Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

Πω πω.. μου τρέχουν τα σάλια ξαφνικά... τυχαίο;; Δε νομίζω!!!

Ήρθαν τα καταϊφάκια!! :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν, κορίτσια, σας γράφω εδώ τα όρια για την εξέταση της καμπύλης ζαχάρου κατά την κύηση. Μου τα έδωσε η συνυφάδα μου που είναι μικροβιολόγος. Πιθανόν από εργαστήριο σε εργαστήριο να υπάρχουν κάποιες αποκλείσεις, αλλά σας τα γράφω για να πάρουμε μια γενική ιδέα...

Καμπύλη ζαχάρου (όρια για κύηση)

100 g γλυκόζης

νηστική: 105

1η ώρα: 190

2η ώρα: 165

3η ώρα: 145

Αν 2 από τις τιμές είναι εκτός ορίου, τότε θεωρείται ότι υπάρχει διαβήτης κύησης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

enina έγραψε:

Καλώς το καταϊφάκι!! τι πράγμα είναι αυτό με εσένα, πάνω που πιάσαμε πάλι την κουβέντα για τα γλυκά... τσουπ... το καταϊφάκι!! :laugh: :laugh: :laugh:

Για πες για το καροτσάκι! χαίρομαι που ανέφερες αυτή τη μάρκα γιατί όλως τυχαίως την είδα κι εγώ μόλις χτες για πρώτη φορά στο ίντερνετ! τι κατασκευής είναι, ξέρεις; πολύ καλή τιμή πάντως!

Κούνια disney με 400 € επίσης καλή τιμή, μαζί με το στρώμα κιόλας;;; σε ποιό κατάστημα πήγες;

Οσο για το χαλάκι, είχαμε αγοράσει χαλάκι με σχέδια disney πριν από 2 χρόνια για το παιδικό, οπότε θα κρατήσουμε αυτό. Τώρα μοκέτα τι εννοείς; να καλύψεις ολόκληρο το δωμάτιο ή μοκέτα-χαλί σαν ποιότητα; γιατι κι εμάς μοκέτα θεωρείται, δεν ειναι μάλλινο δηλαδή ή μπουχάρα που θα έλεγε και η Μοιραράκη :laugh:

Το μοντέλο του καροτσιού είναι το M8. Μου άρεσε πολύ και το πήρα σε λαχανί χρώμα. Ιταλικής κατασκευής "λένε". Επειδή ο άντρας μου ασχολείτε με εισαγωγές ξέρω πολύ καλά ότι όλες οι μάρκες είναι κατασκευής στη Κίνα. Απλά πληρούν τις ευρωπαικές προδιαγραφές. Αυτό που διάλεξα έχει και ένα χρόνο εγγύηση οπότε οκ. Εγώ παραπάνω λευτά για καρότσι δεν παίζει να δώσω.

Δεν ξέρω κάνει να δώσω το όνομα του μαγαζιού? Μήπως θεωρείτε διαφήμιση? Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ καλές τιμές (είναι πρατήριο βιοτεχνίας) και πολλές προσφορές. Μου έκαναν δώρο το καρεκλάκι φαγητού και ένα σετ πετσέτες.

Φυσικά και θα λες το μαγαζί - να ξέρουμε που θα βρούμε πιο καλές τιμές!!

Εγώ την τελευταία φορά που έκανα την απλή εξέταση σακχάρου είχα 65..κάτω και από τα φυσιολογικά. Στις προηγούμενες είχα βέβαια 92 και 74 νομίζω. θα δούμε πολύ σύντομα!!

Εγώ είχα πάρει χαλί όταν έφτιαξα το σπίτι, στα χρώματα που θα βάλω έτσι και αλλιώς στο δωμάτιο - το λαχανί θα υπερισχύει - και αυτο θα κρατήσω φυσικά.

