Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

geia sou melissa ki ego exo kanei duo eksomatikes emeina egkuos alla kai oi duo palindromisan 6-9 bdomada, ekana tis aparaitites eksetaseis gia tis palindromes kuiseis kai den brethike tipota, tora prepei na ta ksanakano ola apo tin arxi..tha sou po apla oti skeftomai kai gia to eayto mou, to 20-25% einai to pososto gia mia petyximeni egkymosuni akoma kai me fusiologiki syllipsi.

To idio isxuei kai stin periptosi tis eksomatikis...

ti na kanoume ?!

tin epomeni fora tha eimaste pio tyxeres, tha deis :0)

Δημοσίευση

geia sou melissa ki ego exo kanei duo eksomatikes emeina egkuos alla kai oi duo palindromisan 6-9 bdomada, ekana tis aparaitites eksetaseis gia tis palindromes kuiseis kai den brethike tipota, tora prepei na ta ksanakano ola apo tin arxi..tha sou po apla oti skeftomai kai gia to eayto mou, to 20-25% einai to pososto gia mia petyximeni egkymosuni akoma kai me fusiologiki syllipsi.

To idio isxuei kai stin periptosi tis eksomatikis...

ti na kanoume ?!

tin epomeni fora tha eimaste pio tyxeres, tha deis :0)

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια είναι το πιο απλό πράγμα που γίνεται από καταβολής κόσμου!!!!!!!!!! Γιατί να δυσκολευόμαστε κάποιοι τόσο πολύ;;

Καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια εξωσωματικής σε όσες θα το επιχειρήσετε μέσα από την καρδιά μου!!

Οπλιστείτε με υπομονή και όλα θα πάνε καλά...

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια είναι το πιο απλό πράγμα που γίνεται από καταβολής κόσμου!!!!!!!!!! Γιατί να δυσκολευόμαστε κάποιοι τόσο πολύ;;

Καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια εξωσωματικής σε όσες θα το επιχειρήσετε μέσα από την καρδιά μου!!

Οπλιστείτε με υπομονή και όλα θα πάνε καλά...

Δημοσίευση

Mellisaki καλησπερα!!!!!!

Ειμαι εγκυυος μετα απο την πρωτη μας προσπαθεια εξωσωματικης.Ευτυχως υστερα απο αρκετο ψαξιμο βρηκαμε ενα υπεροχο γιατρο και πανω απο ολα ανθρωπο που σ αυτον και το κεντρο του χρωσταμε την υπαρξη της εγκυμοσυνης μου.Και εμεις ανηκουμε στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα καναμε οτι εξετασεις υπαρχουν(καιτις πιο εξειδικευμενες)πριν ξεκινησουμε την προσπαθεια.Ανθελησεις κατι μην διστασεις να με ρωτησεις.Ευχομαι πολυ συντομα να γινεις μανουλα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mellisaki καλησπερα!!!!!!

Ειμαι εγκυυος μετα απο την πρωτη μας προσπαθεια εξωσωματικης.Ευτυχως υστερα απο αρκετο ψαξιμο βρηκαμε ενα υπεροχο γιατρο και πανω απο ολα ανθρωπο που σ αυτον και το κεντρο του χρωσταμε την υπαρξη της εγκυμοσυνης μου.Και εμεις ανηκουμε στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα καναμε οτι εξετασεις υπαρχουν(καιτις πιο εξειδικευμενες)πριν ξεκινησουμε την προσπαθεια.Ανθελησεις κατι μην διστασεις να με ρωτησεις.Ευχομαι πολυ συντομα να γινεις μανουλα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Melissa μου καλή εγώ πιστεύω ότι ο γιατρός παίζει μεγάλο ρόλο!

Και στην "τεχνική" ας μου επιτραπεί ο όρος.... αλλά και στο πως μας αντιμετωπίζει.

Σε όλη την διάρκεια που προσπαθούσα, ήμουν μέλος σε ένα φόρουμ με κοπέλες που ήταν όλες στην διαδικασία εξωσωματικής... Κορίτσια δεν φαντάζεστε ορισμένες κοπέλες τι παράπονα είχαν από τους γιατρούς.... Από που να αρχίσω... θυμάμαι κοπέλα που όταν αποφάσισε να αλλάξει κέντρο ύστερα από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες και ζήτησε το ιστορικό της και τα πρωτόκολλα της, δεν είχαν να της δώσουν τίποτα.... τελικά της δώσανε κάτι πασαλείμματα.. Υπήρχε άλλη που δεν είχε δει ποτέ τον γιατρό παρά μόνο την ομάδα του.... Για να μη αναφέρω τραγικά λάθη που έκαναν σε κοπέλες σε θέματα εξετάσεων κλπ....

