Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυουλες Νοεμβριου-Δεκεμβριο 2010 Νο3

Recommended Posts

Kalhmera koritsia...Egw molis ksanaaniksa to a/c den palevete auth h zesth..To klinw mono kai mono gia na ksekourasw to mhxanima giati oloi me katatromaksan mou lene pos tha to xalasw epidi to doulevw sinexia kai me exei piasei panikos,an xalasei twra mes ton kafsona ti tha kanw????? :dry: :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!! :)

Πολλή ζέστη και σήμερα.. και αύριο.. και μεθαύριο!!

Ευάκι, μη βάζεις το κλιματιστικό στο φουλ, ούτε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Αν το βάζεις πχ στους 22, δεν πρόκειται ποτέ να πιάσει αυτή τη θερμοκρασία και το μηχάνημα θα δουλεύει σαν τρελό για να πιάσει το ανέφικτο!

Βάζε το εκεί γύρω στους 26-27 βαθμούς στη χαμηλή ταχύτητα, έτσι ώστε να διατηρεί μια νορμάλ θερμοκρασία στο σπίτι, χωρίς να ξεπατώνεται..

Εγώ αυτό κάνω και το'χω και δουλεύει σχεδόν μέρα νύχτα αυτό το διάστημα. Κι έχω παρατηρήσει ότι αποδίδει! ;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου! τι κάνετε; αχ τι θα κάνουμε με αυτή τη ζέστη... μη μου λες τέτοια Εύη μου γιατί κι εμένα συνέχεια ανοιχτό είναι! τη μέρα του σαλονιού και το βράδυ της κρεβατοκάμαρας, αυτό μας έλειπε να χαλάσουν, καήκαμε!

Crazy και Ναταλία ευχαριστώ που με καθησυχάσατε! ο γιατρός μου λείπει διακοπές όλο τον Αύγουστο και δεν θελω να τον ενοχλήσω αν δεν είναι κάτι σοβαρό..

Μαιρούλα την καλύτερη περίοδο πήγες για διακοπές, υπομονή κορίτσια με την ζέστη...

Roulitsa telika piga kai egrapsa thn kampilh zaxarou proxtes sthn giatro tou tamiou mou, mou egrapse thn 75ara..Egw zitisa thn 100ara alla me agriokitakse kai mou leei "sas parakalw eiste giatros,pios ta leei auta ta pragmata" Ti na ths elega,(na ta legame meta koritsia proxtes kaiiiii)..Elpizw na exw kala apotelezmata mono giati mou exei ginei emonh idea auto to zaxaro teleftea :dry::dry::dry:

Esois exete paei katholou gia mpanio autes tis meres??? Emena den me afinei o giatros mou na kanw mpanio edw giro stis paralies pou einai konta sthn polh kai den nomizw na anteksw apla na kathome kato apo thn omprela toses wres mexri na kanoun to mpanaki tous h korh me ton antra mou...Gia pisines sas exei pei kati o giatros,epitrepete?????

Αμάν κι αυτή, λες και θα πληρώσει από την τσέπη της!! :angry:

Μην αγχώνεσαι Ευάκι μου, κι από την 75αρα, θα βγάλει τα συμπεράσματά του ο γιατρός. Πότε θα την κάνεις;

Μπάνια μου'χει πει να κάνω ελεύθερα, αρκεί να είναι σε καθαρή θάλασσα. Και που βρίσκεις εγγυημένα 100% καθαρή θάλασσα, οεο;;; Ούτε από μακριά δεν την έχω δει τη θάλασσα φέτος... Εννοείται πως εδώ στην Αττική δεν πάω, ποτέ δεν πήγαινα.. Αλλά και στην Εύβοια αν πηγαίναμε, δε νομίζω ότι θα το ρίσκαρα να μπω, άντε μέχρι το γόνατο...

Για τις πισίνες δε μου είπε τίποτα, αλλά δε ρώτησα κιόλας γιατί ούτε σε πισίνες πάω! :P :laugh:

καλησπερα κοριτσακια!εγω σημερα δεν εχω σηκωθει απο το κρεβατι..σηκωνομαι για να φαω κατι και μετα ξανακοιμαμαι.με χουν πιασει τρελες υπνηλιες...δε μπορω να παρω τα ποδια μου.

