Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 17

Recommended Posts

Θέκλα, προφητικά τα λόγια σου;; :P Από προσφορές πάντως άλλο τίποτα!

Ντόρα, χαίρομαι που σε "βλέπω" καλύτερα! Μπράβο ρε κοριτσάκι :)

Βασιλική μου, για οργανωμένο γιατί όχι και από του χρόνου; Ελεύθερο δύσκολο (αν και βλέπω ξένους να το κάνουν και τους χαίρομαι), αλλά αν όλα πάνε καλά, του χρόνου μας βλέπω να κάνουμε μια απόπειρα. Θα ενημερώσω πώς πήγε :P

Παιδιά, άντε μάθετε να ανεβάζετε κανένα βιντεάκι! Νιώθω σαν μια από αυτές τις χαζομαμάδες που περηφανεύονται ότι "έκλασε μόνο του", "είπε αγκού" και τέτοια :P:P:blush::blush: Δεν έχω φρέσκο, μόνο από προχθές άλλο ένα που κάνει νάζια μες στον ύπνο της η κυρία (κάνει και φωνούλες), αλλά επιφυλλάσσομαι για φρεσκαδούρα.

http://www.youtube.com/watch?v=cRz70eQNOw4

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ntora26 έγραψε:

Κατρινα κ Βασιλικη μας φανταζεσται κ τις τρεις στο ιδιο δωματιο την ιδια μερα κ ωρα????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μην σας πω κ στο ιδιο κρεβατι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

συγνωμη εγω με την κατρινα στο ιδιο κρεβατι....

Βασιλικουλα μου συγνωμη αλλα εσυ δεν θα χωρας :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

δεν υπονοω κατι για την μινιον κοιλιτσα σου :blush::blush::blush::blush::blush: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

απλα εγω κ η κατερινα ειμαστε λιγο αφρατουλες κ εχουμε τερααααααααααααστιες κοιλιτσες σε σχεση με την δικια σου.... :blink::blink::blink::blink::blink: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

δηλαδη θα τις εχουμε και μετα τη γεννα τις κοιλιες?????????? :woohoo: :woohoo:

Ρε κορίτσια, θέλω να της φτιάξω κάτι που θα της μείνει και θα το βλέπει όταν με το καλό μεγαλώσει. Σκέφτομαι να την τραβάω βιντεάκια και να της τα στέλνω σε ένα λογαριασμό mail που θα φτιάξω για εκείνη. Ή/και να της γράφω κάτι, ξέρω γω; Βλακεία; Πείτε καμια ιδέα;

κατερινα γουσταρω με τρελα βιντεακια με το αλκμηνακι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οσο για καμπινγκ με τα μωρα ενος ετους δεν ειναι πολυ καλη ιδεα γιατι ακομη τρωνε αλεσμενα, ισα που στεκονται...

με σκηνη δεν βολευουν ολα αυτα..

οι ξενοι ερχονται με αυτοκινουμενα ;)

ετσι παω κι εγω με μωρα οπου να ναι... αμα εχεις αυτοκινουμενο...

ασε γιατι αυτο θελω πολυ να το καταφερω καποια στιγμη... να αποκτησω ενα αυτοκινουμενο :blush:

Ντορακι..με εκανες και γελασα!! :woohoo: :woohoo: το φανταζεστε?να παρουμε και τη νανα80??ολες μαζι?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θεκλα ,αυτο το ειχα δει..αλλα δε καταλαβα το γιατι!εχεις προβλημα στο περπατημα?κι εμενα εδω και 10 μερες ποναει το δεξι ποδι και οταν σηκωνομαι δε μπορω να το πατησω!εχει καμμια σχεση με το δικο σου?για πες να ξερω τι να πω του γιατρου!!δεν το χω αναφερει βεβαια γιατι δεν τον εχω δει ακομη

vasiliki76 έγραψε:

Ntora26 έγραψε:

δηλαδη θα τις εχουμε και μετα τη γεννα τις κοιλιες?????????? :woohoo: :woohoo:[/quote:2z6vu0fm]

