Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε? Εμείς είμαστε καλά - χθες ήρθαν τα αυτοκόλλητα για τον τοίχο απο το COSY CORNER . Είναι τέλεια!! Και σήμερα ο άντρας μου θα με πάει μια βόλτα από τα μαγαζιά!! Ψώνια, ψώνια!!

Κατερινάκι μου υπομονή - της εγκυμοσύνης είναι!! Άλλες το περνάνε πιο έντονα άλλες λιγότερο. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω μεταπτώσεις στην διαθεσή μου. Σε γενικές γραμμές νιώθω καλά - το μόνο που δεν θέλω πλέον είναι κόσμος. Θέλω να είμαι μόνη μου, με τον άντρα μου στο σπιτάκι μου. Όλα τα υπόλοιπα με κουράζουν απίστευτα και ας μην κάνουμε τπτ το ιδιαίτερο. Εκτός από ψώνια για τον κούκλο μου φυσικά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για το ΙΚΑ πάλι καλά που ο φαρμακοποιός μου είναι πολύ γνωστός και μου γράφει αυτός τα φάρμακα - και δεν πέρνω και λίγα!! Έχω γλιτώσει απίστευτη ταλαιπωρία

κοιλουμπιτσες τι κανετε???καλημερααααα....φουσκωνετε βρε φουσκωνετε???εγω να δειτε πηρα αποτομα την ανυφορα εχθες που ημουν στο γαμο της κουμπαρας μου φορουσα ενα μπλουζοφορεμα και φαινοταν καραμπινατη κοιλια και ολοι με χαζευαν και μου λεγαν τωρα μαλιστα τωρα εισαι εγκυος...και ειναι και πεταχτη πεταχτη...φτου μου φτου μου...

να ρωτησω κατι???αφορα περισσοτερο τις παλιες που το χουν περασει...κοριτσια τις τελευταιες μερες ποναω απο κατω(καταλαβατε που???)αλλες πιο πολυ αλλες πιο λιγο λες και εκανα αγριο σεξ μια βδομαδα συνεχομενα...αλλες φορες ειναι πολυ εντονος ο πονος και αλλες απλα υποφερτος...υπαρχει περιπτωση ολο αυτο να εχει να κανει με την προετοιμασια του σωματος για την γεννα???απο τωρα????επισης κατι αλλο καποιες στιγμες νοιωθω σαν να φουσκωνει ενα τεραστιο μπαλονι στην κοιλια μου και ειναι σαν να νοιωθω ενα κενο και η κοιλια μου σκληραινει πολυ ολο αυτο ειναι για μερικα δευτερολεπτα και χωρις πονο ισα ισα που νοιωθω σαν να με γαργαλανε...

ξερει καμια να μου πει τι ειναι ολα αυτα????

υγ.ενινακι ευχαριστω για τις πληροφοριες ανανεωθηκε η λιστα μας... ;););););)

Καλημέρα κορίτσια!!! :)

Μαράκι αυτό που περιγράφεις είναι συσπάσεις της μήτρας. Είναι οι λεγόμενες προπαρασκευαστικές συσπάσεις της μήτρας - ετοιμάζεται σιγά σιγά για τον τοκετό. Εγώ ήδη τις έχω εδώ κι ένα μήνα. Το είπα στο γιατρό όταν είχα πάει για τη β' επιπέδου και μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό, αρκεί να μην γίνεται περισσότερο από 15 φορές την ημέρα. Επίσης, μου είπε να ξεκινήσω μαγνήσιο (trofocard) και από τότε έχουν μειωθεί αισθητά.

Για τον άλλο πόνο που περιγράφεις δεν ξέρω...

Καλό είναι να μιλήσεις με το γιατρό σου και να του τα πεις όλα για να σου πει τι να κάνεις.. ;)

Ευγενία με'γεια τ'αυτοκόλλητα!!!! Άμα τα φτιάξετε, φωτογραφία οπωσδήποτε!!!! ;) ;) Και να μου πεις πόσο εύκολη δουλειά ήταν τελικά, γιατί σκέφτομαι να πάρω αυτά με το βυθό! :)

Μεταπτώσεις ούτε εγώ είχα μέχρι τώρα... γενικώς είμαι καλά, ούτε νεύρα, ούτε κλάματα, ούτε τίποτα... αυτό που λες, ότι δε θέλεις να'σαι με πολύ κόσμο, τείνω να συμφωνήσω κι εγώ σ' αυτό... Όταν περνάω έξω από καφετέρια και ακούω το νταβαντουρι, νομίζω δε θ'άντεχα ούτε 5' εκεί μέσα!!

