Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

Γεια σου Ναταλάκι...κάτσε λίγο να ξεκουραστείς!!

Εγώ δεν κάνω τέτοια ... τα έχω κόψει!! Κάθε Κυριακή βάζω τον αντρούλη μου (τώρα που λείπει η μαμά) και κάνει τα μπάνια, σκουπίζει, σφουγγαρίζει. Αμέ!! Αφού το συζητάμε βέβαια για 2 μερόνυχτα!!! Εγώ κάνω μαγείρεμα, σίδερο και λοιπές δουλειές. Τα υπόλοιπα με το καλό όταν έρθει η μανούλα!!! Έχουμε και πότισμα - τον κήπο του μπαμπά μου..Σήμερα είναι η μέρα του :(:( Μμμ θα πάω να μαζέψω και βλήτα να τα βράσω να τα τρώμε για σαλάτα. Μια χαρά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα!

δεν σας ξέχασα..

είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη η μικρή μου είναι μια χαρά αυτό που είχε δεν υπάρχει πια και είναι όλα τέλεια .

ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ όμορφη ότι μου μοιάζει και είναι πολύ υπερκινητική....ειναι μόλις 328 γραμμαρια είμαι στην 20 εβδομάδα.

Η παναγίτσα έβαλε το χεράκι της .

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για την συμπαράστασει σας μου δίνατε πολύ κουράγιο...

Κατερινάκι μου όλα καλά γλυκιά μου!τώρα ηρεμήσαμε!ο μπεμπακος σου να ζήσει.ποσο κιλά είναι?

θα αρχίσω και εγώ να αγοράζω τίποτα για την μικρή τώρα.

Mprabooooo koritsia telia,ksemperdepsate kai esois me thn b-epipedou :):) Nomizw pos twra exoun kanei ola ta koritsia mas kai teliosame?? diorthoste me an kanw lathos...Oso gia fotografies oute kai emena den mou exei vgalei kamia, antres paidi mou!!!!!!!! Egw shmera ekana epitelous thn kampilh zaxarou aurio pernw apotelezmata........Kala shmera eimai san zompi koimame sinexia kai den mporw na litourgisw me thn kathe efkeria peftw kai koimame...Shmera piga kai eriksa mia matia gia kourtina sto paidiko alla exw mperdeftei, epidi exoume ena xali me ta babydisney epano den kserw an tha einai oraio na valw mia kourtina me zwakia pou mou arese alla ths disney ta sxediakia den mou aresan katholou eno auth me ta zwakia teriazei me thn prika tou krevatiou :dry::dry: Sas zalisa eee?? An thelete pite mou thn gnomh sas vre koritsia...

Μπράβο τυχερούλα!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τέλεια νέα!!! Με το καλό να κρατήσεις την μικρή κουκλίτσα σου αγκαλιά!!! :) :)

Ευάκι, εγώ θα έβαζα αυτήν με τα ζωάκια!! Αφού είναι πιο ωραία και ταιριάζει και με την προίκα του κρεβατιού, μια χαρά!!! ;) ;)

teleia ta nea!!!!ola mia xara....kai egw etsi lew prepei na teleiosan oi b epipedou!!!o antras mou peige gia interview shmera kai ayrio ksekinaei!!!!den einai polla ta lefta alla h douleia einai kali kai melontiki giati prwth fora tha doulepsei ws politis aytokiniton...kai einai kathari douleia koustoumarismenos....to grafeio tou!!!!!tha pernei 200$ thn ebdomada,tha tou parexoun aytokinito kai plhrwmeno ena ntepozito benzinis!!gia extra lefta tha pernei efoson poulisi amaksi kai apo to kerdos to 25% tha einai diko tou..kai oi wres episeis poles!!!!9 to prwi me 9 to bradi,tha trelatho olh mera monh mou...ti tha kanw????sabbatokyriaka repo!!!

την δευτεραααα εκανα τελικα το β επιπεδου τελικα θα κανω αγορακι

ηταν πολυ κινητικος ο μικρος η γιατρουλιτσα τον ελεγε ανταρτηηηηηηη χα χα χα μεχρι να δει οτι ηθελε μας πηρε 1 ωρα ολο τουμπεσ εκανε

ο γιαννακης μας θα αποκτησει αδερφουλη του το ειπαμε-καλα μην νομιζετε οτι καταλαβε και πολλα αλλα ο διαλογος λειναι απολαυστικος....

γιαννη μου η μαμα θα κανει μωρο

-οχι μπεμπα???