μεχρι να ερθει η ωρα να γεννησουμε καπου πρεπει να μας βαλουν...εεεε κ μετα μην περιμενεις να βγουμε απο την αιθουσα τοκετου με κοιλιακους.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ολο κ κατι θα εχει μεινει στην κοιλια κ ας λειπουν τα μπεμπε κατι κεικ κατι γλυκακια κρεπες αυτα δεν νομιζω να φυγουν μαζι με τα μπεμπε.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εκει θα καταλαβουμε αν πιαναν χωρο τα μπεμπε η αυτα που τρωγαμε... :blush::blush::blush::blush::blush: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kuo μου ειμαι οντως καλυτερα ηρθε κ ο αντρας μου σαν την βρεγμενη γατα εχτες κ μου ζηταγε συγνωμη κ σημερα ασχοληθηκε μονο μαζι μου ουτε καν στον υπολογιστη δεν εκατσε... :blink::blink::blink::blink: το Αλκμινακι σου ειναι κουκλι...πολυ μαλλι μιλαμε...φτου φτου....οσο για ιδεα μαζεψε βιντεακια κ φωτο κ οταν φτασει σε μια ηλικια που θα θες να τις τα δωσει φτιαχτα ολα μαζι σαν μια ταινια... ;);););)

vasiliki76 έγραψε:

κατερινα γουσταρω με τρελα βιντεακια με το αλκμηνακι :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οσο για καμπινγκ με τα μωρα ενος ετους δεν ειναι πολυ καλη ιδεα γιατι ακομη τρωνε αλεσμενα, ισα που στεκονται...

με σκηνη δεν βολευουν ολα αυτα..

οι ξενοι ερχονται με αυτοκινουμενα ;)

ετσι παω κι εγω με μωρα οπου να ναι... αμα εχεις αυτοκινουμενο...

ασε γιατι αυτο θελω πολυ να το καταφερω καποια στιγμη... να αποκτησω ενα αυτοκινουμενο :blush:

Πόσο δίκιο έχεις :( Τα είχα ξεχάσει τα αυτοκινούμενα... Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Γερμανίδα γαμώτο να αλωνίζω την Πελοπόννησο με τα πιτσιρίκια! Πάντως -ενθαρρυντική ιστορία- γνωστή μου φέτος πήρε τα αντράκια της (ενός και τριών ετών) και την έκαναν για Γαύδο :ohmy: Κι εκείνη ψιλοφοβόταν, αλλά πέρασαν τέλεια!

Katerina κανε βιντεακια μικρα καθε εβδομαδα στην αρχη..μηνα..και μετα χρονο!κανε DVDs..me titlous!εγω δεν εχω τιποτα απο την Ελενα γιατι τοτε δν ειχα υπολογιστη!δυο βιντεακια μονο απο καμερα!αληθεια πως ανεβαζεις βιντεακια?μονοΑΠΟ youtube?

kuo μου εμεις παμε καθε χρονο εστω για λιγες μερες σε ενα καμπινκ στο θολο(κοντα ζαχαρω) το οποιο λατρευω επειδη ειναι καταπρασινο και εχει κυριως ξενους, οποτε ειναι ησυχο και καθαρο!!!! η παραλια ειναι ατελειωτη εχει και ενα τζαματο beach bar σχεδον κατω απο το καμπινγκ...

τελεια!!!

αλλα νομιζω οτι με δυο παιδια ενος ετους μονο διακοπες δεν θα κανω εκει ;)

ασε που στην ουσια ακομη δεν θα μπορουν να το ευχαριστηθουν και τυα παιδια...

αμα γινεις γερμανιδα για το αυτοκινουμενο... κι εγω μαζι σου!!!

ντορα δεν ειδες την φωτο με τους κοιλιακους ΠΟΥ ΜΑς ΕΒΑΛΕ Η ΚΑΤΡΙΝΑ?????

ετσι θα βγουμε απο το χειρουργειο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κατρινα λες να παμε για τετρακλινο??????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τα τραβάω με iPhone και τα ανεβάζω στο YouTube πανεύκολα. Έχουμε και μια καμερούλα ερασιτεχνική και μια καλύτερη (νομίζω σας έχω πει ότι ο άντρας μου είναι καμεραμάν), αλλά το iPhone βολεύει πολύ και η ποιότητα δεν είναι και πολύ κακή γι' αυτή τη δουλειά ;)

καλησπερα κοριτσακια! :cheer: Τι κανετε?

Εγω σημερα υποδεχτηκα την πεθερουλα μου κ σε λιγες μερες περιμενω κ τη μανουλα :woohoo:

Μαρια κ happy bebaki να σας ζησουν και καλη λοχεια να εχετε! :cheer:

Φωτεινη καλώσηρθες κ απο εμενα κ με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μπεμπακι σου ;)

Κατερινα κυο,καθε τρεις κ λιγο φωναζω τον αντρα μου κ του δειχνω τα...κατορθωματα της μικρης σου :laugh: μας εχει ξετρελανει το ναζιαρικο γατακι σου :woohoo: φτου φτου φτου.

