Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

Γκαστρούλες μου τι κάνετε; Γύρισα απ' τις διακοπές! Σας έλειψα; Εμένα μου λείψατε πολύ!!!!

Είχα laptop μαζί μου αλλά δεν είχα καλή σύνδεση κι έτσι μου ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω μαζί σας αλλά και να σας παρακολουθήσω. Καλά δεν πιάνεστε κιόλας! Έχω ένα σωρό σελίδες να διαβάσω για να δω τα νέα σας.

Τα δικά μου νέα είναι ότι πέρασα πολύ καλά, ξεκουράστηκα, έκανα μπανάκια μιας και που η θάλασσα ήταν πεντακάθαρη και πολύ ζεστή κρατούσα βέβαια και τις συμβουλές της γιατρού μου κι έτσι όλα καλά δεν φοβόμουν.

Κορίτσια μπήκα στον έβδομο! Το πιστεύετε; Εγώ δεν το πιστεύω ότι σε δύο μήνες θα έχω αγκαλιά την μπέμπα μου! Τρελένομαι που το σκέφτομαι και ανυπομωνώ πάρα πολύ. Το Σάββατο θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου και τον τυπικό έλεγχο αίματος και ούρων και την άλλη Τρίτη έχω ραντεβού να δούμε την μπέμπα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά, να σκέφτεστε θετικά και να είστε χαρούμενες!

Θα διαβάσω και τα νεάκια σας και θα επανέρθω. Φιλάκια πολλά σε όλες σας προς το παρόν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

TI KANETE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?? ΕΓΩ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ---ΤΙ ΝΕΑ?? Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΑ---ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ--ΑΥΤΑ!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Καλημέρα κορίτσια! :)

Σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω με τίποτα... τι ύπνος ήταν αυτός;; Και όλο όνειρα!! Σενάρια!!! :laugh: :P :p

Κατερίνα μου αν τα υγρά είναι ελάχιστα, μια σταμπούλα ας πούμε στο εσώρουχο, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, δεν θα είναι τίποτα.. Να δεις που όλα θα'ναι καλά.. ;)

Ευγενία μου, καταλαβαίνω την αγωνία σου... μήπως να μην άφηνες 3 βδομάδες μέχρι το επόμενο ραντεβού;; Όχι τίποτε άλλο, μην τρελαθείς από την αγωνία.. Όλα καλά θα'ναι κούκλα μου.. να δεις που θα φταίει η στάση. ;) Καλά αποτελέσματα για την καμπύλη.

Ενίνα τι έγινε με τη γιαγιούλα σου, όλα καλά;;

Αναστασία welcome back!!! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις!!

Μαρινάκι η ζέστη μας έχει τρελάνει!!! Καλή επάνοδο στη δουλειά..

Εγώ λέω αύριο να πάω για την καμπύλη ζαχάρου συν όλες τις άλλες που κάνω κάθε μήνα.

Πως θα περάσουν τόσες ώρες εκεί πέρα;;; Να πάρω κανένα βιβλίο μαζί ή λόγω νηστικομάρας :P θα ζαλίζομαι χειρότερα;;; χαχαχαχα..

Ερώτηση: κατά τη διάρκεια της εξέτασης εννοείται δεν επιτρέπεται να φας τίποτα, αλλά ούτε και να πιεις λίγο νερό;;

Κοριτσακια γειααα σας! εχω κατι μερουλες να μπω να σας γραψω! εμπαινα ομως και διαβαζα τα νεα σας..αλλα δεν ειχα πολυ χρονο να σας γραψω.. τα μικρα ειναι ανησυχα τις τελευταιες μερες για αυτο και θα παμε παρασκευη στο εξοχικο του αντρεα στο πορτο χελι!

τελως παντων δεν προλαβα να διαβασω τα τελευταιαα..παω τωρα!

kalhmera koritsia!!edw xtes kai shmera exei sinefies kai broxoula....katerinaki adika anisixeis giati an htan diaro'i' amniakou tha eixes kialo giayto pisteyw oti adika anisixeis tha to deis!!!eugeneia mou oso gia sena nomizw oti fusiologiko giati oi times panta etsi einai kai mena to kefalaki htan megalytero alla ayta den einai katholou themata anisixxias kai an htan kati to anisixitiko tha fenotan apo thn b epipedou!!!adika stenaxoriese kai esu....egw na doume ti tha ginei thn pempth pou exw to kardiografima toumwrou mou..theouli mou parakalaw na mou ta poune thetika kai ekei!!!!koritsia se oles filakia!!!!