-οχι μωρο αγορακι

-οχι μπυρα???(λλτου εχουν πει οτι οι φουσκλωμενες κοιλιες των αντρων ειναι απο την μπυρα και σου λεει αφου δεν θα κανεις μπεμπα αρα μπυρα)

οχι αγαπη μου μωρακι

-μωρο δωρο γιαννη(το μωρο να φερει δωρο στον γιαννη)

χα χα χα χα :):):)

Kalispera koritsia...Maraki o antras sou irthe ston Kanada?mpravo telika den emines polu kairo monh sou,oso gia thn doulia gia arxh kala einai sthn poria tha taktopihthite kalitera :):) Rapanaki me to kalo kai o dikos sou mpempakos kai apo oti vlepw to kolpo me to dwraki exei kathierothei ston "big brother" emeis tha kanoume to antitheto vevea, epidi einai arketa megalh h dikia mou otan pame sthn agora thelei na psonisei ta panta gia ton mpempi kai thn singgratw legontas ths pos otan gennhsw me to kalo tha pane me ton mpampa ths sta jumbo kai tha tou agorasei oti dwro thelei gia na mas to feroun sthn klinikh....

Καλημεραααααα!!!!!

Τυχερουλα μπραβο ,εδες ολα μια χαρα ειναι.

Ραπανακι μπραβο και σε εσενα,ολα καλα!

Μαρακι καλη αρχη στον αντρουλη σου!

Καλημερα κοιλιτσες.

Συγχαρητηρια για τις β επιπεδου. Μονο εγω εμεινα ε?

Εχω στις 23 τη Δευτερα. Ελειπε ο γιατρος που θα μου την κανει.

Δεν ειναι πολυ αργα ε?

Φιλακια σας

Καλημέρα κορίτσια!!

Jada δεν είναι πολύ αργά - και εγώ όταν την έκανα ήμουν 22 εβδ και 5 ημερών. Καλη επιτυχιά και σε εσένα και κλείνει ο κύκλος των Β' επιπέδου και ξεκινάει η καμπύλη σακχάρου!! :x:x

Κορίτσια πόσο σας πήγε η καμπύλη? Όσες έχετε κάνει - λέω να την κάνω στο ΙΑΣΩ που θα πάω έτσι και αλλιώς το Σάββατο να κάνω εξετάσεις αίματος και θα έχω και παρέα τον άντρα μου. Νομίζω όμως οτι θα μου τον πιάσουν λίγο... :ohmy::ohmy:

Καλημέρα κούκλες!

Τυχερούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου, είδες που όλα πήγαν καλά; καλώς ήρθες στο club των ήρεμων πλέον (λέμε τώρα... ;) ) εγκύων!

Jada καλή επιτυχία και σε σένα κοπέλα μου, όλα καλά θα είναι, να ηρεμήσεις κι εσύ! δεν είναι καθόλου αργά στην 23η εβδομάδα.

Ραπανάκι ήταν πραγματικά απολαυστικός ο διάλογος με το γιό σου :cheer: ! όχι μπύρα;;; χα χα χα! πόσο χρονών είναι;

Εύη κι εγώ την κουρτίνα που μου άρεσε περισσότερο θα έπαιρνα! αφού ταιριάζει με την προίκα, μια χαρά!

Crazy πήρα το πρωί στο Βενιζέλειο και δεν έχουν γυναικολόγο για υπέρηχο, σου τον κάνει ακτινολόγος άρα δεν ξέρει να σου πει και πολλά. Βρήκα όμως στη Βιοιατρική στην Καλλιθέα, έχουν γυναικολόγο κάθε Παρασκευή μου είπαν αν τυχον χρειαστείς κι εσύ κάτι. 53 € το κόστος.

Κατερινάκι είσαι εδώ;;; θυμήθηκα ότι ο αντρούλης σου σου είχε κάνει δώρο ένα υπέρηχο κάποια στιγμή, σε ποιό διαγνωστικό ήταν; ξέρεις κόστος και ήταν απλός ή τρισδιάστατος υπέρηχος;

Καλημέρα κορίτσια!!!! :)

Ευγενία πήρα χτες και ρώτησα στο ιασω για την καμπύλη: 60 ευρώ!!!!!

Στο Βενιζέλειο που είναι στη Ν. Σμύρνη: 30 ευρώ...

Οπότε, θα πάω στο Βενιζέλειο που είναι και κοντά μου.. και λέω να πάω τη Δευτέρα στις 23 να ξεμπερδεύω και μ'αυτό.

