Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βανια εμενα μου ειπε οτι δεν ειναι τοσο σοβαρο εφοσων σε διαστημα μιας ωρας του ειχα προκαλεσει 4 φορες εμετο. Μεχρι που εβγαλε και χολη. :( Μου ειπε οτι ο κινδυνος εχει περασει αλλα εγω τον τσεκαρω ανα 10λεπτο... Σωσω μην μου βαζεις ιδεες... :silly:

Δημοσίευση

Dominique έγραψε:

ευτυχως πηγαν ολα καλα!Ηρεμησε τωρα!δεν πειναει τωρα με αδειο στομαχι;
Θηλασε πριν κοιμηθει. Λογικα θα ξυπνησει να ξαναφαει.. Αλλα ειναι τοσο ταλαιπωρημενος και εξαντλημενος... που η πεινα δεν τον νοιαζει
Δημοσίευση

Eνας νεος καπνιστης γεννηθηκε!!!! :laugh:

Τρις μου ευτυχως πηγαν ολα καλα... :)

Παντως χρειαζεται ψυχραιμια.. Τα καταφερες μια χαρα μπραβο.

Και μην ξανακουσω να πεις πως εισαι κακια μαμα! :)

Να μου τον φιλησεις. :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Dominique έγραψε:

Θηλασε πριν κοιμηθει. Λογικα θα ξυπνησει να ξαναφαει.. Αλλα ειναι τοσο ταλαιπωρημενος και εξαντλημενος... που η πεινα δεν τον νοιαζει[/quote:2o7vg0ka]

μηπως να ξεκινησουμε ντομ να τρωμε τσιγαρα;;;ασε μωρε...ακριβυναν και αυτα! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

σε πιασαν οι ευαισθησιες;;;μπα!!! :P:P γιορταζεις μηπως;;

Ρομπα με εχεις κανει μαρη σε ολο το μαμυ

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Τρις ασε το παιδι να ξεκουραστει που θες και να σε ξυπναει

Δημοσίευση

Φανουλα το μια χαρα σχετικο ειναι. Μπορει να εκανα σωστες κινησεις αλλα δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω!! Κι αυτο του αντρα μου "καλα δεν προσεχεις το παιδι?" μου χει καθησει!!! 11 μηνες κι ουτε γρατζουνια... και ξαφνικα εγινα αχρηστη..

Δημοσίευση

Ατυχήματα συμβαίνουν. Άλλα παιδιά τρώνε κατσαρίδες, τσιγάρα, άλλα πέφτουν από την αλλάχτρα (εγώ είχα πέσει πάντως!), άλλα πέφτουν σε πισίνες, κ.λπ. Το σημαντικό είναι ότι αντέδρασες ψύχραιμα και αστραπιαία. Αυτό να σκέφτεσαι κι όχι ότι διέλαθε της προσοχής σου για μερικά δευτερόλεπτα.

Καλά, θυμήθηκα τον κουνιάδο μου, να μην τον χαρακτηρίσω καλύτερα, που στο παιδί απ' τον πρώτο του γάμο έβαζαν τσιγάρο στο στόμα (πάλι καλά που ήταν σβησμένο) και το φωτογράφιζαν χαζογελώντας. Αυτοί είναι άχρηστοι και ανεύθυνοι γονείς, όχι αυτοί που σκοτώνονται και συμβαίνει το ατύχημα στο δευτερόλεπτο που αφαιρούνται.

Δημοσίευση

άκου τι έπαθα εγώ Τρις πριν από 2 εβδομάδες:

είμασταν διακοπές στον Πόρο με τους γονείς μου.

είχα βάλει το μωρο στο πάρκο του να κοιμηθεί.ο μικρός δεν κοιμόταν λόγω αλλγής περιβάλλοντος....

τον πήρε ημάναμου και τον πήγε μια βόλτα και γύρισαν μετά από καμιά ώρα... εγώ έκανα δουλειές.

