Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 17

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες. Να μας ζήσουν τα νέα μέλη της παρέας!

Βλεπω σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε τις καούρες, είστε όλες μια χαρά. Ευχάριστο αυτό.

Κι εμείς σχετικά ήσυχα. Σήμερα μόνο, το υπνοσακουλάκι μου, έκανε εμετό στον ύπνο της. Νομίζω ότι είναι λαίμαργη και της πέφτει λίγο βαρύ το φαγητό. Τρώει 120 και μέσα σε χρόνο dt. Μέχρι να της δώσω το μπιμπερό το έχει ρουφήξει όλο! Έχει κάνει κάτι μάγουλα άλλο πράγμα! Αντιστέκομαι όμως και δεν τη φιλάω για να μην ερεθιστούν. :(

Τη Δευτερά θα πάμε στη παιδίατρο να δω επιτέλους τι θα κάνω με το τάισμα. Δεν γίνεται να πεινάει κάθε 2 ώρες. :blink::blink:

Αυτά απο μας. Φιλιά σε όλες.

p.s Ann κουκλίτσα η μικρή σου! μια μυτούλα μια σταλιά!

Κατρίνα μια χαρά το βρίσκω το μωράκι σου. Να μην αγχώνεσαι και πως να το κρατήσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας Βασουλα και Κατρινακι!

Βασουλα, πολυασχολη μανουλα! Αρχισατε με τους κολικους ε? Περαστικα του μωρε του ζουζουνιου...Βασανιζεται τωρα αλλα σε λιγο θα περασουν ολα αυτα και θα ηρεμησετε ολοι. Καλες δουλεις (με φουντες!)

Κατρινα μου βουλωσε το αυτι σου? Απο τον ιδρωτα? Περαστικα και σε εσενα κοριτσακι μου, ειναι οντως ανυποφορη η ζεστη, δεν παλευεται...Καλες δουλειες και σε εσενα, με το καλο και η βαλιτσουλα, η καλυτερη ετοιμασια βαλιτσας ειναι αυτη! Ακομα και απο διακοπες!Μονο κοιτα μην παρεις εκεινο το κολασμενα σεξι σετακι, μην ξεχαστεις, να γεννησεις πας! :silly:

Κοριτσια, ειχα νεα απο τη Μπελλα! Δεν μπαινει γιατι πολυ απλα δεν εχει ιντερνετ στο σπιτι της! Δεν εχει γεννησει ακομα και ειναι μια χαρα!

Κουακι και εσεις υποφερετε με κολικους ε? Τελικα αγορακια-κοριτσακια το ιδιο υποφερουν, με μια μικρη υπεροχη στα αγορακια νομιζω. Τις βολτιτσες τις κοψατε τελικα? Ε, με τετοια ζεστη λογικο, εδω εμεις και υποφερουμε, ποσω μαλλον τα μικρουλακια μας!

καλημεραααααααααααααααααααα....

ολες καλα βλεπω κ πολλες παρουσιες...

κ εγω μια χαρα ειμαι...

βασανο αυτες οι καουρες κ εμενα οταν με πιανει μου ερχεται να λυποθυμησω κ ανακατευομαι χαλια ειναι...μου ειπανε στραγαλια τα ασπρα να τρωω η φρυγανια για να περναει...κ εγω ειχα προχτες πονο στο στηθος κ στην πλατη κ νομιζα πως ειναι η καρδια μου... :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: τα ειδα ολα αλλα παλι καλα μετα απο κανενα τεταρτο περασε....

Κατρινα κ εγω θελω να παω λαικι αλλα δεν την παλευω με τιποτα με πιανει σε δευτερολεπτα δυσπνοια κ ζαλιζομαι...οποτε ακυρο....

την Δευτερα θα παμε για ντοπλερ επαναληπτικο αντε να δω κ τον μπεμπακο μου εχω απο την β επιπεδου να τον δω...στους αλλους υπερυχους στο νοσοκομειο δεν φαινεται ενω την Δευτερα θα ειναι 3d... :):):):):)

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Κοριτσια, ειχα νεα απο τη Μπελλα! Δεν μπαινει γιατι πολυ απλα δεν εχει ιντερνετ στο σπιτι της! Δεν εχει γεννησει ακομα και ειναι μια χαρα!