Εγώ ένα έχω να σου πω.... είμαι τόσο αγχώδης και υπέφερα για μεγάλο διάστημα από κρίσεις πανικού... Από τότε που ξεκίνησα με τον γιατρό μου Ποτέ δεν αισθάνθηκα άγχος σε όλη την διαδικασία, με έκανε να αισθάνομαι ότι όλα αυτά που κάνουμε είναι τόσο «φυσικά» που δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι... όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, όταν τελειώσαμε με την εξωσωματική, γύρισα και είπα στον άντρα μου «Τελικά δεν ήταν τίποτα η όλη διαδικασία ε?» και μου λεει «Τι να σου πω... και εμένα έτσι μου φάνηκε....»

Και τώρα που με παρακολουθεί, είναι άψογος απέναντι μου.... δεν έχει υπάρξει στιγμή που να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα πχ γιατί κάτι με απασχολεί και να μην μου απαντήσει χαμογελαστός και κεφάτος.... Πολύ σημαντικό αυτό για εμένα....

Μην σου πω για τον χαβαλέ που κάναμε ακόμα και μέσα στο χειρουργείο της ωοληψίας....

Γι’ αυτό σου λεω: Ο γιατρός για εμένα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας!

;)

Δημοσίευση

Melissa μου καλή εγώ πιστεύω ότι ο γιατρός παίζει μεγάλο ρόλο!

Και στην "τεχνική" ας μου επιτραπεί ο όρος.... αλλά και στο πως μας αντιμετωπίζει.

Σε όλη την διάρκεια που προσπαθούσα, ήμουν μέλος σε ένα φόρουμ με κοπέλες που ήταν όλες στην διαδικασία εξωσωματικής... Κορίτσια δεν φαντάζεστε ορισμένες κοπέλες τι παράπονα είχαν από τους γιατρούς.... Από που να αρχίσω... θυμάμαι κοπέλα που όταν αποφάσισε να αλλάξει κέντρο ύστερα από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες και ζήτησε το ιστορικό της και τα πρωτόκολλα της, δεν είχαν να της δώσουν τίποτα.... τελικά της δώσανε κάτι πασαλείμματα.. Υπήρχε άλλη που δεν είχε δει ποτέ τον γιατρό παρά μόνο την ομάδα του.... Για να μη αναφέρω τραγικά λάθη που έκαναν σε κοπέλες σε θέματα εξετάσεων κλπ....

Εγώ ένα έχω να σου πω.... είμαι τόσο αγχώδης και υπέφερα για μεγάλο διάστημα από κρίσεις πανικού... Από τότε που ξεκίνησα με τον γιατρό μου Ποτέ δεν αισθάνθηκα άγχος σε όλη την διαδικασία, με έκανε να αισθάνομαι ότι όλα αυτά που κάνουμε είναι τόσο «φυσικά» που δεν υπάρχει λόγος να αγχώνομαι... όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, όταν τελειώσαμε με την εξωσωματική, γύρισα και είπα στον άντρα μου «Τελικά δεν ήταν τίποτα η όλη διαδικασία ε?» και μου λεει «Τι να σου πω... και εμένα έτσι μου φάνηκε....»

Και τώρα που με παρακολουθεί, είναι άψογος απέναντι μου.... δεν έχει υπάρξει στιγμή που να τον πάρω τηλέφωνο το απόγευμα πχ γιατί κάτι με απασχολεί και να μην μου απαντήσει χαμογελαστός και κεφάτος.... Πολύ σημαντικό αυτό για εμένα....

Μην σου πω για τον χαβαλέ που κάναμε ακόμα και μέσα στο χειρουργείο της ωοληψίας....

Γι’ αυτό σου λεω: Ο γιατρός για εμένα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μας!

;)

Δημοσίευση

sigoura iparxoun kai almpanides kai sigoura o giatros pezi poli simantiko rolo stin kali psixologia tou zevgariou. ego niotho poli kala me to giatro mou kai nomizo i elpizo oti se kathe apotixia stenaxoriete ki ekinos, parola afta einai poli iremos kai sinergasimos. Alla kai pali pos mporis na kseris an einai aristos epistimonas?

Δημοσίευση

sigoura iparxoun kai almpanides kai sigoura o giatros pezi poli simantiko rolo stin kali psixologia tou zevgariou. ego niotho poli kala me to giatro mou kai nomizo i elpizo oti se kathe apotixia stenaxoriete ki ekinos, parola afta einai poli iremos kai sinergasimos. Alla kai pali pos mporis na kseris an einai aristos epistimonas?

Δημοσίευση

Αν αισθάνεσαι καλά μαζί του είναι πολύ σημαντικό...

Αριστος για εμένα δεν είναι κανένας.... όλοι έχουν τις αδυναμίες τους...

Κάνε λίγο υπομονή καλό μου και γρήγορα θα εχεις αποτέλεσμα.. :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...