Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

εγο πιπιτσα....ιμε το αχλαδι γιρισμενο....

δεν εχο πρασ τα κατο...εχο ροσ τα πανο!!!

εχο πλουσιο στιθοσ και μια πλουσια κιλια.....

Αχ πώς θα το ήθελα να ήμουν έτσι....... σαν εσένα..........

Σε όποιον το λέω όμως.............

Μόνο ξύλο που δε μου δίνει................

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σου και χαρά σου DIOSA μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

nikulina έγραψε:

Αχ πώς θα το ήθελα να ήμουν έτσι....... σαν εσένα..........

Σε όποιον το λέω όμως.............

Μόνο ξύλο που δε μου δίνει................

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σου και χαρά σου DIOSA μου!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:bhpa86pu]

δαξι το στιθοσ ...παι,καλα ινε....

αλα την πλουσια κιλια τη την θεσ? :dry::dry:

Δημοσίευση

Γεια σου Diosa!!

Πάλι στο λιμάνι βρε??Θα σε δουν η γιαγια και ο παππούς και θα αρχίσουν να σε ρωτάνε διαφορα πάλι!!! :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly:

Αχ τέλεια σήμερα δεν έχει κ πολύ δουλειά..λείπουν και οι περισσότεροι κ έτσι μπορούμε και τα λέμε..

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

χρισα σε ξανα ροτισα..απο σιμερα θα φιγισ στην χαλκιδικι?

Συγνώμη βρε Νίνα μου!Μπαινοβγαίνω τόση ώρα τα μπέρδεψα!

Ναι σήμερα το απογευματάκι, θα πάω να μαζέψω κάτι πραγματάκια να συμμαζέψω τα πολλά-πολλά και φεύγουμε!

Μάλλον την απόμενη εβδομάδα θα μπώ κάποια στιγμή.Καταπάσα πιθανότητα την Τρίτη που είναι και τα γενέθλια μου να ζητήσω το κινητό ενός φίλου (με πρόφαση τα γενέθλια..καταλάβατε??)και να μπώ!Αλλιώς μετά την Πέμπτη που θα έρθω σπίτι.

Δημοσίευση

Τέση μου υπομονή με τις αναγούλες... ακόμα 3-4 εβδομάδες είναι και μετά θα περάσουν!!! ;);)

Χρύσα και Μαράκι γιατί βρε μου πειράζετε την συμπεθέρα??? θα σας κάνω νταα!! :P:P

Πιπίτσα μου καλημέρα και σεσένα!!

Νίνα μου οι παππούδες δεν φαίνονται πουθενά σήμερα!! αλλά και να έρθουν τώρα δεν είμαι σε παγκάκι για να έρθουν να κάτσουν μαζί μου!! είμαι σε καφετέρια με θέα τη θάλασσα και έχει και αεράκι... τέλεια!! το μόνο που ακούγεται σήμερα είναι οι γλάροι!!! χχαχα .. να σας βάλω και μια φωτό!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!ολη μεραααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

τεση μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!σε 8 μηνες να κρατας στη αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι!!!!!!!!!κοιτα να εκμεταλευτεις τωρα τους παντες (με την καλη παντα εννοια,μην παρεξηγηθω κιολας),γιατι αν δεν το κανεις μετα θα το μετανοιωνεις!!!!!οπως εγω δηλαδη!!

οι υπολοιποι εισαστε καλα?????????????

ξεχασα να αναφερω πως δεν σας πραλαβαινω πια!!!!!!!!!!1 ωρα εκανα να διαβασω τα νεα σας!!!γλωσσα δεν βαζετε μεσα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χρύσα82 έγραψε:

nikulina έγραψε:

Συγνώμη βρε Νίνα μου!Μπαινοβγαίνω τόση ώρα τα μπέρδεψα!

Ναι σήμερα το απογευματάκι, θα πάω να μαζέψω κάτι πραγματάκια να συμμαζέψω τα πολλά-πολλά και φεύγουμε!

Μάλλον την απόμενη εβδομάδα θα μπώ κάποια στιγμή.Καταπάσα πιθανότητα την Τρίτη που είναι και τα γενέθλια μου να ζητήσω το κινητό ενός φίλου (με πρόφαση τα γενέθλια..καταλάβατε??)και να μπώ!Αλλιώς μετά την Πέμπτη που θα έρθω σπίτι.[/quote:691pgu4r]

Αχ Χρύσα μου θα μας λείψεις πολύ πολύ πολύ!!!!

