Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια. ειμαι καινουργια στην παρεα σας. εχω ενα κοριτσακι σχεδον 2 χρονων κ την πεμπτη εκανα χοριακη κ βγηκε θετικη 115 μοναδες. τελευταια περιοδος 16/6/10 κ ηρθα σε επαφη 7-8/7 ειναι χαμηλη? τι να κανω? με εχει φαει το αγχος!!! βοηθειαααααααααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teta μου καλωσηρθες κ να σου ζησει το κοριτσακι σου!Δεν ξερω να σου πω για τιμες χοριακης,καλυτερα να μιλησεις με το γυναικολογο σου.Παρτον ενα τηλεφωνακι να κανονισετε να σε δει.Σου ευχομαι παντως να μπεις κ παλι στο κλαμπ των μελλουσων μαμαδων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teta γεια σου! και συγχαρητήρια -είσαι έγκυος! :laugh:

η τιμη σου αυτό δεν δείχνει? απλα ένας μπούσουλας για την ομαλή πορεία της εγκυμοσύνης είναι να διπλασιαζεται κάθε 2 με 3 μέρες η τιμή της.

οπότε εσυ καλό ειναι να την επαναλάβεις καμια 2 φορες ανα 2-3 μέρες για να δεις πως παει. υπερηχο ειναι λιγο νωρις να κάνεις- δεν θα δειξει κατι απαραίτητα. σου ευχομαι καλή επιτυχία!

αντε, καλές ανόδους!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στα αποτελέσματα δεν γραφει τιμές ανάλογα με την εβδομάδα κύησης??Καλύτερα να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου να σου δώσει οδηγίες, αλλά....μια χαρα έγκυος μου φαίνεσαι!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teta85 γεια σου με βαση εναν πινακα που εχω για τιμες χοριακης εισαι 3-4 εβδομαδων...Καλυτερα ομως πανε στο γιατρο σου να στο επιβεβαιωσει...Εγω σου ευχομαι να εισαι απο τη μερια μου,,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.. :cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου teta85. εσύ σύμφωνα με το ημερολόγιό σου πόσων εβδομάδων υπολογίζεις να είσαι?

αν είναι χαμηλή η χωριακή μπορεί να πρόκειται για βιοχημική. Σου το λέω γιατί μου έχει συμβεί. Σε αυτή την περίπτωση να προσέχεις πάντως πολύ γιατί μπορεί να πονέσεις.

Εγώ στην θέση σου θα έκανα έναν υπέρηχο και μία δεύτερη χωριακή. Με τον υπέρηχο δεν είναι σίγουρο ότι θα φανεί κάτι αλλά η χωριακή θα δείξει την πορεία της εγκυμοσύνης.

Οτιδήποτε πάνω από 5 στην χωριακή θεωρείται ότι δείχνει εγκυμοσύνη.

πες μας τι έκανες τελικά και αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτα !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξέρω αν ήρθε το προηγούμενο μνμ μου αλλά αυτό που έλεγα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια δεύτερη χωριακή και έναν υπέρηχο για να δεις τι συμβαίνει!!!!μην το καθηστερεις. Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σαμανθα τι κανεις?βιοχημικη τι ειναι?δεν γινεται καλα η ενωση μπορεις να μου πεις περιπου για να το μαθουμε κ αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Καλά είμαι!

Βιοχημική είναι όταν υπάρχει ένα τεστ εγκυμοσύνης θετικό ή άνοδος της χωριακής αλλά στον υπέρηχο δεν έχει φανεί κάτι. Δηλαδή από ότι κατάλαβα, έχει γίνει μεν η γονιμοποίηση αλλά δεν έχει 'καθήσει' καθόλου στην μήτρα το γονομοποιημένο ωάριο. Λένε ότι αρκετές γυναίκες το περνάνε και χωρίς να το καταλάβουν και νομίζουν ότι είναι μια 'πιο βαριά' περίοδος που απλώς καθηστέρησε. Βέβαια εγώ ήμουν υποψιασμένη ότι μπορεί να είμαι έγκυος και έκανα χωριακή και βγήκε 20 (πάρα πολύ χαμηλή) μετά από 7 μέρες καθηστέρηση και την επόμενη μέρα ήρθε η περίοδός μου κανονικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχουν όμως και κάποιες τιμες χοριακής που είναι πολυ χαμηλες- εννοω δεν ξεκινανε με 200 και 300 αλλά με πιο χαμηλες τιμουλες. όπως 15 ας πουμε- εδω υπάρχουν πολλές κοπέλες που γεννησαν υγιέστατα μωρακια ενω η χοριακη τους ηταν μικρουλα.