Καταϊφάκι να το πω εγώ τότε; μήπως λες στον "μωρουδόκοσμο"; γιατί εκεί είδα χτες πρώτη φορά τη μάρκα αυτή, και γενικά διάβασα και στο φόρουμ ότι έχει καλές τιμές και έλεγα να πάω το Σάββατο ή από εβδομάδα που θα έχουμε άδεια.

Ευγενία, μήπως όντως η αιματολόγος παίρνει προμήθεια και σε τρέχει εκεί άδικα να πετάς λεφτά; αν εμπιστευόσουν το διαγνωστικό που πήγαινες παλιά μήπως να το ξανασκεφτείς;

Η κούνια που πήρα είναι αυτή (ελπίζω να φανεί. Από Μωρουδόκοσμο τα πήρα. Στον Κορυδαλλό.

http://moroudocosmos.blogspot.com/p/blog-page.html

Για τη μοκέτα που έλεγα δεν είναι αυτές οι κλασσικές που μπαίνουν από άκρη σε άκρη και είναι κολλημένες. Είναι σαν χαλιά με ρέλι στο τελίωμα. Μου άρεσαν αρκετά, αλλά έχω ακούσει πολλά για τα χαλιά, τις μοκέτες και τα μικρόβια και αγριέυτικα λίγο.

Χε χε, το ίδιο λέγαμε τελικά καταϊφάκι μου! ποιά από τις δύο πήρες, με τη Μίνι ή με την καμηλοπάρδαλη; αυτές χάζευα κι εγώ χτες, τι σύμπτωση! μου αρέσουν πολύ! είδα και την προσφορά που είχε για όλο το "πακέτο", καροτσάκι-κούνια-αλλαξιέρα και μου άρεσε. Βέβαια έχω άλλο κόλλημα... μου αρέσουν οι κούνιες που η "πλατη" τους είναι σαν αυτή των φωτό που ανέβασες, αλλά τέτοιες κούνιες νομίζω ότι δεν έχουν συρτάρι από κάτω κι εγώ θέλω και συρτάρι.... :dry:

πρέπει να αρχίσω να τις βλέπω από κοντά, δεν γίνεται!

Όσον αφορά στα χαλιά, τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά που λες... τι πάτωμα έχεις στο παιδικό; εγώ έχω ξύλο και το χαλί το είχα πάρει περισσότερο για προστασία του πατώματος. Αν είχα πλακάκι ίσως να μην έβαζα και καθόλου... Πάντως φίλοι μου με παιδιά μου λένε ότι δεν γίνεται και χωρίς χαλί, ειδικά το χειμώνα γιατί αν του βάλεις μόνο ένα σεντονάκι κάτω για να παίξει θα γλιστρήσει κλπ, αλλά δεν θα είναι και ζεστό. Απλά θέλει καθημερινό καθάρισμα, και να μην πατιέται με παπούτσια φυσικά! τότε ειναι εντάξει.

γεια σας κοριτσια μου τι κανετε????χαθηκα εεεε??? :blush::blush::blush::blush::blush:

τι να κανω και εγω τρεχω και δεν φτανω απο τον γαμο της κουμπαρας μου μεχρι την μετακομιση την δικια μου δεν ξερω που να πρωτογυρω...ευτυχως ο γαμος ειναι σημερα οποτε τελος απο κει οσο για την μετακομιση βλεπω να φευγουμε πιο νωρις απο τον δεκεμβρη οποτε αρχιζω και εγω και πακεταρω

ευτυχως μου εφερε η πεθερα μου και τα τελευταια σεντονοκουβερτοπετσετομπουρνουζακια του μπεμπη οποτε θα τα φτιαξω και αυτα να τελειωνω...λετε να αρχισω να φτιαχνω και την βαλιτσα για το μαιευτηριο η ειναι νωρις???εχει αρχισει και με ποναει και η μεση μου και δεν ξερω μεχρι ποτε θα αντεχω...εχει και μια απιστευτη ζεστη και μου την εχει δωσει...

