Συμφωνώ με τις κοπέλες παραπάνω, δεν θα έπρεπε να σου κόψει εντελώς τους υδατάνθρακες. Οι συνδυασμοί παίζουν ρόλο. Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που είχαμε εντοπίσει τον διαβήτη από την αρχή της κύησης λόγω αντίστασης στην ινσουλίνη που είχα έτσι κι αλλιώς, ακολούθησα ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Ετρωγα από όλα τα φαγητά, απέφευγα τα λευκά γενικώς (έκανα στροφή στα ολικής άλεσης που το κρατώ από τότε), πολλά λαχανικά και φρούτα, έκοψα τελείως το ψωμί τοστ που είναι τίγκα στη ζάχαρη, εννοείται γλυκά κλπ (έτρωγα σοκολάτα μόνο όταν πήγαινα για υπέρηχο, και σε κάποιες γιορτές). Όπως σου έγραψα και παραπάνω, είχα παρατηρήσει ότι οι συνδυασμοί κάνουν τη ζημιά: π.χ. όταν έκανα κοτόσουπα, έτρωγα μόνο κοτόπουλο/κόκορα με σούπα και καρότα. Δεν έτρωγα την πατάτα γιατί σε συνδυασμό με το ρύζι (μόνο αυτό είχα κρατήσει από τα λευκά, να πω την αλήθεια), μου πήγαινε το ζάχαρο στον Θεό!
Επίσης... πολύ βασικό! Άσκηση. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βοηθά! Περπάτημα, το πιο απλό, εφόσον στο επιτρέπει και ο γιατρός σου!
Εγώ έτσι απέφυγα την ινσουλίνη.
Πολύ χαίρομαι για τα ωραία νέα που γράφετε οι κοπέλες που αναμένατε! Και μεις ευτυχώς όλα καλά! Το είδαμε και ακούσαμε την καρδούλα του! Τι συγκίνηση ρε κορίτσια...
Χαχαχαχαχαχ στις περισσότερες φέρνουν δυσκοιλιότητα μάλλον εγώ και εσύ είμαστε που μας κάθισαν καλά απλά εμένα μου κάθισαν πολύ καλά λόγο και διατροφής που πρέπει να την αλλάξω