Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Κορίτσια καλώς ήλθατε!!!

Να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Έχουμε ήδη ανοίξει το θέμα Γκαστρούλες του Μάιου.

Αν θέλετε ελάτε να τα λέμε από εκεί που είμαστε και πιο πολλές!!!!

Φιλάκια!!!!

Δεν βρίσκω το θέμα....HELP!!

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...