Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 17

Recommended Posts

Φωτεινή τυχερούλα Ροδίτισσα! Αχ εξοχή :cheer: Βάλε φωτό της μικρής σου να δούμε! Μήπως είναι πολύ μεγάλη και γι' αυτό δεν την παίρνει;

Γιατί σου είπε να πάρεις μαζί σου τόοοοσα πολλά πράγματα; :blink: Αν κατάλαβα καλά πάντως, το μωράκι θα το έχεις στο δωμάτιο ε; Για να χρειάζεται να πάρεις μαζί αποστειρωτή κ.λπ. μάλλον... Αν είναι έτσι, τουλάχιστον θα βγεις από το νοσοκομείο πανέτοιμη να αναλάβεις δράση ;)

Η μεγαλύτερή μου φοβία στο μαιευτήριο ήταν ότι θα πάρουμε το μωρό να φύγουμε και με το που θα μπούμε στο αυτοκίνητο θα αρχίσει να κλαίει και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε (αυτό θυμήθηκα τώρα :blush: ) :laugh: :laugh:

Α, το ταμείο είναι αυτό των δημοσιογράφων. Έχει κάποιες καλές παροχές...

Ρε κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να το παλέψω λίγο ακόμη παρά τα αποθαρρυντικά σημάδια. Μάλλον σε αυτό που λέει η σουπίτσα προσανατολίζομαι :kiss:

Αγγελικούλα, η άντληση δεν πονάει. Ίσως σου είναι λίγο άβολο στην αρχή, αλλά θα συνηθίσεις. Εμένα της medela μου πλήγωσε το στήθος αλλά μετά είδα ότι υπάρχουν διάφορα μεγέθη χοάνης, ανάλογα με τη θηλή...

Όσο για την "ταλαιπωρία" με τα μωράκια, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι η πιο γλυκιά ταλαιπωρία στον κόσμο... Και μόνο η μυρωδιά τους, τα ματάκια που σε κοιτάζουν και σε περιεργάζονται, το "γλου γλου' καθώς τρώνε με λαιμαργία... όλα αυτά (και πολλά άλλα) κάνουν τελικά τα πάντα να μοιάζουν τελείως ασήμαντα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΕΑ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ Η ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕ ΣΕ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΣΟΥΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΟΜΕΜΑDE.

ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΨΩΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΧΑΖΕΥΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΡΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ.

Κυο μου όντως το μωρό το έχεις από την πρώτη στιγμή συνέχεια μαζί σου και φροντίζεις τα πάντα μόνη σου. Οι μαίες είναι 2-3 σε κάθε βάρδια, οπότε τι να πρωτοπρολάβουν;; :dry::( Έτσι βουτάς στα βαθιά από την αρχή. Πάντως και τα λεφτά να είχα στο ιδιωτικό της Ρόδου δεν θα πήγαινα με τίποτα για πολλούς λόγους.

Μάθημα για το πως βάζουν φωτο ποια θα μου κάνει;; :(:( ;

Magykal γεια και σε εσένα και :kiss::kiss: . Ο άντρας σου τα καταφέρνει με αυτές τις δουλειές;; Γιατί ο δικός μου όλο λόγια είναι και όταν τελικά χρειαστούμε κάτι φωνάζουμε τον μπαμπά μου. :P :laugh: :laugh:

Λοιπόν κοριτσάκια μου να σας πω μια ωραία ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Μιας κ από το πρωί δεν μπήκα καθόλου. Σηκώθηκα νωρίς νωρίς (7:00) για να φτιάξω το πρωινό μας κ να καταφέρω το μικρό να πιει το γάλα του.Γύρω στις 9:30 ήμασταν στο νοσοκομείο. Βρήκα το γιατρό κ με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο. Είπε όλα καλά με τη μπουμπού μας.Είδε κ τις εξετάσεις μου (γενικές) κ μου είπε να τρώω περισσότερο κρεατάκι (δεν το μπορώ όλη την ώρα) γιατί υπάρχει μια μικρή αναιμία. Τελικά η ημερομηνία τοκετού είναι στις 30/8. Βέβαια στις 23/8 που θα πάω στο διαβητολογικό για την τελευταία εξέταση ζαχάρου θα μου πουν αν θα πρέπει να κάνουμε εισαγωγή από την προηγούμενη! Επόμενο ραντεβού μας είναι την Τρίτη !