Καλημέρα στις όμορφες κοιλίτσες! πως είμαστε σήμερα;;;; Εγώ πολύ πιασμένη... λόγω ζέστης δεν κουνιέμαι καθόλου να πάω καμια βόλτα, έχω πρηστεί και έχω πιαστεί ολόκληρη! αντε να δροσίσει λίγο να αρχίσουμε τις βολτούλες!

Κατερινάκι μη νιώθεις τύψεις! δεν φταις εσύ που νιώθεις έτσι, αυτές οι παλιοορμόνες τα κάνουν όλα! απλά συμφωνω με την Εύη, αν σου συμβαίνει πολύ συχνά συζήτησέ το με το γιατρό σου, μην μας πάθεις καμιά κατάθλιψη!Όποτε σε πιάνει και νιώθεις πολύ άσχημα, να μπαίνεις να μας τα λες για να ξεσκάς, μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου!

Ευγενία με γειά τα αυτοκολλητάκια σας και καλά ψώνια!

Πιάσατε και συζήτηση περί ΙΚΑ... άθλια γενικά η κατάσταση. Ευτυχώς στο ΙΚΑ της γειτονιάς μου ο γιατρός είναι νορμάλ και δεν έχει δημιουργήσει θέμα (ακόμα τουλάχιστον...), να φανταστείτε ότι στέλνω τη μητέρα μου κάθε μήνα για να γράφει τα φάρμακα, εμένα δεν με έχει δει ποτέ ούτε κάποιο χαρτί που να αποδεικνύει ότι είμαι έγκυος, και παρόλα αυτά τα γράφει! πρέπει να πάω όμως κι εγώ για να μου δώσει ημερομηνία τοκετού να δω πότε θα σταματήσω τη δουλειά (μη στείλω και για αυτό τη μάνα μου, ντροπή... :blush: :laugh: )!!!

Ε να σε δει τουλάχιστον μια φορά ο άνθρωπος!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ πηγαίνω κανονικά... την πρώτη φορά πήγα στο κέντρο μάνας - παιδιού στις Τζιτζιφιές.. εκεί ήταν ένας μυστήριος, άσε που ήθελε να μου γράψει άλλα από αυτά που μου'χε πει ο γιατρός μου... δεν ξαναπήγα! Μετά άρχισα να πηγαίνω στο ΙΚΑ της Ν. Σμύρνης όπου μέχρι στιγμής έχω δει δυο διαφορετικούς. Γενικά δε μου φέρανε ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά βρε παιδί μου... πολύ κόμπλεξ!!! Λες και τους υποχρέωσε κανείς να πάνε στο ΙΚΑ για να γράφουν φάρμακα!! Γιατί κακά τα ψέμματα, κυρίως αυτό κάνουν.. κακώς κατ' εμέ... αλλά έτσι έχει η κατάσταση!

Crazy έτσι όπως τα λες είναι, δυστυχώς... και πραγματικά οι περισσότεροι είναι πολύ κομπλεξικοί! σε μια γνωστή εγκυμονούσα, ενώ ξαναπήγε για δεύτερη φορά με υπερήχους κλπ γιατί την πρώτη της είπε "και που ξέρω εγώ ότι είσαι έγκυος;", επέμενε παρότι έβλεπε τον υπέρηχο να της κάνει ο ίδιος εξέταση γιατί λέει μπορεί να ήταν αλλουνού ο υπέρηχος!!!!! και όλα αυτά για να γράψει σίδηρο και filicine.... στη γιαγιά μου που είναι καρδιοπαθής και έχει κάνει και αρκετά χειρουργεία, όταν πήγε στον καρδιολόγο του ΙΚΑ για να της γράψει τα χάπια της έβαλε τις φωνές (!!!!!!!) και ούρλιαζε "μόνο για τα φάρμακα έρχεστε εδώ, και δεν σου γράφω τίποτα, να πας σε αυτούς που σε χειρούργησαν, πως τολμάς και έρχεσαι εδώ" και κάτι τέτοια! σε καρδιοπαθή ηλικιωμένη γυναίκα!!!

