Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα!!!

Βασούλα μου τι κούκλος είναι ο Νεκτάριος!!!να σας ζήσει και πάλι βρε κοριτσάρα μου!!!

είσαι το άτομο που μου δίνει κουράγιο γιατί θέλω να γεννήσω και εγώ χωρίς επισκληρίδιο!!!

σήμερα αν θυμάμαι καλά μπαίνει να γεννήσει η Τζένη!!!!άντε με το καλό και μια εύκολη γέννα να έχει!!!

Μαράκι και εσύ τη Δευτέρα!!!!!!τέλεια!~!!και η μπουμπού σου είναι μια χαρά και στο βάρος!!!

αλήθεια κανένα νέο από Αγγελική και Ντόρα είχαμε;;

Γιούλη, Κατρίνα και οι λοιπές απόυσες, που είστε;;;;

εμείς θα φύγουμε σήμερα για το εξοχικό οπότε θα με χάσετε και θα σας χάσω για μερικές μέρες!!!!

ελπίζω να έχουμε πολλλά γεννητούρια στην παρεούλα!!!

πάω να ετοιμάσω πράγματ γρήγορα γρήγορα...

σας φιλώ κοριτσάρες μου!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα. Λαμπρινη και Μαρια βλεπω πολυ πρωινες. Μαρια μου ετοιμαζεσαι και εσυ,αντε κοπελα μου με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλιτσα...

θεη μου καλημερα. Ετοιμαζεσαι για ταξιδακι??? Καλα να περασεις και να μας σκεφτεσαι :):):)

Τζενη μου με το καλο σημερα να πανε ολα τελεια και να υποδεχτεις το νινακι σου...

Βασουλα μου να τον χαιρεσαι το Νεκταριο σου,τι γλυκια φατσουλα που εχει,δως του πολλα πολλα φιλακια :kiss::kiss::kiss:

Αγγελικη μου που εισαι μωρε??? Μπες να μας πεις τα νεα σου!!!

Χθες παλι κοριτσια η νυχτα ηταν ενα δραμα. Ξυπνησα γυρω στις 3.30 με φοβερες καουρες και αισθημα δυσφοριας. Εχω γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση και τωρα με την εγκυμοσυνη δεν μπορω να παρω τα φαρμακα μου και ωρες-ωρες υποφερω πολυ :(:(:( .Τελικα ηπια γυρω στις 4.30 μια σοδα και ηρεμησα λιγακι οποτε και κοιμηθηκα. Σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα οχι σαν το βραδυ...

Δημοσίευση

καλημεραααα!Βασουλα κουκλακι ο μπομπιρακος σου!!!να σας ζησει και παλι!αχ!τι βραδυ μαρτυριο περασα δεν λεγετε,εγινα μουσκεμα στην κυριολεξια,τοσο ιδρωτα...τι να πω,ειχα και στο νου μου να σηκωνομαι καθε 3 ωρες για το χαπι,καλα οχι οτι αλλιως θα κοιμομουν...παρακαλουσα ποτε θα ξημερωσει....το χαπι μου το μειωσε σε 3/4 αλλα βλεπω αυξηθηκαν οι συσπασεις,μαλλον 1 πρεπει να παιρνω...εξαλλου ακομα μια μερα νομιζω θα το παρω,εκτος και αν θελησει μεχρι την δευτερα τριτη,θα δουμε

Δημοσίευση

καλημερα φουσκοκοιλιτσες και φρεσκομανουλες!!!!!

θεη μου καλα να περασεις και καλες βουτιτσες!!! κανε τρεις και για εμας :P

τζενη ολα καλα να πανε σημερα!!!! περιμενουμε τα νεα σου!!!

μαρια ηρθε η σειρα σου???? με το καλο να παρεις αγκλιτσα και το δευτερο κουκλακι σου!!!

καλημερα ελενα

λαμπρινη το γαλατακι εκανε δουλεια μαλλον εε???

πρεπει να ξανακοιμηθηκες....

εγω σημερα πηγα πρωι πρωι με τον αντρα μου και εκανα εξουσιοδοτηση για τα χρηματα του ικα, πηρα ληξιαρχικη πραξη γαμου και φτιαξαμε και κοινη οικογενειακη μεριδα! ουφ τελος και με αυτα!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια, ήρθα κι εγώ!