Κάτι που με άγχωσε αρκετά όμως είναι ότι μου είπε ο γιατρός... : <<η ημερομηνία μας είναι 30/8 αλλά κοίτα μην δεις να σπάνε τα νερά ξεκινάς κ έρχεσαι αμέσως>>. Ελπίζω όλα να πάνε καλά κ να μην χρειαστεί να πάω νωρίτερα, όχι ότι δεν θέλω αλλά... φοβάμαι όλη την διαδικασία.Από κείνη την ώρα με πονάει το κεφάλι μου αρκετά.Γι αυτό κ δεν μπήκα όλο το μεσημέρι.

Με το που ήρθα σπίτι έβαλα όλα τα απαραίτητα στην βαλιτσούλα μας, η οποία αυτή την στιγμή περιμένει δίπλα από το κρεβάτι!!! Έβαλα να πλύνω κ κάτι τελευταία ρουχαλάκια... για να μην αφήσω εκκρεμότητες φεύγοντας.Είμαι τρελή... λέει ο αντρούλης μου που μ έχει πιάσει αυτός ο πανικός τώρα κ προσπαθεί να με χαλαρώσει!

Δεν σας κουράζω άλλο με τα δικά μου.Νεότερα θα χουμε από Τρίτη...

Να καλωσορίσω τις καινούργιες μανούλες στην παρεούλα μας...

CrazyMummy χρόνια πολλά για την επέτειό σας κ να είστε πάντα ευτυχισμένοι (προκαταβολικά για αύριο).

Βασούλα μου τι όμορφο μωράκι κ γλυκούλι είναι αυτό. Φτου φτου.

Κατρίνα μου είμαστε εμείς για λαϊκές τώρα ? Εγώ ευτυχώς στέλνω το σύζυγο (είναι σε άδεια) κ σπάνια πάω για ψώνια.

Ντόρα μου με το καλό να δεις το μωράκι σου κ σου εύχομαι από συσπάσεις να έχεις όσες λιγότερες γίνετε.

Βρίστεμαι δεν γράφω άλλα... δεν θυμάμαι κιόλας με αυτόν τον πονοκέφαλο που έχω. Πάντως εδώ στο παρεάκι θα είμαι μέχρι αργά γιατί κοιμήθηκα το μεσημέρι! Φιλάκια.

Βάσω είναι κούκλος!!!Δε χορταίνω να βλέπω τις φωτογραφίες που βάζετε...

Φωτεινή, πολύ λυπήθηκα για το γουρουνάκι-το καημενούλι μου :(

Κατερινούλα κι εμένα στην αρχή έβγαζε σταγόνες με το θήλαστρο αλλά βλέπω οτι σιγά σιγά αυξάνονται τα ml...Προτείνω να το προσπαθήσεις...Ο μικρούλης μου δεν κάθεται καθόλου στο στήθος οπότε βγάζω με το θήλαστρο και του δίνω με το μπουκάλι. Θα προσπαθήσω να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ...Είναι λιγάκι βάρβαρο αλλά αξίζει τον κόπο...Πιστεύω οτι με το θήλαστρο θα σου αυξηθεί η παραγωγή...

Εγώ έχω νοικιάσει το symphony της medela. Με βοηθάει αρκετά προς το παρόν...

Αγγελική η άντληση δεν πονάει...Απλά νιώθεις ένα τράβηγμα...

Αναστασία κι εγώ είμαι με ελάχιστες ώρες ύπνου αλλά αξίζει!!!Και μόνο που με κοιτάει με τις ματάρες του τρελαίνομαι!!!

Φωτεινή πολύ ωραίο ακούγεται το μέρος!!