γυρίζει η μάνα μου, το μωρό άϋπνο.

την ώρα που περνάω πάνω από το πάρκο του βλέπω δασκορπισμένο καπνό μέσα λίγο όχι πολύ.

και ρωτάω: έφαγε δεν έφαγε, δεν ξέρω.

τι έγινε????σκάρφάλωσε και τπν πήρε??? τον είχα μέσα με΄σα στο τραπέζι....τον πήρε ο αέρας και τον σκορπισε μέσα. και αν έγινε αυτό δεν θα το έβλεπα όταν τον σήκωσα να τον βάλω στο καρότσι??? μήπως τον πηρε ο αέρας αφού έφυγε το μωρό??

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :angry::angry::angry::angry: ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ...

παρόλα αυτά του έκαναν πλύση στομάχου με ένα μελάνι και με στείλαν στην Αθήνα για 24ωρη παρακολούθηση σε νοσοκομείο. είναι απαραίτητη είπε το κέντρο δηλητηριάσεων....

Δημοσίευση

Τρισευτυχισμένη, εμένα που δε με βλέπεις αυτοπροσώπως αλλά βλέπεις το post μου, όταν ημουν πολύ μικρούλα έφαγα μία σερβιέτα. Και σε διαβεβαιώνω ότι επιβίωσα. Μη ρίχνεις το φταίξιμο στον εαυτό σου, τα παιδιά είναι απρόβλεπτα.Η ψύχραιμη αντίδρασή σου μετά έχει σημασία.

Δημοσίευση

Κοριτσι μου σημασια εχει οπως ειπαν και το κοριτσια οτι αντεδρασες ακαριαια και ηξερες ακριβως τι επρεπε να κανεις.Μπραβο σου!!!!Τα παιδια δυστυχως ειναι απροβλεπτα και δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.Το παν ειναι ναεισαι ψυχραιμη και σε καμια περιπτωση να νιωθεις ασχημα.

Η μεγαλη μου τη μερα της βαφτισης της επεσε απο το κρεβατι ενω ειμασταν μπροστα και εγω και ο αντρας μου πως εγινε ακομα δεν εχουμε καταλαβει.

Η μικρη παιρνει τα τσιγαρα και μας τα σπαει μαλλον θελει να μας πει κατι...

Και να πεις στον αντρα σου οτι καλυτερη μανα με γνωσεις πρωτων βοηθειων δεν προκειται να βρει...αντε τωρα...μου τι δινουν κατι τετοια σχολια ...και ο δικος μου μου το ειχε πεταξει μια δυο φορες αλλα...πλεον δεν τολμαει ουτε καν να το σκεφτει ποσο μαλλον να το ξεστομησει.Ολα καλα θα πανε περαστικα σε σενα σε βλεπω που τρεμεις ακομα...χαλαρωσε...περασε πια.

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ Π@>¨*& ΜΟΥ??!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ!!ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ "ΨΥΧΡΑΙΜΑ" Κ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ :kiss::kiss:

ΑΑΑΑΑ.....ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ "ΚΑΚΗΣ ΜΑΜΑΣ" ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ" Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Δημοσίευση

ΣΩΣΩ έγραψε:

εσενα εφαγε τσιγαρο,βενη εσενα περασε στο κενο..εμενα που ειχει η πεθερα μου τη μικρη στη θαλασσα και την πλακωσε κυμα και εψαχνα το παιδι 4 δετρετολεπτα σε θολα νερα προχτες;;;

να επιπλεει το σωσιωβιο και το καπελακι και μωρο..πουθενα..

αλλα το βρηκα..και δεν εκλαψε καθολου..

