Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες σας.

Το μωρακι μου ειναι 2 μηνων. Λογω θηλασμου περναω πολλες ωρες στο δωματιο του και γι αυτο βαλαμε μια μικρη τηλεοραση στο δωματιο του, για να βλεπω μιας και εκει μεσα ειμαι τις περισσοτερες ωρες της μερας.

Επιτρεπεται να υπαρχει τηλεοραση στο δωματιο του?? Μηπως εχει ακτινοβολια και του κανει κακο? Την ανοιγω περιπου 5-6 ωρες τη μερα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμάς ο μικρός κοιμάται στο δωμάτιό μας, όπου είχαμε από πριν τηλεόραση. Την ανοίγουμε κανονικά όταν θέλουμε και δεν φαίνεται να τον ενοχλεί. Για ακτινοβολία δεν ξέρω.

Εμένα πάντως το βράδυ που θηλάζω πολύ ώρα με βολεύει πολύ. Βοηθάει να περνάει η ώρα ευκολότερα και να μην κοιμάμαι όρθια με το μωρό αγκαλιά!!! :laugh: Την έχω εννοείται στο αθόρυβο και χαζεύω (όχι ότι δείχνει κάτι καλό μετά τις 3 το βράδυ!!) αλλά είπαμε για να περνάει η ώρα.

και βέβαια έχει ακτινοβολία, εδώ η ενδοεπικοινωνία έχει ακτινοβολία και για αυτό πρέπει ναι είναι σε κάποια απόσταση από το παιδί!!!

πόσο μάλλον η τηλεόραση....κανονικά για καλύτερο ύπνο ενός ανθρώπου ανεξαρτήτου ηλικίας δεν πρέπει να υπάρχει στο δωμάτιο καμμιά ηλεκτρονική συσκευή, ούτε καν ηλεκτρ. ξυπνητήρι!!!

'εχω διαβάσει σχετική έρευνα επί τούτου .......

για μένα η ώρα του θηλασμού ήταν ώρα ηρεμίας και χαλάρωσης! καθόμουν στην πολυθρόνα αναπαυτικά, θήλαζα και ξεκουραζόμουν!!!

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ έγραψε:

Καλημερα σε ολες σας.

Το μωρακι μου ειναι 2 μηνων. Λογω θηλασμου περναω πολλες ωρες στο δωματιο του και γι αυτο βαλαμε μια μικρη τηλεοραση στο δωματιο του, για να βλεπω μιας και εκει μεσα ειμαι τις περισσοτερες ωρες της μερας.

Επιτρεπεται να υπαρχει τηλεοραση στο δωματιο του?? Μηπως εχει ακτινοβολια και του κανει κακο? Την ανοιγω περιπου 5-6 ωρες τη μερα....

οι τηλεορασης εχουν ολες ακτινοβολια,αυτεW που εχουν μικροτερη ειναι οι LCD

ολες οι συκευες εχουν ακτινοβολια αλλα το θεωρω λογικο να βαλεις τηλεοραση γα να χαλαρωνεις ακομα ακι τις ωρες που δνε θηλαζεις ακι θελεια απλα να αναπαυτειςνα ξεκουραστεις .Ακτινοβολια εχον οι τηλεορασεις παλαιου τυπου και καλο ειναι να ειναι σε αποσταση 2 μετρων αλλα κακα τα ψεματακαι ποια συσκευη δνε εχει ; το ασυρματο τηεφωνο το ιντερνετ τ ασυρματο ρουτερ ο φουρνος μυκροκυματων η ενδοεπεικοινωνια τα παντα εχουν και θελει προσοχη δεν μπορουμε να αποκλειστομε απο τα παντα ολα με μετρο .Οσο για τον ηχο μην μαθεις το παιδι στην ησυχια επειδη μετα ο καθε ηχος θα τον αναστατωνει φαντασου να θελεις να βαλεις ηλεκτρικη καινα μην μπορεις ; εγω ειχα παντα τηλεοραση ανοιχτη η ραδιο και επαιζε κανονικα δεν εκανα ποτε ησυχια εμαθε στη φασαρια -απο 8 ημερων που δεχομουν επισκεψεις στο σπιτι δεν ειχε προβλημα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...