Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

koritsakia mou glyka xairomai pou eiste oles kala!!!kai mena i mesi mou kai genika ta kokala tis lekanis mou sto popoudaki mou me exoun trelanei ston pono!!!perpatao ponao kathomai pali ponao!!!!!aaaaa :angry: xali mayro!!!me ta psonia exo mperdeytei ligo i kati tha m aresie poli i katholou alla exei tosa polla pou den xero ti na dialexo!!!!oso gia tous antres mas apo toti vlepo oloi idioi einai!!!apo psonia kai rouxa asxetoi!! :P kai mena sinexeia me rotaei ti na valo??pou eiinai oi mplouzes mou pou einai oi kaltses mou??diladi pou tyha mporousan na ein ai ektos apo ta sirtaria pou ta exoume sinithos!!!! :silly: :silly: kati skiloi ta travagane tou leo stin auli!!!! :woohoo: afiste gia na pame na parei tipota i periergia ou ou panagia mou!!!gi ayto ki ego ton afino na` pei monos`tou pote exei anagi na parei kati!!!ouf ta pa ki xalafrosa!!ante na kanonisoume na ta poume apo konta !!!!na drosisei omos e?? :P:P sas filo :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mauro_gata έγραψε:

geia sas koritsia!!!! egw eimai twra stin 26 vdomada k perimenw koritsaki!!! eimai 18 etwn k ligo tromagmeni me tin egkimosini k ton toketo... fovamai para poly... alla anipomonw na parw to mwraki mou agkalia...! tis kaliteres euxes se oles koritsia... xairomai poly pou mpika stin parea sas!!

kalos irthes eirinaki!!!na min eisai katholou tromagmeni i mitrotita einai to kalitero pou mporei na mas simvei!!eidika otan paroume ta zouzounakia mas agalitsa!!!na eisai kala!!!kai ola tha pane telia!!!!

Kalos to kai to mikro mas..Eirinaki apo noris sta vasana kopela mou alla meta tha eisai mia souper nea manoula kai tha exeis olh thn zwh mprosta sou, na mhn fovase katholou na skeftese pos tha einai h pio mageftikh periodos ths zwhs sou kai oti aporia exeis na mhn distazeis na mas rotas :):)

Γεια σας κοριτσάκια! Τί γίνατε σήμερα? Είδα και έπαθα να βρω το θεματάκι μας.

Από ότι διάβασα για πάνω από μισή ώρα :P (πολυλογούδες) όλες μια χαρά είστε. Να καλωσορίσω και την καινούρια Ειρήνη της παρέας.

Λοιπόν ακούστε τί έπαθα. Ένιωθα κάπως παράξενα αυτές τις μέρες εκεί κάτω και μία φαγούρα. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να κάνω μία καλλιέργεια κολπικών υγρών μήπως είναι μύκητες ή κάτι άλλο.

Ε έκανα και εγώ λοιπόν και χθες το πρωί ήταν να πάρω τα αποτελέσματα. Επειδή ο υποχόνδριος ο άντρας μου δεν θέλει να βγαίνω εγώ έξω πήγε εκείνος να πάρει τα αποτελέσματα το απόγευμα γυρνώντας από τη δουλειά. Εδώ ξεκινάει η κωμωδία του αιώνα :silly: :silly: :silly:

Μπαίνει σπίτι και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

- Πήρες τα αποτελέσματα?

- Ναι και άστα να πάνε. Μα τί στο καλό δεν πλένεσε εκεί κάτω? Τί είσαι κανένα παιδάκι να σου δείξουμε πώς πλένεσε σωστά?

- Γιατί τί έγινε? (με έχει λούσει κρύος ιδρώτας)

- Έχεις ένα σωρό μικρόβια και έχουν κάνει και σπείρα. Δεν ξέρω τί σημαίνει αυτό αλλά πάρε το γιατρό να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την σπείρα.

- Δεν καταλαβαίνω παιδί μου. Τη σπείρα?

- Πάρε λέμε τον γιατρόοοοοο.

Με τα πολλά παίρνω τις εξετάσεις και διαβάζω μεταξύ άλλων : ΣΤΕΙΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ. Ο βλάκας ο άντρας μου το στειρα το διάβασε σπείρα :S:S:S Σιγά του λέω μην έχουν κάνει και την φαμίλια του νονού. Ακούς εκεί σπείρα........

Οι εξετάσεις όλες ήταν καλές και καθαρές οπότε μου έφυγε ένα βάρος. Αλλά μέχρι να μου φύγει το βάρος μου έσπασαν τα νεύρα. Εκείνος ακόμα γελάει με την βλακεία που τον δέρνει.