αυτό είναι το χειρότερο, θα είχα τρελαθεί!!!!! :ohmy:

Άννα μου μακρυά τα τσιγάρα από το σπίτι!!!! εξαφάνισέ τα....καπνίζετε στο σπίτι? :huh:

Δημοσίευση

αχχχχχχχ εμενα εχει μασουλισει αρκετα

μπορω να πω οτι εχει μια αδυναμια στον καπνο(αφου κρυβουμε τασακια και τσιαγαρα)

δεν το εχει φαει βεβαια γιατι παντα τον προλαβαινα οταν ξεκιναγε να τα φαει

κι εγω του επλενα το στομα και του προκαλουσα εμετο(μονο που δεν εκανε)

θελει πολυ προσοχη πραγματικα

Δημοσίευση

vivianka πες μου τι μαρκα ηταν η σερβιετα; ;) ειχε φτερα ; μετα μηπως ηθελες να κανεις και το σουπερ μαν ; ειδατε δεν εχει να κανει με την εποχη παντα συμβαινον και θα συμβαινουν αυτα . τοτε πουπηρε ο Σταυρος το τσιγαρο δνεειχαμε κανει εμετο και για αυτο κανανε πλυση και μετα του εδωσαν καιανθρακα και θυμαμαι δυο μερες τα κακα του ηταν καρβουνο .Επισης θυμαμαι αυτη που εγραφε τα στοιχεια του παιδιου λεεισ εμενα και την αλλη κοπελα που το μωρακι της ειχε φαει μισουλιντ :μα καλα δνε τα προσεχετε; τι να πω εκεινη τη στιγμη που το μονο που με ενοιαζε ηταν να γινει καλα το μωρο μου πεταχτηκε τοτε ενας νοσοκομος και της απαντα στεγνα :οταν γινεις μανα θα δουμε ....ετσι ειναι εκ του ασφαλους μιλαμε ο Στατος ειναι τοσο υπερκνητικος που το τσιγαρο ηταν ενα μονο απο απροσεξια δικη μουτι νασας πω :ανοιξε την πορτα σε ταξι εν κινηση :woohoo: θυμα του μια πεζη γιαγια βλεποντας το σκηνικο ξεραθηκε εγω ακομα δνε θυμαμαι απο το σοκ ποιος εκλεισε τη πορτα - αλλη φορα εβαλε στο λαιμο του ενα πλαστικο που ενωνον τα καλωδια το οποιο αν το βαλεις δνε βγαινει μονο με κοφτακι το βγαζεις - εχει πεσει μεσα σε συντριβανι τη να παλλο να σας γραψω :side: ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου .Εμενα ειχε καπνισει old navy siel εσενα; στο τζανειο ελεγαν ο τσιγαρακιας και ο χαπακιας α ποσοχη το μισουλιντ θελει διπλη πλυση για να μην παει στο αιμα .

Δημοσίευση

Λοιπον Σωσω Βενη και Τρισ..ειστε μουρλες!!!!!

Τοση ωρα διαβαζω..και δεν ξερω τι να κανω..να στεναχωριθω η να ξεραθω στα γελια!!!

Μερικες φορες ξερετε πιστευω πως οση προφυλαξη και να παρουμε...οσα δεν φερνει ο χρονος..τα φερνει η στιγμη.

Δημοσίευση

χ βρε κοριτσια να στεκαλα Απο χθες ολο τον αγκαλιαζω καιτονφιλαω. Εχω παθει σοκ η αληθεια ειναι.

Μαρκα πρινς μαλακο ηταν! :silly: Παντως μια χαρα ηταν σημερα. Εγω δεν ειμαι που το εγλυψα το πατωμα... Αλλο κακο να μην μας βρει!! Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση. Μεγαλη ανακουφιση εισαστε!!! :kiss:

Δημοσίευση

Βάνια μου, τί να σου πω... Δε θυμάμαι τί μάρκα ήταν, ένα σερβιετάκι λεπτό... Πάντως φτερά δεν είχε σίγουρα! Είχα δει που έφτιαχναν κρέπες και σκέφτηκα κι εγώ το βλαμμένο ότι αν βάλω επάνω σοκολάτα θα φτιάξω κρέπα :woohoo:

