Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

...Τι τιτλο να βαλω αφου εχω ακουσει κ εχω διαβασει απειρα πανω σε αυτο το θεμα που με απασχολει εδω κ 5 μηνες....!

Οκ!Θηλαζουμε.

Ειναι παραπαραπαρα πολυ καλη στα κιλα της(ετσι λεμε τωρα τις χοντρουλες! :laugh: )

Αναπτυσσεται μια χαρα!

Εχει μονο 2 δοντια...

Αλλα δεν θελει να φαει.Για αρκετο καιρο(3-4 μηνες) ετρωγε με ευχαριστηση την φρουτοκρεμα της!Για 1-2 βδ ετρωγε κ το φαγητο!

Πλεον ομως οχι απλα το σφαλισε αλλα δεν θελει καν να το δει..Ουτε να το δοκιμασει!

Της εχω προσφερει αλεσμενο,πατημενο,κομματακια,κοματαρες,ολοκληρο φρουτο....Ελαχιστα πραγματα!Τα μυρμηγκια τρωνε περισσοτερο! :woohoo:

Επισης εχω δοκιμασει διαφορους τροπους(καποια στιγμη την πιεσα πολυ :blush: ) αλλα αυτο το μωρο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!

Και μετα σου λενε πως με τις στερεες "βαζουν" τα μωρα...Ναι!Ενω με σκετο γαλα μενουν μινιον! :silly: :laugh:

Ποια η ερωτηση μου?Ελα μου ντε!

Η κυριοτερη εννοια μου ειναι αν ειναι οκ το οτι δεν εχει καν το ενστικτο να μασησει.

Στο μονο που απλωσε χερακι κ το εβαλε στο στομα ειναι σε ψιχουλο ψωμιου!

Να σημειωσω οτι δεν θηλαζει συνεχεια.Μπορει να κανει κ 6 ωρες να θηλασει(πρωτα δοκιμασα φρουτοκρεμα αλλα δεν!) αν ειμαστε βολτα!

Νερακι πινει αρκετο!(κ φτυνει επισης :laugh: )

Εχετε κατι να πειτε στη δολια μανα? :)

Μεχρι ποτε να συνεχισω να λεω στον εαυτο μου οτι δεν τρεχει τιποτα?

Να συνεχισω κανονικα να μαγειρευω-αλεθω-πεταω?

Δημοσίευση

ρε αναστασια σε μενα τα λες???????????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

που εγψ εφτυσα κανονικοτατα ΑΙΜΑ για αν φαει??????????

κ τωρα????????????

δε μπορω να τον σταματησω..

να σε υπενθιμισω..

εγω απο 6 μηνων αρχισα στερεες..

δε ετρωγε απο μενα μεχρι 14 μηνων..

απο αλλους λιγα πραματα

μεχρι 9.5 μηνων που πηγε παιδικο το μονο που ετρωγε ηταν 50 μλ κρεμα βιλογικη B)

με τιποτα δε τρωγε

μιλαμε κοντεψα να παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα μουυυυυυυ

η τουλετα βουλωνε..το τι πεταξααααααααα!!!!!!!!!!!!!

κ μια ωραια ημερα οτνα ηταν 14 μηνων αρχισε να τρωει.

ακομα κ στο παιδικο μεχρι 14 μηνων δε το ετρωγε ολο

μια φορα τον κρατησε η αδερφη μου..δε τρωγε με τιπορα..

εμεινε 6.5 ωρες νηστικο κ περιμενε να φαει φρεσκο γαλα :P:P:P

υπομονη.υπαρχουν κ χειροτερα...

τα φιλια μουυυυυυυυυυυυ :kiss::kiss::kiss::kiss:

ο

Δημοσίευση

χαχαχα Wellcome to the club...καλε ουτε εμενα ετρωγηε...ουτε και τωρα τρωει...

Να πεει η παιδιατρος 250 γραμμαρια η μεριδα...χαχαχαπιντιακο ανεκδοτο...αμα ετρωγε 50..Θαυμα Θαυμα ελεγα...