λενιω,εγω σου λεω αφου ειναι πολυ να ρωτησεις το γιατρο σου παντως απ'οτι ακουω ολες το εχουμε οποτε δεν θα ειναι κατι. εμενα απο το στηθος μου ειχετρεξει σταγονιτσα και οταν το ζουλαγα εβγαζε λιγο ασπρο υγρο.αυτο ομως μου κρατησε για λιγες μερες και εκτοτε δεν βγαζω τιποτα.δεν ξερω αν και που μου σταματησε ειναι φυσιολογικο..εσεις που βγαζατε αυτο το υγρο το εχετε παντα?

μολις εμαθα οτι ο αντρουλης μου εχει τριημερακι το επομενο σκ και πεταξα απο τη χαρα μου κοριτσια επιτελους μινι διακοπουλες!!!!!!λεμε να παμε ναξο (απο κει ειναι η μανα μου) αλλα πρεπει πρωτα να ρωτησω το γιατρο γιατι εχει ενα θεμα με τις αποστασεις και ειναι πολυ πιθανον να μη με αφησει...αφηστε που τις τελευταιες 3 μερες εχω πονακια συνεχως στη κοιλια λες και ειμαι αδιαθετη(πολυ ελαφρυα)ολες μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνειη μητρα και πιεζει τα οργανα.λετε να παρω το γιατρο μου?

σημερα ειδα για πρωτη φορα τη κοιλια μου να κανει καρουμπαλακι απο τη κλοτσιτσα!!!τι μοναδικη εμπειρια ειναι αυτη???να προσθεσω τελος κοριτσια οτι χθες ανεβηκα στη ζυγαρια και μου πεσαν τα φτερα...εχω παρει 6 ολοκληρα κιλα....απο τα οποια τα 2 μεσα σε 2 βδομαδες....επαθα ενα σοκ αλλα δε πειραζει μετα ελπιζω να τα χασω :S

Lew na paw apo vdomada,opote tha mou poune oti mporw gia na telionw kai mauto...Gia pisines skeftika mipos kai pigename sthn waterland me thn mikrh mias kai einai pio organomena me toualetes kai fagito giati otan eimai ekso apofevgw na pinw pola igra an den exei toualeta konta kai mafthn thn zesth einai sxedon adinato na mhn pieis merika litra nero thn wra :P:P kai meta ante na vreis katharh toualeta na kaneis pipi sou :):)

Καλώς την Κατερίνα! Καρουμπαλάκι εε;;; Πλάκα δεν έχει;; :) :)

Κι εγώ με το ζόρι σηκώθηκα σήμερα... άνετα θα συνέχιζα κανένα 8ωράκι ακόμα!! :P

To γιατρό σου να τον πάρεις και να του το πεις. Εκείνος θα κρίνει για το αν είναι φυσιολογικά τα πονάκια... που λογικά είναι, αλλά καλύτερα ενημέρωσέ τον. Τώρα όσον αφορά τη Νάξο, να δεις τι θα σου πει κι ο γιατρός..

Εμένα υγρό δεν έχει βγάλει, τουλάχιστον όχι ακόμα... φλέβες έχει πιο έντονες και κατά τα λεγόμενα του άντρα μου, φαίνεται πιο "γεμάτο".. :unsure:

Για τα κιλά εγώ δε μιλάω... :P

Katerina mhn anxonese kopela mou me ta kila sou, apo oti ida sto fb eisai adinatoula polu kai se pernei na valeis kai kanena parapano, mia filh mou evale 35 oloklira kila sthn proth egkumoshnh ths kai sthn defterh 17 alla meta egine opos htan palia kai etsi exei paraminei apo tote........Na sas pw kai ena trelw pou akousa prin liges meres apo thn mama mou ;););) Mia xorianh mas pige thn korh ths espefsmena sto kento ygeias tou xoriou mas prhn liges meres (h korh einai 19 xronon)me tromero kilopono, thn eksetazei h agrotikh giatros kai ths leei "mipos eisai egkuos" to koritsaki leei "oxi eixa periodo prin 18 meres"..Parola auta ths leei malon einai kati gunekologiko kai thn stelnei sto nosokomio, ekei den prolavan na thn paroun gia eksetash kala,kala kai vgenei o giatros kai leei stous gonois ths "na sas zhsei h eggonh"..Peftei kato kserh h mama ths, kai egw malon auto tha pathena. Den eixe katalavei tpt toso kairo h kopela pos einai egguos oute kai fenotan, singkekrimena eixe paei h theia mou sto kommothrio pou doulevei prhn liges meres kai thn xtenise h kopelitsa forouse ena steno tzin kai ena mplouzaki pou fenotan kai h kilia ths htan plaka milame...Stenaxoriotan teleftea epidi eixe parei 4 kila kai ekane dieta gia na ta xasei kiolas :):) Eutixos kai o filos ths kopelas to pire polu kala to olo thema, malista pire sthn mama tou thlefono apo to nosokomio kai thn rotaei, "mana mipos theleis na gineis giagia?" Leei kai h guneka "thelw paidi mou" EE tote ela na deis thn eggonh sou!!!!!! :laugh: Sorry an sas kourasa alla mou arese auth h istoria kai ta kserw toso leptomeros giati tous gnorizw polu kala tous anthropous

κοριτσια και μενα δε μαφηνει περιφεριακα και μεσα στην αθηνα αλλα και απο μονη μου δηλαδη δεν θα πηγαινα!

evi εγω κυριακη πηγα σε πισινα για μπανακι,αν και δεν εχω ρωτησει το γιατρο μου (κακως βεβαια).να τον ρωτησεις πρωτα.ειναι στην αλιμου καπου πισω απο τα jumbo.εχει 2 πισινες η μια ειναι για παιδια και μεγαλους (σε αυτην εκανα μπανιο)ειναι μιση ρηχη για τα παιδακια και με τσουλιθρα μεσα στη πισινα να απασχολουνται.ηταν πολυ καθαρα και με ναυαγοσωστη.ειχε τουαλετες και αν θελεις να τσιμπησεις κατι εχει καφετερια που ομως εχει και αρκετα σαντουιτσ και τετοια...εγω προσωπικα ξετρελαθηκα και καποια στιγμη οταν θελω να παω για μπανακι εκει θα ξαναπαω!σου φευγουνε λιγα παραπανω απο το να πηγαινες θαλασσα,αλλα δε ρισκορεις με τη καθαροτητα του νερου και εχεις ανεση με τη τουαλετα.εχει και ξαπλωστρες με ομπρελα και τραπεζια με καναπεδες.θα ρωτησω κι εγω τον γιατρο μου αν μπορω να ξαναπαω...παντως στο ιντερνετ διαβασα οτι επιτρεπεται.θα σου στειλω που ακριβως ειναι και πως λεγεται το βραδυ γιατι ο αντρας θυμαται καλυτερα.η waterland που ειναι???

crazy θατον παρω το απογευματακι και θα του κανω ολες τις ερωτησεις μαζεμενες!!

Egw koritsia sthn proth mou egkumoshnh me to zori evgaza mia stagona sto telos telos ths egkumoshnhs otan ta patousa, den mporw na pw pos eixa gala otan gennhsa telika giati evgaza mono me thilastro kai auto kamia 20ria meres mono. Twra exei merikes evdomades pou vgazoun apo kamia stagona otan ta pataw pali alla einai akomi noris opote elpizw pos authn thn fora tha kataferw na thilasw,dld tha exw galataki gia ton mpemph mou...Katerhna mou egw to vlepw san thetiko shmadi pou trexoun apo twra ta stithoi sou exei arxisei h paragogh kai mia ksaderfh mou etsi arxise apo ton 5o mhna kiolas kai meta evgaze 150 ml apo to kathe stithos kathe fora me to armextiri :laugh: :laugh:

Γράψ'τες κάτω Κατερίνα γιατί μέχρι το απόγευμα θα του βγάλουμε πολλές ερωτήσεις του ντόκτορ σου!!! :P :laugh: :laugh:

Έχουμε και λέμε:

-πονάκια

-ταξίδι στη Νάξο

-πισίνα

-υγρό από το στήθος

-????

