Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KALHSPERA KORITSIA!GIA AKOMA MIA FORA 8A XREIASTW TH POLUTIMH GNWMH SAS-BOH8EIA SAS..LOIPON,APO TIS 18 IOULIOU EXOUME KSEKINHSEI PROSPA8EIES GIA MWRAKI(SXEDON MERA PARA MERA)KAI STIS 30 IOULIOU PARASKEUH HR8AME PALI SE ELEU8ERH EPAFH ME TON ANTROULH MOU YPOPSIASMENH OTI EXW WORHKSIA(LOGW UGRWN KAI PSILOPONAKIA ARISTERA).THN EPOMENH MERA THS EPAFHS STIS 31 IOULIOU EIDA KAFE STO SKOUPISMA KAI META APO KAPOIES WRES STAGONITSES KAFE KAI MEXRI KAI SHMERA 3 MERES META EXW AKOMA KAPOIES STAGONES. TI MPOREI NA SUMVAINEI VRE KORITSIA MOU??EXEI TUXEI SE KAMIA??UPARXEI KAMIA PERIPTWSH NA EGINE H SULLHPSH KAI LOGW OTI PRIN 1 MHNA KAI KATI EKANA AFAIRESH ENDOMHTRIOU POLUPODA NA EINAI "EUAIS8HTO" TO ENDOMHTRIO MOU?? EUXARISTW EK TWN PROTERWN!FILIA! :cheer:

Δημοσίευση

Ε ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕΕ ΣΥΥΥΥΥΥ.....

ΑΧ ΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΙΑ!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ...ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΕΚΑΝΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:laugh:

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΕΝΑΚΟΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ!!!!

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

ElenaKos έγραψε:

ASTA NA PANE,EMENA PANTWS TO ISTORIKO MOU EINAI FULL KAI MPORW NA SOU PW OTI 8ES!KAI ME IATRIKOUS OROUS VEVAIWS VEVAIWS!!XAXAXA!!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ...ΜΕ ΙΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ!!!! :laugh:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ...

ΤΟ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :woohoo:

Δημοσίευση

Εχεις ακόμα καφέ αιματάκι;Αν ναι κατ'εμέ παρε το γιατρό σου να του το πεις.Για την περιπτωση σου με το ενδομητριο δεν ξερω,μπορεί και να οφείλεται εκεί, αλλα το καφε δε ειναι γενικα και ό,τι καλυτερο.Μπορεί να είναι από σύλληψη και να ήταν υπολλείματα προηγούμενης περιόδου, μέχρι εξωμήτριο.Δε θέλω να σε φοβήσω απλώς αν επιμένει,πάρε το γιατρό!Μην το αφήνεις!

Δημοσίευση

πολλες φορε μετα την επαφη μπορει να δουμε λιγο καφε αιμα η ακομα και ροζ και αυτο τις περισσοτερες φορες οφειλετε στην τριβη η ακομα και στην πιεση καμια φορα οι αντρες μας ειναι λιγο πιο απροσεκτοι ...Μερικες φορες μπορει να ειναι και σημαδια τραχηλητιδας και καποιες αλλες μπορει να ειναικαι σημαδια ωοορηξιας θεωρω ομως οτι καλο ειναι να το πεις στο γυναικολο σου και ευχομαι οτι καλυτερο

Δημοσίευση

KORITSAKIA MOU TELIKA MOU HR8E PERIODOS K EXW TRELA8EI STON PONO!PHRA TON GUNAIKOLOGO K MOU EIPE OTI MALLON EINAI EPEIDH EINAI H PRWTH KANONIKH PERIODOS META TO XEIROURGEIO POU EKANA GIA TON ENDOMHTRIO POLUPODA.ALLA KALOU KAKOU TH TETARTH 8A PAW GIA KOLPIKO UPERHXO. SAS EUXARISTW PANTWS GIA TO ENDIAFERON!!!FILAKIA KAI KALH EPITUXIA SE OLES!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...