Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρώτο ραντεβού με το γιατρό

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα είχα το πρώτο ραντεβού με το γιατρό. Μου είπε πως είμαι 5 εβδομάδων και 3 ημερών. Είδαμε το σάκο αλλά δεν ακούσαμε τη καρδιά. Ο γιατρός είπε πως είναι φυσιολογικό για 5 εβδομάδων και μου έκλεισε ξανά ραντεβού για τη Δευτέρα για να δούμε αν θα ακούσουμε τη καρδιά.

Ανυσηχώ πολύ γιατί το Φλεβάρη είχα παλίνδρομη. Είχε καμία σας πάει στο γιατρό 5 εβδομάδων έγκυος και είχε ακούσει τη καρδιά?

Το ξέρω πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά να περιμένω να περάσουν οι μέρες και να ξαναπάω στο γιατρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ άκουσα καρδούλα όταν ήμουν 7 εβδομάδων. Πήγα πρώτη φορά στον γιατρό όταν ήμουν στην 6η εβδομάδα και δεν την ακούσαμε γιατί η σύλληψη είχε γίνει 3 μέρες αργότερα. Μην σε αγχώνει καθόλου - συνήθως αυτό κάνουν οι γιατροί. Θέλουν μάλλον να μας τρελένουν περισσότερο!! Όλα καλά θα πάνε - να είσαι ήρεμη. Ελπίζω την Δευτέρα να της ακούσεις και να επιβεβαιώσεις τα ευχάριστα. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις.

geia soy basia eimai h gevrgia k xarhka me ta nea soy.σημερα μπηκα στην 6 εβδομαδα κ εχω ενα κοριτσακι 3.5 χρονων κ μετα απο αυτο 3 παλλινδρομες οποτε σε καταλαβαινω.δεν μπορω να σου κρυψω οτι φοβαμαι την παρασκευη εχω ραντεβου για να ακουσουμε καρδουλα μακαρι να πανε ολα καλα γιατι δεν θα αντεξω κι αλλο χτυπημα.τις 2 πιο προηγουμενες φορες την ειχα ακουσει πολυ νωρις οσο εισαι τωρα εσυ,εξαρταται απο το εμβρυο συνηθως ακουγεται στην 6 με 7 εβδομαδα.ευχομαι να πανε ολα καλα κ εδω ειμαστε φιλακια

Georgia,

Σου εύχομαι όλα καλά την Παρασκευή και το Μάρτιο να δεχτείς το νέο σου μωράκι. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι περνάω και την αγωνία που έχω, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από υπομονή και να ευχόμαστε για το καλύτερο.

Την Παρασκευή ενημέρωσε μας πως πήγε το ραντεβού με το γιατρό.

Καλή επιτυχία!!!

Εγώ πήγα την περασμένη Παρασκευή, έξι εβδομάδων, και είδαμε μόνο ένα σκατουλάκι που μας είπε ότι είναι ο σάκος! Καρδούλα στις 11/8!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...