Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα με τη μέση.

Προσέξτε τα κιλά σας κορίτσια γιατί το επιπλέον βάρος επιβαρύνει τη μέση.

Το είδα κι εγώ αυτό με τα βουλωμένα αυτιά σε συνδυασμό με την ανεβασμένη πίεση. Μια άλλη κοπέλα έγραψε ότι έχει σχέση με τις ορμόνες.

Για να δούμε τι θα της πει της Λένας ο ΩΡΛ που θα πάει το απόγευμα..

Εγώ πάντως έχω χαμηλή πίεση.. και ειδικά η μικρή είναι αρκετά χαμηλή και ώρες ώρες νιώθω ατονία. Πχ χτες και σήμερα, από την ώρα που σηκώθηκα ένιωθα ατονία και "θολούρα".. μετρήθηκα κι είχα πίεση 9,5/4... :blink::blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΕΟ? Πόσο έχεις?? Είπαμε χαμηλή, αλλά όχι και τόσο!! Εγώ είμαι στα φυσιολογικά, 11 με 7. Μερικές φορές όμως με πιάνει κάτι σαν ταχυπαλμία..μετρήθηκα προχθές και είχα εκείνη την στιγμή 11 με 9. Μετά από λίγο είχα ξαναεπανέλθει στα φυσιολογικά μου.Ο γιατρός μου πάντως μου έχει πει εδώ και ένα μήνα, μια φορά την εβδομάδα να κάνω μια μέτρηση.

Εγώ πάντα είχα πρόβλημα με την μέση μου λόγω ακαμψίας στην σπονδυλική στήλη, απλά τώρα λόγω μεταβολής του κέντρου βάρους (μπροστόβαρή!!!! :silly: :silly: ) και της κούρασης τα έχω δει όλα!!!

κατερινάκι μου τι κάνεις καλή μου? αύριο είναι η μεγάλη μέρα έ? εγω έχω 1.οο η ώρα ραντεβού στο ιατροπολης στο χαλάνδρι.θα μπω να σας πω το μεσημέρι τι έγινε..

Crazy εσύ παραέχεις χαμηλή πίεση!! κι εγώ έχω γενικά, η μεγάλη κι εμένα κυμαίνεται από 9,5-10,5, αλλά η μικρή σου είναι πολύ χαμηλή! συνήθως έχω 5-5,5. Λιποθυμάς κιόλας; γιατί το πάθαινα κι αυτό, ευτυχώς πριν την εγκυμοσύνη. Εκεί που ήμουν καλά, ένιωθα να σκοτεινιάζουν όλα σιγά σιγά και να εξασθενώ τελείως, και μετά.. πάρτην κάτω! :S ! Παρακαλάω μη μου συμβεί και τώρα κάτι τέτοιο Παναγία μου και χτυπήσω την κοιλίτσα μου.

Κατερίνα και τυχερούλα όλα καλά θα είναι, μην μου αγχώνεστε κι άλλο!

Enina μου, στα νορμάλ μου κι εγώ εκεί γύρω είμαι. Φαίνεται πως τώρα λόγω ζέστης και το ότι τρώω ελάχιστο αλάτι, έχει επηρεάσει κι έχει πέσει κι άλλο. Μου τη μετράει ο γιατρός κάθε φορά, αλλά έχω πιεσόμετρο καρπού και τη μετράω 1-2 φορές την εβδομάδα ή άμα νιώθω περίεργα...

Καμιά φορά (γενικά, όχι μόνο τώρα) άμα σηκωθώ από κει που κάθομαι, σκοτεινιάζουν τα πάντα για κάποια δευτερόλεπτα. Αυτό μάλλον είναι η ορθοστατική πίεση που λέμε..

Να σας πω σκηνικό:

Μόνο μια φορά έχω λιποθυμήσει στη ζωή μου, όταν ήμουν 1η γυμνασίου.. είχα ανεμοβλογιά με απίστευτο φούντωμα από σπυράκια. Παντού!! Να φανταστείτε, μόνο στο μέτωπο είχα 30!! :woohoo: Τα μετρούσε η μάνα μου για να μου αποσπά την προσοχή για να μην τα ξύνω και μου αφήσουν σημάδι! χαχαχαχα

Ένα πρωί λοιπόν, που είχα πάει στο μπάνιο, έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι έλεγα "πως είσαι έτσι;;" :blink::S:P :laugh: και μετά... άρχισαν να σκοτεινιάζουν τα πάντα και να χάνω μία μία τις αισθήσεις μου! Σαν να κλείνεις διακόπτες με τη σειρά... και τσουπ.. πάρ'την κάτω! Ευτυχώς, πριν προλάβω να λιποθυμήσω εντελώς, άνοιξα την πόρτα του μπάνιου κι έβγαλα μάλλον ένα ξέπνοο "μαμααααα.." και σωριάστηκα στην πόρτα.. :S:S