Λαμπρινή, καλά νέα ακούω!! Μια χαρά η νύφη της Θέκλας ;)

Αχ, και μένα με έχει πιάσει μια θέληση να τα αφήσω όλα καλά πριν το μαιευτήριο... μέχρι και μερικά κεσεδάκια για φαγητό έχω σκεφτεί να αφήσω στον καλό μου γιατί θα πεινάσει! Δεν ξέρει να φτιάχνει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε αβγό, ούτε μακαρόνια και δεν τρώει και απ'έξω γιατί δεν του αρέσουν (είμαστε και οι δύο περίεργοι...). Εσάς είναι λίγο πιο προκομμένοι?? (ευτυχώς βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού-δεν τα καταφέρνει ούτε εκεί καλά, αλλά κάνει φιλότιμες προσπάθειες :P

Βρε Λαμπρινή γιατί πανικοβάλλεσαι?? :( Πρόσεξε γιατί θα το περάσεις και στο μωρό το άγχος σου. Άλλωστε αν κατάλαβα καλά έχεις και άλλο ένα παιδάκι οπότε το έχεις ξαναδεί το έργο του τοκετού. Ηρέμησε και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες αυτής της εγκυμοσύνης με το μωράκι μέσα σου. :):)

soupitsa έγραψε:

Λαμπρινή, καλά νέα ακούω!! Μια χαρά η νύφη της Θέκλας ;)

Αχ, και μένα με έχει πιάσει μια θέληση να τα αφήσω όλα καλά πριν το μαιευτήριο... μέχρι και μερικά κεσεδάκια για φαγητό έχω σκεφτεί να αφήσω στον καλό μου γιατί θα πεινάσει! Δεν ξέρει να φτιάχνει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε αβγό, ούτε μακαρόνια και δεν τρώει και απ'έξω γιατί δεν του αρέσουν (είμαστε και οι δύο περίεργοι...). Εσάς είναι λίγο πιο προκομμένοι?? (ευτυχώς βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού-δεν τα καταφέρνει ούτε εκεί καλά, αλλά κάνει φιλότιμες προσπάθειες :P

Ναι ναι καλά πάει η μικρούλα μας! Όσο για το σπίτι νομίζω ότι είμαστε υπερβολικές... αλλά δεν μπορώ να κάνω κ αλλιώς, έτσι μ έμαθε η μανούλα μου!!! Φεύγω κ θέλω όταν γυρνάω να είναι όλα στην εντέλεια.

Όσο για το σύζυγο, Κατερινάκι μου δεν μπορώ να πω βοηθάει σε αρκετά πράγματα. Όσο για κεσεδάκια φαγητού δεν θα αφήσω αυτή τη φορά... θα ναι η μαμά μου εδώ, η θεία μου, κάτι θα φτιάξει κ μοναχούλης του... δεν είναι σεφ αλλά για να φάει ΟΚ ! Βλέπεις θα έχουμε κ το μικρούλι (που θα είναι σπίτι κ κάποιος θα πρέπει να τον φυλάει όσο θα πηγαινοέρχονται στο νοσοκομείο!)

fotini80 έγραψε:

Βρε Λαμπρινή γιατί πανικοβάλλεσαι?? :( Πρόσεξε γιατί θα το περάσεις και στο μωρό το άγχος σου. Άλλωστε αν κατάλαβα καλά έχεις και άλλο ένα παιδάκι οπότε το έχεις ξαναδεί το έργο του τοκετού. Ηρέμησε και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες αυτής της εγκυμοσύνης με το μωράκι μέσα σου. :):)

Ναι κουκλίτσα μου έχω κ άλλο παιδάκι αλλά τότε είχα πάει με ραντεβού κ έκανα κ ολική νάρκωση... οπότε αυτά με τα "νερά" κ το τρέχα γιατί χανόμαστε.... δεν τα ξέρω... Είχα πάει χαλαρή τότε λες κ πήγαινα για καφέ! :P:P:P:P:P

Bασουλα μου, τι υπεροχο ζουζουνι ειναι αυτο??? Κουκλακι ζωγραφιστο το μαναρακι μου, φτου φτου μη το ματιασουμε! Απλα υπεροχο!