Μαγειρευα..και πετουσα...1 καημενο μπουτι κοτοπουλο μας εβγαζε 4 μεριδες..και οχι πολλα πολλα τριγυρω

Τιποτα..ειναι και καλοκαιρι..δο στηνα καρπουζι...πεπονι..καλαμποκι..εμενα τρελαινετε..το τι χ...ει μετα βεβεια ειναια λλο θεμα....χιχιχιχι..αμα θες να παιρνει βιταμηνες...στυψε εσυ χυμο φρουτων η/και λαχανικων...τι να πω...

Δημοσίευση

αυτά που σου είπε η σες και επιπλέον δώσε της ψωμάκι, να συνηθίσει το μάσημα, αφού έδειξε σημάδια ενθουσιασμού!!!! :woohoo:

μόνη της τρώει? αν ναι καλύτερα να τρώτε όλοι μαζί μήπως και ζηλέψει....συνήθως τα παιδιά ζηλεύουν!!!! έτσι έκανε η δικιά μου και έτρωγε από το δικό μου και όχι το δικό της....

καλή επιτυχία!!!! :)

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις κ για το κουραγιο!

Θουλη μεχρι τους 14 μηνες μασουσε τιποτα?Ειχε δοντια?

Χρυσα εννοεις να τον πιω εγω το χυμο :silly: ?Γιατι εκεινη δεν ξερει καν να πινει απο μπιμπερο!Πινει λιγο λιγο νερο απο ποτηρι ή απο μπουκαλι ανοιχτο...

Αργυρω τρωει μαζι μας κανενα κομματι φρουτου αλλα οπως ειπα ελαχιστη ποσοτητα,,...Το δικο μου το ζηλευει αλλα δεν της το δινω!

Δεν ανησυχω(πολυ) απλα αναρωτιεμαι ποσο φυσιολογικο η μη ειναι αυτο..!

Υγ.Μ'αρεσε που καποτε ελεγα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην τρωει το τσουρεκακι!Λουσου τα τωρα! :P

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Το δικο μου το ζηλευει αλλα δεν της το δινω!

τρώγε αυτό που κανονικά είναι να της προσφέρεις σε πολύ μικρά κομματάκια και αν σου ζητήσει δώσε της!!!!

η δικιά μου 10 μηνών άρχισε να βγάζει δόντια ( με αυτά τα 2 έτρωγε ψωμάκι!!) και 16 μηνών είχε μόνο 4!!!!

Δημοσίευση

ΑΑΑ Ξεχασα να σε πω..ο δικςο μου που ειχε μιακριση αφαγιας..ξερεις πως ετρωγε,,,τον επαιρνε αγκαλια ο αντρας μου την ωρα που ετρωγε και αυτος..βουταγε ψωμακι στο φαγακι του και του εδινε μπουκιτσες..σηγα σηγα αρχισε να παιρνει μονοος του απο το πιατο του Οδυσσεα..κομματακια..

Παντως να ξερεις πως ακομα και τωρα φαη που εχει κρεας δυσκολα το τρωει..ενω λαχανικα τα τσακιζει..

Τον χυμο δοστηνα απο ποτυρι κανονικα..φτιαχνε μικρες ποσοτητες..εγω οταν εφτιαχνα του μικρου..ηταν ευκαιρια να πινω και εγω..χιχιχι...30 γρμ ο Τζεφ...τα υπολοιπα η μαμα

Δημοσίευση

Ευχαριστω κ παλι για τις συμβουλες!

Εχω απελπιστει λιγακι με το θεμα..Δεν θελω να ειμαι αχαριστη αφου αλλες μανουλες εχουν το αγχος του βαρους ενω η δικια μου ειναι μια χαρα τσουρεκακι..!

Μπηκα για λιγο στο τριπακι οτι κ καλα ΠΡΕΠΕΙ να "μαθει να τρωει"...

Βγαινω αμεσως! :silly:

Δεν ηθελα να φαει ψωμι...Το θεωρω λιγακι κενη τροφη!

Θα της κανω μια δοκιμη για λιγες μερες μηπως αρχισει να μασαει..!

