Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δε νομιζω να ειναι ανυσηχητικο.Εγω ειμαι 19 εβδομαδων και 6 ημερων.Κουνιεται κατω απο τον αφαλο.Χτες κλωτσαγε περισσοτερο σημερα ειναι πιο ησυχο.Μη φοβασαι.Εμενα ειναι το πρωτο μου εσενα?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μπραβο liveloula για τα καλα σου νεα! Και εγω το ιδιο την παρασκευη εκανα την β επιπεδου! Αλλα ουτε για dvd μιλησαν oυτε gia φωτογραφια :| !Ξεχαστηκα και εγω με το αγχος που ειχα ...αλλα οκ 3.5 μηνες εμειναν...8α περασουν :D Εδωσα 110 ευρο στο Μητερα! Εσυ ποσα εδωσες και που την εκανες?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

geia sas koritsia..thn eksetasi thn ekana se idiwtiko iatreio kai plirwsa 140$. th deytera mpainw sthn 24 evdomada kai thn mpempoula mou thn noiw8w ka8imerina idiws thn wra pou xaplwnw!!prosoxi koritsia sth diatrofi sas na trwte syxna mikra geymata giati mia mera paraleipsa geymata kai efaga ena santouits olo kai olo kai oli th nyxta eixe foyskwsei to entero mou kai ponouse trela!!stis 3 th nyxta kanw decafeine nes pinw 2 goulies kai katey8eian toilet!anakoufisi kai apo edw kai mpros 8a prosexw perissotero!!xi xi.

• 2 months later...
Δημοσίευση

κοριτσαρες με το καλο τα μωρακια μας!!εγω στις 27 του ιανουαριου μπαινω στον μηνα μου!!!εχω τρελο ανχος και λαχταρα να παρω στην αγκαλια μου τον παιδαρο μου!!να βγουμε ολες γερες με τα μωρακια μας αγκαλια!!ανυπομονω παρα πολυ.......πολλα φιλια σε ολες και η επομενη σελιδουλα να αναγραφει σαν θεμα <<ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ>>χιχιχιχι!!καλη λευτερια να εχουμε!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε??ειμαι πολυ χαρουμενη...σημερα πηγα στο γιατρο κ του ειπα να τι παρουμε καιαρικη τη μπεμπουλα μου...δεχτηκε φυσικα καναμε καρδιοτοκογραφιμα,ολα καλα κ γενναω με το καλο παρσκευη.. :D

χτες γενησε η ξαδερφη μου...ξεκινησε για φυσιολογικα τελικα μετα απο 12 ωρες ο γιατρος ειπε οι πρεπει να παει για καισαρικη γιατι δεν εβγενε ο μπεμπης...!μετα απο αυτη την ταλαιπωρια φυσικα κ ηταν ενας λογος που ηθελα καισαρικη...ευχομαι να πανε ολα καλα.. :D

• 8 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...