Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΤΕ???

maria12

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω την βοήθειά σας!!!!!!

Κάνω θεραπεία για κονδυλώματα και όπως δείχνουν πάνε πολύ καλά.

Έκανα τεστ δεν υπάρχει κάτι στον τράχηλο για την ώρα...

Ξέρω ότι θα μου πείτε να ρωτήσω τον γυναικολόγο μου...αλλά δεν νομίζω ότι είναι στιγμή..... μπορεί να πει ο καθένας τον χαβά του εφόσον υπάρχουν τα κονδυλώματα....

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ σε εσάς γιατί ξέρω πώς η άποψή σας μετράει...να ενημερώθω τουλάχιστον!!!!Για αυτό είμαστε εδώ για αλληλοβοήθεια!

Μετά από πόσο καιρό μπορώ να συνεχίσω την προσπάθειά μας για μωρό??????

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά βρε κοριτσάκι μου.. σε νοιωθω.. δυσκολευόμαστε που δυσκολευόμαστε στην ανάσα πλέον με το μωράκι να συμπιέζει κάθε κύτταρο μας, άντε να είσαι και μπουκωμενη και να καταφέρεις να κοιμηθείς...! Απλά πάρε και τη συμβουλή του γιατρού σου πρώτα και ότι σου πει αυτός!! Καλά οι πλύσεις με αλατόνερο απλά αστείο..! Τίποτα δε κάνουν!
    • Ναι, τον πάμε... Ο παιδίατρος μας είπε ότι θα του κάνει κακο ψυχολογικά να του σταματήσουμε κάτι που του αρέσει με την έλευση του νέου μέλους, θα είναι σα να τον τιμωρούμε... Ευτυχώς όμως δεν έχει κολλήσει κάτι, μόνο μυξες έχει κι απλά δεν τον αφήνουμε να έρχεται σε πολλή επαφή με τον μικρό. Ίσως κι αυτό να του δημιουργεί κάποιο αίσθημα ζήλιας, αλλά για την ώρα υπομονή... 🤷🏻‍♀️ Σήμερα βέβαια ήταν η τελευταία μέρα σχολείου, να δω τι θα κάνουμε για δύο εβδομάδες. Η κλεισούρα θα τον βαρεσει κατακουτελα 😅
    • Χμμμ... Ναι γι αυτό έλεγα εγώ. Δεν το ήξερα αυτό για τον πλακούντα... Ο γιατρός μου το επέτρεψε αλλά μάλλον επειδή είχα φτάσει 37η εβδομάδα... Κι έβαζα κι εγώ μια φορά αντί για 2 που μου είχε πει ο ΩΡΛ γιατί φοβόμουν. Γενικά έτσι κι αλλιώς τα αποφεύγω αυτά τα αποσυμφορητικα για τον λόγο που είπες, έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται για πάνω από 7 μέρες το πολύ... Για αυτό και το είπα επειδή είναι πιο μετά στις εβδομάδες η @MarMar90 Αλλά εννοείται ότι πρώτα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου @MarMar90να δεις κι αυτός τι θα σου πει γι αυτά τα σπρέι. Το αλατόνερο κι εμένα δεν μου κάνει τίποτα πάντως 🙁 
    • Αυτό λέω εγώ ναι! Καλά δεν έχω αμφιβολία ότι απαγορεύεται ή ότι θα θέλει πολλή προσοχή και φειδώ... αλλά η κατάσταση μου ήταν τραγικ΄ή... δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο! Θα πάω να πάρω αύριο το πρωί το dexaris αν δεν έχω συνέλθει. Ο άντρας μου απο την Παρασκευή είναι μια χαρά. Μόνο λίγο βήχας του έχει μείνει! ΅Ευχαριστώ πολύ @_piripiri_ που μοιράστηκες την εμπειρία σου!!! Πού θα πάει θα συνέλθουμε!😊
    • Κορίτσια, τι μαγνήσιο πίνετε; μου έδωσε το αναβραζον,  η αλήθεια είναι πως η γεύση είναι χάλια,  τουλάχιστον η πρώτη επαφή δεν πήγε καλά,  σκέφτηκα να το κρύψω μέσα σε χυμό  Έχω και χάπια από την 1η φορά τότε μου είχαν δώσει σε χάπι,  πωπω δε ξέρω πως θα το πίνω καθημερινά απαπα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...