Βρε καταιφακι τι γελιο εριξα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ολα καλα ευτυχως!

Εγω εχω κατι τραβηγματακια χαμηλα αλλα μου ει[ε ο γιατρος μου να παιρνω το μαγνησιο και μποσκοπαν και να μην κουραζομαι πολυ....εχω και τον μικρο και οσο ναναι δεν μπορω να ειμαι ξεκουραστη... :dry:

elisa έγραψε:

Βρε καταιφακι τι γελιο εριξα! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ολα καλα ευτυχως!

Εγω εχω κατι τραβηγματακια χαμηλα αλλα μου ει[ε ο γιατρος μου να παιρνω το μαγνησιο και μποσκοπαν και να μην κουραζομαι πολυ....εχω και τον μικρο και οσο ναναι δεν μπορω να ειμαι ξεκουραστη... :dry:

Αστα και εγώ τώρα το γελάω λίγο αλλά εκείνη την ώρα άστα να πάνε. Το τί νεύρα είχα. Όχι τίποτα άλλο αλλά μπήκε και με θυμό να μου πει ότι δεν πλένομαι :angry::angry: Τεσπα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν έχει και το μικρό είναι δύσκολο να ξεκουράζεσε. Αλλά και εγώ μή νομίζεις έχω βαρεθεί να ξεκουράζομαι. Υπομονή. Κοντεύουμε!!!

Καλησπέρα!! τι κάνετε; όντως, που χαθήκατε όλες;;;

Ειρήνη καλώς ήρθες στην παρέα μας! Μην ανησυχείς όλες λίγο ή πολύ έχουμε το σχετικό άγχος μας και την αγωνία να γεννηθούν τα μπεμπάκια μας γερά, λογικό είναι! βοηθάμε όπως μπορουμε η μία την άλλη και προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά!

Καταϊφάκι η περιγραφή σου ήταν όλα τα λεφτά! :laugh: :laugh: ! Εχουν πολύ γέλιο οι άντρες μας ώρες-ώρες! που να καταλάβουν τι τραβάμε!

Ελίζα κάτι τραβήγματα νιώθω κι εγώ μερικές φορές, νιώθω λες και σκίζεται η κοιλιά μου! πολύ ενοχλητικό! στην πρώτη εγκυμοσύνη τα είχες;

Σήμερα κάναμε την πρώτη μας επίσκεψη σε κατάστημα για κούνια και πολύ το ευχαριστηθήκαμε! Καταϊφάκι πήγαμε Κορυδαλλό, ξέρεις εσύ! έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από αυτά που είδα, τώρα από Τρίτη θα πάμε σε 1-2 ακόμη μαγαζιά και μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη θα πρέπει να έχουμε κατασταλάξει, γιατί μετά ο άντρας μου θα γυρνάει αργά το βράδυ όλο το χειμώνα..

Ευτυχώς δρόσισε λιγάκι, αλλά ακόμα δεν παλεύεται η ζέστη... αύριο θα είναι καλύτερα, ετοιμαστείτε για βόλτες!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!!!!!!! Να'σαι καλά καταϊφάκι, μας έκανες και γελάσαμε!!!! (ο αντρούλης σου δηλαδή :P )

Φαντάζομαι δεν ήταν τόσο αστείο εκείνη την ώρα, αλλά μετά πρέπει να ρίξατε τρελό γέλιο! :laugh:

Ο μπεμπάκος μου τα'χει βάλει με το εντεράκι μου... :P

Ώρες ώρες μου ρίχνει κάτι κλωτσιές.. που πετάγομαι!

Ενινα μου αν σου πω οτι δεν θυμαμαι αν τα ειχα...τωρα οτι και να νιωσω φοβαμαι λες και δεν ξαναημουν εγκυος...

Ωραια αρχισαν οι ερευνες αγορας ε?

Αχ ευτυχως που δροσισε

το βραδακι εχω κανονισει να παω για φαγητακι κοριτσοπαρεα ;)

Ελίζα και crazy τι καλά που είστε κι εσείς εδώ! παρεούλα! :P νόμιζα οτι ήμουν μόνη μου και θα ξαναέβγαινα!

Κοριτσοπαρέα ε;;; σούπερ! καιρό έχω να το κάνω, πρέπει να οργανώσω κι εγώ μια τέτοια εξόρμηση χωρίς τον αντρούλη μου! Δεν ξέρω τι έχω πάθει, από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος τον θελω συνέχεια δίπλα μου... να ανησυχώ λέτε; :laugh: :laugh: :laugh:

Χτες είχαμε βγει με μια φίλη που είναι και εκείνη έγκυος στο δεύτερο και μου έλεγε κι εκείνη το ίδιο, ότι τώρα δηλαδή έχει περισσότερο άγχος! κι εγώ που νομιζα ότι ήταν λόγω του πρώτου!