Ούτε εγώ πηγαίνω στο ΙΚΑ, μόνο για καμιά άδεια όταν είμαι άρρωστη και υποχρεωτικά για αντιβίωση αν πάθω ουρολοίμωξη, τίποτα άλλο! δεν τους εμπιστεύομαι, κακώς αλλά οι ίδιοι το προκαλούν! Στα δημόσια νοσοκομεία όμως έχω εμπιστοσύνη

enina έγραψε:

Crazy έτσι όπως τα λες είναι, δυστυχώς... και πραγματικά οι περισσότεροι είναι πολύ κομπλεξικοί! σε μια γνωστή εγκυμονούσα, ενώ ξαναπήγε για δεύτερη φορά με υπερήχους κλπ γιατί την πρώτη της είπε "και που ξέρω εγώ ότι είσαι έγκυος;", επέμενε παρότι έβλεπε τον υπέρηχο να της κάνει ο ίδιος εξέταση γιατί λέει μπορεί να ήταν αλλουνού ο υπέρηχος!!!!! και όλα αυτά για να γράψει σίδηρο και filicine.... στη γιαγιά μου που είναι καρδιοπαθής και έχει κάνει και αρκετά χειρουργεία, όταν πήγε στον καρδιολόγο του ΙΚΑ για να της γράψει τα χάπια της έβαλε τις φωνές (!!!!!!!) και ούρλιαζε "μόνο για τα φάρμακα έρχεστε εδώ, και δεν σου γράφω τίποτα, να πας σε αυτούς που σε χειρούργησαν, πως τολμάς και έρχεσαι εδώ" και κάτι τέτοια! σε καρδιοπαθή ηλικιωμένη γυναίκα!!!

Ούτε εγώ πηγαίνω στο ΙΚΑ, μόνο για καμιά άδεια όταν είμαι άρρωστη και υποχρεωτικά για αντιβίωση αν πάθω ουρολοίμωξη, τίποτα άλλο! δεν τους εμπιστεύομαι, κακώς αλλά οι ίδιοι το προκαλούν! Στα δημόσια νοσοκομεία όμως έχω εμπιστοσύνη

:blink::blink::blink::S:S:S:S:S:S

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!

Κι εγώ δεν κάνω σχεδόν τίποτα μέσω ΙΚΑ που να πρέπει να με εξετάσουν εκεί.. Μόνο εξετάσεις που κάνουν σε συνεργασία με ιδιωτικά ιατρεία. Πχ πήγα κι έγραψα μαστογραφία πέρσι και επίσης ηλεκτρομυογράφημα για το χέρι μου (μια εξέταση που δείχνει αν έχεις σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα - έχω κι απ' αυτό... :S:S ). Κατά τ' άλλα, δεν τους εμπιστεύομαι!!!

Πριν χρόνια θέλαμε να πάμε στο οφθαλμίατρο του ικα γιατί χρειαζόμασταν καινούρια γυαλιά εγώ κι ο αδελφός μου και μήπως μας έδινε κάποια επιστροφή το ικα... Πάμε λοιπόν, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου κι εγώ. Τότε δεν ήταν με τηλ. ραντεβού, πήγαινες και στηνόσουν με τις ώρες... :blink::blink: Τπ.. περνάει η ώρα, έρχεται η σειρά μας... μέσα σε 5' (και δεν υπερβάλλω!!) είχε εξετάσει και τους τρεις μας!!!!

Και τι;;; "Εεε... σου'χει ανέβει λιγάκι η μυωπία, αλλά εντάξει μωρέ.. δε χρειάζεται ν'αλλάξεις γυαλιά"!!!!! Εντωμεταξύ, είχε ανέβει πάνω από μισό βαθμό η μυωπία!!! Είδε κι έπαθε ο πατέρας μου να τον πείσει να γράψει τη συνταγή!!! Λες και θα τα πλήρωνε από την τσέπη του ο παπάρας!!!