εσεις κοριτσια μου τι κανετε???δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεακια σας αλλα για να συζητατε για ψωνια μαλλον ολα πανε σουπερ για ολες μας οποτε δεν ανυσηχω για τιποτα.... ;););););););)

κοριτσια ενημερωστε με καποια για τις αλλαγες που εχουμε στην λιστα αγορια κοριτσια ονοματα νεες αφιξεις οτι εχουμε τελος παντων και το εχω χασει...ας μου στειλει καποια πμ...

σας φιλω κουκλες να προσεχετε τα μωρα σας μικρα μεγαλα και μολις μπορεσω θα τα ξαναπουμε...σας φιλωωωωωω :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

enina έγραψε:

Χε χε, το ίδιο λέγαμε τελικά καταϊφάκι μου! ποιά από τις δύο πήρες, με τη Μίνι ή με την καμηλοπάρδαλη; αυτές χάζευα κι εγώ χτες, τι σύμπτωση! μου αρέσουν πολύ! είδα και την προσφορά που είχε για όλο το "πακέτο", καροτσάκι-κούνια-αλλαξιέρα και μου άρεσε. Βέβαια έχω άλλο κόλλημα... μου αρέσουν οι κούνιες που η "πλατη" τους είναι σαν αυτή των φωτό που ανέβασες, αλλά τέτοιες κούνιες νομίζω ότι δεν έχουν συρτάρι από κάτω κι εγώ θέλω και συρτάρι.... :dry:

πρέπει να αρχίσω να τις βλέπω από κοντά, δεν γίνεται!

Όσον αφορά στα χαλιά, τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά που λες... τι πάτωμα έχεις στο παιδικό; εγώ έχω ξύλο και το χαλί το είχα πάρει περισσότερο για προστασία του πατώματος. Αν είχα πλακάκι ίσως να μην έβαζα και καθόλου... Πάντως φίλοι μου με παιδιά μου λένε ότι δεν γίνεται και χωρίς χαλί, ειδικά το χειμώνα γιατί αν του βάλεις μόνο ένα σεντονάκι κάτω για να παίξει θα γλιστρήσει κλπ, αλλά δεν θα είναι και ζεστό. Απλά θέλει καθημερινό καθάρισμα, και να μην πατιέται με παπούτσια φυσικά! τότε ειναι εντάξει.

:):):) Όντως το ίδιο λέγαμε. Απλά δεν ήξερα μήπως δεν επιτρέπετε στο φόρουμ και θεωρηθεί διαφήμιση γι αυτό δεν το έλεγα. Εγώ πήρα αυτή με την Μίνυ. Όντως δεν έχει συρτάρια από κάτω και γίνετε κρεβατάκι αργότερα. Την λάτρεψα όμως και η τιμή ήταν πάρα πολύ καλή. Το στρωματάκι ήταν μέσα στη τιμή. Γενικά όλα ήταν σε πολύ καλές τιμές και η κοπέλα εκεί πολύ εξυπηρετική. Δεν προσπάθησε να με φορτώσει με τίποτα περιττό. Μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά της.

Τώρα για το πάτωμα στο παιδικό μας είναι πλακάκι. Αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ζεστό δωμάτιο (είναι βορινό βλέπεις) και έλεγα μήπως το στηρίξω και με ένα χαλάκι. Απλώς μετά θα φροντίσω να μην πατάμε με παπούτσια μέσα στο δωμάτιο γιατί όταν αρχίσουμε να μπουσουλάμε θα με πιάσει υστερία.

Απο την μικρή μου γνώση με παιδιά (έχουν οι δυο κολλητές μου), θέλω να σας ενημερώσω για τα κάτωθι:

τα παιδία όταν αρχίσουν να μπουσουλάνε θα βάζουν ότι βρουν στο στόμα τους - και δεν θα είναι όλα καθαρά!! Δεν θα πάθουν τίποτα αρκεί να μην το καταπιουν!!! Αντισώματα....