Βρε crazy μου πως είναι το όνομά σου; Ρούλα από ότι έχω καταλάβει, σωστά; άντε σπάσατε την 100άρα! :woohoo: ! κι εγώ 8 μερούλες θέλω!

Ρουλα μου τις φτασαμε τις 100...αντε λιγο εμεινε..Καλε και εμενα με εχει τρελανει σις κλωτσιες...Αχχ να δειτε που θα βγει πιο μεγαλος απο τον πρωτο...και καηκα...

Ναι βρε Ενινα ασε πολυ αγχος αυτη τη φορα ...μεχρι και για την γεννα αγχωνομαι που την΄πρωτη φορα ημουν στον κοσμο μου!

Κι εγώ θέλω να΄μαι με τον άντρα μου.. ίσως είναι ψυχολογικό.. ;)

Ό,τι και να συμβεί, αν τον έχουμε δίπλα μας νιώθουμε ασφάλεια..

Ναι, Ρούλα με λένε (από το Σταυρούλα)! :laugh:

Εσένα;;;

Σταυρούλα!! σαν την βαφτιστήρα μου! την λατρεύω και για αυτό μου αρεσει και το όνομα! Εμένα με λένε Ελένη.

Ελίζα ήσουν στον κόσμο σου ε;;; καλό αυτό! τώρα όμως που ξέρεις τι σε περιμένει λογικό μου φαίνεται! εμείς έχουμε άγνοια,μόνο απο περιγραφές! χα χα! Πιό πολύ αγχώνομαι για να καταφέρει να έρθει αυτή η μέρα, παρά για την ίδια τη γέννα. Προς το παρόν τουλάχιστον....

Κι εμένα κλοτσάει συνέχεια, και συνήθως ρίχνει δυνατές! αλλά μου αρέσει και κάθομαι και χαζεύω την κοιλιά μου που κουνιέται! ακόμα μου φαίνεται τόσο περίεργο! το άσχημο είναι όταν χοροπηδάει στην ουρήθρα ή στην ουροδόχο κύστη δεν ξέρω, πάντως με κάθε κλοτσιά νομίζω πως θα κατουρηθώ! :laugh:

Χαχαχαχα.. το ίδιο παθαίνω κι εγώ!!!

Τι στο καλό, κεντράρουν;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια, πάω μια βολτούλα, θα τα πούμε αργότερα!

Ελίζα καλά να περάσεις με την κοριτσοπαρέα!!! :)

Α ωραία, όλες το παθαίνουμε! πραγματικά, σαν να κεντράρουν! :laugh: :laugh:

Καλά να περάσεις Ρουλίτσα! εμείς μάλλον σπίτι θα μείνουμε απόψε, να δούμε καμιά ταινιούλα. Αργότερα θα πάμε τη γιαγιά στο σπίτι της μητέρας μου και θα μείνουμε επιτέλους μόνοι, μετά από 1 εβδομάδα. Στενοχωριέμαι όμως τώρα γιατί την έπιασε ένας πόνος στο στήθος και αγχώθηκα...

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εγω δεν ειμαι και πολλυ καλα σημερα σηκωθηκα και μετα απο λιγο ημουν καπως βρεγμενη στο εσωρουχο.πηρα το γιατρο και μου ειπε να μεινω ξαπλα και να παω αυριο πρωι πρωι να με δει.ανησυχει μηπως εχω διαρροη υγρου.αν και η σταμπιτσα με το υγρο στο εσωρουχο ηταν μικρη εγω ανησυχο γιατι δεν ηταν σαν κολπικα υγρα αλλα σαν σκετο νερο..ευτυχος τελικα δεν εφθγα να παω πουθενα τριημερο....γιατι τωρα θα ειχα τρελαθει.με ηρεμει καπως οτι το αμνιακο υγρο στη β επιπεδου ηταν φυσιολογικο αλλα αν η διαρροη ξεκινησε πιο μετα? :( εχω στεναχωρηθει πολυ απο το πρωι..ελπιζω ολα να πανε καλα.

