Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

29/07/10 11:00

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12 ΩΡΩΝ!!

ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ!!ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ!!!

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΣΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ!!ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΟΚΕΤΟΥ!!ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ!!Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!!

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Τ'ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ(ΞΥΡΙΣΜΑ..ΚΤΛ)ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΟΡΟ!!ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ!!!ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΕ!!Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!ΜΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ!!!ΟΛΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΣΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ!!Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Μ'ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ..ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΩΣΠΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ!!ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΙΝΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΦΕΡΤΟΙ..ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!ΜΕ ΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΝΟΕΣ-ΕΚΠΝΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΘΗΣΕΙΣ!!ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΘΗΣΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΟΡΘΙOΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΔΑΚΡΥΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ!!!ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΩ!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΙΞΩ ΤΟΣΟΣ ΔΥΝΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΑΝ!!!ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!!!ΑΧ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΕΝΗ!!Μ'ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ..ΓΥΡΙΖΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ JΑΝΑΕΦΕΡΝΑΝ!!

3480 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΞΑΝΑ.....ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!!!ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!!ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ(Κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ)..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ. Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΑΣ ;) .

Δημοσίευση

Αχ κοριτσάκι μου..............

Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός όμως..............

Πότε......."γκαστρώθηκες"...............

Πότε γέννησες...........

Να σου ζήσει γλυκό μου Βικάκι η μπεμπίτσα σου!!!!!!!!!!!

Υπέροχη περιγραφή!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

τι συγκινητικο...πολυ ομορφη περιγραφη..την εχω ζησει πολλες φορες απο κοντα οχι σαν παθουσα αλλα ως βοηθος μαιασ οταν εκανα πρακτικη..οι αλλες γεννουσαν εγω εκλαιγα..να χαιρεσαι το κουκλακι σου να ναι γερο και δυνατο και εσυ μαζι του.. :):):):)

Δημοσίευση

να σου ζησει κοριτσακι μου η κορουλα σου!!!!!!!!!να ειναι παντα γερη!!!και τα καλυτερα ευχομαι και για τον δημητρακι σου!!!!!να εισαστε παντα τοσο ευτυχισμενοι οσο και τωρα!!!!!καλη λοχεια να εχεις!!!!!!!!

Δημοσίευση

βικυ μου χαρηκα παρα πολυ που πηγνα ολα καλ..

να σου ζησει η μπεμπουλα σου!!!!!!!!

πως του φανηκε του μικρου σου αντρακι το νεο μελος?/?

καλη λοχεια κ περαστικα..

επιτελους εβγαλες κ τις οροσειρες τα τικερακια :P:P:P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!THOULI ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ..ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΟΟΟΟ!!ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ!!ΚΛΑΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ!!ΕΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ!!ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΛΕΕΙ 'ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ'ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ!!ΕΛΠΙΖΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...