Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κι αλλα ευχαριστα νεα!! Μπραβο σας ❤️ εχει μεγαλωσει το μπεμπε ε? απο εκει που ηταν εξωγηινακια εχουν παρει μορφη και ειναι κανονικα μωρακια ❤️ 
    • Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκανα κ εγω την Β στο Ιασω,ολα τελεια μας ειπε η γιατρος (η οποια ηταν πολυ καλυτερη απο εκεινη που με παρακολουθουσε μεχρι τωρα σε εξωτερικο ιατρειο),360γρμ ειναι ο μπεμπης,δεν καθοταν καλα για 4d φωτο εχουμε μονο μια με το χερι στο προσωπο😅 σε 20' τελειωσαμε κιολας,στις 3 εχουμε κ το εμβρυοκαρδιογραφημα λογω αυξημενης αυχενικης διαφανειας τοτε αλλα πιστευω θα ειναι ολα καλα μιας κ την καρδουλα την ειδαμε κ τωρα 🥰🥰
    • Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκανα κ εγω την Β στο Ιασω,ολα τελεια μας ειπε η γιατρος (η οποια ηταν πολυ καλυτερη απο εκεινη που με παρακολουθουσε μεχρι τωρα σε εξωτερικο ιατρειο),360γρμ ειναι ο μπεμπης,δεν καθοταν καλα για 4d φωτο εχουμε μονο μια με το χερι στο προσωπο😅 σε 20' τελειωσαμε κιολας,στις 3 εχουμε κ το εμβρυοκαρδιογραφημα λογω αυξημενης αυχενικης διαφανειας τοτε αλλα πιστευω θα ειναι ολα καλα μιας κ την καρδουλα την ειδαμε κ τωρα 🥰🥰
    • Εμένα είδε μικρό άνοιγμα γι αυτό με περιόρισε αλλιώς θα συνέχιζα κανονικά την καθημερινότητα μου ! Θα δούμε πως θα εξελιχθεί τώρα ,εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά και να φτάσουμε μέχρι το τέλος !!! 
    • Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε???εγώ σε αναμονή περιόδου αλλά με περίεργα συμπτωματάκια...Ο μικρούλης μου για όσες δεν θυμάστε είναι πλέον 12 ½ μηνών και μπορεί σύντομα να αποκτήσει αδερφάκι κάτι που δε σας κρύβω με βρισκει απροετοίμαστη!! Ποιες έχετε τώρα στα κοντά γιατρό?? @melitiniღ μου πως είσαι???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...