Αυτο με το μειλ που λες ωραια ιδεα!Εγω εχθες πηρα κ ενα λευκωμα με θεση για φωτο για καθε σημαντικη στιγμη της ζωουλας της,οταν με το καλο γεννηθει.Εχει για γεννεθλια,Χριστουγεννα,πρωτο μπανακι κτλ.Ειναι πολυ ωραιο,με λαγουδακια ;)

vasiliki76 έγραψε:

kuo μου εμεις παμε καθε χρονο εστω για λιγες μερες σε ενα καμπινκ στο θολο(κοντα ζαχαρω) το οποιο λατρευω επειδη ειναι καταπρασινο και εχει κυριως ξενους, οποτε ειναι ησυχο και καθαρο!!!! η παραλια ειναι ατελειωτη εχει και ενα τζαματο beach bar σχεδον κατω απο το καμπινγκ...

τελεια!!!

αλλα νομιζω οτι με δυο παιδια ενος ετους μονο διακοπες δεν θα κανω εκει ;)

ασε που στην ουσια ακομη δεν θα μπορουν να το ευχαριστηθουν και τυα παιδια...

αμα γινεις γερμανιδα για το αυτοκινουμενο... κι εγω μαζι σου!!!

ντορα δεν ειδες την φωτο με τους κοιλιΚΟΥς ΠΟΥ ΜΑς ΕΒΑΛΕ Η ΚΑΤΡΙΝΑ?????

ετσι θα βγουμε απο το χειρουργειο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

κατρινα λες να παμε για τετρακλινο??????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πλάκα κάνεις! Το πρώτο μας καλοκαίρι μαζί κάναμε camping στον Καϊάφα (δίπλα στη Ζαχάρω)! Δυστυχώς ήταν εκείνο το καλοκαίρι... Είδαμε τη φωτιά να τρώει την πλαγιά και όπου φύγει φύγει :(

Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, από το χειρουργείο θα βγείτε κάπως... έτσι :ohmy::ohmy::ohmy:

patsokoilo.jpg

Δεν είναι και τόσο χαριτωμένη χωρίς μπεμπάκι μέσα ε... :( Άντε να περάσουν οι 40 μέρες να πλακωθούμε στους κοιλιακούς!

μαρια@ να σου ζήσει η μικρή κουκλίτσα σου και να έχει πάντα ό,τι επιθυμεί. Σε εσένα εύχομαι καλή λοχεία.

Ντορα λες να βιαστεί τόσο πολύ ο μπέμπης σου?Πάντως να ξέρεις έχει ξανά στις 23 Σεπτ. πανσέληνο.Αν τελικά πάτε όλες μαζί για τις 23-24 Αυγουστου φροντίστε να μην σας πιάσει η ίδια πολυλογία που έχετε εδω και ξεχάσετε να γεννήσετε :lol::lol::lol:

Κυο τι ναζιάρικο μωράκι είναι αυτό?Φαντάζομαι θα βλέπει πολύ γλυκά όνειρα για να κάνει έτσι. B)B)

ziz ευχαριστώ για τις ευχές. Μπράβο χαρά που υποδέχτηκες την πεθερούλα σου. Εγώ την βλέπω και αλλάζω δρόμο :angry::angry::angry:

ααααααααααααααα ωραια κ εγω κοιλιακους ειχα οποτε να παρω τα κοντα καυτα μπλουζακια μου μαζι να τα φορεσω μετα την γεννα.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θα παρω κ τα καυτα σορτσ μαζι μου γιατι ειχα κ ποδια γραμμομενα πριν τα καλυψη η κοιταριτιδα.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οσο για το καμπινκ κ εγω κανω χρονια συνηθως ελευθερο αν κ πλεον με κουρασε λιγο γιατι μαγειρευαμε κιολας με γκαζιερες ψυναμε κ τα σκυλουνια μου περνανε υπεροχα γιατι τα παιρνω παντα μαζι μου...αλλα απο του χρονου παλι καμπινκ δεν το αλλαζω με τιποτα απλα σε οργανομενο πλεον για μεγαλυτερη ανεση κ ευκολια....

kuo28 έγραψε:

Πλάκα κάνεις! Το πρώτο μας καλοκαίρι μαζί κάναμε camping στον Καϊάφα (δίπλα στη Ζαχάρω)! Δυστυχώς ήταν εκείνο το καλοκαίρι... Είδαμε τη φωτιά να τρώει την πλαγιά και όπου φύγει φύγει :(

Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, από το χειρουργείο θα βγείτε κάπως... έτσι :ohmy::ohmy::ohmy:

patsokoilo.jpg

Δεν είναι και τόσο χαριτωμένη χωρίς μπεμπάκι μέσα ε... :( Άντε να περάσουν οι 40 μέρες να πλακωθούμε στους κοιλιακούς!

