όλα να σου πάνε όπως τα επιθυμείς.

εγώ έχω μια μπεμπούλα 6,5 μηνών , είμαι απο τις τυχερές γιατί μολις αποφάσισαμε να κάνουμε παιδάκι με τον άντρα μου έμεινα κ έγκυος, εύχομαι να έχεις κ εσύ την ίδια τύχη.

Δημοσίευση

καλημέρα manina,

εγώ έχω μια μπεμπούλα 6,5 μηνών , είμαι απο τις τυχερές γιατί μολις αποφάσισαμε να κάνουμε παιδάκι με τον άντρα μου έμεινα κ έγκυος, εύχομαι να έχεις κ εσύ την ίδια τύχη.

Δημοσίευση

καλημέρα manina,

Δημοσίευση

καλημέρα manina,

Δημοσίευση

Γεια σου Μανινακι και απο μενα.Και γω νεα ειμαι στο σαιτ,αλλα ηδη νιωθω οτι υπαρχουν ανθρωποι που ενω δεν με γνωριζουν,εχουν την θεληση να μου συμπαρασταθουν...ειναι πολυ σημαντικο για ολες μας.Εχω χασει και γω 1 μωρακι σε προχωρημενο μηνα,πριν 2 χρονια.Ηταν τραυματικη εμπειρια,αλλα καθε εμποδιο για καλο;) Ετσι δεν ειναι?Ευχομαι το 2008 να εχει καλα σχεδια για μας και για ολες οσες το επιθυμουν....Καλως ορισες!

Δημοσίευση

Γεια σου Μανινακι και απο μενα.Και γω νεα ειμαι στο σαιτ,αλλα ηδη νιωθω οτι υπαρχουν ανθρωποι που ενω δεν με γνωριζουν,εχουν την θεληση να μου συμπαρασταθουν...ειναι πολυ σημαντικο για ολες μας.Εχω χασει και γω 1 μωρακι σε προχωρημενο μηνα,πριν 2 χρονια.Ηταν τραυματικη εμπειρια,αλλα καθε εμποδιο για καλο;) Ετσι δεν ειναι?Ευχομαι το 2008 να εχει καλα σχεδια για μας και για ολες οσες το επιθυμουν....Καλως ορισες!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεια σου Manina.Καλως ηλθες.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις στην αγκαλια σου το δικο σου μωρακι.Ξερω πως νιωθεις γιατι και εγω ειχα στο παρελθον παλινδρομες κυησης.Ενα ομως θα σου πω.Αυτη τη στιγμη εχω ενα γιο 2 1/2 χρονων.Πστευω οτι σου δινω κουραγιο.Οταν θες κατι γινεται.Και αυτο θα γινει και στην περιπτωση σου...

Δημοσίευση

Γεια σου Manina.Καλως ηλθες.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εχεις στην αγκαλια σου το δικο σου μωρακι.Ξερω πως νιωθεις γιατι και εγω ειχα στο παρελθον παλινδρομες κυησης.Ενα ομως θα σου πω.Αυτη τη στιγμη εχω ενα γιο 2 1/2 χρονων.Πστευω οτι σου δινω κουραγιο.Οταν θες κατι γινεται.Και αυτο θα γινει και στην περιπτωση σου...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα @Nerina το πότε θα σου έρθει η περίοδος εξαρτάται καθαρά από το σώμα. Εμένα με χοριακή 500+ το πρωί,  άρχισε το αίμα το ίδιο μεσημέρι και διήρκησε κάπου 10 μέρες. Λίγο πιο έντονη περίοδος αλλά δεν έκανα τίποτα διαφορετικό πέρα από το να παίρνω κανένα παυσίπονο. Αυτά όλα είναι ενδεικτικά για μένα.Πάντως μη τρομάζεις δεν έχει πολύ διαφορά με την περίοδο, γιατί όλες ξέρουμε ότι το άγχος μεγαλώνει όταν δε ξέρεις τι σε περιμένει.. Ο σωματικος πόνος θα περάσει σύντομα, εσύ προσπάθησε να σε φροντίσεις όσο περισσότερο γίνεται όσον αφορά την ψυχική σου υγεία. Δε χρωστάς τη ζωή σ σε κανέναν. Πάρε τον χρόνο σ και όταν σηκωθείς χάρισε σου τη ζωή που σου αξίζει!!😊
    • @almiraκορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη θυμάμαι πως σε κάποια φάση ξύπνησα και δε με πονούσε το στήθος και φρικαρα και μετά επανήλθε ο πόνος.  Εγώ δε θα σου πω ότι είναι παράλογο να αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό. Τα συμπτώματα ναι πάνε κι έρχονται, μπορεί να μην επανέλθουν και όλα να ναι καλά, μπορεί να υπάρχουν και κάτι στραβό να γίνει. Δεν υπάρχει ένας δρόμος. Ο οργανισμός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός. Αν εσύ μέσα σου νιώθεις ότι κατι δεν σου κάθεται καλά μιλά με το γιατρό να σε δει νωρίτερα αν μπορεί για να ηρεμήσεις. Πώς νιώθεις τώρα; 
    • Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...