μπορει και η φιλη μας να εχει ετσι χαμηλες τιμες και να ειναι ολα περιφημα-

ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, οποτε μονο με επαναληψη της εξετασης θα μπορει ο γιατρος να βγαλει συμπέρασμα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω ειχα βιοχημικη.Τα τεστ θετικα και πριν την καθυστερηση.Ξεκινησα με χοριακη 18,37 εφτασε μεχρι 297 οπως επρεπε δηλαδη να ανεβαινει και μετα επεσε στο 97.Ο γιατρος μου ειπε πως εγινε η γονιμοποιηση, αλλα στην διασπαση των κυταρρων ο οργανισμος καταλαβε προβλημα και το απεβαλε.Δεν προλλαβε να προσκολληθεί στη μητρα κι ετσι με την βαριά περιοδο εγινε και η αποβολη!

Ετυχε σε κοπελα εδω στο mammy να ξεκινα με 12 χοριακη και μια χαρα ανεβηκε, και ειναι εγκυουλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα φυσικά και μπορεί να ξεκινάει από πολύ χαμηλά...άλλωστε στην ουσία από το μηδεν ξεκινάει...εμένα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 185 (2 μέρες πριν την καθηστέρηση) και μετά από 3-4 μέρες ήταν 2500!!!

απλώς είπα ότι όταν έχει πολύ καθηστέρηση μια κοπελα πάνω από 15 μέρες για παράδειγμα και έχει πολύ χαμηλή χωριακή τότε πρέπει οπωσδήποτε να βιαστεί να το ψάξει γιατί μπορεί να της τύχει κάτι άσχημο και να είναι απροετοίμαστη...

Εγώ ήμουν τελείως απροετοίμαστη γιατί δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και είχα αφόρητους πόνους περιόδου και χωριακή 20 η οποία μετά από 2 μέρες έπεσε στο 0.

Anastasia 32 και σε εμένα το ίδιο πρέπει να έτυχε μόνο που δεν 'έπιασα' την άνοδο καθόλου εγώ καθώς δεν ήμουν προετοιμασμένη...

teta85 από 7-8 ιουλίου που ήρθες σε επαφή έχουν περάσει 4 εβδομάδες...λογικά η εμφύτευση θα έγινε πριν από 2 εβδομάδες άρα η άνοδος θα ξεκίνησε μετά από αυτό το διάστημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastasia 32, να σε ρωτήσω? Φυσικά έμεινες έγκυος και είχες βιοχημική? Επίσης μετά από αυτό έκανες κάποιες εξετάσεις για να δεις για ποιον λόγο συνέβη αυτό? Τέλος, να υποθέσω ότι δεν είχες δει σάκο όπως και εγώ έτσι δεν είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

samantha έγραψε:

Anastasia 32, να σε ρωτήσω? Φυσικά έμεινες έγκυος και είχες βιοχημική? Επίσης μετά από αυτό έκανες κάποιες εξετάσεις για να δεις για ποιον λόγο συνέβη αυτό? Τέλος, να υποθέσω ότι δεν είχες δει σάκο όπως και εγώ έτσι δεν είναι?

Ημασταν ενα βημα πριν την σπερματεγχυση και εμεινα φυσιολογικα, προφανως γιατι χαλαρωσα.Ο γιατρος μου ειπε πως ηταν κανονικοτατη εγκυμοσυνη.Οχι δεν εκανα εξετασεις, γιατι μου ειπε πως θεωρειτε τυχαιο γεγονος κι αν ξανα συμβει τουλαχιστον αλλες 2 φορες τοτε θα κανουμε εξετασεις.Οχι "ευτυχως" δεν ειδαμε σακο και ηταν πιο ευκολο να το ξεπερασω! :(

Παλι ειμαστε στην ιδια διαδικασια...ειπαμε τον Σεπτεμβριο θα παμε για σπερματεγχυση...για να δουμε θα την γλιτωσω παλι? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...