Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol: ευχαριστω Βασιλικουλα μου!!!μακαρι!παρατηρησατε κατι????πηγαμε στο επομενο βραδυ..καθε φορα αλλαζαμε πρωι.με το καλο να γεμισει με γεννητουρια και ομορφα νεακια!!!!! :):)
Δημοσίευση

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ έγραψε:

Μακαρι να ειναι γουρλιδικο το 16 και να γεννηθει επιτελους η καραμελιτσα. Τωρα που εμαθα να βαζω φωτο θα σας βαλλω μια απο περισυ τον Αυγουστο την ημερα του γαμου μου 22 του μηνος...

αχου τι ομορφη!!!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι και μετο καλο το μωρακι σας!!!!!22/8 παντρευτηκατε????εμεις 23/8 περυσι!!!σας εχω βαλει φωτο?

Δημοσίευση

vasiliki76 έγραψε:

εδω ευχομαι να μας ανακοινωσει και η αναστασια οτι γεννησε!!!!! :P

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ξερω κ ενα με τον τοτο να το πω?????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

Καλοριζικο το 16, θα εχουμε πολλα γεννητουρια εδω! Ποια θα του κανει τα εγκαινια? Αναστασια δηλωνεις εθελοντρια?

Ελενα ειστε πολυ ταιριαστο ζευγαρι, να ειστε παντα ευτυχισμενοι, τωρα και με το μωρακι απλα θα συμπληρωθει η οικογενεια σας!

Βασιλικη καληνυχτα και καλα αποτελεσματα αυριο!

Αναστασια μου εγω τις εχω δει τις φωτο απο το γαμο σου, αλλα δεν τις χορταινω!

Δημοσίευση

Βασιλικη μου καληνυχτα!!!!

Ελενα μου σ'ευχαριστω πολυ!!!πως την βλεπεις και μενα δεν μου την εμφανιζει??

Ντορακι δεν παιζεσαι μωρε αδερφακι μου.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αννουλα μου δηλωνω συμμετοχηηηηηηηηηηηηη!!!!!!για την καραμελιτσα μωρε γμτ!!!ευχαριστω συμπεθερουλα μου!!!! αλλα πως τις βλεπετε?εμενα δεν μου την εμφανιζει!

Δημοσίευση

Κατερινοσουπιτσα μου δεν με ειχατε δει γιατι δεν ηξερα πως να τις βαλλω. Ας ειναι καλα η Αναστασια μας που με κατατοπισε πληρως. Τωρα που πηρα φορα δεν με σταματαει κανεις. Το πρωι θα σας βαλλω φωτο απο το δωματιακι του πριγκιππα μου :):):)

Καληνυχτα Αννουλα μου, καλο βραδυ και απο μενα κοριτσακια μου. Τα λεμε αυριο πρωτα ο Θεος :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Καλα, μολις παρατηρησα κατι φοβερο εγω...Και η Αναστασια και η Ελενα Αυγουστο παντρευτηκαν και Αυγουστο θα γινουν μανουλες! :woohoo: Ειναι ο μηνας τους φαινεται! ;)

Τρελή παρατηρητικότητα!! Αν γεννήσω και εγώ στην ΠΗΤ μου, το ίδιο θα ισχύει και για μένα, Σεπτέμβριο παντρεύτηκα και θα γίνω μανούλα!!

Αναστασία, οι φωτογραφίες του γάμου σου είναι πολύ ιδιαίτερες-καλλιτεχνικές! Πρέπει ο φωτογράφος να ήταν φανταστικός (βέβαια είχε και πανέμορφο μοντέλο!)

Δημοσίευση

Κατερινοσουπιτσα μου μη!μη!θα το χασεις!και η Βασιλικη στοιχηματισε και εχασε!μ'εβαλαν κατω 3!χαχαχαχαχα!!

Αννουλα μου καληνυχτα κοπελα μου!!να δωσεις ενα φιλακι στον Γιωργακη και ενα στην κοιλιτσα σου!

η Γιουλι χαθηκε η μου φαινεται????

Δημοσίευση

an-n έγραψε:

η Γιουλι χαθηκε η μου φαινεται????

Νομίζω ότι ΣΚ δεν μπαίνει πολύ... Εκτός και αν έχουμε ευχάριστα!!!Η Αγγελική μπαίνει συνήθως βραδινές ώρες και σήμερα τίποτα...Μακάρι να είναι καλά.

Δημοσίευση

καληνυχτα Ελενα μου!περιμενουμε αυριο φωτος!!

αχ Αννουλα μου εχεις δικιο!!!!!

Κατερινοσουπιτσα μου ευχαριστω πολυυυ!!!ο φωτογραφος ειναι εκπληκτικος!!μας εκανε τελεια δουλεια!!αυτος που τραβουσε βιντεο μας το χαλασε βεβαια αλλα τον συγχωρω! :P :P χορεψαμε τανγκο και εχασε τα καλυτερα!τι μπαζο!δες τι εχασε..ελπιζω να εμφανιστει αυριο!!!αν εχουμε ευχαριστα οκ!!αλλιως να εμφανιστει!!!

Δημοσίευση

Προφανώς χορεύετε υπέροχα!! Εγώ τίποτα :(:(:(

Πάντως αλήθεια είναι από τις ομορφότερες φωτογραφίες γάμου που έχω δει (είδα και άλλες στο fb - απλά υπέροχες!!!). Δεν πειράζει για το βίντεο, μη σκας... Εμείς το δικό μας βίντεο δεν το έχουμε δει ούτε μία φορά :blink:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου.Κοιμοσαστε ακομα??? Εγω παλι ολη νυχτα εκοβα βολτες για τσισακια :P:P:P οποτε κατα τις 8 αποφασισα να σηκωθω. Αντε σηκωθειτε να τα πουμε να σας βαλλω και τις φωτο που σας εχω υποσχεθει. Φιλακιααααααααααααααααααααααααα :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!Χρυσα να σου ζησει η κορακλα!!!καλοριζικο το 16!!βλεπω ολες καλα εισαστε!!εμεις τελειωσαμε το βαψιμο αλλα πολυ κουραση...δεν μπορουσα να κατσω σε ενα σημειο και ημουν συνεχεια περα δωθε,τα ποδια πρηστικαν τοσο πολυ που το βραδυ δεν ηξερα πως να τα βαλω για να μην πονανε..3 χερια το καθε χρωμα καναμε...δεν εστρωνε με τιποτα,δυσκολα χρωματα ειδικα το κιτρινο,ευτυχως τελειωσε και αυτο ,σημερα θα βαλω την μπορντουρα και ελπιζω να κατσει..αυτα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...