Αυτό μου είπε και ο γιατρός, ότι εφόσον η Β΄επιπέδου ήταν πάρα πολύ καλή, λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν δούμε οτι και την επόμενη φορά το κεφάλι του υστερεί σε ανάπτυξη, θα το συζητήσουμε. Και μόνο σε αυτό θα μείνουμε - στην συζήτηση..απλά πέταξε κάτι για σύνδρομα, και εκεί αγχώθηκα. Μάλλον είπε ότι δεν θα έχει τπτ - αλλά γίνεται να μην έχεις άγχος? Μαράκι δυστυχώς φεύγει για διακοπές και μόλις γυρίσει θα πάμε να μας ξαναδεί. Δεν ξέρω αν εμπιστεύομαι άλλον για να πάω κάπου αλλού. Αν ήταν κάτι πιστεύω ότι θα με έστελνε για επιπλέον εξετάσεις, άμεσα. Μαράκι να δεις που και σε θα σου πούνε ότι όλα πάνε καλά!!!

καλως ηρθατε οι επιστρεψαντες απο τις διακοπες!ηρθατε τη καταλληλη στιγμη που δροσισε λιγο ο καιρος.κι εγω κοριτσια αρχιζω και πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα,εδω φτερνιζομαι ολο το απογευμα και δεν εχω καμια διαρροη που λογικα τοτε επρεπε να ειχα αρκετο.θα παω ομως αυριο στο γιατρο να σιγουρευτω οτι ειναι ολα οκ ευχομαι δηλαδη...πρωτα να ειναι καλα το μωρακι μου και ελπιζω να μη χρειαστει να μεινω στο κρεβατι γιατι ειμαι και ατομο που δεν τη παλευω με την ακινησια μουρλενομαι.αφηστε που ηθελα να αρχισω τις ετοιμασιες για το παιδικο δωματιο.

μαρακι ολα καλα θα πανε περιμενουμε νεακια σου!!!!

ευγενια μου να δεις που τσαμπα ανησυχεις...οι γιατροι παντα μας τρομαζουν γιατι δε θελουν να εχουν καμια ευθυνη αργοτερα αμα γινει κατι,γιάυτο και ειναι υπερβολικοι.

pou eiste kale oles koimaste??twra pou exw isixia kai xrono.....h diafora wras ftaiei??maraki krhth se xasame mou elipses!!!mpas kai kaneis agrio sex kai mas to krubeis???egw blepw oti etimazete siga-siga to swma sou apo katw gia na bgei o sporos....mia xara!!!!!eugeneia oso gia ta sundroma etsi enai oi giatroi prepei na exoune thn thesi tous kathari kai sto telos anxonomaste emeis gia to tipota...evi pou eisai esy to nuxtopouli nomiza tha se ebriska....

eimai egw edw maraki.. gia ligo giati den me blepw na antexw poly

koyrastika simera kai me xalia psyxologia lew kalytera na paw gia ypno.

Den exw kamia oreksi na paw gia douleia ayrio...exete dikio se ayto me tous giatrous.Elpizw aurio na ksypnisw me kalyteri psyxologia

Καλημέρα κοιλίτσες!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε με καλά αποτελέσματα (σήμερα θα πάρω τις απαντήσεις απο καμπύλη ζαχάρου - ελπίζω να μην έχω θέμα.. :S )

Τα Σαββατοκύριακα έχω παρατηρήσει ότι κουράζομαι πιο πολύ απο τις καθημερινές..ίσως γιατί κάνω λίγες δουλειές στο σπίτι. Στο γραφείο περνάω πιο ξεκούραστα :dry::dry:. Τι να πεις!!!

Σε κανά μήνα με βλέπω να σταματάω από την δουλειά και να ξεκουράζομαι εντελώς!!

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Κοριτσακια μου με τα αγχη σας ολα καλα θα πανε μην ανυσηχειτε!

Ευγενια μου καλα αποτελεσματα!Εγω θα παω την Τεταρτη να καν τη καμπυλη και την Παρασκευη θα παω στον γιατρο μου!

Eliza καλημέρα και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!

Που έχουν εξαφανιστεί όλες? Πως θα περάσει και αυτή η μέρα σήμερα, αν δεν έχουμε παρέα να κάνουμε κουβεντούλα?

καλημερα κοιλιτσες.εγω σημερα ειμαι πιο ηρεμη γιατι απο χθες το πρωι δεν ειχα αλλα υγρα,αρα απ'οτι μου ειπε ο γιατρος πρεπει να ηταν τυχαιο.επειδη ομως ειναι πολυ τριχας μου ειπε οπωσδηποτε να περασω να με δει.ελπιζω ολα να πανε καλα.