:laugh: :laugh::laugh: :laugh::laugh: :laugh::laugh: :laugh:

AAA gia ta ponakia valte kai emena mesa exw kai egw arketa xamila opos otan perimeneis periodo... :dry::dry: Emeis menoume Thessalonikh Katerina mou kai h waterland einai fevgontas gia xalkidikh etsi opos to periegrapses kai esu einai giauto anarotiomoun an kanei einai polu organomena ekei..

εχω ακουσει απο πολλες κοπελες οτι ηταν πλακα τους πρωτους μηνες!και δεν φαινοντουσαν καθολου.εγω ειχα πεταξει απο την αρχη κοιλιτσα!

Crazy ελπιζω να μη τον πριξω σαββατιατικα τον ανθρωπο με τοσες ερωτησεις!!!

κοριτσια εχω μπει στο site του Mothercare και χαζευω.δεν θα τα παρω ολα απο κει μιας καιο συζηγος δουλευει στα jumbo και εχουμε εκπτωση 20%

αλλα σημιωνω απλα τι θα χρειαστω να αγορασω.φαναστιτε οτι ολα τα βασικα θα τα παρω απο συγγενη..αλλα αποτι βλεπω ειναι ουκ ολιγα τα συμπραγκαλα που χρειαζομαστε για τα μωρακια μας περα των βασικων,οποτε θα μου φυγει και τπ αχτι να του ψωνισω που αγχωνομουνα.ουτε που ειχα φανταστει ποτε ποσα πραγματα χρειαζεται ενα μωρακι μολις ερθει στη ζωη!τοσο μικρο και τοσο ακριβο!!!!!χεχεχε δε πειραζει χαλαλι τους τα αγγελουδια μας αξιζουν τα παντα!

ευγενια εσυ που σκεφτεσαι να φτιαξεις δωματιακι με θεμα τη ζουγκλα,πετυχα στο site mothercare εκει που λεει σετ δωματιου παντες για κουνια κουβερτακια και τα λοιπα με θεμα τη ζουγκλα ριξε μια ματια!

crazt ευτυχως που μου εγραψες τις ερωτησεις που εχω να κανω στο γιατρο με τη σειρα γιατι θα μπερδευομουνα!θα κοιταω το post σου οταν ειναι να μη ξεχασω τιποτα :laugh: :laugh: :laugh:

Χαχαχαχαχαχα...... περιττό να σου πω ότι κάθε φορά που πάω στο γιατρό, έχω το σκονάκι μου μαζί!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Πάνω σ'αυτό που λες περί πραγμάτων...

Κι εγώ ξεφύλλιζα τους καταλόγους του mothercare και του prenatal... νομίζω αρκετά από αυτά που έχουν μέσα είναι περιττά. Δηλαδή ουσιαστικά εκμεταλλεύονται τον ενθουσιασμό μας για τον ερχομό του μωρού. Νομίζω αρχικά πρέπει να ξεκινήσουμε με τα βασικά και απαραίτητα, να δούμε και τι δώρα θα φέρουν στα μωρά μας και στην πορεία, όταν διαπιστώνουμε ότι κάτι το χρειαζόμαστε ή μας λείπει, τότε να το αγοράζουμε... Δεν είναι καιρός για σπατάλες και περιττά πράγματα!!

Και κάτι ακόμα... χτες έκανα μια μικρή έρευνα για καρότσι, μιας και το συζητούσαμε με την Ευγενία. Οι διαφορές στις τιμές από τα ελληνικά στα ξένα sites είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!!! Πχ βρήκα ακριβώς το ίδιο καρότσι per perego (το γράφω σωστά;; ) με διαφορά 100-150 ευρώ!!! Έλεος δηλαδή!!!

Έχει να πέσει πολύ ψάξιμο, σερφάρισμα και παραγγελίες online!! ;)

εχεις δικιο μεγαλη εκμεταλευση...το εχω ακουσει κι εγω οτι στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο φτηνα!αν δε δανειστεις εννοειται να τα παραγγειλεις απο εξω.γιατι εδω ψαχνουν για κοροιδα μου φαινεται! οσο για τα δωρα δικιο εχεις θα γεμισει ο τοπος!!!

για πειτε μας οι εμπειρες μανουλες σας φερανε πολλα δωρα στο μαιευτηριο και κυριως τι ηταν αυτα τα δωρα??ετσι να ξερουμε τι αγορεςς να κανουμε.εμενα παντως που ειναι το πρωτο μου εχω αγχωθει μηπως ξεχασω να του παρω κατι και τρεχω!!