ευτυχως εχω γυρισει το μερος πολυ πριν τις φωτιες και εχω κατι καλο να θυμαμαι ;)

το θολο ειναι λιγο πιο κατω απο καιαφα...

ετσι ηταν η δικια σου κοιλιτσα μετα το χειρουργειο ;)

η δικια μου θα ειναι σαν πατσας ακοπος :blush::blush::blush:

Κατρινα έγραψε:

Ντορακι..με εκανες και γελασα!! :woohoo: :woohoo: το φανταζεστε?να παρουμε και τη νανα80??ολες μαζι?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θεκλα ,αυτο το ειχα δει..αλλα δε καταλαβα το γιατι!εχεις προβλημα στο περπατημα?κι εμενα εδω και 10 μερες ποναει το δεξι ποδι και οταν σηκωνομαι δε μπορω να το πατησω!εχει καμμια σχεση με το δικο σου?για πες να ξερω τι να πω του γιατρου!!δεν το χω αναφερει βεβαια γιατι δεν τον εχω δει ακομη

βασικά έχω πρόβλημα στην λεκάνη. φαντάσου ας πούμε να έχεις ένα κομάτι σίδερο και να μην μπορείς να λυγίσεις,απλά να είσαι σαν σανίδα :huh:

δεν πονάει το πόδι μου,αλλά η λεκάνη , δεν μπορώ να κουνηθώ,κοιμάμαι με 5 μαξιλάρια,δεξιά αριστερά πάνω κάτω άσε :unsure::unsure:

βασικά έχει πιαστεί ένα (ίσως και περισσότερα)νεύρο/α και με έχει ακινητοποιήσει!

fotini μου ο δικος μου ειναι αρκετα βιαστικος ειμαι με συσπσεις ενα μηνα τωρα μεχρι κ εισαγωγη στο νοσοκομειο εκανα 3 μερες με ορο για να τις σταματησω...ακομα εχω αλλα τις κοντρολαρο με yotopar κ ξαπλα...

kuo μου μια χαρα η κοιλιτσα σου εγω ειχα ανχοθει οτι θα κρεμεται στα πλαγια κ μπροστα λιγο....ουουουουουφφφφφφφ μια χαρα στρωνει ευκολα αν ειναι ετσι.... ;););););)

το ταττοο μια χαρα δεν επαθε τιποτα?????

kuo28 έγραψε:

Ρε κορίτσια, θέλω να της φτιάξω κάτι που θα της μείνει και θα το βλέπει όταν με το καλό μεγαλώσει. Σκέφτομαι να την τραβάω βιντεάκια και να της τα στέλνω σε ένα λογαριασμό mail που θα φτιάξω για εκείνη. Ή/και να της γράφω κάτι, ξέρω γω; Βλακεία; Πείτε καμια ιδέα;

Κuo μου μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα DVD αν έχεις κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή (ή αν το κατεβάσεις). Εγώ αυτό έχω κάνει με το Χρηστάκο μου. Τώρα αν δεν μπορείς μια λύση είναι να πάρεις όλα τα βιντεάκια κ να τα πας σε κάποιο φωτογραφείο έτσι ώστε να σου τα φτιάξουν αυτοί σε ένα DVD. Ακόμα κ φωτό μπορείς να πλαισιώσεις με ωραία μουσική κ να τα αντιγράψεις σε ένα DVD για να τα έχει το κοριτσάκι σου, εσύ, οι παππούδες, κλπ...

Τι όμορφες ιδέες :)Λαμπρινή μου, τυχερός ο Χρηστάκος σου που έχει τέτοιο θησαυρό να χαζεύει όταν μεγαλώσει! Θα κάνετε το ίδιο και με την μπέμπα σας τώρα;

Ντόρα μου, τραγικά δεν είναι τα πράγματα (ναι, το τατουάζ επέζησε τελικά), αλλά σίγουρα θα θέλουμε μπόλικους κοιλιακούς! Α μπαϊ δε γουέι, η μαύρη γραμμή παραμένει! Είχα διαβάσει κάπου ότι εμφανίζεται επειδή διαχωρίζονται οι κοιλιακοί μύες- κουφό ε;