ευγενιτσα καλα αποτελεσματα για σημερα,δουλιτσα εισαι?γρηγορα θα περασει η ωρα και θα εισαι σπιτακι σου!!

πως τα πατε κοριτσια με τις ετοιμασιες?εγω αυτην τη βδομαδα ξεκιναω.θα ερθει η μανα μου να με βοηθησει να αδειασουμε το δωματιο...μετα θα το βαψει ο αντρας μου με το πεθερο μου..και μετα θα αρχισουν να μπαινουν τα πραγματακια του μεσα σιγα σιγα..και να αρχισουμε και τις αγορες με τα απαραιτητα!δε θελω να αφησω τιποτα για τελευταια στιγμη απο τη μια γιατι ποτε δε ξερεις τι γινεται και απο την αλλη βρε κοριτσια λεω μηπως ειναι νωρις και το γρουσουζεψω!ξερω στο βαθος ομως οτι σκεφτομαι βλακιουλες γι'αυτο και ξεκιναω τις ετοιμασιες :lol:

μαριακρητη εισαι τυχερουλα που τελιωσες τι ωραια!!!πως νιωθεις που εχεις ενα μωρουδιστικο δωματιο μεσα στο σπιτι???πρεπει να ειναι τελεια!αντε εσυ κοντεβεις εισαι απο τις πρωτες!

κουκλιτσες μου τι κανετε????κατερινακι ειδες τελικα ολα μια χαρα ειναι... ;);););););););)

κοριτσια μπηκα στην 30η εβδομαδα το πιστευετε???λιγος καιρος εμεινε δεν μπορω να το πιστεψω ποτε περασε ο καιρος...ποτε παντρευτηκα ποτε εζησα ενα σωρο ξενυχτια κλαματα αγωνια στεναχωριες που δεν ερχεται ενα μωρο κοντα τρια χρονια και μετα μπαινει το 2010 γεματο χαρες και αισιοδοξια εμεινα εγκυος και αρχισαν αλλες αγωνιες αντε να ειναι ολα καλα να ειναι γερο και υγιες το μωρο μου και τωρα τουλαχιστον σε 6 (πρωτα ο θεος)εβδομαδες και το αργοτερο σε 10 θα κραταω τον μπεμπη μου αγκαλια..εχθες ετοιμασα και την βαλιτσουλα του ισως λιγο νωρις αλλα δεν πειραζει καλυτερα να ειναι ετοιμη νωρις παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη...

καθομαι ωρες μεσα στο δωματιο και το χαζευω και ωρες ωρες σκεφτομαι μπα αποκλειεται να το ζω ολο αυτο...παλι ονειρευομαι και μετα ερχεται ο σπορος και τσουπ μου σκαει μια κλοτσια και με επαναφερει στην πραγματικοτητα...

παντως να σας πω και κατι???ανυπομονω να αρχισουν τα ξενυχτια οι πανες τα κλαματα οι θυλασμοι να δω τα ματακια του τα δαχτυλακια του τα πατουσακια του να τον δω να μου σκαει το πρωτο χαμογελο και μετα μπουσουληματα βηματακια πεσηματα καρουμπαλακια....αχ αχ δεν την παλευω αλλο.... :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

χαχα μαρακι και που να ερθει ο μικρος σου εκει να δεις.. θα ξετρελαθειτε και οι 2 εμενα μαρεσουν οταν ειναι μικρουλια εκει 2-3 μηνων ειναι απολαυσηηη!

κοριτσακια μου σε ολες σας την καλησπερα μου..

3 μερουλες ακομα στην Αθηναα μετα φευγουμε! λιγο αργα βεβαια αλλα τωρα μπορεσαμε.. μετα θα εχουμε και εντατικες προετοιμασιες για την γαμο-βαφτιση.. ουυφ κουραζομαι και να το σκεφτομαι..

ααμ το αλλο? ο μικρος μου κλεινει τον πρωτο του χρονο 1η Δεκεμβρη και θελω να του κανω μια γιορτουλα εετσι για το καλοο..τα πρωτα μας γεννεθλια ειναι.. και το σκεφτομαι σαν ενα πραγμα αδυνατο.. θα ειμαι 37-38 βδομαδων.. τι θα κανω?

Γειά σας κι από εμένα! τι κάνετε;

Ευγενία και Ρουλίτσα πήρατε τα αποτελέσματα από την καμπύλη; όλα καλά ελπίζω ε;

Ευγενία μη στενοχωριέσαι, μια χαρά θα είναι το μωράκι σου! λογικό βέβαια το άγχος σου δεν είμαστε και αναίσθητες, αλλά αν όντως υπήρχε κάτι θα το είχαν δει απο την Β΄επιπέδου πιστεύω.