Η κουμπάρα μου είχε κανονικά χαλιά σε όλο το σπίτι και απλά όταν η μικρή καθόταν κάτω, της έστρωνε μια κουβέρτα δραστηριοτήτων(μεγάλη) και εκεί πάνω έπεζε.

Μαράκι από την Κρήτη ήρεμα με τις δουλειές ε;;; και ελπίζω να μην τα κάνεις όλα μόνη σου, βρες βοήθεια ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! Θα σου στείλω κι εγώ pm με όσα νέα θυμάμαι για τη λίστα!

Ευγενια κι εμένα έτσι κάνουν οι γνωστοί μου! απλά σπάνια περιορίζονται μόνο στην κουβερτούλα αλλά δεν μπορούμε να τα προστατέψουμε και από όλα! σκεφτείτε ότι παλιότερα παίζανε στις αυλές και κυλιότουσαν στα χώματα, και ήταν μια χαρά! Ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να μην είμαι υστερική, γιατί ένα θεματάκι υστερίας το έχω με την καθαριότητα...

:blush:

Καταϊφάκι δεν είναι θέμα διαφήμισης, άλλωστε το συγκεκριμένο μαγαζί διαφημίζεται ουτως ή άλλως στο mammyland. Απλά τα λέμε γιατί είναι κρίμα να πετάμε τα λεφτά μας αν μπορούμε να βρούμε παρόμοια πράγματα κι αλλού! πάντως χτες που το έψαχνα διάβασα ακριβώς τα ίδια που είπες και για τις τιμές και για την εξυπηρέτηση, άρα δεν θα είναι τυχαίο. Θα πάω και σε αυτό και στο άλλο που σας είχα πει, το motherbaby δεν ξερω αν το κοιτάξατε, μου το συστήσανε για ποιοτικό και οικονομικό.

Ενινα εγώ πήγα και στο motherbaby. Kαι εκεί έχει προσφορές αλλά ρε γαμώτο όλα μα όλα τα οικονομικά είναι εισαγωγής (πιθανόν κινέζικα). Οπότε κατέληξα εκεί που έχει ίδιες τιμές και τουλάχιστον είναι και ελληνικά.

Μαράκι τώρα διάβασα το μυνηματάκι σου. Χαλαρά με την μετακόμηση. Έχεις χρόνο ακόμα και δεν χρειάζετε να κουράζεσε. Λίγα κάθε φορά.

Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω καμιά ώρα γιατί νιώθω τη μέση μου να θέλει να σπάσει. Θα τα πούμε πάλι. Φιλάκια σε όλες. :kiss::kiss::kiss:

kataifaki έγραψε:

Ενινα εγώ πήγα και στο motherbaby. Kαι εκεί έχει προσφορές αλλά ρε γαμώτο όλα μα όλα τα οικονομικά είναι εισαγωγής (πιθανόν κινέζικα). Οπότε κατέληξα εκεί που έχει ίδιες τιμές και τουλάχιστον είναι και ελληνικά.

Μαράκι τώρα διάβασα το μυνηματάκι σου. Χαλαρά με την μετακόμηση. Έχεις χρόνο ακόμα και δεν χρειάζετε να κουράζεσε. Λίγα κάθε φορά.

Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω καμιά ώρα γιατί νιώθω τη μέση μου να θέλει να σπάσει. Θα τα πούμε πάλι. Φιλάκια σε όλες. :kiss::kiss::kiss:

Αλήθεια;;; ο συνάδερφος που ψώνισε μου είπε ότι τα περισσότερα είναι παραγωγής τους! είχε βέβαια και κινέζικα αλλά κι αυτός προτίμησε τα ελληνικά, για το καροτσάκι τουλάχιστον είμαι σίγουρη. Τώρα για την κούνια και τα υπόλοιπα θα τον ρωτήσω μόλις επιστρέψει από τις διακοπές. Καλά που μου το είπες για να το ψάξω όταν πάω! Σου έδωσαν δώρο και μαξιλαράκι θηλασμού;

Πήγαινε ξεκουράσου γλυκό μας καταϊφάκι! ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Ναι όταν πήγα στο motherbaby μου έδωσαν μαξιλάρι θηλασμού δώρο και στο Μωρουδόκοσμο ένα σετ πετσετούλες. Πολύ τζαμπατζού είμαι λέμε :P:P:P

Αντε τα λέμε μετά.