Και σιγά τα πολλά λεφτά που μας έδωσε το ικα τελικά... :angry::angry:

Μιλάμε ήταν γυαλιά των 40 χιλ. δρχ. (μιλάμε για πριν το 1990) και τελικά το ικα μας έδωσε ούτε 1500 δρχ!!!!! Τζάμπα την ταλαιπωρία και τις ουρές!! :blink::blink::blink:

Καλά, το θέμα με τα γυαλιά στο ΙΚΑ είναι ΜΕΓΑΛΗ κοροϊδία! οι επιστροφές είναι γελοίες, και ούτε διαφέρουν ανάλογα με τη μυωπία, όλοι τα ίδια παίρνουν! ψίχουλα δηλαδή... κι εσύ μυωπία ε; φοράς ακόμα γυαλιά; εγώ έκανα επέμβαση με laser πριν 3 χρόνια, ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαι οκ. Εχεις ρωτήσει το γιατρό για το θέμα της γέννας, μήπως δηλαδή υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί λόγω της πίεσης; είχα ρωτήσει τον προηγούμενο ηλίθιο γιατρό μου και μου είχε πει να κάνω μια βυθοσκόπηση γύρω στον 8ο μήνα και βλέπουμε. Εσένα τι σου είπε;

Εγώ είχα πάει για γυαλία πριν 1 χρόνο και ξέχασε να μου μετρήσει τον αστιγματισμό. Έγραψε μόνο μυωπία.. Φυσικά δεν τα έβγαλα ποτέ αυτά τα γυαλιά και πρέπει να πάω τώρα (πριν γεννήσω) να με ξαναμετρήσουν γιατί αλλιώς το μπεμπέ το βράδυ που δεν θα φοράω φακούς θα το βλέπω λίγο (πολύ βασικά!!!!)θολό..

ευχαριστω πολυ κοριτσακια για τις συμβουλες σας..σημερα ειμαι καλυτερα .βασικα ειμαι με τις μερες μου...

πιασατε πονεμενη συζητηση για τι ικα..κι εγω εχω εναν απαραδεκτο γιατρο εδω στην ηλιουπολη που πηγαινω..καθε μηνα πηγαινω μια-δυο φορες και μου γινονται τα νευρα κροσια...αυριο εχω να παω παλι στις 8 να μου δωσει τις εξετασεις αιματος και ουρων που εχω κανει...ελπιζω να μην εχουμε παρατραγουδα γιατι....δε με βλεπω καλα!παντως βρε κοριτσια εχω γλιτωσει πολλα λεφτα..αλλα να παω για καποιο προβλημα υγειας που εχω στο ικα αποκλειεται!!!μονο για να μου γραψουν φαρμακα και εξετασεις!

evoula ολα καλα με το ζαχαρο σου ειδες που ανησυχουσες?σε ποια βδομαδα κανουν το τεστ ζαχαρου βρε κοριτσια?δε μου εχει πει ακομα τιποτα ο γιατρος μου.

enina έγραψε:

Καλώς και την γλυκιά μου συμπεθέρα! :P

Πως είσαι σήμερα; ο γαμπρός μου τι κάνει;

Enina auto paei se emena elpizw???? :lol::lol: ektos kai an alaksane ta sxedia.....

Evi.D έγραψε:

enina έγραψε:

Enina auto paei se emena elpizw???? :lol::lol: ektos kai an alaksane ta sxedia.....[/quote:2z2ui24l]

Σε σένα πήγαινε φυσικά!!! αλλά έτυχε και μπήκαμε όλες ταυτόχρονα να σχολιάσουμε, :laugh:

Ευγενία κι εσύ μυωπία; εσύ το συζήτησες με το γιατρό;

Σίγουρα γλιτώνεις πολλά λεφτά αλλά δεν τους έχω εμπιστοσύνη..Αν δεν είχα βέβαια την άνεση θα τις έκανα εκεί. Πριν μείνω έγκυος αν αρρώσταινα (ελαφριά πράγματα) εκεί έκανα τις εξετάσεις μου γιατί το θεωρώ ξεφτίλα να πληρώνουμε τόσα λεφτά και να μην το χρησιμοποιόύμε ποτέ! Τέλος πάντων - δεν βγάζεις άκρη με το σύστημα!!

Πότε πρέπει να πάμε να μας κάνει υπέρηχο για να μας δώσει την άδεια? Εμένα με ρωτούσαν όλοι σήμερα πότε θα σταματήσω....