Emena koritsia ta megalitera dwra krevataki ntoulapa mou ta pire h pethera mou, karotsi mou to pire ha mama mou kai ena mousiko peristrefomeno ths chicho mou to pire h pethera mou...Oi perisoteroi fernoun rouxalakia san prota dwra ektos apo tis theies mou pou eixa to tharos na tis zitisw oti ithela, apo tou antra mou to soi mas eferan poloi xrisafika...Episis h mama mou mou pernei ametrita rouxa mexri kai shmera kathe sezon gia thn mikrh mou,sthn Souhdia exei polu pio oikonomika rouxalakia kai se polu kalh piotita..

Λοιπόν, πριν λίγο καιρό βρήκα αυτό: http://www.babyspace.gr/BabyCostCalculator.html

Και το συμπλήρωσα με βάση αυτά που ξέρω, στην κατηγορία μεσαία τιμή... αποτέλεσμα;; Τράβαγα τα μαλλιά μου!!!! Μιλάμε για τρελά λεφτά!! Δοκιμάστε το να δείτε!

Δείτε κι αυτό που έλεγα πριν για το καρότσι.

Το ελληνικό site http://toys-shop.gr/product_info.php?products_id=7431 370 ευρώ, το ξένο http://www.ebaby.gr/peg-perego/eanuooe- ... erego.html ούτε 170 καλά καλά και με τα έξοδα αποστολής!!!

Δηλαδή μιλάμε για 200 ευρώ διαφορά!!!!

Το ebaby είναι ευρωπαϊκό site, μη σας ξεγελάει το ότι τα'χει στα ελληνικά. Είναι προσαρμοσμένο για Ελλάδα.

Και υπάρχουν κι άλλα sites, δεν τα'χω ψάξει ακόμα...

Gia arxh mhn pernete pola rouxalakia giati ta mikroulia kathe 2 mhnes to polu theloun kenouria karntarompa, pola kormakia na parete giati sthn arxh lerononte arketa sixna apo ta kaka tous(einai polu refsta sinithos)kai formakia olosoma einai ta pio praktika gia mesa sto spiti(me podarakia kata protimish giati h kaltses sinexia glistrane kai tha einai sinexos ksipolita )Oute xriazete na fortothite ena soro kalintika gia ta mwrakia sas, mia kalh krema gia singgamata kai ena sampouan-afroloutro ftanei gia tis protes meres tou..Merikes pipiles thelei na parete kanena mpoukali,apostiroti oposdipote psalidaki gia ta nuxakia tous(kampiloto oxi isio gia na kovete pio efkola ta nuxakia tous)Ena thermometro gia to mpanio..Panes me plastiko apo kato gia na vazete pano sthn alaksiera (ta mwra molis ta anikseis exoun mia tash na katourane amesos)..Pros to paron auta an thimithw kati alo tha sas to grapsw....

Kai egw exw akousei gia treles diafores sta xrimata,epidi omos eimai asxeth me tis agores apo to internet mipos mporeis na kitaksieis gia thn endoepikinonia (angelcare)edw exei 209 euro me duo esthitires kai skeftika mipos einai ftinoterh sto diadiktio????

πολυ χρησιμα αυτα που ειπες ευη!!παντως μεσα σε ολα αυτα που κοιταω κοριτσια εχω δει και καποια προιοντα που ομολογω μου φαινονται λιγο παραξερα!!!

ενδοεπικοινονια why cry που λεει οτι σου αναλυει το κλαμα του μωρου καισου λεει τι χρειαζεται..αν πειναει αν ποναει και τα σχετικα

επισεις ειδα συσκευη υπερηχων με ειδικο gel Που εχει και καλοδιο εγγραφης στο κομπιουτερ :blink::S :woohoo: ομολογω εχω παθει πολιτισμικο σοκ με αυτα που βλεπω!!

Εύη, για δες εδώ: http://www.amazon.co.uk/Angelcare-AC401 ... 043&sr=1-3

Περίπου 70 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 85 ευρώ. Συν τα μεταφορικά, που πόσα θα'ναι;; To ψάχνω τώρα να δω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...