καλησπερα κοριτσακια,

τυχερουλα πολυ χαρηκα με τα καλα νεακια σου!!ειδες που στο ελεγα οτι ολα θα πανε καλα???αντε με το καλο τωρα η μπεμπουλα σου

ενινα μου σορρυ που αργησα να απαντησω για τον υπερηχο ειχα παει σε ενα διαγνωστικο στο κεντρο του πειραια .εκει κανου απο απλους υπερηχους μεχρι 3D και β επιπεδου.εκει εκανα τη β επιπεδου.μονο που εκανε λαθος και το dvd μου το εγραψε λαθος και αντι για μιση ωρα και ειναι 10 λεπτα :angry: απο τιμες δεν ξερω να σου πω ακριβως γιατι εχω γνωστο φιλο εκει και δεν ξερω αν πληρωσα ακριβως την τιμη η κατι λιγοτερο.σου στελνω τα στοιχεια πμ.

κοριτσια χθες πετουσα στα συννεφα και σημερα σηκωθηκα με μια ψυχολογια στο πατωμα....τι σου ειναι η ορμονες της εγκυμοσυνης...ειναι μερες που με πιανουν τα κατω μου βρε κοριτσια και δεν ξερω πως να συνελθω...ενα αισθημα ματαιοτητας να το πω...?ενα αισθημα οτι δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα να το πω...?και συχνα κλαματα χωρις λογο...αφηστε που νιωθω τυψεις για το μωρακι μου..σκεφτομαι οτι κανονικα επρεπε να πεταω καθε μερα απο τη χαρα μου που το μπεμπακι μου σφυζει απο υγεια...κι εγω αντι γι'αυτο εχω τα ψυχολογικα μου...ουτε που ξερω τι μου γινεται,ελπιζω μετα την εγκυμοσυνη να επανελθω :( συγνωμη αν σας στεναχωρησα κοριτσια με αυτα που ειπα απλα αναρωτιεμαι αν καμια κοπελα απο σας εχει τετοια διαθεση...η μηπως ειμαι η μονη :S

Kalhspera koritsia,ti mou kanete??? Polu oraia ta epiplakia sou kataifaki,me gia sas.. :) Egw koritsia pou ekana thn kampilh zaxarou exthes mou hpan pos tha dosw thn simetoxh tou tameiou mou 1 euro, mia xara :):) Alla ta apotelezmata oute pou piga na ta parw shmera,to proi kaname genikh kathariotita kai meta ponousa kato xamila sthn kilia mou olo to apogevma,opote thn evgala sto krevati mou pareoula me thn tv....Oso gia to thema ton papoutsion mesa sto spiti,to theorw aparadekto afto pou ginete edw sthn Ellada (na mpenoun oloi me ta papoutsia mesa sto spiti) :angry::angry: Egw prosopika tous exw ekpedefsei olous(ektos apo kapious spastikous)kai den mpenei kanenas mesa me ta papoutsia sto spiti mou, alla oute kai egw sta dika tous...Otan htan pio mhkrh h korh mou eixe ena kako sinithio na glufei ta plakakia kai den mporousa na exw sinexia to mialo mou gia to pios mpike kai pios patise pou,opote tous pire olous h mpala...Kai akomi pio afstirh eimai me to thema tou tsigarou,oute se giortes den epitrepw na kapnizoun mesa sto spiti mou...Eimai skula safta ta themata alla einai to spiti mou kai tha prepei na sevonte to oti emeis den kapnizoume...