Τελικά, από τα χιλιάδες :P σπυράκια που είχα, μου έμεινε μόνο ένα σημάδι. Ήταν το πρώτο πρώτο που'χε βγει, ένα τεράστιο σαν μεγάλη φακή, στο δόξα πατρί!! Μου άφησε λακουβάκι... :silly: :S:P

Γιατί έκοψες το αλάτι? Φυσιολογικά πρέπει να τρώς..Ελπίζω να μην κάνεις διαίτα για να μην πάρεις πολλά κιλά..και φρεσκοστιμένο χυμό πορτοκάλι να πίνεις κάθε μέρα. Η μητέρα μου που έχει την ίδια πίεση με εσένα έχει σωθεί με τις πορτοκαλάδες. Της αρέσει να μαζεύει χόρτα και κάθε φορά που πάει για χόρτα ρίχνει και μια λιποθυμία. Μυαλό δεν βάζει!!!

Α μωρέ το μικρό crazyάκι! ήσουν μικρούλα! εγώ πρώτη φορά σωριάστηκα γύρω στα 20, στο γραφείο στην πρώτη μου δουλειά! μετά άλλη μια φορά σε συναυλία (όπου ήμουν "αναίσθητη" για περίπου 5-10 λεπτά, βάλε και το ρεζιλίκι!) και λίγο πριν το γάμο μου πρέπει να είχα σωριαστεί άλλες 2-3 φορές εκείνο το καλοκαίρι! η μία θυμάμαι ήταν μετά από πρόβα νυφικού, εκεί να δεις σκηνικό :blush: ! Αθήνα καρακέντρο - σε κάποιο κάθετο στενάκι στην Ερμού!! - παρέα με την κουμπάρα μου, και ευτυχώς που το ένιωσα να έρχεται και πρόλαβα να κάτσω σε ένα μαρμαράκι πριν σβήσουν όλα! η κακομοίρα δεν ήξερε τι να κάνει, να προσπαθεί να με κρατήσει καθιστή να μην πέσω ή να τρέξει να μου βρει νερό; και να περνάει τόσος κόσμος και να μη δίνουν σημασία! ευτυχώς βγήκε ένας καταστηματάρχης και μου έδωσε ένα ποτηράκι νερό όταν συνήλθα! Το αλάτι δεν το έχω κόψει για αυτό το λόγο, φοβάμαι μην ξαναζήσω κανένα τέτοιο σκηνικό!

Όχι βρε, δεν κάνω δίαιτα. Σιγά!

Ουσιαστικά τρώω σωστά, όπως θα'πρεπε να τρώμε γενικώς!! :laugh: :P

Το αλάτι το περιόρισα γιατί πίνω κορτιζόνη κάθε μέρα. Οι γιατροί (γυναικολόγος-αιματολόγος) μου'χουν πει να το περιορίσω όσο γίνεται για να μην πρηστώ. Κάνει κατακράτηση η κορτιζόνη, κάνει και το αλάτι, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται..

Όσον αφορά αυτό που λες περί πορτοκαλάδας, το ξέρεις ότι είναι μύθος ότι ανεβάζει την πίεση;;

O μύθος της πορτοκαλάδας

Έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ότι η πορτοκαλάδα είναι μία καλή λύση για την αντιμετώπιση της υπότασης. Παρ’ όλα αυτά, η πορτοκαλάδα δεν ανεβάζει την πίεση, και -αν κάνει κάτι- μάλλον τη ρίχνει, ή ακόμα καλύτερα την εξομαλύνει. Γενικά, η βιταμίνη C, ως αντιοξειδωτική βιταμίνη που είναι, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του ενδοθηλίου, οπότε και στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Aπό την άλλη πλευρά, το πορτοκάλι περιέχει σημαντικές ποσότητες καλίου, που είναι διουρητικό και βοηθά στη σχετική πτώση της πίεσης. O μόνος τρόπος με τον οποίον θα μπορούσε να θεωρηθεί πως η πορτοκαλάδα ανεβάζει την πίεση είναι ότι -ως υγρό που είναι- αν ληφθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να λειτουργήσει όπως το νερό, αυξάνοντας τον όγκο του κυκλοφορούντος αίματος, και κατ’ επέκταση την αρτηριακή πίεση.

Πηγή: http://www.vita.gr/html/ent/586/ent.6586.asp

Enina να ξέρεις, άμα νιώθεις ότι "σου'ρχεται", να κάθεσαι κάπου και να βάζεις το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατα. Η λιποθυμία είναι ξαφνική μείωση του αίματος προς τον εγκέφαλο. Άμα σκύψεις προς τα κάτω, το αίμα πάει πιο γρήγορα προς το κεφάλι και βοηθάει την κατάσταση.

