Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

Μαράκι Χρόνια Πολλά, να χαιρεσαι τον γιόκα σου και τον εσένα!!

Ειρήνη να χαίρεσαι τον Παναή και καλές διακοπές ελπίζω να έχεις!!

Εμείς χθες και σήμερα έχουμε λιώσει στο σπίτι με air condition - η ζέστη είναι ανυπόφορη!!Σε λίγο θα ετοιμαστώ να πάμε στην πεθερά μου - γιορτάζει και θα βγούμε έξω για φαγητό.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις πληροφορίες - μέχρι στιγμής το πιο φτηνό καρότσι το εχω βρει στο Ανατελω. Ολο το σετ 599 ευρω - στο εξωτερικό δεν έχω ψάξει ακόμα - θα το τσεκάρω. Σας αφήνω να πάω να κάνω ετοιμασίες. Ναταλι εμένα μου αρέσει το φουστανάκι!! Φιλιαααααα :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κι από εμένα, χρόνια πολλά! Ας βάλει η Παναγίτσα το χεράκι της να φέρουμε όλες οι μανούλες γερά μωράκια στον κόσμο!

Από εχτές φιλοξενούμε την γιαγιούλα μου γιατί είναι καρδιοπαθής και λείπουν οι γονείς μου και ο θείος μου κι έτσι για 1 εβδομάδα θα την φροντίζουμε εμείς! αλλά βρήκα χρόνο και μπηκα και διάβασα όλα τα νεάκια σας! πολύ χρήσιμα τα site για τα καροτσάκια, πρεπει σιγά-σιγά να αρχίσω να ψάχνω κι εγώ. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον να μου δώσει τα πράγματά του κι έτσι θα χρειαστεί να τα αγοράσω όλα, ίσως εκτός της ενδοεπικοινωνίας αλλά θα προτιμούσα να πάρω μία με κάμερα για να μη χρειαστεί να σηκώνομαι από το κρεβάτι συνέχεια. Εύη αυτή που θες έχει και κάμερα;

Εγώ δεν έχω άλλα νέα να σας πω, δεν έχω βγει από το σπίτι σήμερα. Χτες πήγαμε να ψωνίσουμε εσωρουχακια για εμάς και τελικά ψωνίσαμε και στην μπουμπού μας μπουρνουζάκι και 2-3 φορμάκια. Τίποτα άλλο νέο... Α! πήρα 1 κιλό την τελευταία εβδομάδα... :(:(

Ναταλι κι εγώ το φορεματάκι θα ψήφιζα! τι φόρεσες τελικά;

Κατερινάκι ρώτησες το γιατρό για το υγρό από το στήθος; για τις πισίνες πάντως είχα ρωτήσει παλιά γιατί είχα πάει το Μάιο σε θερμαινόμενη, και μου είχε πει ότι αν είναι καθαρή μπορώ να μπω.

Καλό βράδυ κουκλίτσες, όνειρα γλυκά! θα τα ξαναπούμε αυριο!

Καλημέρα κουκλίτσες και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Σήμερα ήταν αδύνατο να ξυπνήσω να έρθω στην δουλειά! Γυρίσαμε σπίτι στις 1:30 (αν και με πήρε και στο αυτοκίνητο ο ύπνος για κανά μισάωρο) και έπρεπε να σηκωθώ στις 7:30.. χα χα χα, πάλι καλά στην δουλεια ήρθα σχεδόν στην ώρα μου..

Αυτό που έχω παρατηρήσει στον ευατό μου είναι οτι το πρωί είμαι μια χαρά και το βράδυ είμαι σαν κούτσουρο..δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου από την μέση μου. Πρέπει να ξεκουράζομαι περισσότερο - αυτές τις μέρες είχα και τους γείτονες - φίλους σπίτι μου που δεν έχουν air-condition και δεν μπορούσα να ξεκουραστώ, όπως έπρεπε.

Λέω να πάρω άδεια την Παρασκευή να κάνω την καμπύλη ζαχάρου, το Σάββατο έχω ΙΑΣΩ για εξετάσεις αίματος, coombs και την ένεση για το rhesus μου και το βράδυ γάμο και τραπέζι...

