Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νανα το αγγουρι το εκοψα σε ραβδακια και το κρατουσαν. τη ντοματα σε κομματια. αλλα ο Σπυρος, εκοβε κομματια και τα κρατουσε ολα μεσα! :S

οσο για τα ποντηκακια... στα πανω τα ντουλαπια με τιποτα... αλλα στα κατω αν εχει κανενα κενο το ξυλο στην ενωση με τον τοιχο;;; αυτα δεν εχουν κοκκαλα με ειχε πει καποτε η μαμα μου και οπου χωραει το κεφαλακι τους μπαινουν ολοκληρα.

στο πατρικο μου καποτε, οταν κανανε ανακαινηση το διπλανο διαμερισμα που μενανε μια γιαγια με το γιο της και πεθανανε, την κοπανησαν κατι ποντηκακια και ειχανε μπει μεχρι και σε συρταρια που ειχε η μαμα μου "προικες"! επαθε σοκ! :woohoo: παντου εβρησκε ποντικοσκατα. εβαζε ποντηκοφαρμακο, το βρησκαμε σε αλλο μερος αλλα δεν το τρωγανε! βαζαμε κολα, τιποτα, παγιδες τιποτα! τελικα απαλαγηκαμε, αλλα δε θυμαμαι πωσ... :huh:

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στη Λευκωσία υπήρχε 1 πολύ παλιό κτήριο (ήταν νοσοκομείο).

Το γκρεμίσανε χωρίς να κάνουν κάτι με τα ποντίκια από πριν, ενώ ξέρανε οτι θα υπάρχει πρόβλημα...

Τώρα έκατσα... ψώφισα...

Ελπίζω να μη χαλάσανε τα έπιπλα μου από το πολύ ντετόλ...

Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβα να τα κάνω όλα...

Τε εσωτερικά των ντουλαπιών δεν τα έκανα...

Αύριο πάλι η συνέχεια!!!

&αφού δε βλέπω φως από καμία, θα ασνοίξω το 14!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πιστεύω ότι είναι εντελώς σχετικό Μ στο παιδί αυτό...εμας η μικρή μέχρι 9 μηνών έκανε τρία υπνακια μέσα στη μέρα,ύστερα δύο κ από τους 13 μήνες μόνο μεσημέρι...κοιμάται για βράδυ 11 ξυπνάει 9 και μισή περίπου και το μεσημέρι 3:30-5:30...αυτό το έχει διατηρήσει πολύ καιρό...μετά με τον παιδικό δεν ξέρω αλλά πω για εμάς το 8:30 για βράδυ δεν παίζει καθόλου κ δεν το προτιμάμε κιόλας...είναι κ η κάθε οικογένεια τι πρόγραμμα θέλει να έχει κ αν το παιδί βέβαια είναι βολικό κλπ..εμάς μόνη της τα έφτιαξε όλα...απλά κανε δοκιμές μήπως να την κοιμιζεις λίγο αργότερα για να πηγαίνει ο ύπνος πιο μεσημέρι ίσως..
    • Ναι, μπορεί η απλή εξέταση με σπερμοδιαγραμμα να είναι οκ. Εμάς μας είπαν ότι το οξειδωτικό στρες είναι κύρια αιτία της ελαττωματικής λειτουργίας του σπέρματος προκαλώντας βλάβες στο DNA και ότι δεν πρέπει να την αμελήσουμε αυτή την εξέταση.
    • Και μένα το έκανε αυτό, κοιμόταν πολύ το πρωί (1 ώρα+) και μετά το μεσημέρι αντιστεκόταν τρομερά. Για αυτό μείωσα τη διάρκεια του πρωινού του ύπνου αρχικά 40 λεπτά και μετά μισάωρο. Στην αρχή νυσταζε και ήθελε κ άλλο αλλά γρήγορα συνήθισε και ξυπνάει μόνος του. Έτσι το μεσημέρι κοιμάται κανονικά πλέον. Αυτός ο μισαωρος πρωινός θα κοπεί σιγα σιγά για αυτό καλό είναι να κουτσουρευτει αυτός πρώτος για να συνηθίσει, να μην κοπεί μαχαίρι. 10 μηνών είναι νωρίς για 1 ύπνο, σε αυτή την ηλικία θεωρητικά το wake window είναι 4-4,5 ώρες περίπου, μετά από αυτό ξεκινάει υπερενταση που οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Ο πρωινός ύπνος συνήθως κόβεται κοντά στους 15 μήνες και το παιδί πρώτα μειώνει τη διάρκεια του (συνήθως κάνει έναν κύκλο ύπνου αντί για δύο) και έπειτα τον κόβει τελείως. 
    • Κορίτσι μου εγώ έπαιρνα nuperal μετά από συμβουλή του γυναικολόγου. Μπορείς να τον ρωτήσεις βοηθάνε αρκετά. Επίσης, είχα πάρει φρέσκο ginger και έβαζα στο νερό μου. Βοηθάει πάρα πολύ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...