:cheer: Θα της δώσεις πολλά πολλά φιλάκια αν ξαναεπικοινωνήσετε; :kiss:

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια! Να τελικά που δεν σκορπιστήκαμε :) Δεκαπενταύγουστος κι εμείς εδώ (ας κάναμε κι αλλιώς) :P

Αννούλα, τελικά μάλλον δεν κάνουν ιδιαίτερες διακρίσεις απ' ό,τι έχω καταλάβει... Την έχω τώρα δίπλα μου και κοιμάται και όποτε την κοιτάζω κάνει μορφασμούς το φατσουλάκι της :(

λοιπον εγω γυρισα απο το φαρμακειο και δεν ξερω γιατι η κορτιζονουλα με ανεβασε πολυ :P:P:P:P:P

βασουλα πονακια ο μικρος εε???

παντως διαβαζω για εσας που γεννησατε ηδη και λετε οτι τρεχετε και δεν φτανετε και αναρωτιεμαι ποσο θα τρεχω εγω :P ???????

χρυσα και κατρινα καλημερα

κατερινακι πονακια και το αλκμηνακι?? :(

μωρε που να την πας σημερα με αυτο το χαλι...

αφου πλεον ακομη και το βραδυ δε δροσιζει...

Περαστικά Κατρινάκι... Για μένα ο πόνος στο αυτί είναι ο πιο σπαστικός από όλους, ειδικά όταν νοιώθεις ότι έχει μαζευτεί υγρό και δεν μπορεί να φύγει...

Τώρα που διάβαζα τη Βάσω που ήρθε μια απορία. Όταν βγάζουν γουλίτσες ή κάνουν εμετό όταν κοιμόνται δε λερώνουν το στρώμα? έχετε βάλει κάτι σε προστατευτικό από κάτω??

kuo28 έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

:cheer: Θα της δώσεις πολλά πολλά φιλάκια αν ξαναεπικοινωνήσετε; :kiss:

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια! Να τελικά που δεν σκορπιστήκαμε :) Δεκαπενταύγουστος κι εμείς εδώ (ας κάναμε κι αλλιώς) :P

Αννούλα, τελικά μάλλον δεν κάνουν ιδιαίτερες διακρίσεις απ' ό,τι έχω καταλάβει... Την έχω τώρα δίπλα μου και κοιμάται και όποτε την κοιτάζω κάνει μορφασμούς το φατσουλάκι της :([/quote:joiiujtj]

Κουακο, εντελως τυχαια επικοινωνησαμε. Αν σου πω πως...Ημουνα στο φεις και την ειδα μεσα και της στελνω μηνυμα. Αντι αυτης μου απαντησε ο αντρας της και με ενημερωσε. Κανει μορφασμους η μπεμπουλα? Κατι πολυ γλυκο μαλλον θα βλεπει στον υπνο της...

madre έγραψε:

εγώ έχω βάλει αυτά τα πανάκια που έχουν πλαστικό από τη μία μεριά, τα σελτεδάκια που λέμε. Διαφορετικά το στρώμα θα γίνει άχρηστο.

Ακόμα και εκεί που είναι το κεφαλάκι του?? Δε ζεσταίνεται?

vasiliki76 έγραψε:

λοιπον εγω γυρισα απο το φαρμακειο και δεν ξερω γιατι η κορτιζονουλα με ανεβασε πολυ :P:P:P:P:P

Την ηθελες και εσυ τη δοσουλα σου, Βασιλικη ε? ;) Μηπως ομως σου βαλανε και κατι 'αλλο' μεσα στη ενεσουλα για να σε φτιαξουνε λιγο? :woohoo: (Πλακιτσα, πλακιτσα... :silly: )

ξαναγραφω λοιπον απτην αρχη..

Καλημερα και στην υπολοιπη παρεα!!δεν ειχα δει τοση ωρα οτι ειχατε μπει κι εσεις!!