Για το θέμα πισίνας μου το έχει απαγορεύσει κατηγορηματικά!!! Όσες φορές πήγαμε για να κάνει ο άντρας μου καμιά βουτιά (έχω 2 τετράγωνα από το σπίτι μου ξενοδοχείο με πισίνα)εγώ τους κοίταζα και τους καμάρωνα... :(:(

Kalhmera kouklitses kai kouklakia kalh evdomada na exoume(an den pethanoume oles apo thn zesth).... :blink::blink: Enina mou h siggekrimenh endoepikinonia den exei kamera alla egw thn thelw giati exei auto to stromataki pou mpenei kato apo to mwro kai to parakolouthei otan koimate mhn tixon kai stamatisei na anapneei (o legomenos efnidios vrefikos thanatos)FTOU,FTOU MAKRIA APO EMAS.....Egw avrio paw gia thn kampilh zaxarou, elpizw na mhn diksei tpt periergo :dry:

κοριτσάκια μου καλημέρα !

χρόνια πολλά σε όλες που γιόρταζαν .

αύριο είναι η μεγάλη μέρα έχω πάρα πολύ αγωνία. θα μπώ να σας πώ τα νέα καλά η κακά . εύχομαι όλα να πάνε καλά . ΄

Εχθές το απόγευμα έκανα ερευνα αγοράς για καρότσια.

καλά το λητώ φαρμακείο μόνο αυτό σας λέω εκεί που έχω καταλήξει είναι στο ανατέλλω που τα ίδια καρότσια τα έχει 100 ευρώ και 150ευρώ πιο κάτω . εσείς έχετε κοιτάξει για τιμές ?

Καλημέρααα! όσο γίνεται δηλαδή με τέτοια ζέστη... μάλλον πρέπει απλά να ευχηθω "καλό μας κουράγιο"....

Εύη δεν ήξερα ότι υπάρχει και κάτι τέτοιο σε ενδοεπικοινωνία!! Όντως μακριά από εμάς Παναγίτσα μου, αλλά καλό είναι να το έχεις!

Ευγενία κι εγώ στο γραφείο, συμπαράσταση θα κάνουμε! με τη μέση μου τα ίδια παθαίνω, το πρωί που ξυπνάω είμαι σχετικά καλά και από το μεσημέρι και μετά αρχίζουν τα όργανα! είναι και από την καρέκλα του γραφείου τόσες ώρες αλλά τι να κάνουμε;

Για την καμπύλη θα πάω την άλλη εβδομάδα, που θα έχω και άδεια 3 ολόκληρες μερούλες... πάντως μην πάτε μόνες σας γιατί σε πολλές προκαλεί ζαλάδα μετά, να έχετε κάποιον να σας γυρίσει!

Καλημέρα τυχερούλα, τι είναι αυτά που λες;;;; τι "καλά ή κακά";;;;; όλα μια χαρά θα είναι, θα περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα! για καροτσάκια εγώ δεν έχω κοιτάξει ακόμα, τα υπόλοιπα κορίτσια όμως το έχουν ψάξει το θέμα! για το λητώ κι εγώ έχω ακούσει ότι είναι "φαρμακείο"... σε όλα... δεν εχω σκοπό να πάω!

Στο Λητώ για το peg perego pliko P3 μου είχαν πεί περίπου 700 ευρώ, σε συνοικιακό κατάστημα 650 € και προχθές είδα στο site του ΑΝΑΤΕΛΩ, 599. Στο e-baby το έχει 559+39έξοδα αποστολής = 598.

Από ότι κατάλαβα στο Ανατέλω πρέπει να έχει καλές τιμές. Μάλλον πρέπει να κάνουμε μια επίσκεψη και προς το ΙΛΙΟΝ. Αν πάμε όλες μαζί θα τρομάξουν ή θα μας κάνουν καλύτερες τιμές????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

να κανονίσουμε να πάμε όλες οι μανούλες στο ιλιον θα μας κανουν κανένα καρότσι δώρο τοσες που θα μαζευτούμε!!!!

Πλάκα-πλάκα Ευγενία δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακή ιδέα!!! για σκέψου να παμε καμιά 10ριά από εμάς! αν του πούμε να μας κόψει από 100€ στην κάθε μία και τους κάνουμε 5.000 € τζίρο θα τους χαλάσει;;; ειδικά στις μέρες μας...