ΟΚ!! Θα της το πω για την πορτοκαλάδα!! Μπορεί να είναι ψυχολογικό!!

Έχει δίκιο - αν πέρνεις κορτιζόνη δεν πρέπει να τρως καθόλου αλάτι ή ζάχαρη!! Μεγάλο πακέτο.. και ξέρω ότι δεν πρέπει να τρως και μετά την διακοπή της θεραπείας για το ίδιο χρονικό διάστημα που έκανες θεραπεία.

Ευγενία πλάκα κάνεις!!! Ωχ... δεν το'ξερα αυτό...

Δηλαδή τι;;; Για άλλους 9 μήνες;;; :huh::dry:

Εντάξει, κακό δε θα μου κάνει... αλλά... ουφ!!!!!

Και εντάξει, το καθόλου δεν παίζει βρε παιδιά...

Όσο και να προσέχεις...

Ακόμα και το ψωμί αλάτι και ζάχαρη έχει...

Και τα γλυκά τα'χω περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό. Άντε το πολύ πολύ κανά παγωτό τρώω. Χτες που φέρανε μια τούρτα στη μάνα μου, ίσα που πήρα ένα κουταλάκι για τη γεύση... καλή ήταν! :P :laugh:

Καλύτερα να ρωτήσεις - το ξέρω απο μια συνάδελφο μου που έκανε θεραπεία για 6 μήνες και μετά έπρεπε για αλλους τόσους να προσέχει. Δεν το κράτησε ποτέ! Η νύφη μου έκανε θεραπεία για μια αλλεργία για 2 μήνες και δεν το ήξερε ούτε αυτή ότι έπρεπε να προσέχει για άλλους τόσους. Η νύφη μου όχι μόνο δεν πάχυνε αλλά έχασε τελικά γύρω στα 6 κιλά. Δεν έτρωγε όμως καθόλου αλάτι, ζάχαρη αυτούς τους 4 μήνες.

geia sas koritsia!!!tyxeroula kai katerina kalh epitixeia kai mhn anxoneste ola kala tha einai!!kai egw exw xamhlh piesh gia pes mou roula mou esu pou ta exeis psaksei ti einai kalo gia thn xamhlh piesh??na trww kamia sardela??emena pali to prwi me pianoun adynamia zalades taxykardies kai meta aisthanome kalytera...stis 26 tou mhnos exw rantebou gia to kardiografhma eyxome na mou pei kala nea!!!!koritsia egw sunithos eimouna sta 58-60 auta einai ta kila mou kai analoga thn epoxh anebokatebenei!!!stis alles egymosines eftana sta 75-76 kila kai afou genousa mexri na sarantiso eixa 3-4 gia na ftasw sta kila mou.se ena biblio pou exw leei sto prwto trimino perneis 1-2 kila,sto deytero 6 kila kai sto trito 5 kila to opio antistixei sta 13 kila!!egw eimai twra sta 68 kila kai pistebw oti pali tha ftasw ta 75 parolo pou ithela na parw pio liga se ayth den blepw na ta katafernw kai den trww idietera ti na pw,,,niotho kai poli prismenh sa aythn thn egymosini.sto profil mou egw bali mia foto me thn kilia mou an thelete na deite!!esy roula tha ithela na dw mia foto me tosa liga kila pou exeis parei eimai periergi exeis kilia??aaaa ta eyxarista nea einai oti ayrio o antras mou exei interview se mia douleia makari na ton paroun.....se mia aiteria pou poulane aytokinita tis subarou!!!ta leme ayrio filia!!

Μαρία μου μήπως τρως πολλά αλμυρά;; Το αλάτι κάνει κατακράτηση και μέρος των κιλών σου μπορεί να οφείλεται σ'αυτό...

Τις πρώτες εβδομάδες δε μπορούσα να φάω κανονικά, είχα δυσπεψία και μόλις έτρωγα λίγο, ένιωθα σαν να'χω φάει όλο το ψυγείο. Για να καταλάβεις, τους πρώτους 2 μήνες έχασα 3 κιλά. Μετά έμεινα για 1 - 1,5 μήνα σταθερή και μετά άρχισα να παίρνω πάλι. Τώρα είμαι εκεί που ξεκίνησα. Ξεκίνησα σχεδόν 71, έπεσα στα 68 και τώρα είμαι πάλι 71.

Σίγουρα βοήθησε πολύ το ότι έχω ελαχιστοποιήσει το αλάτι και τα γλυκά στη διατροφή μου... ;)

Σας βάζω και μια φωτογραφία σχετικά πρόσφατη, πριν δυο περίπου εβδομάδες.

Καλή επιτυχία για τον άντρα σου!! :kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα στις κοιλίτσες τις φουσκωμένες....