Μπέλλα μου , εύχομαι σιγά σιγά να επανέλθεις στα φυσιολόγικά και να κρατηθεί ο τσαρλατάνος :P λίγο ακόμη! άσε κι εγώ το βράδυ σηκώθηκα μούσκεμα,μάλλον είναι οι ορμόνες κι όχι τόσο η ζέστη,διότι ο άντρας μου λέει: μα δεν έχει και τόση ζέστη ποια!!!! :blush:

θέη μου καλά να περάσεις στο εξοχικό.

Μαρία την Δευτέρα,το αργότερο την Τρίτη περιμένουμε νέα, μη μας αφήσεις έτσι????

Ελπιδάκι :kiss::kiss:

καλέ κανένα νέο από Αγγελική είχαμε???

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από εμάς!!!

Θέη μου να περάσετε τέλεια!Μην μας ξεχνάς!

Τζένη με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου σήμεραααα! :woohoo:

Βασιλική καλά που μου το θύμισες να στείλω κι εγώ τον άντρα μου να ανοίξει οικογ.μερίδα!

Λαμπρινή μετά από ένα τέτοιο ξενύχτι-ξεφάντωμα ένας καλός ύπνος είναι ότι πρέπει!! :laugh:

Ελενα περαστικά με τις καούρες γλυκιά μου.Είναι όντως πολύ άσχημο αίσθημα και σίγουρα δεν σε αφήνει να κοιμηθείς.

Μπέλλα κι εμένα όλοι μου λένε ότι κρυώνουν όταν κάθονται πολλές ώρες μαζί μου με φουλ κλιματιστικό.Αρα εμείς έχουμε το problem! :P

Θέκλα :kiss: κι από εμένα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!Τι κάνετε?Δεν κοιμηθήκατε καλά από ότι διαβάζω...Δεν πειράζει ,θα έχουμε μάθει στα ξενύχτια όταν γεννηθούν τα μωράκια μας.

Τζένη ελπίζω να πάνε όλα καλά σήμερα,με έναν πόνο σου εύχομαι!!!

Μαρία έφτασε η μεγάλη στιγμή.Αντε τυχερούλα θα κρατάς το μωρουλίνι σου σύντομα!!

Λαμπρινή τι να πω...μεράκλωσες βραδυάτικα!!

Ελενα μου πως είσαι σήμερα?Ελπίζω να ηρέμησες κάπως.

Σία καλά να περάσετε στο εξοχικό.Τυχερούλα...

Μπέλλα υπομονή κορίτσι μου λίγες μέρες.. :kiss:

Εγώ σήμερα θέλω να τελειώνω και να βρω νυχτικιά.Θέλω να αγοράσω και πετσέτες μπάνιου για τη μπουμπούκα μου.Δε με έχουν ενθουσιάσει αυτές που είδα.Τις περίμενα πολύ πολύ μαλακές.

Δημοσίευση

να στε καλα κοριτσακια μου!!ο αντρας μου το πρωι ειδε την γιατρο μου με εναν σακο ,της λεει για που το εβαλες;θα παμε μεχρι την Χαλκιδικη,του λεει,και της απανταει,ξερεις ε,ενα τηλεφωνο και γυρνας πισω αμεσως!χαχαχαχα!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3584 ΚΑΙ 51CM.ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15:00 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΒΓΗΚΕ 17:15.ΧΑΛΑΛΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Ευτυχώς που το γαλατάκι έκανε το θαύμα του κ κοιμήθηκα κ γω σαν 'ανθρωπος 3 ολόκληρες ωρίτσες. Ούτε πλευρό δεν άλλαξα.Πρώτη φορά που το ευχαριστήθηκα... τόσο!!! Μόλις σηκώθηκα.

Μαράκι κ Τζενάκι με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα τα μπεμπάκια σας.

Σία μου καλή ξεκούραση.

Μπέλλα μου λιγάκι ακόμα... και τέλος!

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!Τι κάνετε?Δεν κοιμηθήκατε καλά από ότι διαβάζω...Δεν πειράζει ,θα έχουμε μάθει στα ξενύχτια όταν γεννηθούν τα μωράκια μας.

Τζένη ελπίζω να πάνε όλα καλά σήμερα,με έναν πόνο σου εύχομαι!!!