Δεν υποχρεώνεις κανέναν! μαζευόμαστε όσες θέλουμε και αν θέλουμε, και απο εκεί και πέρα και αυτός αν θέλει το κάνει και αν θέλει όχι! αν π.χ. μαζευτούμε 10 και του πούμε ότι με αυτή την προϋπόθεση θα έχεις 10 πωλήσεις αλλιώς θα έχεις 1 ίσως να το σκεφτεί.... λέμε τώρα...

Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολλά λεφτά τα 600 € για καρότσι... η κουμπάρα μου μεγάλωσε και τις 2 της κόρες με καροτσάκι που της στοίχισε 160 €! και ακόμα το χρησιμοποιεί, η μικρότερη είναι 2 χρονών τώρα. Τι να πω είναι και θέμα τύχης το αν ένα φτηνό καρότσι θα σου βγει τελικά καλό. Για αυτό έχω προβληματιστεί

Είναι καρότσι, πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου και τσάντα - είναι το modular - ξέχασα να σας το πω!! Λέτε να το κάνουμε???

Ναι το έψαξα κι εγώ στο ανατέλλω, είναι πραγματικά πολύ ωραίο! αλλά ακριβό ρε γαμώτο... κοίτα, εγώ είμαι μέσα πάντως! αν το δεχτεί (αν...) το σκέφτομαι για 500 €!

Λοιπόν, ρώτησα τώρα ένα συνάδελφο που γέννησε η γυναίκα του τον Ιούλιο, και εκείνοι ψώνισαν όλα τους τα πράγματα από το motherbaby (www.motherbaby.gr). Ακόμα και το καροτσάκι τους, είναι ελληνικής κατασκευής και όχι κινέζικο - γιατι πολλοί πουλάνε κινέζικα - και το πήρανε 250 € (καρότσι, τσάντα και κάθισμα αυτοκινήτου, το ίδιο δηλαδή με αυτό που λες αλλά χωρίς το port-bebe γιατί δεν το ήθελαν, με αυτό πήγαινε στα 400 €). Είναι πολύ ευχαριστημενοι γενικά. Μου το είχε συστήσει για κρεβατάκι, δεν ήξερα ότι έχει και καρότσια... μεγάλη διαφορά πάντως τα 250 με τα 600, δεν ρίχνεις κι εσύ μια ματιά;

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή εβδομάδα, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις και καλό κουράγιο για τη ζέστη... :dry::unsure:

Βλέπω ότι πιάσατε την κουβέντα για τα καρότσια εε;;

Από μια σύντομη αναζήτηση που'χω κάνει στο ίντερνετ, τα ξένα sites δίνουν πολύ καλύτερες τιμές. Μιλάμε για διαφορές ακόμα και 200 ευρώ για το ίδιο καρότσι!! Αν τελικά πάρω καρότσι (μου'χουν πει ξαδέλφια μου να μου δώσουν), μάλλον θα το παραγγείλω από έξω..

Ρίξτε μια ματιά τι έκανε η φίλη μου η Ολίβια: http://blog.eimaimama.gr/2009/11/blog-post_03.html

Πήρε σετ καρότσι - πορτ μπεμπέ - καθισματάκι και της ήρθε γύρω στα 360 ευρώ φτηνότερα από το να τα αγόραζε στην Ελλάδα!

Έχω βρεί και εγώ πολύ πιο φτηνά καρότσια - τα οποία είναι και αντίγραφα της peg peregο αλλά δεν μου άρεσαν.. και το on track είναι πολύ πιο φτηνό της ίδιας εταιρείας αλλά και αυτό έχει τις διαφορές του. Υπάρχει και ένα της Silver Cross, που είναι απο νεογέννητο και είναι τύπου ομπρέλα (6,5 κιλά). Έχει στην Ελλάδα περίπου 250-260 ευρώ. Δεν θυμάμαι

αν και απο ότι διαβάζω στο internet τώρα, δεν είναι και απο τα προτεινόμενα!!Εγώ δεν θέλω να πάρω κάτι φτηνό αλλά όχι αξιόπιστο.Είμαι της άποψης να πάρω ότι καλύτερο μπορώ απλά να το βρω στις χαμηλότερες τιμές - ευτυχώς έχουμε κάνει το κουμάντο μας και θα τα βγάλουμε πέρα.