Κατερίνα και τυχερούλα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Μαράκια μου, εγώ έχω πολύ μεγαλύτερη κοιλιά από εσένα!!! Έχουμε περάσει την κατηγορία καρπούζι και πάμε κάπου αλλού - γίγας καρπούζι????

Βέβαια εμένα εμφανίστηκε η κοιλιά από το 2ο μήνα, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα κάνω τούμπανο κοιλιά!!! Για αυτό βιάζομαι να τα τελειώσω όλα τώρα - σε λίγο καιρό θα χρειάζομαι καρότσι για να την μεταφέρω!!! :silly: :silly: :silly:

καλημερα ευγενια μου ελπιζω ολα να πανε καλα,εχω τρομερη αγωνια.αν ολα πανε καλα θα παμε με τη μαμα μου να του παρουμε τα πρωτα του φορμακια και θα βγαλω και εισιτηρια για ναξο.ελπιζω λοιπον να γυρισω με ψωνια και εισιτηρια γιατι αυτο θα σημαινει οτι εχω ακουσει καλα νεα.κοριτσια τη θετικη σας ενεργια να μου στειλετε να πανε ολα καλα...φοβαμαι πολυ..τοσο πολυ που σημερα σκεφτομουνα να μη παω να την κανω :S:blink::unsure:

τυχερουλα καλη τυχη και σε σενα εχεις ολες της ευχες μου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ .

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΙΑ ΕΧΩ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΤΣΙ? ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΛΕς

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΑΝΧΩΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

εγω δεν ειμαι και τοσο καλα σημερα αλλα προσπαθω να το παλεψω.μου ηταν δυσκολο να σηκωθω απο το κρεβατι ισως να εχω και λιγο πυρετο ποναει και λιγο ο λαιμος μου αλλα δεν λεω τιποτα για να μην μου κοψουν το κλιματιστικο

κατα τα αλλα χθες ειδα το μωρακι μου και ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι λιγο στουμπουλο ειμασε 29η και 1300gr και αναπτυσομαστε παρα πολυ καλα

και μετα απο ενα μηνα που θα ξαναπαμε να ειπε να μιλησουμε για τον τοκετο

Αυτες που το ξαναπερασανε ειναι μια χαρα εγω δεν θελω να το σκεφτομαι

Καλή σας μέρα κορίτσια μόλις σήμερα είδα το θεματάκι αυτό και είπα να γράψω και εγώ μιας και η ΠΗΤ μου είναι 4 Νοεμβρίου

Είναι το δεύτερο μου παιδάκι. Εχω ένα αγοράκι και τώρα θα κάνω κοριτσάκι. Θα έχουν 19 μήνες διαφορά

Τώρα είμαι 29,5 βδομάδων και δόξα το θεο είμαι καλά λίγο με τις ζέστες κατά τα άλλα περνάω

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΝGO ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ.

αντε και αλλο κοριτσακι στην παρεα μας!!!

υπαρχει λιστα την εχει η Μαρια τωρα λογω καλοκαιριου ειναι λιγο πιεσμενη απο Σεπτεμβριο που θα επιστρεψουν ολα τα κοριτσακια θα την βλεπουμε πιο συχνα.

INA 2006 έγραψε:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΝGO ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ.

αντε και αλλο κοριτσακι στην παρεα μας!!!

υπαρχει λιστα την εχει η Μαρια τωρα λογω καλοκαιριου ειναι λιγο πιεσμενη απο Σεπτεμβριο που θα επιστρεψουν ολα τα κοριτσακια θα την βλεπουμε πιο συχνα.

Σε ευχαριστώ πολύ ! Ωραία να βάλετε και εμένα στην λίστα σας

Καλημέρα και καλή επιτυχία στα δύο κοριτσάκια μας, θα περιμένουμε τα νέα σας!

Mango καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το κοριτσάκι σου!Είσαι κι εσύ έμπειρη μανούλα, οπότε θα μας βοηθάς κι εμάς τις πρωτομανούλες που τα έχουμε χαμένα! :cheer:

Ινα καλημέρα! σε καταλαβαίνω απόλυτα με το άγχος του τοκετού... κι εγώ το σκέφτομαι μερικές φορές, δεν το κρύβω! αλλά μετά σκέφτομαι οτι ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία, που θα πάει θα τα καταφέρουμε!!

Mariakap μην ανησυχείς είναι τέλεια η κοιλίτσα σου, κι εμένα κάπως έτσι είναι! :laugh:

Crazy ευχαριστώ για τη συμβουλή, ας ελπίσουμε να μην μου "ξαναέρθει" αλλά αν συμβεί θα το δοκιμάσω! πολύ γλυκιά η φωτό σου, μια χαρά φαίνεσαι! πολύ μικρή κοιλίτσα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
    • Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...