Όχι και μια που το είπες πρέπει να το αναφέρω - Έχω κοντά στο 4. Απο πόσο βαθμό και πάνω πρέπει να κάνεις καισαρική? ΟΕΟ? Εγώ ξέρω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβει η μυωπία στον τοκετό - οπότε καθυστέρησα επίτηδες το leiser και θα το κάνω με το καλό όταν γεννήσω μάλλον και το δεύτερο μπεμπέ. Εγώ σχεδιάζω από τώρα και την δεύτερη εγκυμοσύνη!!!

Shmera piga pali gia kourtina...Telika vrika mia ths disney polu diakritikh kai agoristikh opos thn ithela :laugh: :laugh: Episis vrika mia afisa-tapetsaria 1,84 m epi 2,54 m pali me tis figoures tou mickey kai ths pareas tou alla eixa kai ton griniari mazi mou pou den enthousiazete me tpt kai sinexia mou xalaei thn diathesh :angry::angry: Eutixos eixe kai kati polu oraia aftokolita pou einai pio eukola na perastoun kai ekei tha ton kataferw na valei to xeri sthn tsepei o skroutz ;);)

Αυτός που βλέπω εγώ στο ΙΚΑ Ν. Σμύρνης μου είπε ότι πρέπει να πάω με την β' επιπέδου για να μου γράψει την άδεια. Εκεί φαίνεται η ΠΗΤ και με βάση αυτήν σου δίνουν την άδεια.

Enina, αυτό περί βυθοσκόπησης ισχύει. Και παρ' όλο που'χεις κάνει laser, θεωρείσαι "μυωπική". Οπότε καλό είναι να βρεις ένα γιατρό της προκοπής ή να ρωτήσεις εκεί που έκανες το laser και να πας για εξέταση για να'σαι 100% σίγουρη.

Εγώ δεν έχω κάνει laser αν κι έχω μεγάλη μυωπία (8,5). Πριν 3 χρόνια είχα κάνει βυθοσκόπηση και ο γιατρός τότε μου'χε πει ότι αν τώρα ήθελες να γεννήσεις, θα σου έδινα το οκ για φυσιολογικό τοκετό. Τα μάτια μου ήταν σε καλή κατάσταση. Τώρα βέβαια πρέπει να την επαναλάβω. Σκοπεύω να πάω εκεί γύρω στα μέσα του 8ου. Ο δικός μου γυναικολόγος δεν το θεωρεί λόγο για καισαρική, εκτός και αν έχει άλλη γνώμη ο οφθαλμίατρος. Άλλοι δεν το βλέπουν έτσι.. σου λένε καισαρική για να ξεμπερδέψουν..

eugeniafrapa έγραψε:

Όχι και μια που το είπες πρέπει να το αναφέρω - Έχω κοντά στο 4. Απο πόσο βαθμό και πάνω πρέπει να κάνεις καισαρική? ΟΕΟ? Εγώ ξέρω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβει η μυωπία στον τοκετό - οπότε καθυστέρησα επίτηδες το leiser και θα το κάνω με το καλό όταν γεννήσω μάλλον και το δεύτερο μπεμπέ. Εγώ σχεδιάζω από τώρα και την δεύτερη εγκυμοσύνη!!!

:laugh: :laugh: καλά κάνεις!

Εχω την εντύπωση ότι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος της μυωπίας, σίγουρα όμως όσο μεγαλύτερη είναι τόσο το χειρότερο γιατί άλλο να πας από το 4 στο 5 και άλλο από το 9 στο 12. Σημασία έχει να κάνεις τη βυθοσκόπηση και εκεί κάπως προβλέπουν αν υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης ή κάτι άλλο.. εγώ είχα γύρω στο 5-5.30, έκανα την επέμβαση αναγκαστικά γιατί έχω έντονα αντανακλαστικά και δεν μπορούσα να φορέσω φακούς, και με είχαν κουράσει πολύ τα γυαλιά! μπορείς όμως να ξανακάνεις laser αν χτύπα ξύλο ξανανέβει...