Crazy ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! πρέπει να το ψάξουμε για online παραγγελία έχεις δίκιο....

Μπήκατε καθόλου στο site που σας είπα; Ευγενία είδες τα καροτσάκια τα δικά τους; έχει και μάρκες σε σχετικά καλές τιμές, ο συνάδελφος αυτός όμως μου είπε ότι δεν διαφέρουν τα δικά τους με τα ακριβά σε ποιότητα, τώρα κι εγώ δεν έχω προσωπική άποψη γιατί δεν έχω κοιτάξει ακόμα τίποτα από αυτά! αν καταλήξω όμως σε μάρκα σίγουρα θα το ψάξω και για αγορά από το ίντερνετ!

Γεια σας κοριτσακια.

Πριν λιγο γυρισαμε απο τις διακοπουλες και μπηκα να δω τα νεα σας αλλα δεν εχω προλαβει να τα δω ολα.

Ειδα οτι εχετε αρχισει ερευνες για ψωνια ε?Εγω περιμενω ποτε θα βγουν τα χειμωνιατικα για να παρω τιποτα...

Α χρονια πολλα στα κοριτσια και στα παιδακια τους που γιορταζαν.

Παω να διαβασω και αλλα νεακια και θα ξαναρθω!

καλημερα κοριτσια.αυριο ειναι η μεγαλη μερα..β επιπεδου..εχω αγχωθει τρελα και κανω ολη μερα δουλειες για να ξεχαστω.με επιασε η μουρλα να φτιαξω τα ντουλαπια της κουζινας και να καθαρισω το ψυγειο :blink: απο το να καθομαι και να αγχωνομαι καλυτερα αυτα...τυχερουλα μαζι ειμαστε αυριο τι ωρα εχεις την εξεταση?εγω 12μιση.μολις μπω σπιτι θα σας ενημερωσω ελπιζω ευχαριστα.

ειστε θεοτρελες που θελετε να μαζευτητε 10 ατομα να πατε να παρετε καροτσακι!!!!χαχαχαχαχα αν το κανετε οντως καποια να τραβηξει το υφος του πωλητη μολις μπειτε ολες μαζι στ καταστημα να το δω!θα παθει πολιτισμικο σοκ!μακαρι να ερχομουνα κι εγω στην ομορφη παρεουλα σας για καροτσακι αλλα θα το παρω απο τη ξαδερφη μου.

κοριτσια κι εγω απο το μεσημερι και μετα δεν τη παλευω με τη μεση μου.οταν ειμαι ορθια δεν εγω κανενα προβλημα αλλα μολις ξαπλωσω κοκαλωνω καιμενω εκει!ουτε πλευρο δεν μπορω να γυρισω,το παθαινετε κι εσεις αυτο?

Κατερινάκια έλα στην παρέα μας μόνο και μόνο για να δεις το ύφος του!!!!θα πάθει πανικό!!! Και ας μην πάρουμε τπτ θα ρίξουμε πολύ γέλιο!!! Όσο για την μέση και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Χρειάζομαι βοήθεια πλέον για να κάνω οποιαδήποτε κίνηση - μέχρι και το εσώρουχο μου έβαλε χθες το βράδυ ο άντρας μου γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ. Το πρωί βέβαια είμαι πουλάκι - κάνω και ακροβατικά.

Την πίεση την κοιτάτε καθόλου?

τα ιδια κι εγω το πρωι πουλακι και μετα το μεσιμερι σερνομαι στα πατωματα...!τη πιεση μεχρι στιγμης δεν τη μετραω αλλα σε καθε επισκεψη μου τη μετραει ο γιατρος.λεω παντως να δωσω πιο πολυ προσοχη γιατι ποτε ποτε το δεξι μου αφτι βουλωνει κσι μολις τωρα καπου διαβασα οτι το βουλωμα των αφτιων στην εγκυμοσυνη εχει να κανει με την υψηλη πιεση αλλα δεν ξερω αν αληθευει βεβαια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...