Κουακι μου σχετικα με το θηλασμο...πιστευω οτι δεν ειμαι και η πιο καταλληλη να σε συμβουλεψω, καθοτι απετυχα. Ο Γιωργακης πηρε το γαλα μου μονο 1 1/2-2 μηνες παραλληλα με ξενο βεβαια,και αυτο με ελαχιστο θηλασμο και κυριως επεσε πολυ θηλαστρο. Ρε κοριτσια, περιεργο, εγω με το θηλαστρο εβγαζα 120 ml (χωρις πλακα... :ohmy:) Αλλες κοπελες εχουν περισσοτερο, αλλες λιγοτερο. Παντως επειδη ζητησες τη γνωμη μου και θελω να ειμαι ειλικρινης, εμενα απο τη στιγμη που μου κοπηκε, κοπηκε οριστικα!!!(Συγγνωμη αν σε στεναχωρησα, με ρωτησες και ηθελα να σου πω την αληθεια... :( ) Παντως αν το παλεψεις πολυ δεν ειναι ανεφικτος ο επαναγαλακτισμος, εγω παντως δεν το προσπαθησα καν.Ρωτα και τη μαια σου, ομως δεν χανεις κατι.

Φωτεινη τελεια η Ροδος. Ειχαμε παει εκει γαμηλιο ταξιδι και περασαμε τελεια! Και η εξοχη οτι πρεπει για τα παιδια.

Αννούλα :kiss: Ο λόγος που σε ρωτάω -κι ας "απέτυχες", όπως λες (αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις στα σίγουρα όμως και το ξέρεις)- είναι εκείνο το thread που είχες ανοίξει και από το οποίο φαινόταν πόσο πολύ το λαχταράς :kiss::kiss: Κι εγώ φαντάστηκα ότι από τη στιγμή που κόπηκε είναι πολύ πιο δύσκολο να ξανακατέβει, αλλά θα δούμε. Θα τις πάρω από Δευτέρα τηλέφωνο μήπως και βοηθήσουν. Ελπίζω μια και πλησιάζει η μπέμπα τα τρία κιλά να υπάρχει η πολυτέλεια να πειραματιστούμε λίγο!

Λαμπρινή μας, με το καλό λοιπόν! Μην αγχώνεσαι καλέ :) Τι πειράζει να σπάσουν λίγο νωρίτερα; Αφού είσαι έτοιμη, πας και σε βάζει ο γιατρός σου, όχι; Όλα καλά θα πάνε! :kiss:

Σόρι για ελλείψεις/ασυναρτησίες, το έγραψα μετ' "εμποδίων" :P

VASOMITS έγραψε:

επειδή ζηλεύω απίστευτα τις φωτό απο τα κοριτσάκια μας βάζω κρυφά απο τον άντρα μου μια φωτό του μικρούλη μου να σας τρελάνωωωωω...Εχω βάλει κι άλλες στο προφίλ μου!!!Αν θέλετε πάτε να μας καμαρώσετε...

Πως αλλάζουν μέρα με τη μέρα!!! MAMMY_10.JPG

αχχχ Παναγια μου ενα αντρακι!!!τι παιδακι ομορφο εισαι εσυ μαγουλιτσο μου..για ρουφιγμα ειναι Βασουλα μου να τον χαιρεσαι.. :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: και πανω που ηθελα να πω επισης οτι μονο κοριτσακια εχουμε δει..ως τωρα ..νασου και ο μπεμπουλης!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

που εισαστε κοριτσακια ολες σημερα??????

ααααααα Σαββατο σημερα εχετε βγει για ποτο ολες?????????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εμενα ειναι ο αντρουλης μου εδω κ ηρθανε κ κατι φιλοι κ επιτελους εχω παρεαααααααααααααααααααααααααααααα...... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ειμαι κ γω εδω αλλα δεν ξερω για ποσο.μολις θηλασα τη μπεμπα μου κ περιμενω να περασει η ωρα για να τις δωσω εχτρα απο μπουκαλι μηπως και μας αφησει να κοιμηθουμε το βραδυ..παντως για την ωρα το ματακι μας ειναι γαριδα!!!