Την πλύση στομάχου όμως, δε θα την ξεχάσω ποτέ :unsure:

Τρισευτυχισμένη, τέλος καλό όλα καλά... B)

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

vivianka πες μου τι μαρκα ηταν η σερβιετα; ;) ειχε φτερα ; μετα μηπως ηθελες να κανεις και το σουπερ μαν ; ειδατε δεν εχει να κανει με την εποχη παντα συμβαινον και θα συμβαινουν αυτα . τοτε πουπηρε ο Σταυρος το τσιγαρο δνεειχαμε κανει εμετο και για αυτο κανανε πλυση και μετα του εδωσαν καιανθρακα και θυμαμαι δυο μερες τα κακα του ηταν καρβουνο .Επισης θυμαμαι αυτη που εγραφε τα στοιχεια του παιδιου λεεισ εμενα και την αλλη κοπελα που το μωρακι της ειχε φαει μισουλιντ :μα καλα δνε τα προσεχετε; τι να πω εκεινη τη στιγμη που το μονο που με ενοιαζε ηταν να γινει καλα το μωρο μου πεταχτηκε τοτε ενας νοσοκομος και της απαντα στεγνα :οταν γινεις μανα θα δουμε ....ετσι ειναι εκ του ασφαλους μιλαμε ο Στατος ειναι τοσο υπερκνητικος που το τσιγαρο ηταν ενα μονο απο απροσεξια δικη μουτι νασας πω :ανοιξε την πορτα σε ταξι εν κινηση :woohoo: θυμα του μια πεζη γιαγια βλεποντας το σκηνικο ξεραθηκε εγω ακομα δνε θυμαμαι απο το σοκ ποιος εκλεισε τη πορτα - αλλη φορα εβαλε στο λαιμο του ενα πλαστικο που ενωνον τα καλωδια το οποιο αν το βαλεις δνε βγαινει μονο με κοφτακι το βγαζεις - εχει πεσει μεσα σε συντριβανι τη να παλλο να σας γραψω :side: ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου .Εμενα ειχε καπνισει old navy siel εσενα; στο τζανειο ελεγαν ο τσιγαρακιας και ο χαπακιας α ποσοχη το μισουλιντ θελει διπλη πλυση για να μην παει στο αιμα .

εχω ξεραθει στα γελια !!! Ο ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ και Ο ΧΑΠΑΚΙΑΣ !!!πολυ καλό!!!!!!!

και εμενα 3 φορες πηγε να ανοιξει την πορτα ,την ειχα αγκαλια τις 2 σε ταξι κ την 3η στο αμαξιμιας φιλης κ στο τσακ την προλαβα!!! εχτες το βραδυ ξυπνησε την ωρα που εκανα μπανιο ,ηρθε κ γλυστρισε στα νερα...το κεφαλι της περασε ξυστα απο τη μπανιερα! νομιζω οτι οσο μεγαλωνουν τοσο πιο δυσκολα θα ειναι για εμας να τα προσεχουμε!!!

Δημοσίευση

Τα ατυχηματα ειναι μεσα στο προγραμμα.Περασα κι εγω απο το Παιδων αφου η γλυκια μου ηπιε Pronto για το πατωμα. Το τσιγαρο παντως ειναι πολυ επικινδυνο και εισαι πολυ σωστη που αντεδρασες ετσι αμεσα.Περασε τωρα μην ανησυχεις.Απλα σιγα σιγα θα βλεπεις οτι τα σκατουλια φτανουν παντου οσο κι αν νομιζεις οτι εχεις απομακρυνει τα παντα.Η δικια μου ειναι 2 χρονων και καθε μερα φτανει και πιο ψηλα χωρις να εχει ψηλωσει καθολου.Ειναι τοσο καλα στο τεντωμα που σε εκπλησουν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...