Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kala eipame pos h epistimh proxoraei alla nomizw pos den einai aparetitos o (analiths klamatos) sthn arxh pelagoneis alla polu grigora matheneis na ksexorizeis kai monh sou ta diaforetika klamata tou mwrou sou...Egw gia na pw thn amartia mou exw ena mhxanima pou mporei na katagrapsei tous xtipous ths kardoulas tou kai thn vazw sixna pikna gia na eimai sigourh pos ola pane kala :blush::blush: Alla den thn agorasa mou thn xarise h nifh mou, ntroph na elega pos den thn thelw :blush::blush: Roula h endoepikinonia einai auth alla oi lira poso paei enanti sto euro???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Crazy έγραψε:

Λοιπόν, τελική τιμή με τα μεταφορικά: 104 ευρώ... να το παραγγείλω;;; :P :laugh:
Kala milame pos einai ta misa lefta akrivos :angry::angry: Mou fenete tha valw ton kolito tou antra mou mia mera na kanei merika psonakia....Prepei na exeis pistotikh gia na psoniseis etsi den einai???

Ναι, χωρίς πιστωτική δε γίνεται.

Τι να κάνω τώρα... έχω έτοιμη την παραγγελία, ένα στάδιο πριν την επιβεβαίωση... να το παραγγείλω, είναι καλό;;; Το'χεις δει σε φίλη σου;

To eixe h nifh mou sthn anepsia mou kai einai oti kalitero gia na se proidopiei an to mwro sou ksafnika den anapneei h exei pathei anarofish ston upno tou, to stromataki to exeis mexri 6 mhnon peripou kai thn endoepikinonia kanonika opos tis ales meta..

Egw tha to parw pantos...

Είναι οι σακούλες που ταιριάζουν στον κάδο.

http://www.moro-ltd.gr/index.php?option ... &Itemid=62

Δεν το θεωρώ απαραίτητο σαν αγορά, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό.

Τελική τιμή, ενδοεπικοινωνία, κάδος και 3 ανταλλακτικά με τις σακούλες=138 ευρώ (πριν δεν είχα υπολογίσει τα μεταφορικά).

KORITSIA MOY EIDA POY GRAFATE GIA KAROTSIA.EGW BRIKA AYTO TO SITE POY EXEI TO SET 299€ EKEI POY TO BRISKEIS 500 SE ALLES SELIDES. TO SITE EINAI AYTO http://www.anatello.gr/cart/product.php ... t=3&page=1.

EMENA 8A MOY TO PAREI I PE8EROYLA MOY...

Κορίτσια καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά, με υγεία και κάθε καλό στο σπίτι σας!

Και με το καλό να υποδεχτούμε όλες τα μωρά μας!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και να χαίρεστε όσους έχετε που γιορτάζουν!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ---

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Γεια σας κοριτσια!!! Χρονια πολλα σε ολους και σε οσους γιορταζουν.

Ειχα μερες να μπω. Τα νεακια μου μια χαρα. Την Τριτη ειχαμε παει στο γιατρο. Ο μπεμπης τελειος 430γρ!!! Θρεφταρακι!!! Ολα καλα φαινοντουσαν. Κουναγε χερια ποδια και καταπινε αμνιακο υγρο. Υπεροχο. Στις 23 εχουμε και τη Β επιπεδου. Την Πεμπτη καναμε και τον πολιτικο μας γαμο. Οποτε μπηκα κι εγω στο κλαμπ των παντρεμενων. Αυτα τα νεακια μου. Θα κατσω να διαβασω και τα δικα σας τωρα και μετα θα παω για μπανακι. Να πεσει ο ηλιος λιγο. Φιλακια σας. :kiss::kiss:

Γεια σας κοριτσουδια μου!

Χρονια πολλα σε ολες οσες γιορταζουν σημερα!

Ειμαστε μια χαρα το πρωι ειχε πολυ ζεστη και κατσαμε μεσα! το βραδυ ειμαστε καλεσμενοι με τον αντρεα σε γιορτη φιλου [Παναγιωτης απ οτι καταλαβατε.. ;) ] και αν μπορει να κρατησει η μαμα μου τα μικρα θα παμε!

ααχ αφηστε και δεν ξερω τι να φορεσω..

εχετε να μου προτεινεται καμια ιδεα?

kalhmera apo to montreal!!euxome xronia polla se oles tis maries kai se opious giortazoun.......euxome olopsyxa xronia polla sto gio mou pou latrebw giati san shmera prin 7 xronia ton gennhsa kai htan apo tis pio eytuxismenes meres apo th zwh mou mias kai shmera exei dipli giorti to agori mou!!!xronia polla kai gia ton panah ths eirinis kai h megali mas panagia megali na einai h xarh ths na mas boithisei oles na exoume gera ta mwrakia mas sta xairia mas!!!! :) :) :):)

Μαρακι μου χρονια πολλα και σε εσενα να χαιρεσαι την γιορτουλα σου και φυσικα να χαιρεσαι τον κουκλο σου! Να τα εκατοστησει παντα γερος και δυνατος να ναι!

Φιλεναδαααααααααα μου αν και σου στειλα και στο κινητο Χρονια πολλα και απο εδω για το Παναη σου να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι δ μπορούσε ο γιατρός να μετρήσει αυτά που ήθελε. Μας είπε να παμε μια βόλτα κ να ξανα παμε. Εγω αγχωθηκα μήπως δ βρίσκει ρινικο οστο. Αλλα ολα στο κεφάλι μου ηταν χαχα. Οχι φυλο δ ειδαμε. Δε ρώτησα κιολας. Με έπιασε τέτοιο αγχος π ήταν τελευταίο π με απασχολούσε να μάθω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...