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εγω δεν είμαι και στα καλυτερά μου αλλά θα την παλέψουμε..Είχα μέρες να μπω γιατί είχαμε πολύ τρεξιμο αυτές τις μέρες. Την Πέμπτη κλείσαμε τα πράγματα μας (έπιπλα, προίκα και καρότσι) και χθες πήραμε και ρουχαλάκια. Την Παρασκευή έκανα καμπύλη ζαχάρου. Αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα. Η γλυκόζη δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο - το μετά ήταν το δύσκολο. Μετά απο καμία ωρίτσα που το ζάχαρο έφτασε στην κορύφη, με έπιασε υπνηλία, ζάλάδα και εξάντληση. Πάλι καλά ήταν μια πολύ καλη κοπέλα και με έβαλε και ξάπλωσα και συνήλθα μετά απο κανά 10λεπτο. Αν πάτε να την κάνετε να είναι κάποιος μαζί σας - ή τουλάχιστον να έρθει να σας πάρει. Εγώ μέχρι να φτάσω στο σπίτι(2 τετράγωνα) από το σπίτι μου τα είδα όλα. Τρομερή εξάντληση. Χθες πήγαμε στο ΙΑΣΩ στην αιματολόγο μου, να κάνω εξετάσεις αίματος και να κάνω την ένεση για το rhesus μου. Και βρήκαμε και τον γιατρό μου εκεί!! Και μου λέει μια και είσαι εδώ έλα να δουμε και το μπεμπε!! Έκανα τρελή χαρά που θα τον εβλεπα!! Εκεί είναι που έφαγα την στεναχώρια - το μπεμπέ μεγαλώνει κανονικά εκτός απο το κεφαλάκι του που ήταν λίγο πιο μικρό από το φυσιολογικό. Δεν ήθελε να το σχολιάσει - σε 3 εβδομάδες που θα μας ξαναδει θα δούμε αν αναπτύσετε κανονικά. Οτι και να είναι, πλέον στον σχολιασμό θα μείνουμε. Υπάρχει μια πιθανότητα επειδή γύρισε πάλι - είναι ισχυακός να πιέζετε το κεφάλι και οι μετρήσεις να είναι λίγο παραπλανητικές. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι το μωρό μου θα έχει κάτι :(:(

ευγενια μου ηρεμησε και παρε και 1-2 αλλες γνωμες,οπως λες οι μετρισεις ειναι παραπλανητικες..αν ειδες κι εμενα το μηνυμα μου πριν απο το δικο σου ειναι μια μερα με αγχος και για μενα.ολα θα πανε καλα δεν πρεπει να ανησυχουμε τα μωρακια μας τα φυλανε αγγελακια ;)

Κατερινάκι μου θέλω να πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Το είδα κορίτσι μου.. ελπίζω να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο και για εσένα. Ας προσευχηθούμε για το καλύτερο - να έρθουν τα αγγελούδια μας και να είναι όλα υγιέστατα.

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???ανυσηχιες βλεπω...τωρα που τελειωνουμε...

κατερινακι μου ηρεμησε να δεις που δεν θα ειναι τιποτα απλα ξαπλα...ξεχνα τα ολα και επικεντρωσου στο νινι σου...ξε κου ρα ση...τα εχουμε ξαναπει αυτα και βασικα τα λεω γιατι εχω ξεφυγει και εγω τελευταια και ελπιζω να μην εχω παρατραγουδα...αυριο θα πας στο γιατρο και θα δεις και εσυ πως δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας...

ευγενια μου και εσυ πιστευω δεν ειναι τιποτα εμενα παλι ο δικος μου εχει μεγαλο κεφαλι σχεδον μιαμιση εβδομαδα μεγαλυτερο αλλα αυτο ειναι στο κεθε παιδι και μενα ο γιατρος ειπε δεν ειναι κατι και σε σενα το πιο πιθανο ειναι να μην βολευε η σταση του μωρου και οντως να ειναι παραπλανιτικες οι μετρησεις μην ανυσηχεις λοιπον και ολα μια χαρα θα ειναι θα δεις...

οσο για μενα παλευω ευτυχως τελειωσα τα περι του μπεμπη εφτιαξα ολα τα ρουχα ειναι ολα πλυμενα σιδερωμενα και στην εντελεια μονο το μωρο λειπει αλλα που θα παει ερχεται και αυτο..σας ειπα οτι ειμαι αγχωμενη και φοβαμαι και λιγο??? :blush::blush::blush::blush: εχω και κατι καουρες απο χθες αλλο πργμα...φυσικα ποναω απο κατω λες και κανω αγριο σεξ ολη την ωρα καιμε εχει πιασει και η μεση μου αφου μεσα σε ολα εχω και το πακεταρισμα για την μετακομοιση...

αυτα τα νεα μου...κοριτσια ολα θα πανε καλα για ολες μας μην φοβασται :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...