Οσον αφορά τον υπέρηχο, δεν πας να σου ξανακάνει, απλά παίρνεις μαζί σου τον υπέρηχο της β' επιπέδου που αναφέρει την ΠΗΤ και πηγαίνεις, και απλά σου δίνει ένα χαρτί από ότι ξέρω που το πας και στον εργοδότη. Απλά του ΙΚΑ είναι το επίσημο, δεν μπορείς να πληρωθείς αλλιώς

Δείτε αυτό: http://www.healthview.gr/node/21430

Έχει αρκετές πληροφορίες και από γνωστό γιατρό.

Μύθοι και αλήθειες για τη μυωπία στις εγκύους

Εμένα ο γιατρός μου είναι κατά της καισαρικής, οπότε θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω το θέμα με την μυωπία. Αν και πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Πρέπει να κάνω πάλι λίστα με αυτά που έχω να τον ρωτήσω!!! :S:S

Εύη η περιγραφή σου για τον "γκρινιάρη" ήταν απολαυστική! :laugh: :laugh: :laugh: ! Δυστυχώς είναι σπάνιοι οι άντρες που ενθουσιάζονται όπως εμείς! ο δικός μου είναι ανάλογα με την περίπτωση, στο θέμα του μωρού όμως νομίζω ότι μπορεί και να ενθουσιάζεται λίιιγο παραπάνω από μένα! :P ! Είναι το πρώτο μας όμως, στο δεύτερο στάνταρ θα μου λέει "πάρε την κόρη σου και πήγαινε"! χα χα! κι εγώ από το φόβο μου βασικά δεν ενθουσιαζόμουν, μετά τη β' επιπέδου αναθάρρησα! Με γεια λοιπόν η κουρτινούλα του ευαίσθητου γαμπρού μου!

Distixos o antras mou einai etsi me ola ta pragmata, panta metrimenos kai logikos eno egw enthousiazome efkola idika oson afora ta paidia mou..Tha ithela mia fora apo monos tou na mou pei, axxx des kai auto to rouxalaki prepei na to paroume oposdipote tha einai telio otan gennhthei, alla afto den prokite na ginei pote opote ta lew egw kai gia tous duo mas :P:P Kata ta ala einai o kaliteros me voithaei para polu me tis doulies tou spitiou kai den mafinei na kourazome oute einai apo autous pou vazei thn dikh tou kaloperash pano apo emas...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
    • Κορίτσι μου το άγχος ευθύνεται για πολλά. Μπορεί όλα οργανικά να είναι κομπλέ και λόγω άγχους να υπάρχουν ανωμαλίες στον κύκλο και να επηρεάζονται οι ορμόνες κλπ και φυσικά και μία σύλληψη. Για το πολύ νωρίς που έρχεται η περίοδος ίσως να ευθύνονται και περισσότερα οιστρογόνα, που φυσικά προκαλούνται και από το στρες και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, πχ προιόντα που χρησιμοποιούμε στο σώμα, στο σπίτι κλπ. Αλλά απ' ότι λες έχεις κάνει ορμονικές και ήταν όλα οκ;;  Τότε θα πω, ας φύγει αυτή η περίοδος, πήγαινε κάνε κανένα χαλαρωτικό μασαζάκι, ζεστά μπανάκια, αναπνοές και πάμε για Δεκέμβρη!!
    • Αχ ηρέμησα τ΄ωρα που άκουσα και τη δική σου πλευρά ❤️ Χθες ο γιατρός σοκαρίστηκε κι ο ίδιος όταν είδε το νούμερο, γούρλωσαν τα μάτια του, αλλά λέει σ αυτή τη φάση δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι γιατί δεν υπάρχει κάποια ασφαλής αγωγή για εγκυμονούσες, κι ούτως ή άλλως είναι αναμενόμενο όπως είπαμε στο 3ο τρίμηνο να αυξάνεται. Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω τη διατροφή όσο μπορώ, δλδ κομμένη η φέτα ή αν θέλω violife vegan και πολύ μου είναι 😂😂 Επίσης με ρώτησε τι είχα φάει πριν τις εξετάσεις κι η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα είχα φάει μπριζολάκια και κάτι πατατάκια.... 🤭🤭🤭 Ντάξει ο άνθρωπος έβαλε τα γέλια με την πάρτη μου, μου λέει "ε τι περίμενες μετά απ αυτά που έφαγες" 🤣🤣🤣 Τώρα θα το δούμε μετά τη γέννα με εξετάσεις αίματος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...