καληνυχτα Βασιλικη!

καλημέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά για την ημέρα!!!

ετοιμάζομαι να πάω στην εκκλησία και είπα να πω μια καλημέρα στις φιλενάδες μου πριν φύγω...

εύχομαι να είμαστε όλες καλά με τις οικογένειες μας και να είναι τα μωράκια μας γερά!!!

θα τα ξαναπούμε όταν επιστρέψω!!!φιλάκια!!!

α!!!!και να ευχηθώ στη Μαρία μας χρόνια πολλά για τη γιορτή της!!!

να της ζήσει η μπεμπούλα και να χαίρεται και την μικρή της Έλλη!!!

ελπίζω να μην έχουμε άλλη εορτάζουσα και να την ξεχνάω....

καλημερα απουσες!!!!!!

πολλες οι απουσιες τωρα τελευταια....

μαρακι χρονια πολλα κοπελα μου να σε χαιρονται και να χαιρεσαι κι εσυ την οικογενεια σου :kiss::kiss::kiss:

θεκλα χρονια σας πολλα, να ειστε παντα ευτυχισμενοι και με το καλο να ερθει το καλυτερο δωρακι σας!!!!!! :kiss::kiss:

αναστασια δεν με προλαβες το βραδυ....

κατεβαζω αποταμα γενικο διακοπτη :P:P:P:P

δωσε φιλακια στην καραμελιτσα σου :kiss::kiss::kiss:

θα τα πουμε αργοτερα οταν μπητε ;)

ακομη μοναξιες βλεπω!!!

ελπιζω να μην ειστε εξω.. γιατι εγω την πατησα ασχημα :blush:

βγηκαμε με τον αντρα μου να παρουμε λουλουδια και γλυκα στη μαμα που γιορταζει, αναψα κι ενα κερακι και με εχει πιασει τετοια δυσφορια που δεν περιγραφεται...

δεν λεει να συνελθω... :blink::blink::blink:

να παω για αλλη μια ενεσουλα??? :P:P:P:P

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!!! Εύχομαι η Παναγία να προσέχει εμάς και τα μωράκια μας. Τι κάνετε? Εγώ χάθηκα λίγο γιατί έχουν έρθει οι κουμπάροι μου από Θεσσαλονίκη και γυρνάμε όλη μέρα...

Μαρία χρόνια πολλά.Να σε χαίρεται η οικογένεια σου και εσύ να καμαρώνεις πάντα τα παιδάκια σου!!!

Ελενα μου πως είσαι εσυ με τις καούρες?Ελπίζω να μη σε ταλαιπωρούν άλλο.Και εγω εδω και 3 μέρες δε μπορώ να βολευτώ καθόλου στον ύπνο με αποτέλεσμα να κοιμάμαι 4-5 ώρες κάθε βράδυ και την υπόλοιπη μέρα σέρνομαι. :(

Θέκλα να ζήσετε παντα ευτυχισμένοι.

Βασω μου ο Νεκτάριος είναι σκέτη γλύκα!!Φτου φτου!!!!Να σου ζήσει για ακόμα μια φορά.Αρε Αλκμήνη τι αντρα θα πάρεις!! :)

Κατερίνα (Κυο) να ρωτήσεις καλύτερα τον παιδιατρό σου τι να κάνεις.Αφου δεν έχεις γάλα και η μικρή πρεπει να παρει βαρος δεν βλέπω κατι κακό στο να δώσεις ξένο...

Βασω μου χτες πάλι σε σκεφτόμουν.Γρίνιαζα γιατι δακρυζα απο τη νύστα και δε μπορούσα να κοιμηθω και έπαιρνα κουράγιο μονο που σκεφτόμουν οτι εσύ έχεις 2...

kalispera koritsia xronia polla eyxomai na mas zisoun ta nea mwrakia kai me to kalo na erthoun kai ta ypoloipa stis agkaleies mas...

den emeine kai polu 1 vdomadaaaaaaa :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer: tha xanampw meta giati twra exoume trapezi filia se oles!!!!!!!!!!!1

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...