Κατερινάκι και με σένα όλα καλά τελικά έτσι; καλά θα κάνεις και θα πας στο γιατρό, ο ρόλος τους αυτος είναι να μας προσέχουν και να μας καθησυχάζουν όταν πρέπει!

ΜαρίαΚρήτη πλησιάζει ο καιρός! :woohoo: ! τι ωραία!

Ναταλια καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!! καλά μπανάκια!

Ρούλα τελικά καλά με τη γιαγιά... την κρατήσαμε και Σάββατο βράδυ σπίτι γιατί ήταν πολύ χάλια, στα πρόθυρα είμασταν να καλέσουμε ασθενοφόρο! αλλά ευτυχώς με υπογλώσσια το γλιτώσαμε και από Κυριακή μεσημέρι μείναμε πάλι οι δυό μας. Ή μάλλον... οι τρεις μας!! :laugh:

Δεν έχω άλλα νέα, από αύριο μέχρι την Παρασκευή αδειούλα και θα πάμε να ψάχνουμε για τα επιπλάκια της μικρής! να ηρεμήσουμε κιόλας σπιτάκι μας, μακάρι να μπορουσαμε να φύγουμε κιόλας αλλά δεν πειράζει, αρκεί που δεν θα δουλεύουμε!

Καλησπέρα!

Πήραμε τα αποτελέσματα και μπορούμε ανετα να συνεχισουμε την γλυκοφαγία.

Λοιπον τα αποτελεσματα ειναι:

68, 134, 93 και στα 180 λεπτά πέσαμε στο 55. Υπογλυκαιμία καλέ εχω !!!

Για αυτό και το γλέντησα με παγωτάκι!!! :blush:

Θα με πάρει και ο γιατρος μου σε λίγο να επιβεβαιώσει οτι οι τιμές είναι καλές, αλλά προφορικα που του της είπα μου είπε οτι είμαστε οκ.

Γεια σας κορίτσια!!! :) :)

Ευγενία μια χαρά η καμπύλη σου!!! :woohoo:

Εγώ έκανα σήμερα την εξέταση. Κορίτσια τι να σας πω... τζάμπα το άγχος που είχα για τη διαδικασία, το υγρό κλπ. Μια χαρά ζαχαρόνερο ήταν, το ήπια μονορούφι και ζήτησα κι άλλο!!! :P :laugh: :P :p

Ούτε ζαλίστηκα, ούτε λιποθύμησα, ούτε τα'βγαλα, ούτε τίποτα!!

Το μόνο που μου χάλασε το πάρτυ :woohoo: ήταν τα 4 τρυπήματα.. :S

Κατά τ' άλλα.. μια χαρά!!!

Μετά γύρισα σπίτι, έφαγα και τότε μου βγήκε η κούραση, ξαφνικά δε μπορούσα να κρατηθώ, κλείναν τα μάτια μου.. και ξεράθηκα στον ύπνο..

Έκανα κι όλες τις άλλες εξετάσεις του μήνα και θα πάρω αποτελέσματα την Τετάρτη το απόγευμα.. Ελπίζω να'ναι όλα καλά... :dry:

Hallo girls.... :)Mpravo Roula thirio eisai :P:P Kai egw na pw thn amartia mou den eixa provlima me thn glukozh apla epidi eixa anxos kai den koimithika kala ekino to vradi kai meta efaga ksana sths 11 oso nane mia anagoula thn eixa( apo thn pina omos htan)Oso gia ton upno kai egw meta kserathika olo to apogevma....

koritsia kalhspera!!!23:30 einai kai exw aupnies......egrapsa tious gious shmera gia ice scating kai ksekinane 10 septembriou!!!peigame kai ta xartia sto sxoleio tou megalou gia na kanoume eggrafi!!!30 augoustou ksekinaei!!!elpizw to agori mou na ta kataferei kai na mhn zoristi.....einai galiko to sxoleio...prepei na mathei ti glwssa kai tou xronou tha ton balw se idiotiko to opio einai 65% galika,23%ellhnika kai 13% agglika!!(sokraths to lene)o antras mou einai xaroumenos tou aresei leei sth douleia arketa kai elpizw na sunexisei etsi!!!eliza kai roula 1 bdomadoula kai mpenoume sto trito trimino!!!tha mpoyme ston ebdomo etsi den einai???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...