Βασιλική, χαζομάρες! Είπαμε: τους κοιλιακούς δεν τους γλιτώνουμε. Άλλωστε, πού να τη δεις κι από το πλάι την "κοιλίτσα" να τρομάξεις :huh: Τυχερούλα που τα απόλαυσες αυτά τα μέρη! Μακάρι να ξαναγίνουν όπως πριν κάποια στιγμή να τα χαρούν τα παιδάκια μας (λέει ο αισιόδοξος εαυτός μου) :)

Θέκλα, είδες που ανησυχούσες; Ό,τι κι αν είναι το μωρουλίνι σου, δε θα μείνει παραπονεμένο χιχιιχ :P

Πέρασα και εγώ για ένα γρήγορο "γειά"!!!

Πάλι βασανίζομαι από συσπάσεις, αναγούλες και πόνο στον προσαγωγό (πρωτότυπα πράγματα για μένα :P ).Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που είπα "άντε να γεννήσω να ησυχάσουμε!!!!"

Κατάφερα να διαβάσω μόνο τις τελευταίες σελίδες και είδα το αλκμηνάκι να κάνει νάζια και μου έφτιαξε τη μέρα :) .

Μου ήρθαν εχθές τα πράγματα από την Ιταλία :woohoo: (ακόμα που χρωστάνε την isofix). Όλα μου άρεσαν πολύ... μόνο η σκατομαζώχτρα με απογοήτευσε λιγάκι γιατί είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι περίμενα και να δω που θα τη βάζω...

Από το Ελπιδάκι μάθατε κανένα νέο?? Από την Αγγελική?

kuo28 έγραψε:

Τι όμορφες ιδέες :)Λαμπρινή μου, τυχερός ο Χρηστάκος σου που έχει τέτοιο θησαυρό να χαζεύει όταν μεγαλώσει! Θα κάνετε το ίδιο και με την μπέμπα σας τώρα;

Ντόρα μου, τραγικά δεν είναι τα πράγματα (ναι, το τατουάζ επέζησε τελικά), αλλά σίγουρα θα θέλουμε μπόλικους κοιλιακούς! Α μπαϊ δε γουέι, η μαύρη γραμμή παραμένει! Είχα διαβάσει κάπου ότι εμφανίζεται επειδή διαχωρίζονται οι κοιλιακοί μύες- κουφό ε;

Βασιλική, χαζομάρες! Είπαμε: τους κοιλιακούς δεν τους γλιτώνουμε. Άλλωστε, πού να τη δεις κι από το πλάι την "κοιλίτσα" να τρομάξεις :huh: Τυχερούλα που τα απόλαυσες αυτά τα μέρη! Μακάρι να ξαναγίνουν όπως πριν κάποια στιγμή να τα χαρούν τα παιδάκια μας (λέει ο αισιόδοξος εαυτός μου) :)

Θέκλα, είδες που ανησυχούσες; Ό,τι κι αν είναι το μωρουλίνι σου, δε θα μείνει παραπονεμένο χιχιιχ :P

Βέβαια κάτι ανάλογο θα κάνω κ με την μπουμπού... Γι αυτό έχω ξεκινήσει να βγάζω φωτό από τώρα που ειναι στην κοιλίτσα... για να κάνω ένα καλό ξεκίνημα !!!

Όσο για την κοιλίτσα σου :) μια χαρά είναι κ γρήγορα θα επανέλθει στα παλιά της... Εγώ θέλω σχετικά αρκετή προσπάθεια μετά... :blink::blink::blink::blink:

Τώρα διάβασα και τις υπόλοιπες σελίδες που είχα χάσει!

kuo, δε φαίνεται με τίποτα ότι έχεις κάνει καισαρική! Ούτε έχουν μείνει παχάκια! Μακάρι να είμαστε όλες σαν και εσένα!!!

Ώστε 24 μπορεί να γεννήσουμε όλες... χμμ.. δεν με χαλάει καθόλου!

Είδα και την καραμελίτσα! Τι υπέροχο πλάσμα είναι αυτό!!! Κοιμάται το γλυκάκι μου με το χεράκι της να στηρίζει το κεφάλι!

Κατρίνα, 3.500 είναι πολλάααααααααααααααααα!!! ολόκληρο παιδί θα βγει!!!

ησυχια βλεπω αποψε!!!!

νομιζω σιγα σιγα αραιωνουμε τις επισκεψεις.. :P

παω για υπνο κι εγω γιατι σημερα με το νοσοκομειο κουραστικα....

λαμπρινη και κατερινοσουπιτσα φιλακια και καληνυχτα!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...