Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δε νομιζω να ειναι ανυσηχητικο.Εγω ειμαι 19 εβδομαδων και 6 ημερων.Κουνιεται κατω απο τον αφαλο.Χτες κλωτσαγε περισσοτερο σημερα ειναι πιο ησυχο.Μη φοβασαι.Εμενα ειναι το πρωτο μου εσενα?

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μπραβο liveloula για τα καλα σου νεα! Και εγω το ιδιο την παρασκευη εκανα την β επιπεδου! Αλλα ουτε για dvd μιλησαν oυτε gia φωτογραφια :| !Ξεχαστηκα και εγω με το αγχος που ειχα ...αλλα οκ 3.5 μηνες εμειναν...8α περασουν :D Εδωσα 110 ευρο στο Μητερα! Εσυ ποσα εδωσες και που την εκανες?

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

geia sas koritsia..thn eksetasi thn ekana se idiwtiko iatreio kai plirwsa 140$. th deytera mpainw sthn 24 evdomada kai thn mpempoula mou thn noiw8w ka8imerina idiws thn wra pou xaplwnw!!prosoxi koritsia sth diatrofi sas na trwte syxna mikra geymata giati mia mera paraleipsa geymata kai efaga ena santouits olo kai olo kai oli th nyxta eixe foyskwsei to entero mou kai ponouse trela!!stis 3 th nyxta kanw decafeine nes pinw 2 goulies kai katey8eian toilet!anakoufisi kai apo edw kai mpros 8a prosexw perissotero!!xi xi.

  • 2 months later...
Δημοσίευση

κοριτσαρες με το καλο τα μωρακια μας!!εγω στις 27 του ιανουαριου μπαινω στον μηνα μου!!!εχω τρελο ανχος και λαχταρα να παρω στην αγκαλια μου τον παιδαρο μου!!να βγουμε ολες γερες με τα μωρακια μας αγκαλια!!ανυπομονω παρα πολυ.......πολλα φιλια σε ολες και η επομενη σελιδουλα να αναγραφει σαν θεμα <<ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ>>χιχιχιχι!!καλη λευτερια να εχουμε!!!

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε??ειμαι πολυ χαρουμενη...σημερα πηγα στο γιατρο κ του ειπα να τι παρουμε καιαρικη τη μπεμπουλα μου...δεχτηκε φυσικα καναμε καρδιοτοκογραφιμα,ολα καλα κ γενναω με το καλο παρσκευη.. :D

χτες γενησε η ξαδερφη μου...ξεκινησε για φυσιολογικα τελικα μετα απο 12 ωρες ο γιατρος ειπε οι πρεπει να παει για καισαρικη γιατι δεν εβγενε ο μπεμπης...!μετα απο αυτη την ταλαιπωρια φυσικα κ ηταν ενας λογος που ηθελα καισαρικη...ευχομαι να πανε ολα καλα.. :D

  • 8 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...