Μαρία έφτασε η μεγάλη στιγμή.Αντε τυχερούλα θα κρατάς το μωρουλίνι σου σύντομα!!

Λαμπρινή τι να πω...μεράκλωσες βραδυάτικα!!

Ελενα μου πως είσαι σήμερα?Ελπίζω να ηρέμησες κάπως.

Σία καλά να περάσετε στο εξοχικό.Τυχερούλα...

Μπέλλα υπομονή κορίτσι μου λίγες μέρες.. :kiss:

Εγώ σήμερα θέλω να τελειώνω και να βρω νυχτικιά.Θέλω να αγοράσω και πετσέτες μπάνιου για τη μπουμπούκα μου.Δε με έχουν ενθουσιάσει αυτές που είδα.Τις περίμενα πολύ πολύ μαλακές.

εγω ειχα παρει και καλα νυχτικια και προχθες που νοσηλευτηκα πηγα να την φορεσω και μου ηταν μπλουζα :laugh: :laugh: :laugh: ,ταχα XL!και εβαλα και της μπιτζαμας το κατω,η μαμα μου πηγε εχθες να μου παρει αλλη και δεν εβρησκε...ειναι δυνατον;;μια ειχε ολο και ολο ροζ,ενταξει καλη ειναι για το νοσοκομειο,αλλα τοσα μαγαζια και να μην εχουν νυχτικιες;ολα κοντα και μικροσκοπικα ειναι :angry:

Δημοσίευση

Βασω και εγώ από όλες τις πετσέτες που είδα οι nef nef ήταν οι καλύτερες. Μάλλον αυτές θα αγοράσω.χτες πήρα και ένα σελτεδάκι για το στρώμα του μωρού και εσώρουχα μιας χρήσης για μένα.α!! τώρα θυμήθηκα οτι πρέπει να πάρω και σουτιέν θηλασμού..

Πόσο πάνε αυτά? Έχουν καμιά λογική τιμή άραγε?

Όλο ψωνίζω και δεν τελειώνουν.. :P

Μπέλλα τι να κάνουμε και οι γιατροί θέλουν τις διακοπές τους!!!!

Τουλάχιστον η Χαλκιδική είναι κοντά και με ένα τηλέφωνο είσαι πίσω αμέσως..

Δημοσίευση

thinkpink! έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΝΜ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3584 ΚΑΙ 51CM.ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15:00 ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΒΓΗΚΕ 17:15.ΧΑΛΑΛΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Τι μεγάλο μωράκι!!!!Να της ζήσει!! Αν της μιλήσεις να της πεις ότι της στέλνουμε όλες τις καλύτερες ευχές μας και τη σκεφτόμαστε πολύ και εκείνη και την καραμελίτσα της και ανυπομονούμε να μάθουμε λεπτομέρειες!!

Δημοσίευση

tweety_ έγραψε:

τώρα θυμήθηκα οτι πρέπει να πάρω και σουτιέν θηλασμού..

Πόσο πάνε αυτά? Έχουν καμιά λογική τιμή άραγε?

Όλο ψωνίζω και δεν τελειώνουν.. :P

αχ αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ, πόσο να έχουν άραγε??? για λογική τιμ΄δεν το κόβω,αλλά μη μου πούνε καμιά τρελή τιμή και μείνω κάγκελο :huh:

Αχού το Αναστασάκι μας ταλαιπωρήθηκε,από πριν είχε ξεκινήσει η ταλαιπωρία της η καημένη. Τώρα βέβαια θα βλέπει την καραμελίτσα της και θα τα έχει ξεχάσει όλα!!!

Δημοσίευση

κοριτσια μου, σταυρουλα και θεκλα το mothercare εχει σετ των 2 περιπου 40 ευρω...

ωραια ειναι και βαμβακερα!

εγω δεν πηρα αθλητικα στην εγκυμοσυνη, πηρα κατευθειαν θηλασμου να τα εχω και για μετα...

γιατι απο τον 5ο την μπανελα δεν την αντεχα!!

Δημοσίευση

Δεν νομίζω να θυμάται πλέον την ταλαιπωρία η Αναστασία.Θα της έχει πάρει τα μυαλά η καραμελίτσα!

Οσο για τα ψώνια το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι στο δευτερο θα τα έχουμε αγοράσει όλα... ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...