Enina, δεν πάμε παρέα;;; :):P

καλημερα μανούλες! B)

τι μου κάνετε? πως τα πάτε με την ζέστη? B)

ευχαριστώ ενίνα μου πολύ πολύ :kiss: ! ναι όσο νάνε ηρέμησα για την ώρα πάντα ,γιατι εμείς τώρα δεν πρόκεται να ηρεμήσουμε ποτέ αφου πήραμε τέτοια απόφαση για παιδι .

Η γιαγιά μου έλεγε ότι εάν δεν έχεις παιδί είναι ένας καημός εάν έχεις είναι πολύ καημοί μαζεμένει...

Κορίτσια θέλω να σας δείξω το δωμάτιο που σκέφτομαι να φτιάξω για την μικρή μου θα προσπαθήσω το απόγευμα απο το σπίτι γιατι τώρα είμαι στη δουλεια. πως μπορω να την εμφανίσω στην σελίδα γιανα το δείτε και εσείς μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? ;)

εαν έχετε και εσείς δεί κάτι στο ιντερνετ για τα δωμάτια των μωρών σας βάλτε τα να πέρνουμε ιδέες!!! :woohoo:

καλημερα και απο μενα κοριτσιααααααααααααααααααααααααα

enina μου ο γιαννακης μου ειναι 20 μηνων αλλα εχει πολυ γελιο μιλαει μερα με την μερα πολυ καθαρα και αρχιζουμε να κανουμε διαλογοοοοοοοοοοο χα χα χα χα χα

τυχερουλα περιμενουμε να δουμε φωτο απο το δωματιακι που θες

crazy εφτασε και η στιγμη για την καμπυλη πω πω πω εγω την προηγουμενη φορα δεν την εκανα γιατι οι εξετασεισ μου για το ζαχαρο ηταν πολυ καλεσ και το ζαχαρο πολυ κατω απο το οριο γιατι φοβομουν πολυ αυτην την εξεταση και ζαχαρη την εβλεπα και αλλαζα δρομο και οτιδηποτε γλυκο και τωρα ετσι κανω δεν εχω ορεξη για τιποτα γλυκοοοοοοο απο τον φοβο μου θα ναι χα χα χα χα χα :)

jada καλη επιτυχια και σε σενα εγω πηγα και εκανα την β επιπεδου 24 βδομαδων γιατι το μωρακι μας ημερολογιακα ειναι 22 βδομαδων αρα μια χαρα εισαι στα λογικα πλαισιαααααααααα ολα να πανε καλα ξερεις τι ειναι?

Α, κι άλλη κοντογειτόνισσα!!! :woohoo:

Εγώ Ταύρο και η Crazy Ν.Σμύρνη, εσείς είστε ακόμα πιό κοντά! Θα περιμένουμε τη φωτό σου! Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα το ψάξιμο, απλά χαζεύω στο ίντερνετ για ιδέες αλλά τίποτα ακόμα...

Crazy καλά θα ήταν να πηγαίναμε παρέα, κι εγώ την άλλη εβδομάδα θα την κάνω! αλλά επειδή όπως σου είπα εργάζομαι σε εταιρεία με διαγνωστικά, κάνω όσες εξετάσεις μπορώ στα δικά μας. 30 ευρώ είναι καλή τιμή! στο Ιασώ διπλάσια ε;;

Καλέ όλες μια γειτονιά είμαστε;!;! :woohoo: :laugh:

Ενίνα αστειεύεσαι;; Καλά κάνεις, ότι μπορείς να γλιτώσεις.. δεν είμαστε τώρα για τα σκορπάμε... :unsure:

Καλά, το ιασω μιλάμε... φαρμακείο.. διπλάσια τιμή!!

Άσε που θέλω κοντά 30 ευρώ πήγαινε-έλα για ταξί.. :S:angry::angry:

Εγώ μέχρι τώρα κάνω κάθε μήνα εξέταση ζαχάρου και είχα τιμές κυμαινόμενες.. 78, 84.. μέχρι 95! Το αστείο είναι ότι το 95 το είχα σε μήνα που δεν είχα φάει σχεδόν τίποτα γλυκό, άντε να'χα φάει ένα παγωτό και το 78 το είχα σε μήνα που εντάξει, δεν ξεσκίστηκα κιόλας, αλλά είχα φάει κάποια γλυκά... :huh::unsure:

Crazy είχες αυξημένες τιμές και χωρίς γλυκά;;;; βέβαια δεν σημαίνει κάτι αυτό, στην καμπύλη μπορεί όλα να είναι καλά και στο εύχομαι, όχι ότι είναι κάτι τραγικό αλλά γιατί να ταλαιπωρηθείς...