Κατερινακι μου(Κυο)σαν το μητρικο ενστικτο..δεν υπαρχει..το πατρικο..αστο!Αυτοι.."κανουν" κιολας οτι δεν ακουνε..Βλεπω το στορυ να επαναλαμβανεται!! :dry:

Θεκλα μου ..να ζησετε..και βεβαια να βγεις τι βραδυ να ξεσκασεις..και να το γλεντησετε!Αντε και του χρονουθ 3!!απο γαμπρους και νυφες..βλεπω σωρο οι προτασεις!! ;););)

Βασουλα..μερες εχεις να φανεις..αλλα σε καταλαβαινουμε..Περαστικουλια..Ο μικρουλης Νεκταριος ακομα ταλαιπωρειται απο πονακια?Ψυχουλαααα..μου!Ειδες το σχετικο αρθρο που εβαλα προχτες? ;);) ειδες ο μπουλουκος μου?3500 κιλα ..που θα φτασει?

Αγγελικουλα..δεν σε παρεξηγει κανεις..οπως νοιωθει κανεις!!Αλλα αν εχουμε κανενα εκτακτο ..στειλε ενα μηνυμα ..αλλιως σε εφαγα! :P:P

?ο Ηλιας σχολαει απο Πειραια 1500 μεχρι να ερθει παει η λαικη! :(:( Μαλλον θα στειλω το ξαδελφουλι μου!

Ευτυχως το αυτι ξεβουλωσε..εκανε ενα κλιτς και ετρεξε νερο..σταγονιτσα ιδρωτα θα ηταν ..αλλα εβαλα οινοπνευμα και ανοιξε..

Χρυσα..μου καλημερα τι κανει το μπουμπουκαι σου μωλεε??βαλε μας καμμια φωτο να εχουμε..ποικιλια να χαζευουμε..ειναι φαγανουλα εε?ετσι ηταν κι η Ελενα μου!@!

Ντορακι..σημερα καλυτερα με τις συσπασεις?με το καλο να δεις το μπεμπακι σου! :woohoo:

χαιρομαι που μαθαμε νεα απο τη Μπελλα μας!!χτες αναρωτιομασταν με τη Βασιλικη τι να κανει... :):)

εγω κοριτσακια μου πηρα για τα κρεββατακια μεγαλο σελτε που καλυπτει ολο το στρωμα!

καλημερα ντορουλα!! βλεπω δεν βαζεις μυαλο :P απο τη μια παραπονιεσαι για συσπασεις και απο την αλλη θελεις να πας λαικη??? :blink::blink:

αννουλα με ρωταγε πριν ο αντρας μου :woohoo:

τι σου εβαλε καλε μεσα στην ενεση ο φαρμακοποιος και εισαι ετσι?? :woohoo: :woohoo:

παντως σας λεω σαν να μου γεμισαν τις μπαταριες :silly:

παντως αναρωτιεμαι για τις ενεσεις..

οσες κανατε τις κανατε νωρις...

εγω σε 4 μερες μπαινω στο μηνα μου! τι νοημα εχει να τις κανω :unsure:

Βασιλικη μου βαρεθηκα με αυτες τις συσπασεις ητε ειμαι ορθια ητε ξαπλα το ιδιο ειναι οι συσπασεις συσπασεις...ενταξει δεν ειπα να κανω κ γενικη στο σπιτι...λαικι με τον αντρα μου θα πηγενα μονο για ντοματουλες κ αγουρακια...

Κατρινα μου ακομα εχω συσπασεις αλλα οχι τοσο συχνες κ εντονες που να μας ανυσηχησουν....

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

παντως σας λεω σαν να μου γεμισαν τις μπαταριες :silly:

Ε, τοτε να παμε και εμεις βρε Βασιλικουλα, μπας και δουμε φως! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

vasiliki76 έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Ε, τοτε να παμε και εμεις βρε Βασιλικουλα, μπας και δουμε φως! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:ka4rk7op]

αντε ελατε :P:P:P:P

σημερα εφημερευει ο φαρμακοποιος μου ελατε να κερασω ενεσουλες :P:P:P:P:P:P:P:P:P

:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα προσφατα τις εφαγα κ δεν μου αρεσε καθολου...

ετσουξεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αννούλα, από πόνο ήταν οι μορφασμοί δυστυχώς. Δευτερόλεπτα μετά που το έγραφα ξύπνησε και σφιγγόταν πάλι :(

Σουπίτσα μου, τα σελτεδάκια τι τα μελετούσαμε βρε τόσους μήνες; :P Πάντως -αν και από... παραγωγή σκίζουμε- διαρροές δεν είδα μέχρι στιγμής. Εμετό έχει κάνει 2-3 φορές. Α παρεμπιπτόντως, κατά την παιδίατρο πρέπει να τα κρατάμε τουλάχιστον 20' αγκαλιά αφότου φάνε για να ρευτούν. Ακόμη κι αν ρευτούν στην αρχή, τα κρατάμε για να βγει ό,τι είναι να βγει. Ομολογουμένως, η συμβουλή έχει αποδειχθεί σωτήρια. Ούτε εμετούς ούτε γουλίτσες από τη στιγμή που την ξαπλώνω ξανά!

Κατερινάκι, είσαι καλύτερα; Δεν κατάλαβα πώς σε έπιασε πόνος. Από το a/c; Πολύ σπαστικό :angry: Όσο για τον άντρα, πραγματικά θα ήμουν γαϊδούρα αν είχα παράπονο. Γι' αυτό κι έχω τόσο χρόνο ελεύθερο! Κοιμάται πολύ βαριά, αλλά εκείνος την ταΐζει περίπου 1.00 που ξυπνάει για να κοιμηθώ εγώ σερί 4ωρο, βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύει κ.λπ. (ευτυχώς κάθεται μέχρι Σεπτέμβρη που αρχίζει η σεζόν)... Αλλά όταν κοιμάται... ΤΕΛΟΣ! :laugh: :laugh:

Βασιλική μου, ήταν η τελευταία κορτιζόνη αυτή; Τώρα πρέπει να είναι ψιλοέτοιμα για έξοδο τα μικρά σου, όχι; Τις κάνουν μέχρι και 36η εβδομάδα νομίζω. Θυμάσαι όταν μου βρήκε ότι γερνάει ο ομφάλιος λώρος; Διένυα την 36η και όταν τον ρώτησα μήπως να κάνουμε ενέσεις μου είπε ότι δεν έχει νόημα πια, οπότε λογικά είσαι οριακά και τα πνευμονάκια τους πρέπει να είναι κομπλέ τώρα ;)

επειδή ζηλεύω απίστευτα τις φωτό απο τα κοριτσάκια μας βάζω κρυφά απο τον άντρα μου μια φωτό του μικρούλη μου να σας τρελάνωωωωω...Εχω βάλει κι άλλες στο προφίλ μου!!!Αν θέλετε πάτε να μας καμαρώσετε...

Πως αλλάζουν μέρα με τη μέρα!!!

γεια σας κοριτσια μου!καθε μερα κοιταζω ανυπομονα τη λιστα κ αδημονω να γεμισει με γεννες!

τελευταια το μωρο μου ειναι ετσι ζωηρο που με ποναει κιολας,μα το κακο που δεν τον ακουσα καθολου το περασμενο σαββατο.μου χαρησαν ενα καλαθι με βαΣΗ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΦΕ...ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ Ε?ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Η ΟΧΙ?

ακουω πλουταρχο σημερα κ ο μπεμπης εχει παλαβωσει!πολυ μερακλανταν!

Σουπίτσα μου σελτεδάκια βάζω κάτω απο το σεντονάκι οπότε με το που θα βγάλει αλλάζω σεντονάκι και σελτεδάκι...

Κατρινάκι δεν το είδα το άρθρο σου...

Πάω να το ψάξω...

:kiss:

VASOMITS έγραψε:

επειδή ζηλεύω απίστευτα τις φωτό απο τα κοριτσάκια μας βάζω κρυφά απο τον άντρα μου μια φωτό του μικρούλη μου να σας τρελάνωωωωω...Εχω βάλει κι άλλες στο προφίλ μου!!!Αν θέλετε πάτε να μας καμαρώσετε...

Πως αλλάζουν μέρα με τη μέρα!!! MAMMY_10.JPG

η τελειοτητα!μαυτα που κανετε λεμε πως κ πως να τα αντικρισουμε κ τα δικα μας!τι παιδι ειναι αυτο βρε βασω!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...