Δημοσίευση

Καλώστην Κάλι μας!!!!

Είμαστε πολυλογούδες Κάλι μου!!! χαχαχα

Χρύσα πάρε κανα λαπτοπ μαζί σου... να ψάχνεις και εσύ σήμα στις παραλίες να δείς τη γλύκα!!! χαχαχα είμαι σίγουρη πως και στην Χαλκιδική θα έχει παππούδες που ρωτάνε πολλά!!!! χαχαχαχ

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

καλημερα!!!!!!!!!!!!ολη μεραααα!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???

τεση μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!σε 8 μηνες να κρατας στη αγκαλια σου ενα υγειεστατο μωρακι!!!!!!!!!κοιτα να εκμεταλευτεις τωρα τους παντες (με την καλη παντα εννοια,μην παρεξηγηθω κιολας),γιατι αν δεν το κανεις μετα θα το μετανοιωνεις!!!!!οπως εγω δηλαδη!!

οι υπολοιποι εισαστε καλα?????????????

ξεχασα να αναφερω πως δεν σας πραλαβαινω πια!!!!!!!!!!1 ωρα εκανα να διαβασω τα νεα σας!!!γλωσσα δεν βαζετε μεσα!!!!!!!!

Καλημέρα Κάλλι μου!!!!

Πού χάθηκες εσύ?

Απουσίες θα παίρνουμε....απο τις 23/08 και μετά :lol::lol:;)

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Καλώστην Κάλι μας!!!!

Χρύσα πάρε κανα λαπτοπ μαζί σου... να ψάχνεις και εσύ σήμα στις παραλίες να δείς τη γλύκα!!! χαχαχα είμαι σίγουρη πως και στην Χαλκιδική θα έχει παππούδες που ρωτάνε πολλά!!!! χαχαχαχ

Δεν έχω laptop καρδιά μου!!

Είδες δεν προνόησα η χαζή να πάρω ένα..Θα ρωτήσω την αδερφή μου όμως μήπως το πάρει μαζί!

Θα είμαστε μαζί Χαλκιδική τώρα τις πρώτες μέρες!

Αν το έχει με βλέπω στην ξαπλώστρα κάτω απο την ομπρέλα να σερφάρω στο mammy... :woohoo:

Δημοσίευση

nikulina έγραψε:

καλιμερα Καλλι...

που γιρνασ κοπελα μου?

καλημερα νινα μου!!!!πηγα να κοινωνησω την μικρη μου και μεχρι να γυρισουμε να φαει πρωινο κτλ εφτασε το μεσημερι!!!!!!!
Δημοσίευση

Χρύσα82 έγραψε:

DIOSA έγραψε:

Δεν έχω laptop καρδιά μου!!

Είδες δεν προνόησα η χαζή να πάρω ένα..Θα ρωτήσω την αδερφή μου όμως μήπως το πάρει μαζί!

Θα είμαστε μαζί Χαλκιδική τώρα τις πρώτες μέρες!

Αν το έχει με βλέπω στην ξαπλώστρα κάτω απο την ομπρέλα να σερφάρω στο mammy... :woohoo:[/quote:24r8tz9g]

Άχ κάντο ναι !!! Πίστεψε με δεν θα είσαι η μόνη τρελλή που γυρνάει με ένα λαπτοπ σε λιμάνια και παραλίες!!! και άμα σου πεί κανείς τίποτα πες στην Ηρακλείτσα είναι μόδα και είπα να το κάνω και εγώ!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

Καλώστην Κάλι μας!!!!

και εγο ιμε πολι σιγουρι για αφτο....

Δημοσίευση

K.T.K. έγραψε:

nikulina έγραψε:

καλημερα νινα μου!!!!πηγα να κοινωνησω την μικρη μου και μεχρι να γυρισουμε να φαει πρωινο κτλ εφτασε το μεσημερι!!!!!!![/quote:25fm78vs]

και εμισ λεγαμε ..που εξαφανιστικε??.που πιγε?

:dry::dry::dry::dry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...