Θα κανω κ χυμο..Αραιη φρουτοκρεμα!(σιγα μην το πιει! :P )

Παναγιωτα μου μπορει να κρατησει μια μπανανα ή ενα κομματι νεκταρινι για λιγη ωρα,να το γλυφει κ να δαγκωσει ενα τοσοδουλι κομματακι...!Αντε να φαει μια ποσοτητα οσο ενα 2λεπτο(του ευρω!)

Δημοσίευση

Παρακαλώ παρακαλώ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ό,τι περισσεύει από το φαγητό της τσαχπίνας μπορείτε να μας το πετάτε κατα 'δω γιατί πεινάμε λέμεεεεεεεεε!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Γιατί σκας;;;;;;;;

Θα ανοίξει κάποτε το στόμα και δε θα την προλαβαίνετε!!!

Εκτος αφτιού (σορρυ κιόλα) είναι καλοκαίρι και πρέπει να είμαστε λιτοδίαιτοι. Μη σε πω δε χρειάζεται να τρώμε και καθόλου!!!

Μόνο νερό!!!

:P:P:P

Πάντως την έχεις πεθάνει στη δίαιτα τη μικρή.....

Έρεψε η καημένη.....

Φέρτη εδώνα τη μπουκώσω εγώ με σοκοφρέτες και παγωτά και θα σου πω μετά αν θα ανοίξει το στόμα!!!!!

:silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Χαιρετώ όλη την παρέα!!!

Τσαχπίνα πώς τα λες...πώς τα γράφεις δηλαδή!Αστείρευτη πηγή χιούμορ πάντοτε!!!

Αχ νιώθω τόσο άβολα...έχω χάσει τόσα επεισόδια...

Οι εγκυμονούσες φιλοσυμπεθέρες φουσκώνουν;;;

Τσαχπίνα δεν έχω δυστυχώς τίποτα να συμβουλέψω περί φαγητού...

ολίγον έως πολύ άσχετη!

Θα έρθει η ώρα όπως λέει και το τραγούδι, σουξέ!!!

Πολλά-Πολλά Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Γενικά μην ανησυχείς με το φαγητό. Τα παιδιά μας χρησιμοποιούν για να μας κάνουν ότι θέλουν. Όταν βλέπουν ότι αγχωνόμαστε με το φαγητό το ράβουν το στόμα τους. Όταν δεν μας νοιάζει τότε τρώνε.

Απ την άλλη τα στομάχια τους δεν χωράνε όσα και των ενηλίκων, οπότε χρειάζονται μικρότερες ποσότητες από ότι νομίζουμε.

Επίσης, όπως και σε μας τους μεγάλους,που άλλος τρώει λιγότερο κι άλλος περισσότερο, έτσι και στα παιδιά.

Και τελευταίο. Καλύτερα να είναι λιγόφαγο,παρά να γίνει παχύσαρκο και να μην ξέρεις μετά πως να του κάνεις δίαιτα

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

Ειρηνακι-σαμιαμιδακι ασε τον αμπακα να ανασανει!!!

Φαγανακι!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ενταξει κοριτσαρες!! Ειπαμε πως δεν θα αγχωνομαι!

Κατερινιω μου γλυκο!!!Χαθηκες!(καλα εκανες!)

Αλλα αυτο με τις μελισσες μου την εδωσε! :P:P

Φιλια σε ολες!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κατερινιω μου γλυκο!!!Χαθηκες!(καλα εκανες!)

Αλλα αυτο με τις μελισσες μου την εδωσε! :P:P

Αχ τσαχπίνα έχω χαθεί από τους πάντες!!!Ακόμη και από τον εαυτό μου! :blink::blink::blink:

Να φανταστείς με αναζητούν σε αφίσα στην πόλη μου!!! :lol::lol::lol:

Περνάω τρελή και παλαβή φάση... :woohoo: :lol:

Πού να περιγράφω... :blink::blink::blink:

Θα επιστρέψω ευελπιστώ... :)

Τα παλιά λημέρια δε λησμονούνται!!! :cheer:;)

Φιλιά!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...