Gluko Katerinaki mhn stenaxoriese kopela mou, den einai parakseno auto pou sou simvenei kai egw prin ligo kairo eimoun xalia an thimase?? Ftanei na mou pei kapios kati pou tha to parw ligo varia(an kai mporei na mhn einai tpt)me pernoun ta klamata, vasika saftein thn egkumoshnh den einai toso xalia oso eimoun sthn proth, eixa riksei to klama ths arkoudas kai tis perisoters fores xoris logo :dry::dry: Na to prosekseis an ginete polu sixna kai xiroterepsei giati egw otan gennhsa epatha mia "elafria" na to pw? Epiloxia katathlipsh...Eutixos emena stous gonois mou tote kai h mama mou anelave drash kai to kseperasa sxetika grigora....

Koritsia akouste kai auto twra giati egw stalithia exw mperdeftei....Prhn ligo mou efere o antars mou ta apotelezmata ths k.zaxarou kserete poso stixizei??????????? 4,74 euro :ohmy::ohmy: kai egw edosa thn simetoxh 1,19 euro....Esas giati sas lene tetia trela posa mporite na mou pite???????? Mou ekane 3 lipsois aimatos ana 1 wra kai mou edose na piw 75 ml glukozis.....Ta apotelezmata mou pantos einai kala...Sakxaro nhstews 88, meta apo 60 lepta 141 kai meta apo 120 lepta 98...

Εγώ το έγραψα!! Πήρα χτες και ρώτησα και μου είπαν 60 ευρώ για την εξέταση των 100ml. Κι εννοείται ότι δεν πρόκειται να την κάνω εκεί!!

Θα πάω σε διαγνωστικό εδώ στη Ν. Σμύρνη - εκεί μου είπαν 30 ευρώ.

Άσε που τώρα μου είπε ο άντρας μου μήπως πάμε 3-4 μέρες στην Εύβοια, οπότε αν πάμε, θα πω στη συνυφάδα μου να μου την κάνει! ;)

Εγώ έχω ΙΚΑ... και αν περίμενα από το ΙΚΑ... σωθήκαμε!!!

Το κακό με το ΙΚΑ είναι ότι για τις αιματολογικές δε συνεργάζονται με τα ιδιωτικά... σου λένε έλα στο δικό μας εργαστήριο. Και σου κλείνουν ραντεβού τρέχα γύρευε...

Ase to ika prepei na einai megalh taleporia...Exthes pou eimoun ekei hrthe mia kopela na afisei oura gia kaliergia, eixe paei sto giatro tou ika me kathisterish kai ths eipe na kanei prota mia kaliergia kai ena test egkumoshnhs me ta oura panta kai meta analoga me to apotelezma tha ths ekane uperixo gia na doune an einai egkumoshnh h kusth,,piase to augo kai kourefto...Edw to eixa na epemvw kai na ths pw na kanei mia xoriakh na telionei alla kratithika, den thelw na ginome kai adiakrith..Afou thn eixe ekei as ths ekane uperixo katefthian kai tha teliwne h ipothesh alla prepei na taleporitheis alios den exei nohma :angry:

Α καλά... να σου πω εγώ σκηνικό με την κολλητή μου...

Όταν ήταν έγκυος στη βαφτιστήρα μου (φέτος θα πάει 3η δημοτικού! :) ), είχε πάει κάπου εκεί στον 3ο μήνα, παραπάνω δεν ήταν, για να της γράψει σίδηρο, ασβέστιο κλπ κλπ. Ακόμα δηλαδή δε φαινόταν ότι είναι έγκυος. Και τι γυρνάει και της λέει ο... άντε μην πω!!

"Και που ξέρω γω ότι δεν έχει πεθάνει το έμβρυο μέσα σου;;"!!!!

Και δεν ήθελε να της τα γράψει!!!!!!

Kala merikoi anthropoi einai telios M@#%KES.. Egw tha mporousa na pigenw safthn pou exw dilosei sto TEBE kai na mhn plironw mia alla den thelw kai eixame grinies me ton antra mou alla egw exw ton telefteo logo safthn thn periptosh....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...