Ραπανάκι δεν έχεις όρεξη για γλυκά ε;;; ποτέ δεν τους κατάλαβα αυτούς τους ανθρώπους.... :woohoo: :woohoo:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είχα να μπω 4-5 μέρες και είδα και έπαθα να σας διαβάσω από το πρωί :P:P

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζοντες και στα παιδάκια σας!!!

Εμείς τολμήσαμε ένα τριημεράκι (μου το έκανε έκπληξη ο αντρούλης μου) κάπου κοντά, στο Λουτράκι και περάσαμε όμορφα αν και δεν έκανα μπάνιο. Ο άντρας μου είναι λίγο ψυχαναγκαστικός με την εγκυμοσύνη και δεν με αφήνει να κάνω και πολλά.

Η επόμενη έκπληξη του βέβαια ήταν την Τρίτη που με πήγε και παραγγείλαμε τα πράγματα για την μπέμπα!!!!! :woohoo: :woohoo:

Εχει πολύ καλές προσφορές αυτήν την περίοδο και τις εκμεταλευτήκαμε δεόντος. Μια και λέγατε για καροτσάκια εμείς πήραμε της Carello με το κάθισμα αυτοκινήτου 300 ευρώ.

Κούνια πήραμε της Disney με 400 ευρώ μαζί με το στρώμα και σιφινιέρα με 300 ευρώ. Μας κάνανε και δώρο το κάθισμα φαγητού! Πάντα - κουνουπιέρα - πάπλωμα, μπανάκι, σεντονάκια, μπουρνουζάκια, σελτεδάκια, πανάκια για τον ώμο. Όλα μας πήγαν 1300 ευρώ και το καταευχαριστηθήκαμε!!! Τώρα ανυπομωνώ για το πότε θα μας τα φέρουν.

Ηθελα να σας ρωτήσω για το πάτωμα. Λέμε να βάλουμε χαλάκι με παιδικές παραστάσεις αλλά σκεφτόμαστε και για μοκέτα. Εσείς τί θα κάνετε???

Φιλάκια σε όλες!

Καλώς το καταϊφάκι!! τι πράγμα είναι αυτό με εσένα, πάνω που πιάσαμε πάλι την κουβέντα για τα γλυκά... τσουπ... το καταϊφάκι!! :laugh: :laugh: :laugh:

Για πες για το καροτσάκι! χαίρομαι που ανέφερες αυτή τη μάρκα γιατί όλως τυχαίως την είδα κι εγώ μόλις χτες για πρώτη φορά στο ίντερνετ! τι κατασκευής είναι, ξέρεις; πολύ καλή τιμή πάντως!

Κούνια disney με 400 € επίσης καλή τιμή, μαζί με το στρώμα κιόλας;;; σε ποιό κατάστημα πήγες;

Οσο για το χαλάκι, είχαμε αγοράσει χαλάκι με σχέδια disney πριν από 2 χρόνια για το παιδικό, οπότε θα κρατήσουμε αυτό. Τώρα μοκέτα τι εννοείς; να καλύψεις ολόκληρο το δωμάτιο ή μοκέτα-χαλί σαν ποιότητα; γιατι κι εμάς μοκέτα θεωρείται, δεν ειναι μάλλινο δηλαδή ή μπουχάρα που θα έλεγε και η Μοιραράκη :laugh:

Πήρα και εγώ σε μικροβιολογικό στα μέρη μου και έχει 30 €. Οπότε θα πάρω άδεια την Παρασκευή, να πάω να την κάνω και το Σάββατο στο Ιασω για τις υπόλοιπες. Μου είπαν οτι για να μου κάνουν την ένεση για το Rhesus (την ένεση την έχω αγοράσει εγώ) θα μου χρεώσουν 10 €!!! Τέλος πάντων - θα είναι και η αιματολόγος μου εκεί (αυτή απαίτησε να κάνω εκεί τις εξετάσεις μου - μάλλον πέρνει προμήθεια) αλλιώς θα τις έκανα στο μικροβιολογικό που της έκανα μέχρι τώρα.

Jada αν κοιτάξεις προς τα πίσω θα δεις που έχουμε ανεβάσει φωτογραφίες από κούνιες και αυτοκόλλητα.

Τυχερό Καταιφάκι - όλο ευχάριστες εκπλήξεις είναι ο άντρας σου!!

Ραπανάκι, ούτε εγώ μπορώ να σε καταλάβω με τα γλυκά - είμαι γλυκατζού, τι να κάνουμε!!! Αν η καμπύλη είναι καλή με βλέπω να συνεχίζω τις ακολασίες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...